Finn billige leiebiler i Gdansk

Leter du etter gode tilbud på bilutleie i Gdansk? så start søket her

fre.. 15.2.
12:00
lør.. 16.2.
12:00
Sammenlign med momondo |

Gdansk leiebiltilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Gdansk nylig funnet av momondo-brukere
Spark
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
53 NOK
apr 16 - apr 23
Gdansk
Slowackiego 210a Airport Gdansk
53 NOK
apr 16 - apr 23

Populære bilutleiefirmaer i Gdansk

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene

Oversikt over bilutleiefirmaer i Gdansk

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
panek
Mest populære
Panek
Panek gir deg de billigste tilbudene på 4 steder i byen
panek
De fleste steder
Panek
Panek gir deg høykvalitets- og luksusmodeller på en av deres 4 steder

Oversikt over leiebilselskaper i Gdansk

Alle større selskaper som leier ut biler i Gdansk
$self.agencySymbol
AUTOCASH
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
3 steder
$self.agencySymbol
RENTIS
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
3 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (40 336 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,4 (54 856 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Right Cars
Fantastisk - 8,3 (6 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 388 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,1 (92 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Gdansk

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Gdansk Rebiechowo flyplass
GDN

Leiebil i Gdansk

Hvor gammel må man være for å leie bil i Gdansk?

Aldersgrense for bilutleie i Gdansk varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man kjøre fra 100km/t til 130 km/t. Det er promillegrense på 0,2. Det er godt utbygde veier i Polen med over 200 000 km veinett. Det er påbudt å ha refleks-vest, varseltrekant og brannslukningsapparat i bilen. Det er også påbudt å ha alle originale papirer, i tillegg til forsikrings- og leiebilavtale, i bilen. Det er påbudt å bruke setebelte og alle barn under 10 år må sitte i baksetet.

Parkering

Med leiebil i Gdansk kan det være enklest å benytte seg av parkeringshus og parkeringsplasser rundt gamlebyen. Det er ikke mulig å kjøre gjennom gamlebyen, så man må utforske det gamle sentrum til fots. På utsiden av gamlebyen finnes en rekke døgnåpne parkeringshus, noe som er praktisk dersom hotellet ditt ligger i gamlebyen. Parker for eksempel bilen på Parking Królewski eller Katarzynki 4 Parking som ligger svært sentralt. Det er også gode parkeringsmuligheter ved flyplassen. Bor du på hotell utenfor sentrum er det mulig at hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Gdansk

Har du leiebil i Gdansk er det mange spennende steder å oppdage! Etter dere har vært i gamlebyen og ruslet rundt i de smale brosteinsgatene kan dere kjøre ut til Westerplatte. Dette er en halvøy som ligger ut mot Østersjøen. Det tar omtrent et kvarter å kjøre fra gamlebyen ut til Westerplatte. Videre kan dere dra ut til Park Oliwski. Dette er en vakker park og turistattraksjon som er svært populær for både familier og venner som ønsker å ta en utflukt. Kjører dere fra Westerplatte og videre ut til Park Oliwski tar det omtrent 20 minutter. Vil dere ta en lengre tur med leiebilen, kan dere kjøre til Warszawa fra Gdansk på omtrent 4 timer. Da får dere besøkt selve hovedstaden i Polen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Gdansk er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Gdansk, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Gdansk trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Gdansk kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Gdansk. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Start planleggingen av reise til Gdansk