Finn billige fly til Malindi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Malindi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Malindi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Malindi er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Malindi fra Barnet for 586 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Malindi. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Malindi fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Malindi?

Flyvningen fra Norge til Malindi avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Mombasa Moi internasjonale lufthavn (den mest populære flyplassen i Malindi), er flytiden 14t 35m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Mombasa Moi internasjonale lufthavn, er flytiden i snitt .

De billigste flyvningene til flyplassene i Malindi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Malindi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mombasa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Malindi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mombasa (MBA)

Vanligvis er flyvninger til Malindi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 7 726 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Malindi

Kikambala Vipingo flyplass, Mombasa Moi internasjonale lufthavn flyplass, Ukunda flyplass eller Lamu flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Malindi.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Lamu flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Malindi, med en gjennomsnittspris på 593 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Andre kabinklasser for flyvninger til Malindi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Malindi

Hvilke flyselskaper flyr til Malindi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Malindi

Hvilke flyselskaper flyr til Malindi?

På reiser til Malindi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ethiopian Air, Turkish Airlines, KLM eller Kenya Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Start planleggingen av reisen til Malindi


Finn fly til andre byer i Kenya

Malindi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Malindi. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Malindi for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Malindi. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Malindi flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.