Leiebiler i Sortland, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sortland, Norge? Start søket her

Sortland, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Sortland, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sortland

Alle større selskaper som leier ut biler i Sortland, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sortland

Å leie bil i Sortland kan være en effektivt og enkel løsning når du vil utforske alle de severdighetene som Nordland fylke har å by på. Det kan være snakk om ganske store avstander i nord, og du slipper å være avhengig av sporadisk kollektivtransport om du leier en bil en dag eller en uke. Byen er et viktig knutepunkt for veinettet i Vesterålen, og du kommer deg for eksempel enkelt videre over Sortlandssundet på Riksvei 85. Det tar ca. halvannen time å kjøre til Andenes og Andøya Lufthavn. Andre nærliggende flyplasser inkluderer Harstad/Narvik og Stokmarknes/Skagen. Avis Bilutleie, Hertz og Budget er noen av alternativene for billeie i Sortland. De tilbyr alle ganske billige små personbiler. På vinterstid bør du gjerne vurdere mellomstore biler og rimelige SUVer med firehjulsdrift og automatgir, særlig om du skal kjøre i tøffe forhold. Prisen på SUV starter på ca. 1400 NOK, inkludert fri kilometer. Søk på nett for å sjekke ulike tilbud og se hva som dekkes i prisen, samt se hvilke typer biler som er tilgjengelig.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sortland?

Du må som regel være 19 år gammel, ettersom du må ha hatt førerkort i minst 12 måneder før du kan leie bil i Sortland og andre steder i Norge. Reglene kan variere mellom de ulike selskapene, og det anbefales å høre hvilke betingelser og eventuelle restriksjoner som gjelder for sjåfører under 25 år. Det kan være at du må betale ekstra om du er under en viss alder og regnes som ung sjåfør.

Parkering

Du kan parkere ved Skibsgården, Sortland Storsenter og på gaten enkelte steder andre steder i byen. Det anbefales å sjekke nøye om du må betale eller ikke, ettersom parkering kan være gratis på visse tider av døgnet. Det kan også hende at hotellet ditt tilbyr gratis parkering. Betalingsmetoden varierer. Du trenger for eksempel ikke billett for å benytte parkeringsplassen ved Skibsgården, ettersom bilskiltene registreres automatisk med Autopay.

Utfluktsmål i og rundt Sortland

Det finnes mange spennende utflukter du kan begi deg ut på når du leier bil i Sortland. Et besøk til Kulturfabrikken anbefales på det varmeste, og her kan du utforske vakker kunst og andre utstillinger på Sortland museum. Du finner også mange andre attraksjoner i kjøreavstand fra byen. Romskipet Aurora kan friste både store og små med nordlys og romfart på Andøya. Du kan også begi deg ut i villmarken for å padle kajakk, si hei til reinsdyrene eller du kan dra på hvalsafari i Andenes. Det anbefales også å kjøre den berømte Nasjonale Turistvegen Andøya. Ikke bare kan du beundre en spektakulær utsikt over hav, sandstrender og fjell, men du får kanskje se ørn, sel og hval mens du kjører forbi.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det anbefales å kjøpe selvrisikoforsikring når du skal leie bil, også kalt for kollisjonsforsikring. Forsikringen reduserer det økonomiske ansvaret som påfaller deg ved et eventuelt uhell, og du må som regel bare betale egenandel. Det er mulig å kjøpe forsikring som tar vekk egenandelen, men det anbefales å sjekke nøyaktig hva den kommer på før du bestemmer deg. Selvrisikoforsikringen dekker derimot ikke tyveri, og det er derfor mange velger å tegne tyveriforsikring i tillegg. Ansvarsforsikring er lovpålagt i Norge, men denne inkluderes ofte i prisen og dekker skader på andres eiendeler.

Hvor i Sortland kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente leiebilen i Sortland sentrum eller når du ankommer Stokmarknes/Skagen med fly. Det er mulig å levere den tilbake et annet sted. Du kan for eksempel hente bilen ved et kontor i sentrum og opplyse at du vil levere den tilbake på flyplassen når du skal dra hjem igjen. Det er fullt mulig å leie bil selv om du bare skal en vei. I så fall henter du bilen i Sortland, og leverer den i neste by langs reiseruten. Det pleier ikke å være noe problem, så lenge bilutleieselskapet har et kontor i nærheten av der du skal. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Sortland, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Narvik Evenes flyplass

Leiebiler i Sortland

I september har vi kjørt 4 søk etter leiebiler i Sortland for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Sortland for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av mange leiebilselskaper i Sortland som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Sortland. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Sortland har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Hertz når du besøker Sortland. Med gjennomsnittspriser på 767 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Hertz et godt alternativ når du skal leie bil.

Hvilket leiebilselskap i Sortland har flest utleiesteder?

Sortland, Norge har 2 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 767 kr.

Hva er fartsgrensen i Sortland, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Sortland er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Sortland ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Sortland, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Sortland, Norge i september?

Temperaturen i Sortland i september ligger normalt på 8 °C, og forventet nedbørsmengde er 127 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Sortland i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Sortland. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Sortland, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent.

Er været i Sortland representativt for resten av Nordland?

Klimaet i Nordland i september innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 115 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Sortland til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Sortland

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sortland

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Start planleggingen av reisen til Sortland