Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Italia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Italia? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
ti. 30.7.
ti. 6.8.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Italia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Italia nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

65 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

70 kr/dag

29 jul.–6 aug.
Hyundai i10
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

75 kr/dag

1 aug.–5 aug.
Fiat Panda
Citroen C3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

76 kr/dag

29 jul.–6 aug.
Citroen C3
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

76 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Vauxhall Mokka
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

77 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Suzuki Vitara
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

81 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Toyota Auris Touring Sports
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

81 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Hyundai i10

Leiebiler innsikt og trender i Italia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Italia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Italia?

De billigste leiebilene i Italia finner man som regel hos AcaRent. Hvis du gjennomfører bestillingen din med AcaRent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 85 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Italia på 386 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Italia?

Hvis du planlegger å leie en bil i Italia, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos SURPRICE CAR RENTAL – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 49 % av brukerne våre SURPRICE CAR RENTAL når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 3,8 av 10, basert på 39 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Italia har flest utleiesteder?

Med totalt 597 utleiesteder over hele Italia, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Sunnycars har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Italia. I Milano finnes det for eksempel 31 Sunnycars utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Italia?

Når det kommer til leie av bil i Italia, foretrekker reisende å leie en Kompakt. Faktisk har 32 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 499 kr per dag.

Tilbud på Italia bilutleie

Finn leiebil i Italia som passer for deg

Liten biler

174 kr - 393 kr

Alle biltyper

352 kr - 681 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Italia er 297 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Italia er i april. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 174 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Italia er 584 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Italia er i februar. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 228 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Italia er 1 064 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Italia er i mars. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 672 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Italia er 489 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Italia er i april. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 130 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Italia er 1 298 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Italia er i desember. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 501 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 58 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Italia er 1 043 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Italia er i mars. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 769 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 48 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Italia er 468 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Italia er i oktober. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 255 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

65 kr/dag

30 jul.–12 aug.
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

70 kr/dag

29 jul.–6 aug.
Hyundai i10
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

75 kr/dag

1 aug.–5 aug.
Fiat Panda

Leiebilselskaper i Italia

Alle større selskaper som leier ut biler i Italia

Sunnycars

597 utleiesteder

Free2Move

435 utleiesteder

DRIVALIA

333 utleiesteder

Hertz

310 utleiesteder

keddy by Europcar

308 utleiesteder

Leasys Rent

296 utleiesteder

MAGGIORE

279 utleiesteder

Avis

240 utleiesteder

Leiebiler i Italia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Italia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Italia?

Uansett om du leier eller eier en bil i Italia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Italia?

Italia ble i 2019 rangert som nr. 49 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Italia en veikvalitetsscore på 4,4. Husk at veiforholdene i Italia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Italia?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Italia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Italia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Italia, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Italia?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 22,87 kr per liter for bensin i Italia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Egypt, som har en gjennomsnittspris på 3,07 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 35,67 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Italia fra biler sist?

Priser for Italia fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Italia fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 6 848 tilbydere å velge mellom fra Italia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Italia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Italia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Italia?

Når du leier en bil i Italia, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Italia?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Italia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Italia?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Italia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Italia med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Italia.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Italia på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Italia på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Italia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Italia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Italia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Italia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Italia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 30.7.
12:00
ti. 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Italia