Leiebiler i Hellas

Leter du etter billige leiebiltilbud i Hellas? Søk her!

Athen, Attica, Hellas
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Athen, Attica, Hellas
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Hellas

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Hellas nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

34 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

25 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

22 okt.–29 okt.
Toyota Corolla
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

22 okt.–29 okt.
Ford S-MAX
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

35 kr/dag

22 okt.–25 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Citroen C3

Leiebilinformasjon for Hellas

Å kjøre i Hellas er som å kjøre i resten av Europa. Høyreregelen gjelder også her. Fartsgrensene er lavest i tettsteder og byer, noe høyere på landeveier og høyest på motorveien. De fleste nordmenn som kjører for første gang i Hellas reagerer på farten, fordi det er vanlig å kjøre raskere her enn i Norge. Bare ta det med ro og følg skiltene så bruker det å gå bra. Det er ikke mange bomveier i Hellas, men mellom Athen og Peloponnes og mellom Athen og Thessaloniki er det lurt at du har kontanter i bilen for her må du betale. Pass på å sikre alle i bilen med sikkerhetsbelter og med bilstoler til barn. Når du skal kjøre i Europa er det lurt å kunne nødnummeret i landet bare i tilfelle uhellet er ute. I Hellas er det 166/151 til ambulanse og 100 til politi.

Når du skal leie leiebil i Hellas må du ha et gyldig førerkort og du må være minst 21 år. For noen bilmodeller er aldersgrensen høyere. Du må også ha hatt førerkortet i minst et år før du leier bil og det kan være dyrere for sjåfører under 25 år å leie bil. Noen har også en øvre aldersgrense på 70 år. I tillegg må du fremvise pass når du leier leiebil i Hellas. Det kan lønne seg å sammenligne prislistene for leiebil hos de forskjellige bilutleiefirmaene for å få den billigste leiebilen av samme modell. Når du leier, er det også lurt å gå for den forsikringen med full dekning i tilfelle uhellet skulle være ute.

Det er området i og rundt Athen som har mest trafikk i Hellas. Typisk er strekningene mellom Athen og Peloponnes og mellom Athen og Thessaloniki som har mye trafikk. Her ligger det en solid motorvei som det er lett å kjøre på. Reiser du til Hellas utenom fellesferien, er det rushtrafikk i og rundt Athen, mens det i fellesferien gjerne er litt roligere. Fellesferien i Hellas gjerne overlapper slutten av den norske fellesferien. Nordmenn leier ofte leiebil i Hellas ute på en av de mange øyene og her er det ikke like mye press på trafikken.

Er du i nærheten av Athen, så er det noen som sier at området rundt Plaka er det vakreste stedet i Athen. Dette er den sjarmerende gamlebyen i Athen. Men for å virkelig nyte naturen, må du selvsagt ut av Athen. Da er det flere som sier at regionen Epirus er selve perlen på fastlandet. Her finner du den genuine greske sjarmen langs kysten av vakre strender og uberørt natur i Zagoria. Parga er den halvøy med flere skjulte skatter som det er verdt å finne frem til. Bestemmer du deg for å ta ferge ut til de mange øyene, er det viktig at du først sjekker om du kan ta med deg leiebilen. Det er nemlig ikke alltid lov å ta med seg leiebil fra øy til øy. Da kan alternativet være en av de mange båtene og eventuelt leie en billig leiebil på den øya du har lyst til å utforske. Og her er det mye vakker natur, helt fra de spennene juvene på Kreta, og den rosa stranden helt sør som hele tiden forsynes med ny rosa korallsand hver gang vinden dreier fra Afrika. Hver eneste øy har faktisk sin sjarm og egenart som det er verdt å utforske.


Tilbud på Hellas bilutleie

Finn leiebil i Hellas som passer for deg

Liten Leiebiler

48 kr - 501 kr

Alle biltyper

48 kr - 1 013 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hellas er 201 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hellas er i desember. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 48 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Hellas er 315 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Hellas er i mars. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 140 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Hellas er 583 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Hellas er i mai. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 371 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hellas er 387 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hellas er i mars. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 140 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Hellas er 451 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Hellas er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 458 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

16 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Hellas

Attraksjoner i nærheten:

Akropolis19,5 km
Super Paradise Beach138,0 km
Megali Ammos Beach142,1 km
Perivolos222,2 km
Heraklion Archaeological Museum307,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Heraklion Archaeological Museum3,4 km
Perivolos115,1 km
Super Paradise Beach231,3 km
Akropolis319,7 km
Megali Ammos Beach450,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Megali Ammos Beach310,1 km
Akropolis376,8 km
Super Paradise Beach533,0 km
Perivolos606,1 km
Heraklion Archaeological Museum660,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hellas

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hellas

Leiebiler i Hellas

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hellas, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Ifølge dataene våre er det Goldcar Rental SP som er det billigste leiebilselskapet i Hellas. Brukere som bestiller en leiebil hos Goldcar Rental SP finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 554 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 206 kr per dag når du bestiller med Goldcar Rental SP, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Hellas, er Autounion Car Rental. De har for øyeblikket 206 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Khania (Kreta) er den mest populære byen å besøke i Hellas, og du kan enkelt leie bil hos Autounion Car Rental som har 5 utleiesteder rundt omkring i byen.

I Hellas kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

I 2019 ble Hellas rangert som nr. 56 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Hellas fikk en score på 4,3 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Hellas - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Hellas og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Den mest populære bilen å leie i Hellas, er en Mini. 38 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Hellas. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 206 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 21,49 kr per liter i Hellas. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Hellas, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,02 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 28,97 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Hellas

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Hellas

Start planleggingen av reisen til Hellas


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Hellas via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Hellas, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Hellas med gratis avbestilling.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Hellas.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Hellas på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Hellas.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.