Finn billige fly til Nador

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 19.8.
fr. 26.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nador

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nador

Beste pris på enveisbillett

621 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 243 kr

Raskeste flytid

8t 25m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nador fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 621 kr (Oslo Gardermoen til Nador).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nador fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 243 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nador).
Den kjappeste flyvningen til Nador fra Norge tar 8t 25m (Oslo Gardermoen til Nador).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Nador, deriblant Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nador

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nador fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nador

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nador

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nador (NDR)

Vanligvis er flyvninger til Nador fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nador, som i gjennomsnitt koster 3 778 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nador koster i gjennomsnitt kun 2 228 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli71 % dyrereDet koster ca. 6 472 kr for flyvninger til Nador fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli567 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nador fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nador?

Sommeren i Marokko er ganske varm, og juni-august er en populær tid å ta fly til Nador på. Det kan ofte koste mer å booke hotell på denne tiden, og prisen på flybilletter til Nador kan også stige rundt fellesferien. Det anbefales derfor å booke ferien god tid i forkant om du skal reise om sommeren. Marokko kan uansett besøkes året rundt. Mars og mai er gode tider om du ønsker å dra på fotturer og ha en aktiv ferie. Temperaturene er ganske milde på vinterstid, selv om du bør ha med deg en god og varm jakke om du reiser til Nador mellom november og februar. Det kan bli ganske kjølig om kvelden. Dette er dessuten et ypperlig tidspunkt for å finne rimelige hotell og billige fly til Nador tur-retur.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Nador for 227 kr/person, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Nador. Du kan finne den billigste prisen til Nador fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Nador fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 228 kr. Hvis du ikke kan fly til Nador i mai, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Nador i Januar ligger i gjennomsnitt på 2 447 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Nador 23 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Nador med en gjennomsnittspris på 3 778 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Nador på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 243 kr i løpet av de siste 72 timene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nador. Hvis du planlegger å fly til Nador, bør du vurdere å bestille flyvninger til Al Hoceïma Charif Al Idrissi flyplass (82 km fra sentrum i Nador), eller Oujda Les Angades flyplass (101 km fra sentrum i Nador).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Oujda Les Angades flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Nador, med en gjennomsnittspris på 3 599 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Nador

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nador som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
5. sep.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
24t 15m
2 stopp
NDR05:25Nador
3. okt.
NDR05:30Nador
35t 05m
2 stopp
TRF16:35Oslo Torp Sandefjord
1 243 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
33t 40m
2 stopp
NDR12:50Nador
3. okt.
NDR06:40Nador
22t 40m
1 stopp
OSL05:20Oslo Gardermoen
1 396 kr
Finn lignende
Ryanair
5. sep.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
24t 15m
2 stopp
NDR05:25Nador
10. okt.
NDR05:30Nador
35t 05m
2 stopp
TRF16:35Oslo Torp Sandefjord
1 472 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
33t 40m
2 stopp
NDR12:50Nador
10. okt.
NDR06:40Nador
34t 35m
2 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
1 692 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
33t 40m
2 stopp
NDR12:50Nador
10. okt.
NDR06:40Nador
22t 40m
1 stopp
OSL05:20Oslo Gardermoen
1 711 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL04:15Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
NDR16:10Nador
10. sep.
NDR03:55Nador
11t 45m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
5 832 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nador

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nador, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
NDR11:35Nador
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL15:40Oslo Gardermoen
15t 35m
1 stopp
NDR07:15Nador
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL03:10Oslo Gardermoen
8t 25m
1 stopp
NDR11:35Nador

Hvilke flyselskaper flyr til Nador?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nador

Hvilke flyselskaper flyr til Nador?

Brussels Airlines og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Nador jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Nador med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Brussels Airlines til Nador

I gjennomsnitt går det 2 fly med Brussels Airlines til Nador hver uke. De fleste av dem flyr fra Brussel Bruxelles-National til Nador, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Brussels Airlines til Nador. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Brussels Airlines til Nador som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 5 436 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Brussels Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 6,7/10 av 41 av brukerne våre.


Flyplasser nære Nador

Under finner du alle flyplassene i Nador sammen med avstanden til sentrum

Nadors internasjonale flyplass ligger omtrent 23 km unna sentrum. Det er en taxiholdeplass utenfor flyplassen. Det er både enkelt og ganske billig å ta taxi i Marokko. Du bør allikevel forhandle frem en pris før dere begynner å kjøre. Du kan ta taxi til nærmeste togstasjon og ta toget videre inn til byen for å gjøre turen så rimelig som mulig. Det går også enkelte busser fra flyplassen. Et annet alternativ er å leie bil, noe som er praktisk hvis du vil ha frihet til å utforske områdene rundt byen. Det hender at du får meget gode tilbud ved å forhåndsbestille bil og be om henting ved ankomst på flyplassen.


Populære flybilletter til Nador

Finn dine flybilletter til Nador med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nador
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris1 243 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Nador

Det er ganske billig å ta taxi, og du finner en stor holdeplass ved busstasjonen. Det går også mange busser rundt i byen og til nærliggende områder. Du kan for eksempel ta buss til Casablanca om du har lyst til å utforske Marokko nærmere. Tog er et godt alternativ for lengre reiser, og det er gode togforbindelser til resten av landet. Båt er et forfriskende alternativ i sommervarmen, og det går hyppige båter til andre havner og byer. Du kan fint spasere rundt til ulike severdigheter i sentrum, og heller bruke taxi og buss til og fra hotell og andre nabolag.


Visumkrav for Nador

Du kan ikke fly til Nador uten pass, ettersom myndighetene i Marokko krever at passet ditt er gyldig i et halvt år etter ankomst. Du trenger ikke visum om du skal oppholde deg i landet i mindre enn tre måneder som turist. Det anbefales å kontakte ambassaden i Oslo om du er i tvil.


Start planleggingen av reisen til Nador


De beste tingene å se og gjøre i Nador

Nador er en historisk by som er i rask utvikling, og du kan nyte en avslappende strandferie, livlig byliv og eldgammel historie på ett og samme sted. Byens mest kjente severdigheter består av monumenter fra gamle sivilisasjoner fra svunne tider, for eksempel Amazigh.

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Nador som dekker både verdisaker og syketransport til Norge, dersom noe skulle skje.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Nador når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Nador, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Nador på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Nador, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Nador er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Nador

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nador

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.