Leiebiler i Oslo, Oslo

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Oslo, Oslo? Start søket her!

Oslo, Norge
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Oslo, Norge
to. 11.8.
12:00
to. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Oslo, Oslo

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Oslo, Oslo nedenfor
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

46 kr/dag

28 sep.–7 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

46 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

53 kr/dag

28 sep.–7 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

44 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

28 sep.–7 okt.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

69 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Mercedes-Benz GLA
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

61 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Skoda Octavia Combi
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

52 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Oslo

Aldersgrense for bilutleie i Oslo varierer fra ulike utleiere, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år må man også ofte betale et ekstra gebyr. Det er også enkelte utleieselskaper som har et krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Hvis dere er en ung reisegjeng på tur, bør dere undersøke dette på forhånd.

I Oslo er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. På hovedveiene, slik som ring 2, er det som regel fartsgrense på 50 km/t. Kjører du på motorveiene inn og ut av Oslo er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Oslo. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Du er alltid ansvarlig for at signallys fungerer som de skal. Når du kjører i Oslo sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Vær også oppmerksom på syklister på sykkelstiene rundt i byen.

Oslo er delt inn i ulike parkeringssoner. Disse sonene har forskjellige numre, som du ser på skilter langs med veier der det er gateparkering. Besøkende må betale timesavgifter for gateparkering. For å betale for parkering kan du bruke billettautomater som står rundt i byen. Du må skrive inn skiltnummer på bilen og registrere hvor lenge du vil stå. Du kan betale med kort. Du kan også bruke betalingsapper, og du kan fylle på parkeringstid underveis ved å betale ekstra i appen. I disse appene kan du også gjøre søk med GPS for å finne ledig parkering. Mange parkeringsplasser på gaten har gratis parkering mellom klokken 20 og klokken 09, i tillegg til gratis søndagsparkering.

Med en leiebil i Oslo har du muligheten til å reise til mange spennende steder. Om sommeren kan du kjøre ut til Bygdøy for å dra på stranden, der er det mange populære badeplasser. For de ekstra vågale finnes det høye klipper som er spennende å sjekke ut. Det er også enkelt å kjøre opp til Holmenkollen eller til Tryvann om vinteren for å stå på snowboard eller alpint. Bakken ligger kort vei fra byen, og her er det blåpark, muligheter for off-piste, store hopp og noen ganger bygges det half-pipe i Wyllerbakken.

Med leiebil i Oslo er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Oslo. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Dersom du leier av andre selskaper, er hentestedet som regel i og rundt sentrum av byen. Det finnes blant annet utleiesteder der du henter bilen ved Oslo sentralstasjon, ved Aker Brygge og ved Bislett.


Tilbud på Oslo, Oslo bilutleie

Finn leiebil i Oslo som passer for deg

Liten Leiebiler

302 kr - 1 165 kr

Alle biltyper

858 kr - 2 377 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Oslo, Norge er 718 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Oslo, Norge er i januar. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 302 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Oslo, Norge er 1 035 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 641 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Oslo, Norge er 1 645 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Oslo, Norge er i november. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 1 017 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Oslo, Norge er 1 061 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Oslo, Norge er i januar. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 478 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Oslo, Norge er 2 144 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Oslo, Norge er i september. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 1 361 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Oslo, Norge er 1 816 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 923 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

46 kr/dag

28 sep.–7 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

44 kr/dag

8 sep.–15 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Oslo

Alle større selskaper som leier ut biler i Oslo, Oslo
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

9,3

Value

8,6
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,7
15 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Oslo

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Oslo

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

Mini, Compact, SUV

Billigste leiebil

472 kr

Mest populære modell

Ford Ka
Det mest populære bilutleiefirmaet i Oslo funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Oslo de siste 72 timene: Mini, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Oslo er 472 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 178 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Oslo de siste 7 dagene er Ford Ka. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Oslo

Attraksjoner i nærheten:

Tøyenparken35,5 km
Bislett Stadion36,2 km
Rockefeller36,5 km
Oslo Spektrum36,6 km
Slottsparken36,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Oslo Spektrum85,4 km
Slottsparken85,5 km
Rockefeller85,6 km
Vigelandsparken85,9 km
Bislett Stadion86,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Vigelandsparken143,6 km
Bislett Stadion144,8 km
Slottsparken145,3 km
Rockefeller146,1 km
Oslo Spektrum146,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Oslo

Nedenfor er de mest populære hotellene i Oslo

Kjøre med en leiebil i Oslo - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Oslo, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Oslo i september, var gjennomsnittsprisen 1 516 kr med billigere tilbud fra 549 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 337 kr, med gjennomsnittpris på 1 147 kr.

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Sixt når du besøker Oslo. Med gjennomsnittspriser på 1 586 kr/dag på de 4 utleiestedene deres, er Sixt et godt alternativ når du skal leie bil.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Oslo ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Oslo. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Oslo i september. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I september har Oslo temperaturer på omkring 6 °C, og en nedbørsmengde på 90 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Oslo vil koste deg i gjennomsnitt 1 845 kr/dag.

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Oslo, Norge med totalt 9 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 1 224 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Oslo, Norge.

Reisende som leier en bil i Oslo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Oslo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

I løpet av august ligger gjennomsnittstemperaturen i Oslo på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Oslo.

Reisende som skal kjøre fra Oslo på en biltur rundt omkring i Oslo eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 16 °C, og ca. 90 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Oslo

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Oslo

Leiebiltyper som er populære i Oslo

Lei en av disse populære biltypene i Oslo

Start planleggingen av reisen til Oslo


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Oslo fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Oslo, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Oslo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Oslo medfair fuel policy.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Oslo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Oslo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.