Leiebiler i Italia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Italia? Søk her!

Roma, Italia
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Roma, Italia
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Italia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Italia nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

39 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

28 kr/dag

10 sep.–17 sep.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

37 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

40 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

63 kr/dag

26 aug.–2 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

13 sep.–29 sep.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

13 okt.–21 okt.
Toyota Auris Touring Sports

Leiebilinformasjon for Italia

Når du skal kjøre i Italia og særlig hvis du kjører inn sentrum i en av de store byene som Roma, Firenze og Pisa, så er det lurt å vite hva en ZTL er. ZTL er en Zona a Traffico Limitato og merkes med et hvitt skilt med en rød sirkel. I dette området gjelder det spesielle begrensninger, noe som merkes nede på skiltet under sirkelen. Her kan det stå ulike klokkeslett, hvilket betyr at begrensningene gjelder innenfor denne tidsperioden. Har du ikke sett skiltet, så vil du se at du kjører inn i et ZTL-område når du ser at det er kameraer på siden av veien. Det varierer litt fra by til by, men vanligvis kan både innbyggerne og kollektivtransporten kjøre i en ZTL-sone. Dersom hotellet ditt ligger inne i denne sonen kan du registrere nummerskiltet ditt og dermed kjøre inn i den sonen der hotellet ligger. Dersom du kjører inn i en ZTL-sone uten tillatelse får du bot.

For å leie leiebiler i Italia må du ha et gyldig førerkort. I noen tilfeller blir det spurt etter et internasjonalt førerkort. Men dette kommer i tillegg til det vanlige førerkortet ditt. Det internasjonale førerkortet kreves i av noen bilutleiefirmaer i noen land og det anbefales ofte at du har et internasjonalt førerkort med deg også når du kjører egen bil gjennom Europa. Det har informasjonen som trengs på flere språk og gjør alt enklere dersom du stoppes underveis. Du kan søke om et internasjonalt førerkort hos politiet. Men det er ikke påkrevd i Italia. Derimot må du vise passet ditt når du leier bil. I tillegg er det lurt å betale med kredittkort, fordi det ligger flere forsikringer i en kvittering gjennom banken når du leier en bil. En rask sammenligning av leiebil og pris vil også gi deg muligheten til å leie billige leiebiler.

Trafikken er stor særlig rundt de store byene som Roma, Firenze og Pisa. Hvis du kjører rundt i Italia i feriesesongen, så er det mye trafikk i Toscana og de andre populære turistmålene. Infrastrukturen i Italia er stort sett tilpasset trafikken med brede gode motorveier med flere felt, slik at det er god flyt. Mellom Pisa og Firenze kan du ligge på Fi-Pi-Li som er en vei med fire felt i en retning. Det sier seg selv at det er plass til mye trafikk her. Flere steder i Italia kan du også finne Autostrada med høy fartsgrense. Dette er en bomvei med automatisk fartsmåling.

Det er ikke for ingenting at sommerblomstene i Toscana pryder mangt et kjent maleri. Dette er et vakkert landskap å kjøre gjennom og et vakkert sted å besøke når du reiser. Likevel er det ikke bare Toscana som er naturskjønt. Kjører du videre til Umbria, vil du oppleve et landskap med spennende fjell og små landsbyer på toppen av noen av dem. Italia er både lange strender, mye kultur og vakre jorder, og fjell som kan minne om den norske fjellheimen. Å trekke ut bare en liten strekning i Italia vil være urettferdig mot alt det andre vakre, men olivenlundene i Toscana ligger helt klart oppe på øverste hylle når det kommer til naturskjønne utsikter. Som turist lokkes du også hit av alle de tilbudene som kokkekurs, vinkurs, yogareiser og helsereiser. Alle veier fører til Rom, men returen fører gjerne til Toscana.


Tilbud på Italia bilutleie

Finn leiebil i Italia som passer for deg

Liten Leiebiler

94 kr - 893 kr

Alle biltyper

117 kr - 2 580 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Italia er 389 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Italia er i november. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 94 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 56 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Italia er 717 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Italia er i november. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 163 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Italia er 1 322 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Italia er i mai. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 972 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Italia er 530 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Italia er i februar. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 156 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Italia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Italia er 902 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Italia er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 1 230 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Italia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

11 sep.–13 sep.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Italia

Attraksjoner i nærheten:

Rialto-broen7,1 km
Lido Beach13,2 km
Livigno Ski Area205,0 km
Milano katedral245,3 km
Breuil-Cervinia368,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Pantheon188,5 km
Petersplassen190,0 km
Lido Beach523,9 km
Rialto-broen530,0 km
Milano katedral655,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Petersplassen20,8 km
Pantheon22,0 km
Lido Beach399,0 km
Rialto-broen405,0 km
Milano katedral476,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Italia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Italia

Leiebiler i Italia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Italia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Italia finner man som regel hos Firefly. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 82 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Italia på 788 kr/dag.

Hvis du planlegger å leie en bil i Italia, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos SICILY BY CAR – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 18 % av brukerne våre SICILY BY CAR når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 5,7 av 10, basert på 14 vurderinger.

Med totalt 734 utleiesteder over hele Italia, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Sunnycars har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Italia. I Roma finnes det for eksempel 51 Sunnycars utleiesteder.

Uansett om du leier eller eier en bil i Italia, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Italia ble i 2019 rangert som nr. 49 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Italia en veikvalitetsscore på 4,4. Husk at veiforholdene i Italia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Italia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Italia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Italia, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Italia, foretrekker reisende å leie en Economy. Faktisk har 25 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 173 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 18,36 kr per liter for bensin i Italia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,05 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 28,35 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Italia


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Italia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Italia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Italia.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Italia på momondo.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Italia.

Ja, leiebiltilbud i Italia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.