Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Hellas

Leter du etter billige leiebiltilbud i Hellas? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
Wed 29.5.
Wed 5.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Hellas

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Hellas nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

27 May–3 Jun
Opel Corsa
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

57 kr/dag

27 May–3 Jun
Ford Ka
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

61 kr/dag

27 May–3 Jun
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

62 kr/dag

28 May–4 Jun
Opel Corsa
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

67 kr/dag

27 May–4 Jun
Citroen C3
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

67 kr/dag

28 May–4 Jun
Volkswagen up!
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

68 kr/dag

27 May–3 Jun
Hyundai i10
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

70 kr/dag

28 May–4 Jun
Citroen C3
Seat Mii
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

70 kr/dag

28 May–4 Jun
Seat Mii

Leiebiler innsikt og trender i Hellas

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Hellas

Hvilket leiebilselskap er billigst i Hellas?

Ifølge dataene våre er det AbbyCar Car Rentals som er det billigste leiebilselskapet i Hellas. Brukere som bestiller en leiebil hos AbbyCar Car Rentals finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 333 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 83 kr per dag når du bestiller med AbbyCar Car Rentals, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Hvilket leiebilselskap i Hellas har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Hellas, er Autounion Car Rental. De har for øyeblikket 249 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Khania (Kreta) er den mest populære byen å besøke i Hellas, og du kan enkelt leie bil hos Autounion Car Rental som har 7 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Hellas?

Den mest populære bilen å leie i Hellas, er en Mini. 34 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Hellas. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 274 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Tilbud på Hellas bilutleie

Finn leiebil i Hellas som passer for deg

Liten biler

85 kr - 526 kr

Alle biltyper

85 kr - 770 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Hellas er 243 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Hellas er i desember. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 85 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Hellas er 475 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Hellas er i november. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 169 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Hellas er 844 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Hellas er i april. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 251 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 58 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Hellas er 384 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Hellas er i november. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 169 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Hellas er 580 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Hellas er i april. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 293 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Hellas varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Hellas er 599 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Hellas er i oktober. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 536 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 40 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Hellas. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Hellas kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

27 May–3 Jun
Opel Corsa
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

57 kr/dag

27 May–3 Jun
Ford Ka
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

61 kr/dag

27 May–3 Jun
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Hellas

Alle større selskaper som leier ut biler i Hellas

Autounion Car Rental

249 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

199 utleiesteder

DISCOUNT.QUEBEC

158 utleiesteder

keddy by Europcar

152 utleiesteder

Europcar

124 utleiesteder

Sunnycars

119 utleiesteder

Avance Rent a Car

114 utleiesteder

AbbyCar Car Rentals

87 utleiesteder

Leiebiler i Hellas

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Hellas, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Hellas?

I Hellas kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Hvor gode er veiene i Hellas?

I 2019 ble Hellas rangert som nr. 56 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Hellas fikk en score på 4,3 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Hellas?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Hellas - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Hellas og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Hva er prisen på bensin i Hellas?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 22,44 kr per liter i Hellas. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Hellas, bør du vurdere Egypt. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,10 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 34,30 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hellas fra biler sist?

Priser for Hellas fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hellas fra biler?

Antall tilbydere fraHellas biler er 3 965 fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Hellas?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Hellas. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Hellas?

For å leie en bil i Hellas må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Hellas?

Å bestille en leiebil i Hellas via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Hellas?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Hellas, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Hellas med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Hellas med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Hellas på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Hellas.

Finner jeg utleiebiler i Hellas som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Hellas på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Hellas med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Hellas.


En enklere måte å administrere reisen til Hellas på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Wed 29.5.
12:00
Wed 5.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hellas