Leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap? Start søket her!

Gdansk, Polen
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Gdansk

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Gdansk

Hvilket leiebilselskap er billigst i Gdansk?

De billigste leiebilene i Gdansk finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 97 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Gdansk er 129 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Gdansk har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL has the most locations of any rental car company in Gdansk, with 10 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Gdansk?

Ved leie av bil i Gdansk, velger de fleste av brukerne våre Kia Sportage med en pris på i gjennomsnitt 331 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Toyota C-HR som i gjennomsnitt koster 826 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Kia Sportage i Gdansk for så lite som 149 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Toyota C-HR for så lite som 222 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Gdansk, Pommerske voivodskap
Økonomi88 kr/dag
Kompakt116 kr/dag
Medium187 kr/dag
Standard305 kr/dag
Mini81 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn178 kr/dag
Kompakt SUV182 kr/dag
Medium SUV210 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Gdansk

Hvor gammel må man være for å leie bil i Gdansk?

Aldersgrense for bilutleie i Gdansk varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man kjøre fra 100km/t til 130 km/t. Det er promillegrense på 0,2. Det er godt utbygde veier i Polen med over 200 000 km veinett. Det er påbudt å ha refleks-vest, varseltrekant og brannslukningsapparat i bilen. Det er også påbudt å ha alle originale papirer, i tillegg til forsikrings- og leiebilavtale, i bilen. Det er påbudt å bruke setebelte og alle barn under 10 år må sitte i baksetet.

Parkering

Med leiebil i Gdansk kan det være enklest å benytte seg av parkeringshus og parkeringsplasser rundt gamlebyen. Det er ikke mulig å kjøre gjennom gamlebyen, så man må utforske det gamle sentrum til fots. På utsiden av gamlebyen finnes en rekke døgnåpne parkeringshus, noe som er praktisk dersom hotellet ditt ligger i gamlebyen. Parker for eksempel bilen på Parking Królewski eller Katarzynki 4 Parking som ligger svært sentralt. Det er også gode parkeringsmuligheter ved flyplassen. Bor du på hotell utenfor sentrum er det mulig at hotellet ditt har reservert parkering for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Gdansk

Har du leiebil i Gdansk er det mange spennende steder å oppdage! Etter dere har vært i gamlebyen og ruslet rundt i de smale brosteinsgatene kan dere kjøre ut til Westerplatte. Dette er en halvøy som ligger ut mot Østersjøen. Det tar omtrent et kvarter å kjøre fra gamlebyen ut til Westerplatte. Videre kan dere dra ut til Park Oliwski. Dette er en vakker park og turistattraksjon som er svært populær for både familier og venner som ønsker å ta en utflukt. Kjører dere fra Westerplatte og videre ut til Park Oliwski tar det omtrent 20 minutter. Vil dere ta en lengre tur med leiebilen, kan dere kjøre til Warszawa fra Gdansk på omtrent 4 timer. Da får dere besøkt selve hovedstaden i Polen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Gdansk er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Gdansk, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Gdansk trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Gdansk kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Gdansk. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Gdansk, Pommerske voivodskap bilutleie

Finn leiebil i Gdansk som passer for deg

Liten

197 kr - 551 kr

Alle biltyper

279 kr - 830 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Gdansk, Polen er 328 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Gdansk, Polen er i september. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 197 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Gdansk, Polen er 359 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Gdansk, Polen er i januar. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 236 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Gdansk, Polen er 595 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Gdansk, Polen er i august. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 369 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Gdansk, Polen er 457 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Gdansk, Polen er i januar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 222 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gdansk SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Gdansk, Polen er 769 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Gdansk, Polen er i april. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 466 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gdansk. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gdansk kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

81 kr/dag

26 okt.–29 okt.
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

88 kr/dag

26 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

116 kr/dag

26 okt.–29 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Gdansk

Alle større selskaper som leier ut biler i Gdansk, Pommerske voivodskap

Express Rent a Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Avis

2 utleiesteder

Car Net

2 utleiesteder

Panek

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

SURPRICE CAR RENTAL

10 utleiesteder

ADDCAR RENTAL

5 utleiesteder

GREEN MOTION

4 utleiesteder

AbbyCar Car Rentals

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Gdansk

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Gdansk

Mest populære selskap

Flex To Go

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste leiebil

162 kr

Mest populære modell

Kia Sportage
Det mest populære bilutleiefirmaet i Gdansk funnet på momondo denne måneden er Flex To Go. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Express Rent a Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Gdansk de siste 72 timene: Economy, Compact, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Gdansk er 162 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 205 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Gdansk de siste 7 dagene er Kia Sportage. Våre brukere foretrekker også Toyota C-HR som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Gdansk

Nedenfor er de mest populære hotellene i Gdansk

Kjøre med en leiebil i Gdansk - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Gdansk, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Gdansk, Polen?

Flertallet av bilutleieselskapene i Gdansk som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Gdansk som Express Rent a Car, Alamo og Panek ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Gdansk i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Gdansk i oktober. Gdansk har i gjennomsnitt 40 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 3 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Gdansk vil koste deg i gjennomsnitt 157 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Gdansk, Polen?

Hvis du leier et kjøretøy i Gdansk, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Gdansk ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Gdansk, er fartsgrensen 140 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Porsche Cayenne i Gdansk?

Hvordan er været i Gdansk, Polen i september?

Temperaturen i Gdansk i september ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Gdansk representativt for resten av Pommerske voivodskap?

De som ønsker å leie bil i Gdansk for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Pommerske voivodskap i løpet av september vanligvis har temperaturer på 13 °C med en forventet nedbørsmengde på 66,5 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Gdansk fra biler sist?

Priser for Gdansk fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Gdansk fra biler?

Det er 110 tilbydere fra Gdansk biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Gdansk?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Gdansk. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Gdansk?

For å leie en bil i Gdansk må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Gdansk

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Gdansk

Leiebiltyper som er populære i Gdansk

Lei en av disse populære biltypene i Gdansk

Bilutleie i området av Gdansk

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Gdansk? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Gdansk


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Gdansk?

Å bestille en leiebil i Gdansk via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Gdansk?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Gdansk. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Gdansk med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Gdansk som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Gdansk på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Gdansk.

Finner jeg utleiebiler i Gdansk som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Gdansk med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Gdansk med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Gdansk på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Gdansk på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.