Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Molde, Møre og Romsdal

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Molde, Møre og Romsdal? Start søket her!

Molde, Norge
26. mar. — 2. apr.
Molde, Norge
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Molde

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Molde

Hvilket leiebilselskap er billigst i Molde?

De billigste leiebilene i Molde finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 650 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Molde er 650 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Molde, Møre og Romsdal

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Molde, Møre og Romsdal
Økonomi588 kr/dag
Kompakt675 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor942 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Molde

Hvor gammel må man være for å leie bil i Molde?

Aldersgrense for bilutleie i Molde varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Molde.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Molde er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Molde er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Molde. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. Det er også et parkeringshus her, som har plass til inntil 620 biler. Dette ligger i sentrum med kort gåavstand til butikker og annet du trenger. På Molde kommunes hjemmesider finnes det en liste over de ulike sonene som finnes i sentrum og pris for parkering.

Utfluktsmål i og rundt Molde

Har du leiebil i Molde er du og familien i nærheten av massevis av fantastisk natur og severdigheter. For litt kultur-påfyll kan dere dra til Romsdalsmuseet der både store og små kan lære mer om området og hvordan det var her i gamle dager. Hvis dere ønsker å besøke et kjent fjell og få gått en fin tur, kan dere kjøre til Jendemsfjellet som har form som en pyramide. Dette er 633 meter over havet og er et av de høyeste fjellene i Fræna. Om vinteren kan hele familien spenne på seg slalåmski og snowboard og kjøre til bakkene i Tusten Skiheiser. Her er det femten forskjellige nedfarter, kun femten minutter utenfor sentrum av Molde.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Molde er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Molde kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Molde hos bilutleieselskaper som holder til ved lufthavnen Årø.


Tilbud på Molde, Møre og Romsdal bilutleie

Finn leiebil i Molde som passer for deg

Liten biler

446 kr - 2 117 kr

Alle biltyper

509 kr - 2 117 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Molde, Norge er 955 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Molde, Norge er i desember. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 446 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Molde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Molde liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Molde, Norge er 853 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Molde, Norge er i mars. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 673 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Molde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Molde mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

588 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

675 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

722 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Molde

Alle større selskaper som leier ut biler i Molde, Møre og Romsdal

Avis

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Sixt

1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Molde

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Molde

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste leiebil

716 kr

Mest populære modell

Peugeot 308
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Molde de siste 72 timene: SUV, Compact, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Molde er 716 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 887 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Molde de siste 7 dagene er Peugeot 308.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Molde

Nedenfor er de mest populære hotellene i Molde
Scandic Seilet

Scandic Seilet

Gideonvegen 2, Molde, Møre og Romsdal, Norway

1,0 km fra sentrum

Scandic Alexandra Molde

Scandic Alexandra Molde

Storagta, 1-7, Molde, Møre og Romsdal, Norway

0,4 km fra sentrum

Hotell Molde Fjordstuer

Hotell Molde Fjordstuer

Julsundvegen 6, Molde, Møre og Romsdal, Norway

0,6 km fra sentrum

Thon Hotel Moldefjord

Thon Hotel Moldefjord

Storgt. 8, Molde, Møre og Romsdal, Norway

0,3 km fra sentrum

Hotell Molde

Hotell Molde

Storgata 19, Molde, Møre og Romsdal, Norway

0,2 km fra sentrum

Molde Vandrerhjem

Molde Vandrerhjem

Raumavn. 2, Molde, Møre og Romsdal, Norway

1,9 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Molde - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Molde, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken type leiebile er best å leie i Molde i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 10 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 70 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Molde. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Molde. Å leie en Standard i Molde vil koste deg i gjennomsnitt 887 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Molde, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Molde, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Molde ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Molde, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Molde, Norge i mars?

De som ønsker å leie bil i Molde i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 2 °C og en nedsbørsmengde på omkring 127 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Molde representativt for resten av Møre og Romsdal?

Klimaet i Møre og Romsdal i mars innebærer vanligvis temperaturer på 2 °C og en forventet nedbørsmengde på 127 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Molde til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Molde fra biler sist?

Priser for Molde fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Molde fra biler?

Antall tilbydere fraMolde biler er 19 fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Molde?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Molde. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Molde?

For å leie en bil i Molde må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Molde?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Molde. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Molde?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Molde ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Molde med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Molde.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Molde på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Molde.

Finner jeg utleiebiler i Molde som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Molde med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Molde med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Molde med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Molde på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post