Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Oslo

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Oslo? Start søket her!

Oslo, Norge
4. mai — 11. mai
Oslo, Norge
lø. 4.5.
12:00
lø. 11.5.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Oslo

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Oslo
Økonomi203 kr/dag
Kompakt263 kr/dag
Medium336 kr/dag
Mini279 kr/dag
Standard SUV241 kr/dag
Medium SUV273 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor394 kr/dag
Kompakt SUV425 kr/dag
Premium stasjonsvogn776 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Tilbud på Oslo bilutleie

Finn leiebil i Oslo som passer for deg

Liten biler

418 kr - 1 006 kr

Alle biltyper

554 kr - 1 531 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Oslo, Norge er 697 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 418 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Oslo, Norge er 1 055 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 493 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Oslo, Norge er 1 498 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Oslo, Norge er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 1 015 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Oslo, Norge er 1 125 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Oslo, Norge er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 689 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Oslo, Norge er 1 968 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Oslo, Norge er i mars. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 1 266 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 50 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Oslo, Norge er 2 189 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 643 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo luksus bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

203 kr/dag

3 mai–10 mai
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

236 kr/dag

3 mai–10 mai
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

263 kr/dag

4 mai–11 mai
Suzuki Vitara

Leiebiler innsikt og trender i Oslo

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Oslo

Hvilket leiebilselskap er billigst i Oslo?

De billigste leiebilene i Oslo finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 192 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Oslo er 655 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Oslo, with 9 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Oslo?

Ifølge dataene våre er Suzuki SX4 S-Cross den mest populære bilen å leie i Oslo. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Suzuki SX4 S-Cross for så lite som 282 kr/dag i Oslo, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 891 kr/dag. En annen populær bil å leie i Oslo, er Volkswagen ID.4 som i gjennomsnitt koster 1 045 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 405 kr/dag.

Leiebilselskaper i Oslo

Alle større selskaper som leier ut biler i Oslo

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,8

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,8

Hentes/Leveres

9,2

Value

8,6

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

9,1

Value

7,3

Europcar

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

7,3

Hertz

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,4

Sunnycars

8 utleiesteder

Dollar

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Oslo

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Oslo

Mest populære selskap

Budget

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste leiebil

315 kr

Mest populære modell

Suzuki SX4 S-Cross
Det mest populære bilutleiefirmaet i Oslo funnet på momondo denne måneden er Budget. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Getaround
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Oslo de siste 72 timene: Economy, SUV, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Oslo er 315 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 794 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Oslo de siste 7 dagene er Suzuki SX4 S-Cross. Våre brukere foretrekker også Volkswagen ID.4 som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Oslo - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Oslo, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo, Norge i mai?

For leiebil en helg i Oslo i mai, var gjennomsnittsprisen 791 kr med billigere tilbud fra 295 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 231 kr, med gjennomsnittpris på 714 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Oslo, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Oslo ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Oslo. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Oslo i mai?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Oslo i mai. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I mai har Oslo temperaturer på omkring 15 °C, og en nedbørsmengde på 80 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Oslo vil koste deg i gjennomsnitt 434 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Oslo, Norge?

Reisende som leier en bil i Oslo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Oslo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Oslo, Norge i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Oslo på 5 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Oslo.

Er været i Oslo representativt for resten av Oslo?

Reisende som skal kjøre fra Oslo på en biltur rundt omkring i Oslo eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 5 °C, og ca. 40 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo fra biler sist?

Priser for Oslo fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oslo fra biler?

Fra og med april 2024, er det 37 tilbydere å velge mellom fra Oslo biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Oslo?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Oslo. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Oslo?

For å leie en bil i Oslo må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Oslo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Oslo fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Oslo?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Oslo, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Oslo med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Oslo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Oslo på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Oslo medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Oslo som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Oslo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Oslo med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Oslo.


En enklere måte å administrere reisen til Oslo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 4.5.
12:00
lø. 11.5.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oslo

Populære leiebiltyper i Oslo