Leiebiler i Molde, Møre og Romsdal

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Molde, Møre og Romsdal? Start søket her!

Molde, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Molde, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Molde

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Molde

Hvilket leiebilselskap er billigst i Molde?

De billigste leiebilene i Molde finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 656 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Molde er 679 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Molde?

De fleste momondo-brukere leier Toyota Yaris i Molde, men Peugeot 5008 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Toyota Yaris, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 881 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Toyota Yaris i Molde for så lite som 549 kr per dag. Leiebiler av typen Peugeot 5008 i Molde koster i gjennomsnitt 966 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 966 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Molde

Aldersgrense for bilutleie i Molde varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Molde.

I Molde er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Molde er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Molde. Her finnes det både offentlige og private parkeringsplasser, som har langtidsparkering og korttidsparkering. Du ser etter skiltene som har en P enten med hvit eller blå bakgrunn. Noen steder er det soneparkering slik at det kun er lov å parkere der i visse tidsrom. Dette vil være klart synlig på skiltet. Når du skal betale kan du enten bruke kredittkort i parkeringsautomaten eller du kan bruke betalingsappen EasyPark. Her legger du inn registreringsnummer på bilen samt din kortinformasjon, så kan du betale og fylle på når det trengs inne i appen. Da er det ikke nødvendig med billett i bilens frontrute. Det er også et parkeringshus her, som har plass til inntil 620 biler. Dette ligger i sentrum med kort gåavstand til butikker og annet du trenger. På Molde kommunes hjemmesider finnes det en liste over de ulike sonene som finnes i sentrum og pris for parkering.


Tilbud på Molde, Møre og Romsdal bilutleie

Finn leiebil i Molde som passer for deg

Liten Leiebiler

440 kr - 2 030 kr

Alle biltyper

652 kr - 2 126 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Molde, Norge er 954 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Molde, Norge er i februar. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 440 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Molde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Molde, Norge er 974 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Molde, Norge er i oktober. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 769 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Molde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Molde, Norge er 1 036 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Molde, Norge er i juni. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 765 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Molde. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Molde kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Molde

Alle større selskaper som leier ut biler i Molde, Møre og Romsdal

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Sunnycars

3 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Molde

Nedenfor er de mest populære hotellene i Molde

Kjøre med en leiebil i Molde - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Molde, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du planlegger å reise til Molde i juli, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Molde i juli med temperaturer som ligger på ca. 14 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 112 mm. Å leie en Økonomi i Molde vil koste deg i gjennomsnitt 1 005 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Molde, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Molde ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Molde, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Molde

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Molde

Leiebiltyper som er populære i Molde

Lei en av disse populære biltypene i Molde

Start planleggingen av reisen til Molde


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Molde. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Molde ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.