Fly Afrika Mauritius Port Louis

Finn billige flybilletter til Port Louis

lør.. 16.3.
lør.. 23.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Port Louis?

+120.0%
+80.0%
+40.0%
Grunnpris
Pris
6 061 - 12 534 NOK
Temperatur
24 - 30 °C
Nedbør
2 - 24 mm

Port Louis er den største byen på Mauritius som ligger i det Indiske hav, utenfor Madagaskar. Dette er en populær feriedestinasjon som kan friste med behagelig vær året rundt. Sommeren er fra november til april, da det er rundt 30 grader. Dette er høysesongen, og det er spesielt populært å fly til Port Louis rundt juletider og nyttår. Vil du finne billige flybilletter til Port Louis i juleferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne gode priser.

Vil du finne billige flybilletter til Port Louis og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mars eller november, er det varmt vær, men mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne flybilletter til Port Louis, for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Port Louis og nyt en avslappende ferie på hvite sandstrender i behagelig og varmt sommervær, uansett årstid.


Hvilke flyselskaper flyr til Port Louis?

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Port Louis, og noen av de mest populære er blant annet Saudi Arabian Airlines, Vincent Aviation og KLM. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Port Louis, og raskeste flytid er på 15 timer og 40 minutter. Det er som regel en eller to mellomlandinger under reisen, og flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Port Louis, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Port Louis Sir Seewoosagur
34 km fra sentrum

Tar du fly til Port Louis, lander du på Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Denne flyplassen ligger omtrent 48 km sørøst for Port Louis. For å komme deg fra flyplassen og inn til Port Louis kan du ta buss. Det er tre ulike busser som reiser mellom flyplassen og byen. Dette er buss nummer 09 som går hvert tiende minutt, og som tar omtrent en time og ti minutter. Deretter har du buss nummer 10 som går hvert 20. minutt, og tar omtrent en time og 45 minutter, og buss nummer 198 som går hvert 15. minutt, og tar omtrent en time og 25 minutter. Billetten koster fra omtrent MUR 38 (omtrent 9 NOK), avhengig av hvor du skal. Du kjøper billett når du går ombord, med kontanter. Det går også en rekke shuttlebusser fra flyplassen til populære hoteller på Mauritius, men disse kan koste noe mer enn den lokale bussen. (Informasjon sjekket: 03/03/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Port Louis?

Om dagen er det best å gå til fots rundt i byen, fordi det kan bli mye trafikk og da er det faktisk raskere å gå. Om kvelden kan det være lurt å ta en taxi, og da kan du forvente å betale fra omtrent MUR 100 til 150 (omtrent 24 til 35 NOK) for en kort tur gjennom byen. Det er også mulig å leie bil eller scooter for den som vil oppdage øya på egenhånd. (Informasjon sjekket 03/03/18).

Busser er også en praktisk måte å komme seg rundt på, og disse kjører overalt, fra Port Louis og rundt på Mauritius. De kjører som regel fra halv seks om morgenen til åtte om kvelden. Det kan være lurt å ta ekspressbusser dersom du vil komme deg raskt frem, og i tillegg ønsker aircondition. Disse koster litt mer enn lokale busser, som koster fra omtrent MUR 15 (4 NOK). (Informasjon sjekket 03/03/18).


Kan man reise til Port Louis uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise inn i Mauritius. Du må allikevel ha et pass som er gyldig etter du reiser ut av landet. I tillegg må du kunne vise returbilletten din. Du må også ha nok penger til å kunne forsørge deg selv under oppholdet, og da holder det å kunne vise et gyldig kredittkort eller bankkort, og bekreftelsen på en overnattingsbestilling. Du kan finne ut mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Fakta om Port Louis

Tidssone, valuta, og andre grunnleggende ting — se den lokale tiden og få en ide om hvor mye penger du vil bruke på grunnleggende ting i Port Louis
Lokal tid
Øl
Lokal øl (.5 liter)
18 NOK
Mat
Rimelig restaurant
53 NOK
Offentlig transport
Enveis billett
8,52 NOK

Start planleggingen av reise til Port Louis


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Vil du oppleve vakker natur bør du reise på en guidet tur til Ebony Forest som ligger nære landsbyen Chamarel. Dette er en skog som er svært viktig for den naturlige floraen på øya, og er hjem til en rekke ville og eksotiske dyrearter.

Hva bør jeg oppleve i Port Louis?

Du er omringet av vakkert blått hav, så når du er her bør du virkelig ta deg noen late dager på stranden. Reis til vakre Ile des Deux Cocos, en øy der du kan nyte tropisk luksus med hvite strender og blått, klart hav så langt øyet kan se.

*Flypriser til Port Louis Sir Seewoosagur er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Afrika Mauritius Port Louis