Leiebiler i Tyrkia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyrkia? Søk her!

Istanbul, Tyrkia
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Tyrkia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tyrkia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tyrkia?

For øyeblikket er det Nokta Rent A Car som er det billigste leiebilselskapet i Tyrkia, med tilbud fra kun 179 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Nokta Rent A Car finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 404 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap i Tyrkia har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det Nissa Car Rental som har flest utleiesteder i Tyrkia. Med totalt 210 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Nissa Car Rental? Antalya er den mest populære byen å besøke i Tyrkia, med 5 utleiesteder tilknyttet Nissa Car Rental.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Tyrkia?

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Tyrkia er det Kompakt som er den mest populære leiebilen. Ca. 38 % av brukerne våre valgte en Kompakt i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 398 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyrkia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyrkia nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

111 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

111 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

132 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

140 kr/dag

5 okt.–24 okt.
Suzuki Vitara
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

148 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

148 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

148 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

153 kr/dag

13 okt.–27 okt.
Toyota Corolla
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

158 kr/dag

6 okt.–12 okt.
Toyota Yaris

Leiebilinformasjon for Tyrkia

Har Tyrkia noen unike trafikklover?

I Tyrkia foregår all motorisert trafikk på høyre side slik som vi er vant til fra Norge. Det er også anbefalt for alle passasjerer å ha på seg setebelte selv på korte turer i byer eller på landet. Minstealderen for å kjøre eller leie bil i Tyrkia er 18 år og det er et krav om gyldig førerkort for alle som planlegger å leie bil i landet. Nasjonale førerkort er gyldig i opptil 90 dager, etter det må man fremlegge et internasjonalt førerkort. Når det gjelder fartsgrenser har Tyrkia forskjellige grenser basert på veikvalitet og størrelse på tettstedet. Det finnes et godt nettverk av utbygde motorveier der hvor maksfarten er langt høyere enn i tettsteder og mindre byer for eksempel. Dette er noe som kan være lurt å ha i bakhodet for alle som skal leie en bil.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Tyrkia?

I Tyrkia er det flere krav til sjåfører av leiebiler når det gjelder bilutleie og tilgang til leiebil. Det er krav om at sjåføren av bilen har et gyldig førerkort og er fylt minst 18 for å kunne leie bil. Videre kan det være spesielle regler knyttet til prisen på bilforsikring for yngre sjåfører under 25 år. Her gjelder det å kontakte ditt respektive bilutleiefirma for å høre hva som er standardsatser og hvilken forsikring som kan anbefales. Det er også krav til internasjonale førerkort for en rekke ulike land utenfor Europa så her vil det også lønne seg å kontakte leiebilselskapet direkte slik at en sammenligning av leiebil er lettere.

Hvilke områder i Tyrkia har mest trafikk?

Tyrkia er et stort land både geografisk og befolkningsmessig så her kan det variere veldig med tanke på trafikk og antall biler på veien. I Istanbul og områdene rundt er det ofte svært mye trafikk på dagtid og om ettermiddagen i forbindelse med rushtrafikk og lignende. For mange turister og personer med leiebil kan det gjerne være en fordel å prøve å unngå sentrum av Istanbul i perioder med mye trafikk eller fellesferie. Langs kysten vil det også være mye trafikk rundt de større byene som Alanya, Cide eller Bodrum hvor det også er en stor mengde turister med leiebiler i høysesongen. Innover i landet mot byens hovedstad Ankara og østover kan det variere veldig med trafikkmengde. Enkelte steder vil veikvaliteten og antall biler være på et lavt nivå før det tar seg opp igjen.  Tyrkia har et hurtig voksende motorveinettverk så det er også med på å løse en del av utfordringene knyttet til saktegående trafikk i en del områder.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Tyrkia?

Tyrkia kan by på et ekstremt variert landskap med både frodige kystlandskap, tørre ørkenlignende områder og byer med middelhavslignende landskaper for å nevne noe. Det er store kontraster for bilister som tar turen fra Istanbul i nordvest og kjører østover mot hovedstaden Ankara. Her kan det lønne seg å enten følge kysten sørover hvor en passerer koselige småbyer. Alternativt for den som har begrenset med tid finnes det gode motorveier fra Istanbul til Ankara, hvor en enkelt kan fortsatte ferden østover mot det historiske Tyrkia. Østover i landet kan by på fjellignende områder mot grensen til Armenia blant annet, som ved Ararat-fjellet som ruver høyt over havet. Her finner man flere fjellkjeder og daler med imponerende landskap for turister som vil prøve seg frem på de snirklete veiene. Det finnes en mengde koselige landsbyer og tettsteder i dette området.


Tilbud på Tyrkia bilutleie

Finn leiebil i Tyrkia som passer for deg

Liten Leiebiler

159 kr - 431 kr

Alle biltyper

185 kr - 945 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tyrkia er 316 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tyrkia er i desember. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tyrkia er 407 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tyrkia er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 228 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tyrkia er 594 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tyrkia er i februar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 241 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyrkia er 513 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyrkia er i februar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 150 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tyrkia er 456 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tyrkia er i februar. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 147 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Tyrkia er 720 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Tyrkia er i november. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 759 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

111 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

111 kr/dag

7 okt.–14 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

132 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Tyrkia

Alle større selskaper som leier ut biler i Tyrkia

Nissa Car Rental

210 utleiesteder

Renticar

163 utleiesteder

Nokta Rent A Car

159 utleiesteder

Garenta

125 utleiesteder

Global Rent A Car

110 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

102 utleiesteder

CIRCULAR

96 utleiesteder

Europcar

90 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Tyrkia

Attraksjoner i nærheten:

Tuyap Fair Convention & Congress Center29,5 km
CNR Expo Fuar Merkezi32,7 km
Taksim33,5 km
Sultan Ahmed Moské35,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Kleopatra Plaji111,5 km
Hierapolis Antik Tiyatrosu186,5 km
Atlantis Waterpark Marmaris226,4 km
Sultan Ahmed Moské482,8 km
CNR Expo Fuar Merkezi485,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Sultan Ahmed Moské30,4 km
Taksim31,2 km
CNR Expo Fuar Merkezi41,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tyrkia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tyrkia

Leiebiler i Tyrkia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyrkia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Tyrkia?

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyrkia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Tyrkia?

Ifølge data fra 2019 er Tyrkia nr. 37 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,9 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

Hva er promillegrensen i Tyrkia?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Tyrkia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Tyrkia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyrkia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Tyrkia?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 14,74 kr per liter i Tyrkia. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Tyrkia, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,66 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,24 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyrkia fra biler sist?

Priser for biler fra Tyrkia ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyrkia fra biler?

Fra og med september 2023, er det 3 068 tilbydere å velge mellom fra Tyrkia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tyrkia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tyrkia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tyrkia?

For å leie en bil i Tyrkia må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Tyrkia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Tyrkia som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Tyrkia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Tyrkia

Leiebiler på populære flyplasser i Tyrkia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Tyrkia

Start planleggingen av reisen til Tyrkia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tyrkia?

Å bestille en leiebil i Tyrkia via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tyrkia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Tyrkia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Tyrkia med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Tyrkia med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tyrkia på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyrkia på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Tyrkia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Tyrkia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tyrkia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Tyrkia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Tyrkia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.