Leiebiler i Italia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Italia? Søk her!

Roma, Italia
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Roma, Italia
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Italia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Italia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Italia?

De billigste leiebilene i Italia finner man som regel hos Firefly. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 93 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Italia på 453 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Italia?

Hvis du planlegger å leie en bil i Italia, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos SURPRICE CAR RENTAL – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 38 % av brukerne våre SURPRICE CAR RENTAL når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 4,1 av 10, basert på 18 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Italia har flest utleiesteder?

Med totalt 577 utleiesteder over hele Italia, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Sunnycars har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Italia. I Roma finnes det for eksempel 41 Sunnycars utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Italia?

Når det kommer til leie av bil i Italia, foretrekker reisende å leie en Mini. Faktisk har 34 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 607 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Italia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Italia nedenfor
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

11 nov.–27 nov.
Citroen C3
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

54 kr/dag

14 okt.–21 okt.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

58 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

61 kr/dag

11 nov.–27 nov.
Toyota Yaris
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

65 kr/dag

14 okt.–21 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

71 kr/dag

14 okt.–21 okt.
Opel Corsa
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

72 kr/dag

21 okt.–27 okt.
Hyundai i10
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

73 kr/dag

14 okt.–21 okt.
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

73 kr/dag

11 nov.–27 nov.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Italia

Har Italia noen noen unike trafikklover?

Når du skal kjøre i Italia og særlig hvis du kjører inn sentrum i en av de store byene som Roma, Firenze og Pisa, så er det lurt å vite hva en ZTL er. ZTL er en Zona a Traffico Limitato og merkes med et hvitt skilt med en rød sirkel. I dette området gjelder det spesielle begrensninger, noe som merkes nede på skiltet under sirkelen. Her kan det stå ulike klokkeslett, hvilket betyr at begrensningene gjelder innenfor denne tidsperioden. Har du ikke sett skiltet, så vil du se at du kjører inn i et ZTL-område når du ser at det er kameraer på siden av veien. Det varierer litt fra by til by, men vanligvis kan både innbyggerne og kollektivtransporten kjøre i en ZTL-sone. Dersom hotellet ditt ligger inne i denne sonen kan du registrere nummerskiltet ditt og dermed kjøre inn i den sonen der hotellet ligger. Dersom du kjører inn i en ZTL-sone uten tillatelse får du bot.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Italia?

For å leie leiebiler i Italia må du ha et gyldig førerkort. I noen tilfeller blir det spurt etter et internasjonalt førerkort. Men dette kommer i tillegg til det vanlige førerkortet ditt. Det internasjonale førerkortet kreves i av noen bilutleiefirmaer i noen land og det anbefales ofte at du har et internasjonalt førerkort med deg også når du kjører egen bil gjennom Europa. Det har informasjonen som trengs på flere språk og gjør alt enklere dersom du stoppes underveis. Du kan søke om et internasjonalt førerkort hos politiet. Men det er ikke påkrevd i Italia. Derimot må du vise passet ditt når du leier bil. I tillegg er det lurt å betale med kredittkort, fordi det ligger flere forsikringer i en kvittering gjennom banken når du leier en bil. En rask sammenligning av leiebil og pris vil også gi deg muligheten til å leie billige leiebiler.

Hvilke områder i Italia har mest trafikk?

Trafikken er stor særlig rundt de store byene som Roma, Firenze og Pisa. Hvis du kjører rundt i Italia i feriesesongen, så er det mye trafikk i Toscana og de andre populære turistmålene. Infrastrukturen i Italia er stort sett tilpasset trafikken med brede gode motorveier med flere felt, slik at det er god flyt. Mellom Pisa og Firenze kan du ligge på Fi-Pi-Li som er en vei med fire felt i en retning. Det sier seg selv at det er plass til mye trafikk her. Flere steder i Italia kan du også finne Autostrada med høy fartsgrense. Dette er en bomvei med automatisk fartsmåling.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Italia?

Det er ikke for ingenting at sommerblomstene i Toscana pryder mangt et kjent maleri. Dette er et vakkert landskap å kjøre gjennom og et vakkert sted å besøke når du reiser. Likevel er det ikke bare Toscana som er naturskjønt. Kjører du videre til Umbria, vil du oppleve et landskap med spennende fjell og små landsbyer på toppen av noen av dem. Italia er både lange strender, mye kultur og vakre jorder, og fjell som kan minne om den norske fjellheimen. Å trekke ut bare en liten strekning i Italia vil være urettferdig mot alt det andre vakre, men olivenlundene i Toscana ligger helt klart oppe på øverste hylle når det kommer til naturskjønne utsikter. Som turist lokkes du også hit av alle de tilbudene som kokkekurs, vinkurs, yogareiser og helsereiser. Alle veier fører til Rom, men returen fører gjerne til Toscana.


Tilbud på Italia bilutleie

Finn leiebil i Italia som passer for deg

Liten

262 kr - 701 kr

Alle biltyper

317 kr - 1 573 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Italia er 500 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Italia er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Italia er 685 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Italia er i november. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 212 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Italia er 1 190 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Italia er i mars. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 784 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Italia er 556 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Italia er i februar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 205 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Italia er 1 213 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Italia er i mars. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 1 379 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Italia er 1 173 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Italia er i august. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 1 013 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Italia er 481 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Italia er i januar. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 245 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

11 nov.–27 nov.
Citroen C3
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

54 kr/dag

14 okt.–21 okt.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

61 kr/dag

11 nov.–27 nov.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Italia

Alle større selskaper som leier ut biler i Italia

Sunnycars

577 utleiesteder

Free2Move

326 utleiesteder

Hertz

303 utleiesteder

keddy by Europcar

292 utleiesteder

Leasys Rent

292 utleiesteder

MAGGIORE

262 utleiesteder

DRIVALIA

234 utleiesteder

Avis

232 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Italia

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Piazza Navona21,7 km
Pantheon22,0 km
Colosseum22,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Milan Convention Centre37,1 km
Milano katedral40,4 km
Breuil-Cervinia91,6 km
Livigno Ski Area146,2 km
Verona Arena177,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Milano katedral46,2 km
Milan Convention Centre47,7 km
Livigno Ski Area99,6 km
Verona Arena103,7 km
Breuil-Cervinia163,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Italia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Italia

Leiebiler i Italia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Italia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Italia?

Uansett om du leier eller eier en bil i Italia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Italia?

Italia ble i 2019 rangert som nr. 49 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Italia en veikvalitetsscore på 4,4. Husk at veiforholdene i Italia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Italia?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Italia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Italia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Italia, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Italia?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 23,08 kr per liter for bensin i Italia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,67 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,32 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Italia fra biler sist?

Priser for Italia fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Italia fra biler?

Fra og med september 2023, er det 5 955 tilbydere å velge mellom fra Italia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Italia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Italia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Italia?

Når du leier en bil i Italia, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Italia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Italia som du ikke må gå glipp av

Start planleggingen av reisen til Italia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Italia?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Italia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Italia?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Italia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Italia med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Italia.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Italia på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Italia på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Italia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Italia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Italia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Italia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Italia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.