Leiebiler i Molde, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Molde, Norge? Start søket her

Molde, Norge
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Molde, Norge
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Molde, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

336 kr - 558 kr

Alle biltyper

429 kr - 1 398 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Molde i Norge, koster 270 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Molde i Norge, er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 336 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Molde funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Molde

Alle større selskaper som leier ut biler i Molde, Norge
3 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Molde

Hvor gammel må man være for å leie bil i Molde?

Aldersgrense for bilutleie i Molde varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Molde.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Molde er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Molde er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Molde. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. Det er også et parkeringshus her, som har plass til inntil 620 biler. Dette ligger i sentrum med kort gåavstand til butikker og annet du trenger. På Molde kommunes hjemmesider finnes det en liste over de ulike sonene som finnes i sentrum og pris for parkering.

Utfluktsmål i og rundt Molde

Har du leiebil i Molde er du og familien i nærheten av massevis av fantastisk natur og severdigheter. For litt kultur-påfyll kan dere dra til Romsdalsmuseet der både store og små kan lære mer om området og hvordan det var her i gamle dager. Hvis dere ønsker å besøke et kjent fjell og få gått en fin tur, kan dere kjøre til Jendemsfjellet som har form som en pyramide. Dette er 633 meter over havet og er et av de høyeste fjellene i Fræna. Om vinteren kan hele familien spenne på seg slalåmski og snowboard og kjøre til bakkene i Tusten Skiheiser. Her er det femten forskjellige nedfarter, kun femten minutter utenfor sentrum av Molde.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Molde er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Molde kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Molde hos bilutleieselskaper som holder til ved lufthavnen Årø.


Avstand fra Molde, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Molde

Vi har hatt 4 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Molde så langt denne måneden.

Hvor mye koster det å leie en bil i Molde, Norge i November?

For en helg i November starter det beste tilbudet i Molde på rundt 277 kr og opp til rundt 634 kr. For leie i langhelg var laveste pris 310 kr, med flere alternativer rundt 310 kr.

Hvilket leiebilselskap i Molde har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Molde tilbys av Budget som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 363 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Molde fra Budget ligger på 606 kr/dag.

Hvilken type leiebile er best å leie i Molde i November?

Når du planlegger å reise til Molde i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Molde i November med temperaturer som ligger på ca. 2 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 195 mm. Å leie en Økonomi i Molde vil koste deg i gjennomsnitt 470 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Molde, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Molde, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Molde ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Molde, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Molde, Norge i oktober?

De som ønsker å leie bil i Molde i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C og en nedsbørsmengde på omkring 200 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Molde i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Molde. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Molde, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Ford Fiesta.

Er været i Molde representativt for resten av Møre og Romsdal?

Klimaet i Møre og Romsdal i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 8 °C og en forventet nedbørsmengde på 200 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Molde til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Molde

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Molde

Start planleggingen av reisen til Molde