Leiebiler i Sortland, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Sortland, Nordland? Start søket her!

Sortland, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Sortland, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sortland

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sortland

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sortland?

De billigste leiebilene i Sortland finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 622 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Sortland er 855 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sortland, Nordland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sortland, Nordland nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

983 kr/dag

12 jun.–19 jun.
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

1 004 kr/dag

12 jun.–19 jun.
Nissan Qashqai
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

1 174 kr/dag

12 jun.–19 jun.
Skoda Octavia Combi

Viktig informasjon om leiebiler i Sortland

Å leie bil i Sortland kan være en effektivt og enkel løsning når du vil utforske alle de severdighetene som Nordland fylke har å by på. Det kan være snakk om ganske store avstander i nord, og du slipper å være avhengig av sporadisk kollektivtransport om du leier en bil en dag eller en uke. Byen er et viktig knutepunkt for veinettet i Vesterålen, og du kommer deg for eksempel enkelt videre over Sortlandssundet på Riksvei 85. Det tar ca. halvannen time å kjøre til Andenes og Andøya Lufthavn. Andre nærliggende flyplasser inkluderer Harstad/Narvik og Stokmarknes/Skagen. Avis Bilutleie, Hertz og Budget er noen av alternativene for billeie i Sortland. De tilbyr alle ganske billige små personbiler. På vinterstid bør du gjerne vurdere mellomstore biler og rimelige SUVer med firehjulsdrift og automatgir, særlig om du skal kjøre i tøffe forhold. Prisen på SUV starter på ca. 1400 NOK, inkludert fri kilometer. Søk på nett for å sjekke ulike tilbud og se hva som dekkes i prisen, samt se hvilke typer biler som er tilgjengelig.

Du må som regel være 19 år gammel, ettersom du må ha hatt førerkort i minst 12 måneder før du kan leie bil i Sortland og andre steder i Norge. Reglene kan variere mellom de ulike selskapene, og det anbefales å høre hvilke betingelser og eventuelle restriksjoner som gjelder for sjåfører under 25 år. Det kan være at du må betale ekstra om du er under en viss alder og regnes som ung sjåfør.

Du kan parkere ved Skibsgården, Sortland Storsenter og på gaten enkelte steder andre steder i byen. Det anbefales å sjekke nøye om du må betale eller ikke, ettersom parkering kan være gratis på visse tider av døgnet. Det kan også hende at hotellet ditt tilbyr gratis parkering. Betalingsmetoden varierer. Du trenger for eksempel ikke billett for å benytte parkeringsplassen ved Skibsgården, ettersom bilskiltene registreres automatisk med Autopay.

Det finnes mange spennende utflukter du kan begi deg ut på når du leier bil i Sortland. Et besøk til Kulturfabrikken anbefales på det varmeste, og her kan du utforske vakker kunst og andre utstillinger på Sortland museum. Du finner også mange andre attraksjoner i kjøreavstand fra byen. Romskipet Aurora kan friste både store og små med nordlys og romfart på Andøya. Du kan også begi deg ut i villmarken for å padle kajakk, si hei til reinsdyrene eller du kan dra på hvalsafari i Andenes. Det anbefales også å kjøre den berømte Nasjonale Turistvegen Andøya. Ikke bare kan du beundre en spektakulær utsikt over hav, sandstrender og fjell, men du får kanskje se ørn, sel og hval mens du kjører forbi.


Tilbud på Sortland, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Sortland som passer for deg

Liten Leiebiler

513 kr - 2 066 kr

Alle biltyper

625 kr - 1 980 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sortland, Norge er 974 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sortland, Norge er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 513 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sortland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sortland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sortland, Norge er 836 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sortland, Norge er i oktober. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 625 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sortland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sortland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Sortland

Alle større selskaper som leier ut biler i Sortland, Nordland

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Sortland

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Sortland

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste leiebil

622 kr
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Sortland de siste 72 timene: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Sortland er 622 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 855 kr/dag.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sortland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sortland

Kjøre med en leiebil i Sortland - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sortland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Sortland i juli. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I juli har Sortland temperaturer på omkring 12 °C, og en nedbørsmengde på 81 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Sortland vil koste deg i gjennomsnitt 752 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Sortland er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Sortland ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Sortland, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Sortland

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Sortland

Start planleggingen av reisen til Sortland


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Sortland via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Sortland. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.