Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Tyrkia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyrkia? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
ti. 4.6.
ti. 11.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyrkia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyrkia nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

160 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

205 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

216 kr/dag

4 jun.–11 jun.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

243 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

245 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

245 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

256 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

278 kr/dag

4 jun.–11 jun.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

323 kr/dag

30 jun.–25 jul.
Toyota Yaris

Leiebiler innsikt og trender i Tyrkia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tyrkia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tyrkia?

For øyeblikket er det OtoQ Car Rental som er det billigste leiebilselskapet i Tyrkia, med tilbud fra kun 96 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med OtoQ Car Rental finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 362 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Tyrkia?

Det mest populære leiebilselskapet i Tyrkia er Avec Car Rental. Dette leiebilselskapet har 9 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 7,1 av 10. 39 % av momondo-brukere har nylig valgt Avec Car Rental når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Tyrkia.

Hvilket leiebilselskap i Tyrkia har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det Nissa Car Rental som har flest utleiesteder i Tyrkia. Med totalt 222 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Nissa Car Rental? Antalya er den mest populære byen å besøke i Tyrkia, med 6 utleiesteder tilknyttet Nissa Car Rental.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Tyrkia?

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Tyrkia er det Kompakt som er den mest populære leiebilen. Ca. 32 % av brukerne våre valgte en Kompakt i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 425 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Tilbud på Tyrkia bilutleie

Finn leiebil i Tyrkia som passer for deg

Liten biler

99 kr - 461 kr

Alle biltyper

104 kr - 575 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Tyrkia er 231 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Tyrkia er i mars. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 99 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Tyrkia er 298 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Tyrkia er i januar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 88 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Tyrkia er 573 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Tyrkia er i mai. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med bare 541 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 48 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyrkia er 358 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyrkia er i januar. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 83 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Tyrkia er 373 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Tyrkia er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 197 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Tyrkia er 938 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Tyrkia er i mai. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 541 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 68 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

160 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

205 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

243 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Tyrkia

Alle større selskaper som leier ut biler i Tyrkia

Nissa Car Rental

222 utleiesteder

Nokta Rent A Car

168 utleiesteder

Renticar

163 utleiesteder

Garenta

138 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

115 utleiesteder

Global Rent A Car

114 utleiesteder

keddy by Europcar

99 utleiesteder

CIRCULAR

97 utleiesteder

Leiebiler i Tyrkia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyrkia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Tyrkia?

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyrkia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Tyrkia?

Ifølge data fra 2019 er Tyrkia nr. 37 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,9 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

Hva er promillegrensen i Tyrkia?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Tyrkia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Tyrkia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyrkia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Tyrkia?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 13,95 kr per liter i Tyrkia. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Tyrkia, bør du vurdere Egypt. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,05 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,67 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyrkia fra biler sist?

Priser for biler fra Tyrkia ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyrkia fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 3 430 tilbydere å velge mellom fra Tyrkia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tyrkia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tyrkia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tyrkia?

For å leie en bil i Tyrkia må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tyrkia?

Å bestille en leiebil i Tyrkia via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tyrkia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Tyrkia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Tyrkia med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Tyrkia med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tyrkia på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyrkia på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Tyrkia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Tyrkia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tyrkia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Tyrkia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Tyrkia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 4.6.
12:00
ti. 11.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tyrkia