Finn billige fly til Sharm El Sheikh

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sharm El Sheikh

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sharm El Sheikh fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sharm El Sheikh

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sharm El Sheikh

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sharm El Sheikh (SSH)

Vanligvis er flyvninger til Sharm El Sheikh fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira, som i gjennomsnitt koster 3 394 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sharm El Sheikh koster i gjennomsnitt kun 2 855 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 4 583 kr for flyvninger til Sharm El Sheikh fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SHARM EL SHEIKH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember415 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sharm El Sheikh fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sharm El Sheikh?

Sharm el Sheikh er et lite paradis med vakre strender, berømte severdigheter og over 350 dager med sol i året. Klimaet er meget behagelig med lite nedbør og fint vær. Temperaturen er ca. 20-37 °C i april-oktober, med de høyeste temperaturene i sommermånedene. Ellers på året ligger temperaturen på 13-26 °C. Det er riktignok på den kaldeste tiden av døgnet. Selv om temperaturen synker ned i 13 °C i januar, kan det allikevel bli opptil 22 °C midt på dagen i solen. Du kan derfor fly til Sharm el Sheikh tur-retur når du måtte ønske det. Januar og februar er den rette tiden for å virkelig finne billige fly til Sharm el Sheikh. Det er kanskje ikke varmt nok til å sole deg på stranden dagen lang, men temperaturen er behagelig nok til at du kan utforske severdighetene og nyte byens kulturtilbud. Prisene stiger ofte rundt ferietider, og du bør derfor bestille flybilletter til Sharm el Sheikh god tid i forkant om du reiser i høysesong. Generelt sett pleier det å være rimeligere å booke både hotell og fly et par måneder før du skal av gårde.

 • Hvilken flyvning til Sharm El Sheikh er den absolutt billigste?

  426 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sharm El Sheikh. Denne flyvningen er fra Kairo, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Sharm El Sheikh. Du kan finne den billigste prisen til Sharm El Sheikh fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Sharm El Sheikh?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Sharm El Sheikh fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 855 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sharm El Sheikh i løpet av Januar, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 922 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sharm El Sheikh?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Sharm El Sheikh 13 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Sharm El Sheikh med en gjennomsnittspris på 3 394 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Sharm El Sheikh utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Sharm El Sheikh for 1 987 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sharm El Sheikh?

  De som skal fly til Sharm El Sheikh kan potensielt finne bedre priser for Hurghada flyplass (96 km fra sentrum i Sharm El Sheikh), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sharm El Sheikh?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Sharm El Sheikh, er vanligvis Sharm El Sheikh Ophira flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 159 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Sharm El Sheikh

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sharm El Sheikh som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
25. jan.
OSL05:55Oslo Gardermoen
29t 20m
2 stopp
SSH11:15Sharm El Sheikh Ophira
4. feb.
SSH08:30Sharm El Sheikh Ophira
32t 30m
2 stopp
OSL17:00Oslo Gardermoen
1 987 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jan.
OSL05:55Oslo Gardermoen
29t 20m
2 stopp
SSH11:15Sharm El Sheikh Ophira
4. feb.
SSH08:30Sharm El Sheikh Ophira
23t 30m
1 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen
2 137 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jan.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
2 stopp
SSH06:20Sharm El Sheikh Ophira
4. feb.
SSH08:30Sharm El Sheikh Ophira
28t 45m
2 stopp
TRF13:15Oslo Torp Sandefjord
2 262 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jan.
OSL02:00Oslo Gardermoen
28t 20m
3 stopp
SSH06:20Sharm El Sheikh Ophira
3. feb.
SSH22:05Sharm El Sheikh Ophira
10t 25m
1 stopp
OSL08:30Oslo Gardermoen
2 262 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jan.
OSL13:00Oslo Gardermoen
22t 15m
2 stopp
SSH11:15Sharm El Sheikh Ophira
3. feb.
SSH22:05Sharm El Sheikh Ophira
10t 25m
1 stopp
OSL08:30Oslo Gardermoen
2 329 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
2 stopp
SSH16:20Sharm El Sheikh Ophira
13. nov.
SSH22:05Sharm El Sheikh Ophira
31t 30m
2 stopp
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
2 496 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sharm El Sheikh

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sharm El Sheikh, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
15. nov.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
27t 50m
3 stopp
SSH19:50Sharm El Sheikh Ophira
1 394 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
32t 15m
2 stopp
SSH17:30Sharm El Sheikh Ophira
13 249 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sharm El Sheikh?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sharm El Sheikh
 • Hvilke flyselskaper flyr til Sharm El Sheikh?

  Turkish Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Sharm El Sheikh med. Pegasus Airlines er også et populært valg ved reiser til Sharm El Sheikh from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Sharm El Sheikh jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Sharm El Sheikh

Under finner du alle flyplassene i Sharm El Sheikh sammen med avstanden til sentrum

Sharm El Sheikh International Airport ligger ganske nær byen, ca. 18 kilometer fra sentrum. Mange hoteller i Sharm el Sheikh tilbyr å arrangere transport til og fra flyplassen. Det er også mulig å booke taxi på forhånd, slik at den står klar og venter på deg når du ankommer med flyet. Det anbefales uansett å bli enige om beløpet med taxisjåføren for å ikke bli lurt. Du finner taxiholdeplassen utenfor Terminal 1, og det pleier å stå biler klar her døgnet rundt. Det går også busser fra dette området. Du må bli enige om et beløp på bussene, ettersom det er private selskap som kjører til og fra byen. Bussene kjører av sted etterhvert som de fylles opp.


Populære flybilletter til Sharm El Sheikh

Finn dine flybilletter til Sharm El Sheikh med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sharm El Sheikh
Raskeste flytid8t 40m
Billigst pris1 987 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Sharm El Sheikh

Det er praktisk å reise rundt i egen bil når du skal utforske alle attraksjonene og områdene utenfor byen. Det er mulig å leie bil i Sharm el Sheikh for rundt 988 EGP (500 NOK) for dagen. Det koster 237 EGP (1200 NOK) for å leie et kjøretøy med firehjulsdrift. Det går dessuten mange busser til og fra sentrum og ulike nabolag. Mikrobussene som kjører rundt i gatene koster omtrent 2 EGP (en NOK), men det hender at turister må betale litt mer. Det er ganske billig å ta taxi rundt i byen. Det koster for eksempel fra 20 EGP (ti NOK) og opp fra Sharm Old Market til Na’ama Bay.


Visumkrav for Sharm El Sheikh

Du kan enten søke om visum på forhånd eller du kan kjøpe på flyplassen når du ankommer med fly til Sharm el Sheikh. Det koster i så fall 25 USD (250 NOK). Norske statsborgere har mulgihet til å søke e-Visa på forhånd på en egen nettportal, og dette kan være en praktisk løsning for å unngå å bruke så mye tid på flyplassen. Prisen er allikevel den samme. Du kommer heller ikke langt om du prøver å reise uten pass. Det er viktig å sørge for at passet er gyldig i et halvt år etter at du har forlatt Egypt.


Start planleggingen av reisen til Sharm El Sheikh


De beste tingene å se og gjøre i Sharm El Sheikh

Hva bør oppleves i Sharm el Sheikh?

De vakre undervannsparadisene er nok blant Sharm el Sheikhs største severdigheter. Det klare vannet er hjemmet til koraller og mange havdyr, og det gjør byen til et yndet reisemål blant alle som liker å snorkle og dykke.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det oppfordres til å kjøpe reiseforsikring før du skal reise til Sharm el Sheikh.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Nei, du bør ikke drikke eller pusse tennene med vann fra springen.