Leiebil Oslo - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Oslo? Start søket her

Oslo, Norge
9. mar. — 16. mar.
Samme leveringssted
Oslo, Norge
ti. 9.3.
middag
ti. 16.3.
middag

Tilbud på Oslo bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 739 kr/dag for å leie en liten bil i Oslo. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
281 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Oslo
Ensjoeveien 12d
Chevrolet Sonic Sedan
281 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Finn lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
313 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Oslo
Lørenfaret 1B
Citroen C2
313 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
329 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Oslo
Lørenfaret 1B
Chevrolet Sonic Sedan
329 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
333 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Oslo
Lørenfaret 1B
Chevrolet Sonic Sedan
333 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
349 kr/dag
6. apr. - 13. apr.
Oslo
Dronning Mauds Gate 10 11
Chevrolet Sonic Sedan
349 kr/dag
6. apr. - 13. apr.
Finn lignende
Mitsubishi Lancer
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
371 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Oslo
Lørenfaret 1B
Mitsubishi Lancer
371 kr/dag
25. mar. - 23. apr.
Finn lignende

Når er det billigst å leie bil i Oslo?

Alle

274 kr - 1 129 kr

Økonomi

316 kr - 775 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Oslo er i september. Prisen er 33% lavere enn resten av året til bare 350 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i oktober. Prisen på leiebil i Oslo kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Oslo

Alle større selskaper som leier ut biler i Oslo
Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 34 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 13 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 10 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 3.8

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Oslo Gardermoen flyplass

Oslo, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Tøyenparken35,5 km
Bislett Stadion36,2 km
Oslo Spektrum36,6 km
Vigelandsparken37,0 km
Oslo Torp Sandefjord flyplass

Oslo, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Oslo Spektrum85,4 km
Vigelandsparken85,9 km
Bislett Stadion86,3 km
Tøyenparken86,3 km
Fagernes flyplass

Fagernes, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Vigelandsparken143,6 km
Bislett Stadion144,8 km
Oslo Spektrum146,5 km
Tøyenparken146,8 km

Informasjon om reisen din til Oslo

Hvor gammel må man være for å leie bil i Oslo?

Aldersgrense for bilutleie i Oslo varierer fra ulike utleiere, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år må man også ofte betale et ekstra gebyr. Det er også enkelte utleieselskaper som har et krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Hvis dere er en ung reisegjeng på tur, bør dere undersøke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Oslo er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. På hovedveiene, slik som ring 2, er det som regel fartsgrense på 50 km/t. Kjører du på motorveiene inn og ut av Oslo er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Oslo. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Du er alltid ansvarlig for at signallys fungerer som de skal. Når du kjører i Oslo sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Vær også oppmerksom på syklister på sykkelstiene rundt i byen.

Parkering

Oslo er delt inn i ulike parkeringssoner. Disse sonene har forskjellige numre, som du ser på skilter langs med veier der det er gateparkering. Besøkende må betale timesavgifter for gateparkering. For å betale for parkering kan du bruke billettautomater som står rundt i byen. Du må skrive inn skiltnummer på bilen og registrere hvor lenge du vil stå. Du kan betale med kort. Du kan også bruke betalingsapper, og du kan fylle på parkeringstid underveis ved å betale ekstra i appen. I disse appene kan du også gjøre søk med GPS for å finne ledig parkering. Mange parkeringsplasser på gaten har gratis parkering mellom klokken 20 og klokken 09, i tillegg til gratis søndagsparkering.

Utfluktsmål i og rundt Oslo

Med en leiebil i Oslo har du muligheten til å reise til mange spennende steder. Om sommeren kan du kjøre ut til Bygdøy for å dra på stranden, der er det mange populære badeplasser. For de ekstra vågale finnes det høye klipper som er spennende å sjekke ut. Det er også enkelt å kjøre opp til Holmenkollen eller til Tryvann om vinteren for å stå på snowboard eller alpint. Bakken ligger kort vei fra byen, og her er det blåpark, muligheter for off-piste, store hopp og noen ganger bygges det half-pipe i Wyllerbakken.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Oslo er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Oslo kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Oslo. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Dersom du leier av andre selskaper, er hentestedet som regel i og rundt sentrum av byen. Det finnes blant annet utleiesteder der du henter bilen ved Oslo sentralstasjon, ved Aker Brygge og ved Bislett.


Avstand fra Oslo til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Oslo

Vi har hatt 1 298 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Oslo så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Oslo for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Oslo innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Sixt og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo i april?

For leiebil en helg i Oslo i april, var gjennomsnittsprisen 881 kr med billigere tilbud fra 219 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 232 kr, med gjennomsnittpris på 665 kr.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Sixt når du besøker Oslo. Med gjennomsnittspriser på 841 kr/dag på de 4 utleiestedene deres, er Sixt et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Oslo?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Oslo ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Oslo. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Oslo i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 12 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 50 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Oslo. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Oslo. Å leie en Standard i Oslo vil koste deg i gjennomsnitt 1 078 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Oslo med totalt 9 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 751 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Oslo.

Hva er fartsgrensen i Oslo?

Reisende som leier en bil i Oslo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Oslo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Oslo, Norge i mars?

I løpet av mars ligger gjennomsnittstemperaturen i Oslo på 0 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Oslo.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

For måneder som mars kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Oslo. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.

Er været i Oslo representativt for resten av Oslo?

Reisende som skal kjøre fra Oslo på en biltur rundt omkring i Oslo eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C, og ca. 60 mm nedbør.


Finn hotell og fly til Oslo

 • Få den siste informasjonen om Oslo flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Oslo
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Oslo mest populære nabolag

  Finn hoteller i Oslo
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Oslo