Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Oslo

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Oslo? Start søket her!

Oslo, Norge
26. mar. — 2. apr.
Oslo, Norge
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Oslo

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Oslo

Hvilket leiebilselskap er billigst i Oslo?

De billigste leiebilene i Oslo finner man som regel hos Selskap: Overraskelse. Ved bestilling med Selskap: Overraskelse, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 75 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Oslo er 75 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Oslo har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Oslo, with 9 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Oslo?

Ifølge dataene våre er Toyota Yaris den mest populære bilen å leie i Oslo. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Yaris for så lite som 228 kr/dag i Oslo, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 801 kr/dag. En annen populær bil å leie i Oslo, er Suzuki SX4 S-Cross som i gjennomsnitt koster 880 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 467 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Oslo

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Oslo
Økonomi367 kr/dag
Kompakt462 kr/dag
Medium566 kr/dag
Standard701 kr/dag
Mini397 kr/dag
Medium SUV371 kr/dag
Kompakt SUV423 kr/dag
Standard SUV506 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor548 kr/dag
Premium stasjonsvogn1 094 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Oslo

Hvor gammel må man være for å leie bil i Oslo?

Aldersgrense for bilutleie i Oslo varierer fra ulike utleiere, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år må man også ofte betale et ekstra gebyr. Det er også enkelte utleieselskaper som har et krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Hvis dere er en ung reisegjeng på tur, bør dere undersøke dette på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Oslo er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. På hovedveiene, slik som ring 2, er det som regel fartsgrense på 50 km/t. Kjører du på motorveiene inn og ut av Oslo er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Oslo. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Du er alltid ansvarlig for at signallys fungerer som de skal. Når du kjører i Oslo sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Vær også oppmerksom på syklister på sykkelstiene rundt i byen.

Parkering

Oslo er delt inn i ulike parkeringssoner. Disse sonene har forskjellige numre, som du ser på skilter langs med veier der det er gateparkering. Besøkende må betale timesavgifter for gateparkering. For å betale for parkering kan du bruke billettautomater som står rundt i byen. Du må skrive inn skiltnummer på bilen og registrere hvor lenge du vil stå. Du kan betale med kort. Du kan også bruke betalingsapper, og du kan fylle på parkeringstid underveis ved å betale ekstra i appen. I disse appene kan du også gjøre søk med GPS for å finne ledig parkering. Mange parkeringsplasser på gaten har gratis parkering mellom klokken 20 og klokken 09, i tillegg til gratis søndagsparkering.

Utfluktsmål i og rundt Oslo

Med en leiebil i Oslo har du muligheten til å reise til mange spennende steder. Om sommeren kan du kjøre ut til Bygdøy for å dra på stranden, der er det mange populære badeplasser. For de ekstra vågale finnes det høye klipper som er spennende å sjekke ut. Det er også enkelt å kjøre opp til Holmenkollen eller til Tryvann om vinteren for å stå på snowboard eller alpint. Bakken ligger kort vei fra byen, og her er det blåpark, muligheter for off-piste, store hopp og noen ganger bygges det half-pipe i Wyllerbakken.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Oslo er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Oslo kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Oslo. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Dersom du leier av andre selskaper, er hentestedet som regel i og rundt sentrum av byen. Det finnes blant annet utleiesteder der du henter bilen ved Oslo sentralstasjon, ved Aker Brygge og ved Bislett.


Tilbud på Oslo bilutleie

Finn leiebil i Oslo som passer for deg

Liten biler

405 kr - 964 kr

Alle biltyper

536 kr - 1 470 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Oslo, Norge er 652 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 405 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Oslo, Norge er 1 032 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 477 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Oslo, Norge er 1 505 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Oslo, Norge er i januar. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 980 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 38 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Oslo, Norge er 1 081 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Oslo, Norge er i mai. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 612 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Oslo, Norge er 2 162 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Oslo, Norge er i november. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 1 231 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Oslo, Norge er 1 997 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 621 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 53 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oslo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oslo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Oslo luksus bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

367 kr/dag

22 apr.–15 mai
Opel Corsa
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

397 kr/dag

25 mar.–3 apr.
Citroen C3
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

462 kr/dag

8 apr.–14 apr.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Oslo

Alle større selskaper som leier ut biler i Oslo

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,8

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,8

Hentes/Leveres

9,2

Value

8,6

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

9,1

Value

7,3

Europcar

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

7,3

Hertz

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,4

Sunnycars

8 utleiesteder

Dollar

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Oslo

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Oslo

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Economy, Mini, SUV

Billigste leiebil

374 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Oslo funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Getaround
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Oslo de siste 72 timene: Economy, Mini, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Oslo er 374 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 887 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Oslo de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Suzuki SX4 S-Cross som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Oslo

Attraksjoner i nærheten:

Bislett Stadion36,2 km
Rockefeller36,5 km
Oslo Spektrum36,6 km
Slottsparken36,9 km
Vigelandsparken37,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Akershus festning84,5 km
Oslo Spektrum85,4 km
Slottsparken85,5 km
Rockefeller85,6 km
Vigelandsparken85,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Vigelandsparken143,6 km
Bislett Stadion144,8 km
Slottsparken145,3 km
Rockefeller146,1 km
Akershus festning146,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Oslo

Nedenfor er de mest populære hotellene i Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km fra sentrum

Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsens gate 6, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km fra sentrum

Anker Hostel

Anker Hostel

Storgata 53h, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km fra sentrum

Radisson Red Oslo Okern

Radisson Red Oslo Okern

Lorenfaret 3, Oslo, Oslo, Norway

3,2 km fra sentrum

K7 Hotel Oslo

K7 Hotel Oslo

Kongens gate 7, Oslo, Oslo, Norway

0,7 km fra sentrum

Anker Apartment Oslo

Anker Apartment Oslo

Oslo, Oslo, Norge

1,7 km fra sentrum

Hi Oslo Haraldsheim

Hi Oslo Haraldsheim

Haraldsheimveien 4, Oslo, Oslo, Norway

3,7 km fra sentrum

Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Karl Johansgate 31, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km fra sentrum

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km fra sentrum

Karl Johan Hotel

Karl Johan Hotel

Karl Johans Gate 33, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km fra sentrum

Sommerro

Sommerro

Sommerrogata 1, Oslo, Oslo, Norway

1,9 km fra sentrum

Smarthotel Oslo

Smarthotel Oslo

St. Olavsgate 26, Oslo, Oslo, Norway

1,0 km fra sentrum

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Nydalsveien 33, Oslo, Oslo, Norway

4,0 km fra sentrum

Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskioldsgate 6b, Oslo, Oslo, Norway

0,9 km fra sentrum

Anker Hotel

Anker Hotel

Storgata 55, Oslo, Oslo, Norway

0,6 km fra sentrum

Comfort Hotel Xpress Central Station

Comfort Hotel Xpress Central Station

Fred Olsens gate 11, Oslo, Oslo, Norway

0,4 km fra sentrum

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park

Kongeveien 26, Oslo, Oslo, Norway

7,4 km fra sentrum

Clarion Hotel Oslo

Clarion Hotel Oslo

Dronning Eufemias Gate 15, Oslo, Oslo, Norway

0,7 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Oslo - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Oslo, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Oslo, Norge i april?

For leiebil en helg i Oslo i april, var gjennomsnittsprisen 967 kr med billigere tilbud fra 360 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 263 kr, med gjennomsnittpris på 847 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Oslo, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Oslo ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Oslo. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Oslo i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 12 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 50 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Oslo. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Oslo. Å leie en Standard i Oslo vil koste deg i gjennomsnitt 1 653 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Oslo, Norge?

Reisende som leier en bil i Oslo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Oslo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Oslo?

Hvordan er været i Oslo, Norge i mars?

I løpet av mars ligger gjennomsnittstemperaturen i Oslo på 0 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Oslo.

Er været i Oslo representativt for resten av Oslo?

Reisende som skal kjøre fra Oslo på en biltur rundt omkring i Oslo eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C, og ca. 60 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo fra biler sist?

Priser for Oslo fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oslo fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 37 tilbydere å velge mellom fra Oslo biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Oslo?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Oslo. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Oslo?

For å leie en bil i Oslo må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Oslo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Oslo fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Oslo?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Oslo, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Oslo med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Oslo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Oslo på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Oslo medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Oslo som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Oslo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Oslo med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Oslo.


En enklere måte å administrere reisen til Oslo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oslo

Populære leiebiltyper i Oslo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post