Leiebiler i Sarpsborg, Østfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Sarpsborg, Østfold? Start søket her!

Sarpsborg, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Sarpsborg, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sarpsborg

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sarpsborg

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sarpsborg?

De billigste leiebilene i Sarpsborg finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 470 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Sarpsborg er 820 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Sarpsborg har flest utleiesteder?

Avis has the most locations of any rental car company in Sarpsborg, with 1 location.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Sarpsborg?

Leiebiler av typen Toyota Yaris og Toyota Corolla Wagon i Sarpsborg er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota Yaris i Sarpsborg kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 879 kr/dag, og kan koste så lite som 566 kr/dag. Leiepriser for Toyota Corolla Wagon kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 103 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 578 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Sarpsborg

En leiebil i Sarpsborg gjør at du enkelt kan komme deg rundt i byen og i nærområdene uten å være avhengig av rutetider til busser eller annen kollektivtransport. Dra på dagsturer til nærliggende byer eller ta en tur til Sverige – mulighetene er mange! I Sarpsborg kan du velge mellom flere kjente selskaper for bilutleie, og du kan leie bil hos blant annet Avis, Budget, Hertz og Sixt. Betal når du bestiller eller når du henter bilen, alt etter hva som passer best for deg.

Når du skal leie bil i Sarpsborg er det viktig at du leser vilkårene og betingelsene for billeie nøye på forhånd. Selv om det som regel er et krav om å ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år, har de ulike bilutleieselskapene ofte egne aldersgrenser. Den laveste aldersgrensen kan i teorien være 19 år, men noen har visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år eller eldre sjåfører over 75 år. Dette kan blant annet være begrensninger i typen bil du kan leie, og krav om ekstra forsikringer.

Det er gode muligheter for parkering i Sarpsborg. Her finner du både korttidsparkering i nærheten av butikker og langtidsparkering utenfor bykjernen. Parkeringsplassene er delt inn i ulike parkeringskategorier som har forskjellige satser og tidsbegrensninger. Totalt er det omtrent 690 offentlige avgiftsbelagte parkeringsplasser i sentrum, og det finnes i tillegg boligsoneparkering i området Kulås øst. Det er også planlagt flere boligsoneparkeringer i byen i løpet av de kommende årene.

Sarpsborg og omegn er full av opplevelser for hele familien, og med en leiebil her kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre. Distriktet kan by på naturopplevelser både i skog, vann og ved sjøen, og det holdes mange spennende festivaler og kulturarrangementer i byen året rundt. Blant annet arrangeres Sarpsborgfestivalen hvert år i slutten av august, og Olavsdagene i juli feirer byens grunnlegger, Olav Haraldsson. I tillegg kan du se vakre kirker, herregårder, skulpturer, museer, parkanlegg og naturseverdigheter i nærområdet, og også Nordens største vertikale helleristning. Ta en dagstur til nærliggende Moss, Fredrikstad eller Halden, eller kjør en tur til Sverige. Mulighetene er mange!


Tilbud på Sarpsborg, Østfold bilutleie

Finn leiebil i Sarpsborg som passer for deg

Liten Leiebiler

468 kr - 1 109 kr

Alle biltyper

595 kr - 1 540 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sarpsborg, Norge er 814 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sarpsborg, Norge er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 468 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sarpsborg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sarpsborg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sarpsborg, Norge er 736 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sarpsborg, Norge er i april. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 674 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sarpsborg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sarpsborg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sarpsborg, Norge er 695 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sarpsborg, Norge er i august. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 613 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sarpsborg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sarpsborg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Sarpsborg

Alle større selskaper som leier ut biler i Sarpsborg, Østfold

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Sarpsborg

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Sarpsborg

Populære biltyper

Economy, Wagon, Compact

Billigste leiebil

470 kr

Mest populære modell

Class Compact Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Sarpsborg de siste 72 timene: Economy, Wagon, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Sarpsborg er 470 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 820 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Sarpsborg de siste 7 dagene er Class Compact Car. Våre brukere foretrekker også Toyota Yaris som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sarpsborg

Attraksjoner i nærheten:

Sarpsborg stadion100,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Sarpsborg stadion48,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Sarpsborg stadion0,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sarpsborg

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sarpsborg

Kjøre med en leiebil i Sarpsborg - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sarpsborg, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du bestiller en leiebil i Sarpsborg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Sarpsborg er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Sarpsborg du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Sarpsborg

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Sarpsborg

Start planleggingen av reisen til Sarpsborg


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Sarpsborg med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Sarpsborg ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.