Fly Afrika Egypt Sharm El Sheikh

Finn billige fly til Sharm El Sheikh

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Sharm El Sheikh (SSH)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Sharm El Sheikh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sharm El Sheikh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sharm El Sheikh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sharm El Sheikh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sharm El Sheikh (SSH)

Vanligvis er flyvninger til Sharm El Sheikh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira, som i gjennomsnitt koster 3 450 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sharm El Sheikh koster i gjennomsnitt kun 2 902 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 4 659 kr for flyvninger til Sharm El Sheikh fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember415 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sharm El Sheikh fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Sharm el Sheikh?

Sharm el Sheikh er et lite paradis med vakre strender, berømte severdigheter og over 350 dager med sol i året. Klimaet er meget behagelig med lite nedbør og fint vær. Temperaturen er ca. 20-37 °C i april-oktober, med de høyeste temperaturene i sommermånedene. Ellers på året ligger temperaturen på 13-26 °C. Det er riktignok på den kaldeste tiden av døgnet. Selv om temperaturen synker ned i 13 °C i januar, kan det allikevel bli opptil 22 °C midt på dagen i solen. Du kan derfor fly til Sharm el Sheikh tur-retur når du måtte ønske det. Januar og februar er den rette tiden for å virkelig finne billige fly til Sharm el Sheikh. Det er kanskje ikke varmt nok til å sole deg på stranden dagen lang, men temperaturen er behagelig nok til at du kan utforske severdighetene og nyte byens kulturtilbud. Prisene stiger ofte rundt ferietider, og du bør derfor bestille flybilletter til Sharm el Sheikh god tid i forkant om du reiser i høysesong. Generelt sett pleier det å være rimeligere å booke både hotell og fly et par måneder før du skal av gårde.

Hvilken flyvning til Sharm El Sheikh er den absolutt billigste?

433 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sharm El Sheikh. Denne flyvningen er fra Kairo, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Sharm El Sheikh. Du kan finne den billigste prisen til Sharm El Sheikh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Sharm El Sheikh?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Sharm El Sheikh i Januar, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 970 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sharm El Sheikh?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Sharm El Sheikh 36 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Sharm El Sheikh med en gjennomsnittspris på 3 452 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Sharm El Sheikh på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 079 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sharm El Sheikh?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Sharm El Sheikh fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 3 193 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 4 010 kr for en reise fra Norge til Sharm El Sheikh.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sharm El Sheikh?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Sharm El Sheikh vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Sharm El Sheikh på ettermiddagen for så lite som 3 358 kr. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 4 839 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sharm El Sheikh?

De som skal fly til Sharm El Sheikh kan potensielt finne bedre priser for Hurghada flyplass (96 km fra sentrum i Sharm El Sheikh), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sharm El Sheikh?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Sharm El Sheikh, er vanligvis Sharm El Sheikh Ophira flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 227 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Sharm El Sheikh Ophira

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sharm El Sheikh Ophira som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
4. jun.
10:15Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
22:10Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
10t 15m
1 stopp
09:45Oslo Gardermoen
3 233 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
4. jun.
10:15Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
22:10Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
10t 15m
1 stopp
09:45Oslo Gardermoen
3 242 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jun.
10:25Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
22:10Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
16t 35m
2 stopp
16:05Oslo Gardermoen
4 930 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jun.
10:15Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
22:10Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
16t 35m
2 stopp
16:05Oslo Gardermoen
4 659 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jun.
16:45Oslo Gardermoen
21t 30m
3 stopp
14:15Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
10t 15m
1 stopp
09:45Oslo Gardermoen
5 092 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jun.
16:45Oslo Gardermoen
21t 30m
3 stopp
14:15Sharm El Sheikh Ophira
12. jun.
23:30Sharm El Sheikh Ophira
10t 15m
1 stopp
09:45Oslo Gardermoen
5 143 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sharm El Sheikh Ophira

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Sharm El Sheikh, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Flere flyselskaper
23. apr.
11:10Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
2 stopp
22:05Sharm El Sheikh Ophira
2 503 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
22. apr.
10:25Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
22:10Sharm El Sheikh Ophira
1 409 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. apr.
15:45Oslo Gardermoen
22t 40m
3 stopp
14:25Sharm El Sheikh Ophira
1 858 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sharm el Sheikh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sharm El Sheikh

Det går ikke rutefly direkte fra Oslo/Gardermoen til Sharm el Sheikh, men reisen trenger allikevel ikke å ta mer enn ca. ni timer med Turkish Airlines. Du må som regel mellomlande i Istanbul når du reiser til Sharm el Sheikh. Du skaffer deg en grei oversikt over priser og flytider ved å søke etter fly til Sharm el Sheikh på momondo, og vi gjør det enkelt for deg å sammenligne de billigste flyselskapene opp mot dem som tilbyr raskest reise. Du kan ofte finne billige flybilletter til Sharm el Sheikh ved å bruke litt tid på å sjekke ulike tilbud.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Sharm El Sheikh, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Sharm El Sheikh International Airport ligger ganske nær byen, ca. 18 kilometer fra sentrum. Mange hoteller i Sharm el Sheikh tilbyr å arrangere transport til og fra flyplassen. Det er også mulig å booke taxi på forhånd, slik at den står klar og venter på deg når du ankommer med flyet. Det anbefales uansett å bli enige om beløpet med taxisjåføren for å ikke bli lurt. Du finner taxiholdeplassen utenfor Terminal 1, og det pleier å stå biler klar her døgnet rundt. Det går også busser fra dette området. Du må bli enige om et beløp på bussene, ettersom det er private selskap som kjører til og fra byen. Bussene kjører av sted etterhvert som de fylles opp.


Hvordan kommer man seg rundt i Sharm el Sheikh?

Det er praktisk å reise rundt i egen bil når du skal utforske alle attraksjonene og områdene utenfor byen. Det er mulig å leie bil i Sharm el Sheikh for rundt 988 EGP (500 NOK) for dagen. Det koster 237 EGP (1200 NOK) for å leie et kjøretøy med firehjulsdrift. Det går dessuten mange busser til og fra sentrum og ulike nabolag. Mikrobussene som kjører rundt i gatene koster omtrent 2 EGP (en NOK), men det hender at turister må betale litt mer. Det er ganske billig å ta taxi rundt i byen. Det koster for eksempel fra 20 EGP (ti NOK) og opp fra Sharm Old Market til Na’ama Bay.


Kan man reise til Sharm el Sheikh uten pass eller visum?

Du kan enten søke om visum på forhånd eller du kan kjøpe på flyplassen når du ankommer med fly til Sharm el Sheikh. Det koster i så fall 25 USD (250 NOK). Norske statsborgere har mulgihet til å søke e-Visa på forhånd på en egen nettportal, og dette kan være en praktisk løsning for å unngå å bruke så mye tid på flyplassen. Prisen er allikevel den samme. Du kommer heller ikke langt om du prøver å reise uten pass. Det er viktig å sørge for at passet er gyldig i et halvt år etter at du har forlatt Egypt.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Sharm el Sheikh?

De vakre undervannsparadisene er nok blant Sharm el Sheikhs største severdigheter. Det klare vannet er hjemmet til koraller og mange havdyr, og det gjør byen til et yndet reisemål blant alle som liker å snorkle og dykke.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det oppfordres til å kjøpe reiseforsikring før du skal reise til Sharm el Sheikh.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Nei, du bør ikke drikke eller pusse tennene med vann fra springen. (Pris sjekket 26/04/2019).


Fly Afrika Egypt Sharm El Sheikh
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse