Leiebiler i Gdansk, Polen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Gdansk, Polen? Start søket her

Gdansk, Polen
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Gdansk, Polen

Finn den rette leiebilen for deg
BMW X3
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Global Rent A Car

306 kr/dag

7 okt.–12 okt.
BMW X3
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
CarWiz

249 kr/dag

8 okt.–13 okt.
Chevrolet Equinox
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Global Rent A Car

209 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
SURPRICE CAR RENTAL

367 kr/dag

8 okt.–13 okt.
Audi A3
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Global Rent A Car

164 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Toyota Corolla
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
CarWiz

204 kr/dag

8 okt.–13 okt.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Global Rent A Car

149 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Tilbud på Gdansk, Polen bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

89 kr - 249 kr

Alle biltyper

94 kr - 323 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Gdansk i Polen, koster 109 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Gdansk i Polen, er i november. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med en pris på kun 89 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Gdansk funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Gdansk i Polen, koster 170 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Gdansk i Polen, er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med en pris på kun 94 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Gdansk funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Gdansk i Polen, koster 181 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Gdansk i Polen, er i november. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med en pris på kun 146 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Gdansk funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Global Rent A Car

144 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Citroen C2
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Global Rent A Car

145 kr/dag

8 okt.–13 okt.
Citroen C2
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Global Rent A Car

164 kr/dag

7 okt.–12 okt.
Toyota Corolla

Oversikt over leiebilselskaper i Gdansk

Alle større selskaper som leier ut biler i Gdansk, Polen
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
10 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Gdansk

Hvor gammel må man være for å leie bil i Gdansk?

Aldersgrense for bilutleie i Gdansk varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man kjøre fra 100km/t til 130 km/t. Det er promillegrense på 0,2. Det er godt utbygde veier i Polen med over 200 000 km veinett. Det er påbudt å ha refleks-vest, varseltrekant og brannslukningsapparat i bilen. Det er også påbudt å ha alle originale papirer, i tillegg til forsikrings- og leiebilavtale, i bilen. Det er påbudt å bruke setebelte og alle barn under 10 år må sitte i baksetet.

Parkering

Med leiebil i Gdansk kan det være enklest å benytte seg av parkeringshus og parkeringsplasser rundt gamlebyen. Det er ikke mulig å kjøre gjennom gamlebyen, så man må utforske det gamle sentrum til fots. På utsiden av gamlebyen finnes en rekke døgnåpne parkeringshus, noe som er praktisk dersom hotellet ditt ligger i gamlebyen. Parker for eksempel bilen på Parking Królewski eller Katarzynki 4 Parking som ligger svært sentralt. Det er også gode parkeringsmuligheter ved flyplassen. Bor du på hotell utenfor sentrum er det mulig at hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Gdansk

Har du leiebil i Gdansk er det mange spennende steder å oppdage! Etter dere har vært i gamlebyen og ruslet rundt i de smale brosteinsgatene kan dere kjøre ut til Westerplatte. Dette er en halvøy som ligger ut mot Østersjøen. Det tar omtrent et kvarter å kjøre fra gamlebyen ut til Westerplatte. Videre kan dere dra ut til Park Oliwski. Dette er en vakker park og turistattraksjon som er svært populær for både familier og venner som ønsker å ta en utflukt. Kjører dere fra Westerplatte og videre ut til Park Oliwski tar det omtrent 20 minutter. Vil dere ta en lengre tur med leiebilen, kan dere kjøre til Warszawa fra Gdansk på omtrent 4 timer. Da får dere besøkt selve hovedstaden i Polen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Gdansk er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Gdansk, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Gdansk trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Gdansk kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Gdansk. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Gdansk, Polen til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Gdansk Rebiechowo flyplass

Leiebiler i Gdansk

Så langt i september har 17 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Gdansk.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Gdansk for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Gdansk innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Hertz og Budget.. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Gdansk, Polen i oktober?

45 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Gdansk i oktober, og de billigste tilbudene starter på 45 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 35 kr til 192 kr.

Hvilket leiebilselskap i Gdansk har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Gdansk er GREEN MOTION med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 123 kr fra 4 utleiesteder i Gdansk. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av GREEN MOTION i Gdansk med en pris på 45 kr.

Hvilken type leiebile er best å leie i Gdansk i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Gdansk i oktober. Gdansk har i gjennomsnitt 40 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 3 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Gdansk vil koste deg i gjennomsnitt 755 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Gdansk har flest utleiesteder?

Budget har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 184 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Gdansk, Polen?

Hvis du leier et kjøretøy i Gdansk, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Gdansk ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Gdansk, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Gdansk?

Ved leie av bil i Gdansk, velger de fleste av brukerne våre Ford Focus med en pris på i gjennomsnitt 145 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Fiat 500 som i gjennomsnitt koster 140 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Focus i Gdansk for så lite som 27 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Fiat 500 for så lite som 87 kr/dag.

Hvordan er været i Gdansk, Polen i september?

Temperaturen i Gdansk i september ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Gdansk i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Gdansk. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Gdansk, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat 500 og Opel Astra Sports Tourer.

Er været i Gdansk representativt for resten av Pommerske voivodskap?

De som ønsker å leie bil i Gdansk for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Pommerske voivodskap i løpet av september vanligvis har temperaturer på 13 °C med en forventet nedbørsmengde på 66,5 mm.


Leiebiler på flyplasser i Gdansk

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Gdansk

Start planleggingen av reisen til Gdansk