Leiebiler i Oslo, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Oslo, Norge? Start søket her

Oslo, Norge
5. aug. — 12. aug.
Samme leveringssted
Oslo, Norge
to. 5.8.
12:00
to. 12.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Oslo, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

266 kr - 964 kr

Alle biltyper

755 kr - 1 732 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Oslo i Norge, koster 541 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Oslo i Norge, er i mai. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med en pris på kun 266 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Oslo i Norge, koster 844 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Oslo i Norge, er i februar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med en pris på kun 571 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Oslo i Norge, koster 1 250 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Oslo i Norge, er i november. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 902 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Oslo i Norge, koster 851 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Oslo i Norge, er i januar. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med en pris på kun 435 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Oslo i Norge, koster 1 561 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Oslo i Norge, er i april. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 1 129 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Luksus i Oslo i Norge, koster 970 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Luksus i Oslo i Norge, er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med en pris på kun 816 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Luksus i Oslo funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
keddy by Europcar

364 kr/dag

7 sep.–15 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Europcar

374 kr/dag

6 sep.–14 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
keddy by Europcar

399 kr/dag

6 sep.–14 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Oslo

Alle større selskaper som leier ut biler i Oslo, Norge
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

8,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,2
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
15 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Tøyenparken35,5 km
Bislett Stadion36,2 km
Oslo Spektrum36,6 km
Vigelandsparken37,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Oslo Spektrum85,4 km
Vigelandsparken85,9 km
Bislett Stadion86,3 km
Tøyenparken86,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Vigelandsparken143,6 km
Bislett Stadion144,8 km
Oslo Spektrum146,5 km
Tøyenparken146,8 km

Informasjon om reisen din til Oslo

Hvor gammel må man være for å leie bil i Oslo?

Aldersgrense for bilutleie i Oslo varierer fra ulike utleiere, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år må man også ofte betale et ekstra gebyr. Det er også enkelte utleieselskaper som har et krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Hvis dere er en ung reisegjeng på tur, bør dere undersøke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Oslo er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. På hovedveiene, slik som ring 2, er det som regel fartsgrense på 50 km/t. Kjører du på motorveiene inn og ut av Oslo er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Oslo. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Du er alltid ansvarlig for at signallys fungerer som de skal. Når du kjører i Oslo sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Vær også oppmerksom på syklister på sykkelstiene rundt i byen.

Parkering

Oslo er delt inn i ulike parkeringssoner. Disse sonene har forskjellige numre, som du ser på skilter langs med veier der det er gateparkering. Besøkende må betale timesavgifter for gateparkering. For å betale for parkering kan du bruke billettautomater som står rundt i byen. Du må skrive inn skiltnummer på bilen og registrere hvor lenge du vil stå. Du kan betale med kort. Du kan også bruke betalingsapper, og du kan fylle på parkeringstid underveis ved å betale ekstra i appen. I disse appene kan du også gjøre søk med GPS for å finne ledig parkering. Mange parkeringsplasser på gaten har gratis parkering mellom klokken 20 og klokken 09, i tillegg til gratis søndagsparkering.

Utfluktsmål i og rundt Oslo

Med en leiebil i Oslo har du muligheten til å reise til mange spennende steder. Om sommeren kan du kjøre ut til Bygdøy for å dra på stranden, der er det mange populære badeplasser. For de ekstra vågale finnes det høye klipper som er spennende å sjekke ut. Det er også enkelt å kjøre opp til Holmenkollen eller til Tryvann om vinteren for å stå på snowboard eller alpint. Bakken ligger kort vei fra byen, og her er det blåpark, muligheter for off-piste, store hopp og noen ganger bygges det half-pipe i Wyllerbakken.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Oslo er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Oslo kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Oslo. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Dersom du leier av andre selskaper, er hentestedet som regel i og rundt sentrum av byen. Det finnes blant annet utleiesteder der du henter bilen ved Oslo sentralstasjon, ved Aker Brygge og ved Bislett.


Avstand fra Oslo, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Oslo

Vi har hatt 1 298 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Oslo så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Oslo for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Oslo innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Hertz, Budget og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo, Norge i august?

For leiebil en helg i Oslo i august, var gjennomsnittsprisen 397 kr med billigere tilbud fra 174 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 181 kr, med gjennomsnittpris på 291 kr.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Sixt når du besøker Oslo. Med gjennomsnittspriser på 866 kr/dag på de 4 utleiestedene deres, er Sixt et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Oslo, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Oslo ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Oslo. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Oslo i august?

Med gjennomsnittstemperaturer på 11 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 70 mm i august bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Oslo. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av august, og er et populært valg for reisende som skal til Oslo. Å leie en Standard i Oslo vil koste deg i gjennomsnitt 1 110 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Oslo, Norge med totalt 9 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 773 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Oslo, Norge.

Hva er fartsgrensen i Oslo, Norge?

Reisende som leier en bil i Oslo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Oslo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Oslo, Norge i juli?

I løpet av juli ligger gjennomsnittstemperaturen i Oslo på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Oslo.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juli?

Oslo har vanligvis høye temperaturer i juli, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Oslo representativt for resten av Oslo?

Reisende som skal kjøre fra Oslo på en biltur rundt omkring i Oslo eller de omkringliggende områdene i løpet av juli, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C, og ca. 70 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Oslo