Leiebil Gdansk - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Gdansk? Start søket her

Gdansk, Polen
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Gdansk

Alle større selskaper som leier ut biler i Gdansk
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.6

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Når er det billigst å leie bil i Gdansk?

Alle

35 kr - 369 kr

Økonomi

42 kr - 160 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Gdansk er i januar. Prisen er 61% lavere enn resten av året til bare 44 kr per dag. Den dyreste måneden er april. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i september. Prisen på leiebil i Gdansk kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Informasjon om reisen din til Gdansk

Hvor gammel må man være for å leie bil i Gdansk?

Aldersgrense for bilutleie i Gdansk varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man kjøre fra 100km/t til 130 km/t. Det er promillegrense på 0,2. Det er godt utbygde veier i Polen med over 200 000 km veinett. Det er påbudt å ha refleks-vest, varseltrekant og brannslukningsapparat i bilen. Det er også påbudt å ha alle originale papirer, i tillegg til forsikrings- og leiebilavtale, i bilen. Det er påbudt å bruke setebelte og alle barn under 10 år må sitte i baksetet.

Parkering

Med leiebil i Gdansk kan det være enklest å benytte seg av parkeringshus og parkeringsplasser rundt gamlebyen. Det er ikke mulig å kjøre gjennom gamlebyen, så man må utforske det gamle sentrum til fots. På utsiden av gamlebyen finnes en rekke døgnåpne parkeringshus, noe som er praktisk dersom hotellet ditt ligger i gamlebyen. Parker for eksempel bilen på Parking Królewski eller Katarzynki 4 Parking som ligger svært sentralt. Det er også gode parkeringsmuligheter ved flyplassen. Bor du på hotell utenfor sentrum er det mulig at hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Gdansk

Har du leiebil i Gdansk er det mange spennende steder å oppdage! Etter dere har vært i gamlebyen og ruslet rundt i de smale brosteinsgatene kan dere kjøre ut til Westerplatte. Dette er en halvøy som ligger ut mot Østersjøen. Det tar omtrent et kvarter å kjøre fra gamlebyen ut til Westerplatte. Videre kan dere dra ut til Park Oliwski. Dette er en vakker park og turistattraksjon som er svært populær for både familier og venner som ønsker å ta en utflukt. Kjører dere fra Westerplatte og videre ut til Park Oliwski tar det omtrent 20 minutter. Vil dere ta en lengre tur med leiebilen, kan dere kjøre til Warszawa fra Gdansk på omtrent 4 timer. Da får dere besøkt selve hovedstaden i Polen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Gdansk er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Gdansk, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Gdansk trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Gdansk kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Gdansk. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Gdansk til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Gdansk Rebiechowo flyplass

Leiebiler i Gdansk

Så langt i Januar har 108 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Gdansk.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Gdansk for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Gdansk innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Enterprise og National. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Gdansk har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Gdansk er GREEN MOTION med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 122 kr fra 4 utleiesteder i Gdansk. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av GREEN MOTION i Gdansk med en pris på 44 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Gdansk?

Flertallet av bilutleieselskapene i Gdansk som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Gdansk som Alamo, Enterprise og National ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Gdansk i februar?

Gdansk har en gjennomsnittstemperatur på 0 °C og omkring 20 mm nedbør i løpet av februar. For at du skal være best mulig forberedt på reisen din til Gdansk, bør du leie en SUV. Ved å leie en SUV garanteres du en trygg og fin kjøreopplevelse på de snødekte og isete veiene i Gdansk. Å leie en SUV i Gdansk vil koste deg i gjennomsnitt 272 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Gdansk har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL har 10 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 139 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Gdansk?

Hvis du leier et kjøretøy i Gdansk, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Gdansk ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Gdansk, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvordan er været i Gdansk, Polen i Januar?

Temperaturen i Gdansk i Januar ligger normalt på −2 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

For måneder som Januar kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Gdansk. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.

Er været i Gdansk representativt for resten av Pommerske voivodskap?

De som ønsker å leie bil i Gdansk for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Pommerske voivodskap i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på −3 °C med en forventet nedbørsmengde på 44 mm.


Finn hotell og fly til Gdansk

 • Få den siste informasjonen om Gdansk flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Gdansk
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Gdansk mest populære nabolag

  Finn hoteller i Gdansk
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Gdansk