Leiebiler i Bulgaria

Leter du etter billige leiebiltilbud i Bulgaria? Søk her!

Sofia, Bulgaria
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Sofia, Bulgaria
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bulgaria

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Bulgaria nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

3 mar.–5 mar.
Opel Corsa
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

15 feb.–17 feb.
Suzuki Vitara/Escudo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

23 kr/dag

3 mar.–5 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

5 mar.–7 mar.
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

5 mar.–7 mar.
Citroen C4 Picasso
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

25 kr/dag

5 mar.–7 mar.
Toyota Auris Touring Sports
Volkswagen Passat
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

19 feb.–21 feb.
Volkswagen Passat
Ford Transit
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

57 kr/dag

15 feb.–17 feb.
Ford Transit
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

31 kr/dag

3 mar.–5 mar.
Volvo V40

Leiebilinformasjon for Bulgaria

I Bulgaria vil du finne flere forskjellige fartsgrenser avhengig av hvor du befinner deg. I byene vil det være en ganske lav maksfart av sikkerhetsmessige årsaker, på landsbygda er grensene gjerne høyere ettersom det er lavere befolkningstetthet og ute på motorveien er det lov å kjøre i høy fart. Motorveiene holder jevnt over en god kvalitet. Videre er det påbudt å ha setebeltet fastspent til enhver tid, dette er noe som sjekkes av det bulgarske politiet og kan bøtelegges.

Ved bilutleie i Bulgaria må du ha et gyldig førerkort som er godkjent for den biltypen du ønsker å leie, uansett om du ser etter eksklusive eller billige leiebiler. Enten det er manuelt eller automatgir må du ha tillatelse i ditt førerkort for å kunne leie dette. Som hovedregel vil utleiefirmaer ikke leie ut til folk yngre enn 21 år, men det hender også at selskapene ønsker en som er eldre enn 25 år av flere årsaker. Noen selskaper har egne priser for yngre sjåfører og det er anbefalt å ringe opp ditt selskap for å høre om priser, tilbud og muligheter. Det er også krav om at man må ha hatt førerkort i minst ett år når man kan benytte seg av leiebiler i Bulgaria.

Trafikknivået i Bulgaria kan variere en hel del basert på hvor i landet du befinner deg. I hovedstaden Sofia eller større byer som Plovdiv kan det være ekstremt mye trafikk til tider noe som betyr at det er lurt å smøre seg med tålmodighet når man reiser igjennom disse byene. Det er store forskjeller på landsbygdene og byene i Bulgaria. Så fort man kommer litt ut på landet er det generelt lite biler og trafikk og mot grensene til Hellas i sør er det jevnt over få biler. Bulgaria sine veier holder varierende kvalitet så det er lurt å være forberedt på akkurat dette før man kaster seg igang med kjøringen. Bulgaria har enkelte steder motorvei av glimrende kvalitet slik at her vil trafikken gjerne flyte veldig bra, utfordringen er at motorveiene ofte snevres inn til smale to felts regionveier ganske hurtig noe som gjerne skaper køer. Videre er det også lurt å være forberedt på lange køer hvis man planlegger et besøk til grensetraktene hvor det ofte kan være mye folk som kjører gjennom og en god del leiebiler.

Bulgaria har en stor andel naturskjønne og vakre landskap rundt omkring i landet som er perfekte for alle med leiebiler. Store deler av Bulgaria består av frodige jordbrukslandskap og vakre skogslandskap som skaper en vakker silhuett når man kjører igjennom. Likevel er det også store kontraster i Bulgaria så her kan man virkelig oppleve mye forskjellig natur på en kort tur ved å leie en bil. Mange som kommer til Bulgaria reiser til områder langs kysten slik som Varna. Dette er en by som er et utmerket startsted for å kjøre videre i landet ettersom man kan følge kystveiene og det vakre landskapet som er en del av denne regionen i landet. Her er det også god tilgang på billge leiebiler. Koselige smålandsbyer, vakre overnattingssteder og en rekke historiske slott og bygninger preger denne delen av Bulgaria. Fra sørkysten er det enkelt å reise nordover mot det historiske Bulgaria og gamle industribyer. Her kan man få et innblikk i hvordan Bulgaria ble formet gjennom århundrende og det er en rekke spennende byer som er verdt å besøke. Det er anbefalt å besøke hovedstaden Sofia som med sine rike historie passer perfekt enten som et startsted eller sluttsted. Mange velger å starte turen nettopp her grunnet den internasjonale flyplassen, men det går også fint an å reise tilbake til Varna ved turens ende.


Tilbud på Bulgaria bilutleie

Finn leiebil i Bulgaria som passer for deg

Liten Leiebiler

102 kr - 375 kr

Alle biltyper

186 kr - 770 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bulgaria er 218 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bulgaria er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 102 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bulgaria Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bulgaria er 193 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bulgaria er i mai. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 256 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bulgaria Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Bulgaria er 255 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Bulgaria er i desember. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 151 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bulgaria kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

15 feb.–17 feb.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

3 mar.–5 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

15 feb.–17 feb.
Volkswagen Golf

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bulgaria

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bulgaria

Leiebiler i Bulgaria

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bulgaria, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det billigste leiebilselskapet i Bulgaria er Sixt. Reisende har funnet leiebiler hos Sixt til kun 210 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 349 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

For øyeblikket er det Bulgaria som er det mest populære leiebilselskapet i Sixt. 28 brukere har gitt Sixt en gjennomsnittsscore på 7,2 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 44 % av brukerne å leie bil hos Sixt for oppholdet sitt i Bulgaria.

Top Rent-A-Car har flest utleiesteder i Bulgaria. Selskapet har 169 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplasser og i byer. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Top Rent-A-Car? Sofia er den mest populære byen å besøke i Bulgaria, med 12 utleiesteder tilknyttet Top Rent-A-Car.

Sjåfører i Bulgaria, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Bulgaria ble i 2019 rangert som nr. 98 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Bulgaria en veikvalitetsscore på 3,3. Husk at veiforholdene i Bulgaria kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Bulgaria. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Bulgaria må du være minst 18 år gammel for å drikke.

42 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Mini når de besøker Bulgaria, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Bulgaria varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 58 kr per dag for en Mini.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Bulgaria lå i forrige uke på 14,50 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Bulgaria, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,26 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,10 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Bulgaria

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Bulgaria som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Bulgaria

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Bulgaria

Start planleggingen av reisen til Bulgaria


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Bulgaria. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Bulgaria ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Bulgaria.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Bulgaria.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Bulgaria.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Bulgaria.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.