Leiebiler i Tyrkia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyrkia? Søk her!

Istanbul, Tyrkia
14. aug. — 21. aug.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
sø. 14.8.
12:00
sø. 21.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyrkia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyrkia nedenfor
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

3 okt.–17 okt.
Volvo V40
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

16 kr/dag

21 okt.–28 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

3 okt.–17 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

3 okt.–17 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

3 okt.–17 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

33 kr/dag

21 okt.–28 okt.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

11 kr/dag

2 okt.–16 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

15 kr/dag

3 okt.–17 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

20 okt.–27 okt.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Tyrkia

I Tyrkia foregår all motorisert trafikk på høyre side slik som vi er vant til fra Norge. Det er også anbefalt for alle passasjerer å ha på seg setebelte selv på korte turer i byer eller på landet. Minstealderen for å kjøre eller leie bil i Tyrkia er 18 år og det er et krav om gyldig førerkort for alle som planlegger å leie bil i landet. Nasjonale førerkort er gyldig i opptil 90 dager, etter det må man fremlegge et internasjonalt førerkort. Når det gjelder fartsgrenser har Tyrkia forskjellige grenser basert på veikvalitet og størrelse på tettstedet. Det finnes et godt nettverk av utbygde motorveier der hvor maksfarten er langt høyere enn i tettsteder og mindre byer for eksempel. Dette er noe som kan være lurt å ha i bakhodet for alle som skal leie en bil.

I Tyrkia er det flere krav til sjåfører av leiebiler når det gjelder bilutleie og tilgang til leiebil. Det er krav om at sjåføren av bilen har et gyldig førerkort og er fylt minst 18 for å kunne leie bil. Videre kan det være spesielle regler knyttet til prisen på bilforsikring for yngre sjåfører under 25 år. Her gjelder det å kontakte ditt respektive bilutleiefirma for å høre hva som er standardsatser og hvilken forsikring som kan anbefales. Det er også krav til internasjonale førerkort for en rekke ulike land utenfor Europa så her vil det også lønne seg å kontakte leiebilselskapet direkte slik at en sammenligning av leiebil er lettere.

Tyrkia er et stort land både geografisk og befolkningsmessig så her kan det variere veldig med tanke på trafikk og antall biler på veien. I Istanbul og områdene rundt er det ofte svært mye trafikk på dagtid og om ettermiddagen i forbindelse med rushtrafikk og lignende. For mange turister og personer med leiebil kan det gjerne være en fordel å prøve å unngå sentrum av Istanbul i perioder med mye trafikk eller fellesferie. Langs kysten vil det også være mye trafikk rundt de større byene som Alanya, Cide eller Bodrum hvor det også er en stor mengde turister med leiebiler i høysesongen. Innover i landet mot byens hovedstad Ankara og østover kan det variere veldig med trafikkmengde. Enkelte steder vil veikvaliteten og antall biler være på et lavt nivå før det tar seg opp igjen.  Tyrkia har et hurtig voksende motorveinettverk så det er også med på å løse en del av utfordringene knyttet til saktegående trafikk i en del områder.

Tyrkia kan by på et ekstremt variert landskap med både frodige kystlandskap, tørre ørkenlignende områder og byer med middelhavslignende landskaper for å nevne noe. Det er store kontraster for bilister som tar turen fra Istanbul i nordvest og kjører østover mot hovedstaden Ankara. Her kan det lønne seg å enten følge kysten sørover hvor en passerer koselige småbyer. Alternativt for den som har begrenset med tid finnes det gode motorveier fra Istanbul til Ankara, hvor en enkelt kan fortsatte ferden østover mot det historiske Tyrkia. Østover i landet kan by på fjellignende områder mot grensen til Armenia blant annet, som ved Ararat-fjellet som ruver høyt over havet. Her finner man flere fjellkjeder og daler med imponerende landskap for turister som vil prøve seg frem på de snirklete veiene. Det finnes en mengde koselige landsbyer og tettsteder i dette området.


Tilbud på Tyrkia bilutleie

Finn leiebil i Tyrkia som passer for deg

Liten Leiebiler

179 kr - 370 kr

Alle biltyper

211 kr - 978 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tyrkia er 219 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tyrkia er i mars. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 179 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tyrkia er 272 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tyrkia er i desember. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 242 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tyrkia er 506 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tyrkia er i oktober. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 504 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyrkia er 358 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyrkia er i mars. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 319 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyrkia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tyrkia er 300 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tyrkia er i april. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 291 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Tyrkia er 521 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Tyrkia er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 691 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyrkia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

11 kr/dag

2 okt.–16 okt.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Tyrkia

Attraksjoner i nærheten:

Taksim33,5 km
Sultan Ahmed Moské35,9 km
Hierapolis Antik Tiyatrosu373,6 km
Atlantis Waterpark Marmaris494,3 km
Kleopatra Plaji594,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Kleopatra Plaji111,5 km
Hierapolis Antik Tiyatrosu186,5 km
Atlantis Waterpark Marmaris226,4 km
Sultan Ahmed Moské482,8 km
Taksim485,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Sultan Ahmed Moské30,4 km
Taksim31,2 km
Hierapolis Antik Tiyatrosu330,6 km
Atlantis Waterpark Marmaris459,7 km
Kleopatra Plaji535,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tyrkia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tyrkia

Leiebiler i Tyrkia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyrkia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Wish Car Rental som er det billigste leiebilselskapet i Tyrkia, med tilbud fra kun 198 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Wish Car Rental finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 394 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Tyrkia. Med totalt 164 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Sunnycars? Antalya er den mest populære byen å besøke i Tyrkia, med 9 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyrkia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Ifølge data fra 2019 er Tyrkia nr. 37 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,9 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Tyrkia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Tyrkia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyrkia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Tyrkia er det Compact som er den mest populære leiebilen. Ca. 26 % av brukerne våre valgte en Compact i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 206 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 12,24 kr per liter i Tyrkia. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Tyrkia, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,04 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,17 kr per liter.


Leiebiler i populære regioner i Tyrkia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Tyrkia som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Tyrkia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Tyrkia

Start planleggingen av reisen til Tyrkia


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Tyrkia via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Tyrkia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Tyrkia med gratis avbestilling.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyrkia på momondo.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Tyrkia.

Ja, leiebiltilbud i Tyrkia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.