Leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap? Start søket her!

Gdansk, Polen
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

33 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Toyota Corolla
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Skoda Octavia Combi
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Volvo V40
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

55 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Skoda Octavia Combi

Viktig informasjon om leiebiler i Gdansk

Aldersgrense for bilutleie i Gdansk varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man kjøre fra 100km/t til 130 km/t. Det er promillegrense på 0,2. Det er godt utbygde veier i Polen med over 200 000 km veinett. Det er påbudt å ha refleks-vest, varseltrekant og brannslukningsapparat i bilen. Det er også påbudt å ha alle originale papirer, i tillegg til forsikrings- og leiebilavtale, i bilen. Det er påbudt å bruke setebelte og alle barn under 10 år må sitte i baksetet.

Med leiebil i Gdansk kan det være enklest å benytte seg av parkeringshus og parkeringsplasser rundt gamlebyen. Det er ikke mulig å kjøre gjennom gamlebyen, så man må utforske det gamle sentrum til fots. På utsiden av gamlebyen finnes en rekke døgnåpne parkeringshus, noe som er praktisk dersom hotellet ditt ligger i gamlebyen. Parker for eksempel bilen på Parking Królewski eller Katarzynki 4 Parking som ligger svært sentralt. Det er også gode parkeringsmuligheter ved flyplassen. Bor du på hotell utenfor sentrum er det mulig at hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester.

Har du leiebil i Gdansk er det mange spennende steder å oppdage! Etter dere har vært i gamlebyen og ruslet rundt i de smale brosteinsgatene kan dere kjøre ut til Westerplatte. Dette er en halvøy som ligger ut mot Østersjøen. Det tar omtrent et kvarter å kjøre fra gamlebyen ut til Westerplatte. Videre kan dere dra ut til Park Oliwski. Dette er en vakker park og turistattraksjon som er svært populær for både familier og venner som ønsker å ta en utflukt. Kjører dere fra Westerplatte og videre ut til Park Oliwski tar det omtrent 20 minutter. Vil dere ta en lengre tur med leiebilen, kan dere kjøre til Warszawa fra Gdansk på omtrent 4 timer. Da får dere besøkt selve hovedstaden i Polen.

Med leiebil i Gdansk er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

For å leie bil i Gdansk trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Gdansk. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Gdansk, Pommerske voivodskap bilutleie

Finn leiebil i Gdansk som passer for deg

Liten Leiebiler

98 kr - 372 kr

Alle biltyper

98 kr - 741 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Gdansk, Polen er 201 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Gdansk, Polen er i februar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 98 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Gdansk, Polen er 305 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Gdansk, Polen er i januar. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 119 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Gdansk, Polen er 453 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Gdansk, Polen er i august. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Gdansk, Polen er 272 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Gdansk, Polen er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 165 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Gdansk

Alle større selskaper som leier ut biler i Gdansk, Pommerske voivodskap
10 utleiesteder
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Gdansk

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Gdansk

Mest populære selskap

GREEN MOTION

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

175 kr

Mest populære modell

Opel Corsa
Det mest populære bilutleiefirmaet i Gdansk funnet på momondo denne måneden er GREEN MOTION . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Kaizen Rent A Car Inc og Car Net
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Gdansk de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Gdansk er 175 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 257 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Gdansk de siste 7 dagene er Opel Corsa. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Gdansk

Nedenfor er de mest populære hotellene i Gdansk

Kjøre med en leiebil i Gdansk - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Gdansk, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Den billigste leverandøren i Gdansk er GREEN MOTION med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 139 kr fra 4 utleiesteder i Gdansk. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av GREEN MOTION i Gdansk med en pris på 51 kr.

Flertallet av bilutleieselskapene i Gdansk som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Gdansk som Hertz, Alamo og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Gdansk i september. Gdansk har i gjennomsnitt 50 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 8 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Gdansk vil koste deg i gjennomsnitt 853 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Gdansk, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Gdansk ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Gdansk, er fartsgrensen 140 km/t.

Temperaturen i Gdansk i august ligger normalt på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

De som ønsker å leie bil i Gdansk for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Pommerske voivodskap i løpet av august vanligvis har temperaturer på 16 °C med en forventet nedbørsmengde på 83,5 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Gdansk

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Gdansk

Leiebiltyper som er populære i Gdansk

Lei en av disse populære biltypene i Gdansk

Start planleggingen av reisen til Gdansk


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Gdansk via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Gdansk. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Gdansk som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Gdansk.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Gdansk med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Gdansk på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.