Leiebiler i Hellas

Leter du etter billige leiebiltilbud i Hellas? Søk her!

Athen, Attica, Hellas
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Athen, Attica, Hellas
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Hellas

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hellas

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hellas?

Ifølge dataene våre er det AbbyCar Car Rentals som er det billigste leiebilselskapet i Hellas. Brukere som bestiller en leiebil hos AbbyCar Car Rentals finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 341 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 148 kr per dag når du bestiller med AbbyCar Car Rentals, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Hvilket leiebilselskap i Hellas har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Hellas, er Autounion Car Rental. De har for øyeblikket 229 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Athen er den mest populære byen å besøke i Hellas, og du kan enkelt leie bil hos Autounion Car Rental som har 6 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Hellas?

Den mest populære bilen å leie i Hellas, er en Mini. 42 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Hellas. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 309 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Hellas

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Hellas nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

78 kr/dag

28 okt.–2 nov.
Toyota Corolla
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

89 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

93 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

96 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

102 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Fiat Panda
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

103 kr/dag

28 okt.–2 nov.
Volkswagen up!
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

105 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

106 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Volkswagen up!
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

108 kr/dag

28 okt.–2 nov.
Chevrolet Spark

Leiebilinformasjon for Hellas

Har Hellas noen noen unike trafikklover?

Å kjøre i Hellas er som å kjøre i resten av Europa. Høyreregelen gjelder også her. Fartsgrensene er lavest i tettsteder og byer, noe høyere på landeveier og høyest på motorveien. De fleste nordmenn som kjører for første gang i Hellas reagerer på farten, fordi det er vanlig å kjøre raskere her enn i Norge. Bare ta det med ro og følg skiltene så bruker det å gå bra. Det er ikke mange bomveier i Hellas, men mellom Athen og Peloponnes og mellom Athen og Thessaloniki er det lurt at du har kontanter i bilen for her må du betale. Pass på å sikre alle i bilen med sikkerhetsbelter og med bilstoler til barn. Når du skal kjøre i Europa er det lurt å kunne nødnummeret i landet bare i tilfelle uhellet er ute. I Hellas er det 166/151 til ambulanse og 100 til politi.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Hellas?

Når du skal leie leiebil i Hellas må du ha et gyldig førerkort og du må være minst 21 år. For noen bilmodeller er aldersgrensen høyere. Du må også ha hatt førerkortet i minst et år før du leier bil og det kan være dyrere for sjåfører under 25 år å leie bil. Noen har også en øvre aldersgrense på 70 år. I tillegg må du fremvise pass når du leier leiebil i Hellas. Det kan lønne seg å sammenligne prislistene for leiebil hos de forskjellige bilutleiefirmaene for å få den billigste leiebilen av samme modell. Når du leier, er det også lurt å gå for den forsikringen med full dekning i tilfelle uhellet skulle være ute.

Hvilke områder i Hellas har mest trafikk?

Det er området i og rundt Athen som har mest trafikk i Hellas. Typisk er strekningene mellom Athen og Peloponnes og mellom Athen og Thessaloniki som har mye trafikk. Her ligger det en solid motorvei som det er lett å kjøre på. Reiser du til Hellas utenom fellesferien, er det rushtrafikk i og rundt Athen, mens det i fellesferien gjerne er litt roligere. Fellesferien i Hellas gjerne overlapper slutten av den norske fellesferien. Nordmenn leier ofte leiebil i Hellas ute på en av de mange øyene og her er det ikke like mye press på trafikken.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Hellas?

Er du i nærheten av Athen, så er det noen som sier at området rundt Plaka er det vakreste stedet i Athen. Dette er den sjarmerende gamlebyen i Athen. Men for å virkelig nyte naturen, må du selvsagt ut av Athen. Da er det flere som sier at regionen Epirus er selve perlen på fastlandet. Her finner du den genuine greske sjarmen langs kysten av vakre strender og uberørt natur i Zagoria. Parga er den halvøy med flere skjulte skatter som det er verdt å finne frem til. Bestemmer du deg for å ta ferge ut til de mange øyene, er det viktig at du først sjekker om du kan ta med deg leiebilen. Det er nemlig ikke alltid lov å ta med seg leiebil fra øy til øy. Da kan alternativet være en av de mange båtene og eventuelt leie en billig leiebil på den øya du har lyst til å utforske. Og her er det mye vakker natur, helt fra de spennene juvene på Kreta, og den rosa stranden helt sør som hele tiden forsynes med ny rosa korallsand hver gang vinden dreier fra Afrika. Hver eneste øy har faktisk sin sjarm og egenart som det er verdt å utforske.


Tilbud på Hellas bilutleie

Finn leiebil i Hellas som passer for deg

Liten

179 kr - 639 kr

Alle biltyper

227 kr - 1 210 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Hellas er 326 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Hellas er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 179 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Hellas er 391 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Hellas er i januar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Hellas er 598 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Hellas er i oktober. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 587 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hellas er 351 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hellas er i november. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 94 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Hellas er 594 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Hellas er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 504 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Hellas er 517 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Hellas er i februar. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 107 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

78 kr/dag

28 okt.–2 nov.
Toyota Corolla
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

89 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

93 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Hellas

Alle større selskaper som leier ut biler i Hellas

Autounion Car Rental

229 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

186 utleiesteder

keddy by Europcar

142 utleiesteder

Europcar

122 utleiesteder

Sunnycars

118 utleiesteder

Avance Rent a Car

113 utleiesteder

AbbyCar Car Rentals

86 utleiesteder

Wheels 2 Go

85 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Hellas

Attraksjoner i nærheten:

Syntagmaplassen19,0 km
Akropolis19,5 km
Super Paradise Beach138,0 km
Megali Ammos Beach142,1 km
Perivolos222,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Heraklion Archaeological Museum3,4 km
Perivolos115,1 km
Platanias Beach116,1 km
Super Paradise Beach231,3 km
Faliraki Beach294,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Megali Ammos Beach157,0 km
Syntagmaplassen290,3 km
Akropolis290,5 km
Super Paradise Beach402,4 km
Perivolos511,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Hellas

Nedenfor er de mest populære hotellene i Hellas

Leiebiler i Hellas

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hellas, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Hellas?

I Hellas kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Hvor gode er veiene i Hellas?

I 2019 ble Hellas rangert som nr. 56 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Hellas fikk en score på 4,3 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Hellas?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Hellas - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Hellas og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Hva er prisen på bensin i Hellas?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 23,51 kr per liter i Hellas. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Hellas, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,67 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,32 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hellas fra biler sist?

Priser for Hellas fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hellas fra biler?

Antall tilbydere fraHellas biler er 3 498 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Hellas?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Hellas. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Hellas?

For å leie en bil i Hellas må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Hellas

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Hellas som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Hellas

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Hellas

Start planleggingen av reisen til Hellas


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Hellas?

Å bestille en leiebil i Hellas via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Hellas?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Hellas, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Hellas med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Hellas med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Hellas på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Hellas.

Finner jeg utleiebiler i Hellas som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Hellas på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Hellas med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Hellas.


En enklere måte å administrere reisen til Hellas på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.