Finn billige fly til Port Harcourt

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 14.12.
on. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Port Harcourt flyinnsikt og trender

Se innsikt for Port Harcourt-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Port Harcourt er den absolutt billigste?

1 248 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Port Harcourt. Denne flyvningen er fra Lagos, Lagos, og er 42 % billigere enn de fleste flyvninger til Port Harcourt. Du kan finne den billigste prisen til Port Harcourt fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Port Harcourt

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Port Harcourt i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juni også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 10 292 kr.

Owerri Sam Mbakwe flyplass, Uyo Akwa Ibom Intl flyplass, Calabar flyplass eller Warri flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Port Harcourt.

Med en gjennomsnittspris på 2 159 kr per person, er det Owerri Sam Mbakwe flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Port Harcourt. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Port Harcourt

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Port Harcourt

Hvilke flyselskaper flyr til Port Harcourt?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Port Harcourt

Hvilke flyselskaper flyr til Port Harcourt?

På reiser til Port Harcourt fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Lufthansa eller Ethiopian Air. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Lufthansa til Port Harcourt

Lufthansa har ca. 5 flyvninger til Port Harcourt i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Abuja Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Lufthansa, kostet 10 288 kr (Oslo Gardermoen til Port Harcourt). Brukere har gitt de en score på Lufthansa 7,1/10 basert på 453 vurderinger på momondo.


Start planleggingen av reisen til Port Harcourt


Finn fly til andre byer i Nigeria

Port Harcourt har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Port Harcourt med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Port Harcourt.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Port Harcourt flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.