Leiebiler i Sarpsborg, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sarpsborg, Norge? Start søket her

Sarpsborg, Norge
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Sarpsborg, Norge
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sarpsborg

Alle større selskaper som leier ut biler i Sarpsborg, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sarpsborg

En leiebil i Sarpsborg gjør at du enkelt kan komme deg rundt i byen og i nærområdene uten å være avhengig av rutetider til busser eller annen kollektivtransport. Dra på dagsturer til nærliggende byer eller ta en tur til Sverige – mulighetene er mange! I Sarpsborg kan du velge mellom flere kjente selskaper for bilutleie, og du kan leie bil hos blant annet Avis, Budget, Hertz og Sixt. Betal når du bestiller eller når du henter bilen, alt etter hva som passer best for deg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sarpsborg?

Når du skal leie bil i Sarpsborg er det viktig at du leser vilkårene og betingelsene for billeie nøye på forhånd. Selv om det som regel er et krav om å ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år, har de ulike bilutleieselskapene ofte egne aldersgrenser. Den laveste aldersgrensen kan i teorien være 19 år, men noen har visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år eller eldre sjåfører over 75 år. Dette kan blant annet være begrensninger i typen bil du kan leie, og krav om ekstra forsikringer.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Sarpsborg. Her finner du både korttidsparkering i nærheten av butikker og langtidsparkering utenfor bykjernen. Parkeringsplassene er delt inn i ulike parkeringskategorier som har forskjellige satser og tidsbegrensninger. Totalt er det omtrent 690 offentlige avgiftsbelagte parkeringsplasser i sentrum, og det finnes i tillegg boligsoneparkering i området Kulås øst. Det er også planlagt flere boligsoneparkeringer i byen i løpet av de kommende årene.

Utfluktsmål i og rundt Sarpsborg

Sarpsborg og omegn er full av opplevelser for hele familien, og med en leiebil her kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre. Distriktet kan by på naturopplevelser både i skog, vann og ved sjøen, og det holdes mange spennende festivaler og kulturarrangementer i byen året rundt. Blant annet arrangeres Sarpsborgfestivalen hvert år i slutten av august, og Olavsdagene i juli feirer byens grunnlegger, Olav Haraldsson. I tillegg kan du se vakre kirker, herregårder, skulpturer, museer, parkanlegg og naturseverdigheter i nærområdet, og også Nordens største vertikale helleristning. Ta en dagstur til nærliggende Moss, Fredrikstad eller Halden, eller kjør en tur til Sverige. Mulighetene er mange!

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er svært viktig å være godt forsikret når du skal leie bil, enten det er i Norge eller i utlandet. Noen forsikringer er allerede inkludert når du leier bil, noen har du dekket gjennom reiseforsikringen, mens noen bør du vurdere å kjøpe utenom. En forsikring som alltid er inkludert hos samtlige bilutleieselskaper, er ansvarsforsikringen. Denne er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og dekker erstatningsansvaret som defineres i loven. Dette inkluderer skader som er påført andre mennesker og dyr, i tillegg til andres kjøretøy, eiendeler og bygninger. Den dekker altså ikke skader på egen bil. Det gjør derimot kaskoforsikringen, som vanligvis også er inkludert i leieavtaler. Denne kollisjonsskadeforsikringen sørger for at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel hvis uhellet er ute, og egenandelen avhenger av biltypen. Den omfatter imidlertid ikke skader som følge av innbrudd eller tyveri, og derfor er som regel en biltyveriforsikring også inkludert når du leier bil. Har du gyldig reiseforsikring når du reiser til Sarpsborg, kan det også hende at den dekker egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring og tyveri av eiendeler. Andre forsikringer du kan tegne utenom dette er blant annet utvidet kaskoforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Hvor i Sarpsborg kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Sarpsborg sentrum eller i nærliggende byer. Hvis du ønsker å leie bil i Sarpsborg, kan du hente og levere den i Glomveien 5 (Hertz) eller Herbergveien 4 (Budget, Hertz). Alternativt kan du leie bil hos Sixt i Dikeveien 34 på Rolvsøy mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Dersom du ankommer Sarpsborg med fly, kan du også leie bil på Oslo lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn.


Avstand fra Sarpsborg, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Sarpsborg

4 personer har sett etter leiebil i Sarpsborg i oktober.

Hva er fartsgrensen i Sarpsborg, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Sarpsborg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Sarpsborg er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Sarpsborg du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Sarpsborg i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Sarpsborg.

Er været i Sarpsborg representativt for resten av Østfold?

Hvis du ser etter en leiebil i Sarpsborg for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Østfold vanligvis har en temperatur på 7 °C, og en forventet nedbørsmengde på 106 mm.


Leiebiler på flyplasser i Sarpsborg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sarpsborg

Start planleggingen av reisen til Sarpsborg