Finn billige fly til Mombasa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Mombasa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Mombasa

Beste pris på tur/retur-billett

5 937 kr

Raskeste flytid

11t 55m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mombasa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 937 kr (Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Mombasa fra Norge tar 11t 55m (Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Mombasa, deriblant British Airways, Lufthansa og Austrian Airlines.

Mombasa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Mombasa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Mombasa?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Mombasa i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 6 283 kr.

Hvilken flyvning til Mombasa er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Mombasa, lå på 1 997 kr/per person fra Nairobi, noe som er 68 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Mombasa. Du kan finne den billigste prisen til Mombasa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Mombasa?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Mombasa Du flyr fra. Som eksempel tar det 14t 35m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Mombasa Moi internasjonale lufthavn i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mombasa?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Mombasa fra Norge hvis du bestiller 48 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Mombasa for ca. 7 726 kr når du søker 48 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mombasa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mombasa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mombasa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mombasa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mombasa (MBA)

Vanligvis er flyvninger til Mombasa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 7 726 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOMBASA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mombasa koster i gjennomsnitt kun 6 250 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MOMBASA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli57 % dyrereDet koster ca. 12 100 kr for flyvninger til Mombasa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MOMBASA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni604 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mombasa fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Mombasa

Høysesongen i Kenya er fra desember til mars, og dette er også den dyreste tiden å reise til Mombasa på. I disse månedene er gjennomsnittstemperaturen 30-32 °C, og byen er som regel full av både turister og lokale. Regntiden i Mombasa er fra april til juni og fra oktober til november, og i disse månedene er det gode muligheter for å finne både billig overnatting og billig fly til Mombasa. Den beste tiden å reise hit på er imidlertid i juli og august, når det er tørt, men ikke for varmt, med klar himmel og solfulle dager som er perfekt for å nyte Mombasas vakre strender. I disse månedene er det også lettere å få tak i billige flybilletter til Mombasa enn i høysesongen.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Mombasa. Hvis du planlegger å fly til Mombasa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ukunda flyplass (29 km fra sentrum i Mombasa), Kikambala Vipingo flyplass (30 km fra sentrum i Mombasa), eller Malindi flyplass (103 km fra sentrum i Mombasa).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ukunda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mombasa, med en gjennomsnittspris på 1 632 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Mombasa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mombasa som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Mombasa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Mombasa

Hvilke flyselskaper flyr til Mombasa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mombasa

Hvilke flyselskaper flyr til Mombasa?

Ethiopian Air, Turkish Airlines, KLM og Kenya Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Mombasa jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Mombasa med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Ethiopian Air til Mombasa

Ethiopian Air flyr til Mombasa ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Ethiopian Air, men det er funnet priser helt nede i 5 940 kr fra Bergen Flesland til Mombasa. Ethiopian Air har fått en score på 7,9/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til Mombasa

E annet populært valg for fly til Mombasa, er KLM (7,6/10, 167 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i Mombasa, ankommer fra Nairobi Jomo Kenyatta, men det finnes 59 flyvninger med KLM til Mombasa fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 5 643 kr (Oslo Gardermoen til Mombasa, tur/retur).


Flyplasser nære Mombasa

Under finner du alle flyplassene i Mombasa sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Mombasa, ankommer du som regel Mombasa/Moi internasjonale lufthavn. Herfra går det ingen busser eller annen offentlig transport inn til sentrum, og mange turister forhåndsbestiller derfor transport før reisen. Da vil en profesjonell sjåfør vente på deg i ankomsthallen, og du blir kjørt trygt og sikkert direkte til ditt hotell eller annen endelig destinasjon. Alternativt kan du ta taxi fra flyplassen, og en taxitur til sentrum koster omtrent 2000 KES (ca. 173 NOK). Du kan også velge å ta tuk-tuk som koster 1000 KES (ca. 87 NOK), pluss en parkeringsavgift på 60 KES (ca. 5 NOK).


Populære flybilletter til Mombasa

Finn dine flybilletter til Mombasa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Mombasa
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris6 369 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Mombasa

De to vanligste transportmidlene i Mombasa er matatus (minibusser) og tuk-tuker. Matatus koster omtrent 30-50 KES (ca. 2,5-4,5 NOK) for korte turer, mens tuk-tuker koster alt fra 50-200 KES (ca. 4,5-17,5 NOK). Det kan være vanskelig å finne taxier her, men hoteller er ofte behjelpelige med å bestille taxi. Taxier koster omtrent 2500 KES (ca. 217 NOK) fra togstasjonen til bysentrum. Alternativt kan du leie bil eller motorsykkel hos Glory Car Hire, men vær oppmerksom på at trafikken i Mombasa kan være mer aggressiv enn den er i Norge. Derfor kan det være en god idé å leie bil med sjåfør, som koster rundt 3500 KES (ca. 300 NOK) per dag.


Visumkrav for Mombasa

Du kan ikke fly til Mombasa uten pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. I tillegg er det visumplikt ved innreise til Kenya, og dette kan du søke om og betale for online. Alternativt kan du få visum ved ankomst på flyplassen, og visumet betales kontant med 50 USD, 40 EUR eller 30 GBP (ca. 350-400 NOK).


Start planleggingen av reisen til Mombasa


De beste tingene å se og gjøre i Mombasa

Hva bør du se i Mombasa?

Det er mange spennende severdigheter du bør få med deg under ditt opphold i Mombasa. Du bør blant annet dra til Haller Park for å se dyr som sjiraffer, flodhester og krokodiller, og besøke Shimba Hills nasjonalreservat for å se flere ville dyr på safari. Nyt noen dager på Diani Beach, og besøk Mombasa Island for å se hvordan masaier lever.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Som norsk statsborger oppfordres du sterkt til å ha gyldig reiseforsikring ved opphold i Kenya. Forsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykker, tyverier, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan som regel drikke vannet fra springen i de store byene i Kenya, inkludert i Mombasa, men de fleste velger likevel å kjøpe vann på flaske for å unngå mageproblemer og for smakens skyld.

Gir du tips?

Det forventes tips i Kenya, og selv om det ofte er inkludert et servicegebyr på 10 % på restauranter, bør du likevel tipse ytterligere 5-10%. Drosjesjåfører, portierer, dørvakter og annet servicepersonale forventer også å få tips.


Finn fly til andre byer i Kenya

Mombasa har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Mombasa.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Mombasa som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Mombasa ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Mombasa nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Mombasa og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.