Søk etter og finn billige fly til Somalia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Somalia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Somalia

Beste pris på enveisbillett

5 530 kr

Beste pris på tur/retur-billett

11 912 kr

Raskeste flytid

14t 15m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Somalia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 530 kr (Oslo Gardermoen til Hargeisa).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Somalia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 11 912 kr (Oslo Gardermoen til Hargeisa).
Den kjappeste flyvningen til Somalia fra Norge tar 14t 15m (Oslo Gardermoen til Hargeisa).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Somalia, deriblant Ethiopian Air.

De billigste flyvningene til byer i Somalia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Somalia fra Norge
Mogadishu
Mogadishu

Nyttig informasjon om flyvningen din til Somalia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Somalia

Hvis du ønsker å fly til Somalia for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ethiopian Air, flydubai og Air Arabia som henholdsvis har priser fra 3 982 kr, 4 068 kr og 4 079 kr.

Prisen på billetter til Somalia varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 4 407 kr eller så høyt som 28 136 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Somalia for 12 044 kr eller lavere er en god deal, mens 12 592 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Somalia

Finn flyvninger til disse populære byene i Somalia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Somalia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Somalia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloHargeisa14t 15m12 940 kr

De beste tingene å se og gjøre i Somalia

Du kan fly til Somalia fra Oslo/Gardermoen med to mellomlandinger. Da flyr du med Turkish Airlines, og mellomlander i Istanbul og Djibouti på veien. Dersom du vil fly fra andre byer i Norge, slik som Bergen/Flesland, kan du fly med SAS til Oslo/Gardermoen og deretter videre med Turkish Airlines til Istanbul, videre til Djibouti og så lander du ved flyplassen i Mogadishu. Alle flyvninger fra andre byer enn Oslo/Gardermoen har tre mellomlandinger i ruten fra Norge til Somalias hovedstad Mogadishu. Det går også å fly til byen Hargeisa. Da kan du fly med blant annet Emirates og Flydubai. På disse flyvningene er det enten en eller to mellomlandinger innom Stockholm eller København og Dubai.

Det er greit å merke seg regntidene før man reiser til Somalia. Det er to regntider i året, i tillegg til en ekstra ved kysten. Ved kysten varer regntiden fra juli-august. De varmeste månedene er juni-august, spesielt for området Berbera. Dette er en havneby omtrent to timer utenfor Hargeisa. Selv om det er regntid er det altså også varmt, og det er kun korte regnskyll i denne perioden. Fra april-juni er det også regntid, i tillegg til fra oktober-desember. Det er også lurt å lese på regjeringens reiseinformasjon på nett før du reiser, for å se hvorvidt det er trygt dit du skal reise. Disse nettsidene oppdateres jevnlig, spesielt dersom sikkerhetssituasjoner endrer seg. Det er frarådet å reise til Mogadishu, i tillegg til Sør-, Sentral- og Nordøst-Somalia ifølge regjeringens reiseinformasjon på nett.

Skal du fly til Somalia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 5 minutter til Mogadishu. Dette er med to mellomlandinger. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Hargeisa fra omtrent 15 timer og 5 minutter med en mellomlanding. Reisetiden vil avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, til Hargeisa, tar reisen fra omtrent 16 timer og 30 minutter. Fra Bergen/Flesland til Mogadishu tar det fra omtrent 16 timer og 5 minutter med tre mellomlandinger.

Dersom du skal fly til Somalia trenger du visum for å reise inn i landet. Dette kan du kjøpe ved ankomst på flyplassen i Mogadishu for ca. 418 NOK. Du bør ha med riktig beløp i kontanter, da det kan være vanskelig å ta ut penger i minibank før ankomsthallen. Du må også ha gyldig pass. Det anbefales å registrere seg hos utenrikstjenesten når du skal reise.


Internasjonale flyreiser til Somalia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Hargeisa
Raskeste flytid14t 15m
Laveste pris12 940 kr

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Somalia når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Somalia, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Somalia med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Somalia. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler for flyreiser til Somalia er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Somalia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Somalia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.