Finn billige fly til Abuja

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Abuja flyinnsikt og trender

Se innsikt for Abuja-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Abuja?

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Abuja fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 034 kr. Hvis du ikke kan fly til Abuja i oktober, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Abuja i mars ligger i gjennomsnitt på 7 775 kr.

Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Abuja

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Abuja fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Abuja

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Abuja

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Abuja (ABV)

Vanligvis er flyvninger til Abuja fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Abuja Intl, som i gjennomsnitt koster 9 523 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABUJA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Abuja koster i gjennomsnitt kun 6 034 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABUJA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember42 % dyrereDet koster ca. 13 558 kr for flyvninger til Abuja fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABUJA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli620 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Abuja fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Andre kabinklasser for flyvninger til Abuja

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Abuja

Hvilke flyselskaper flyr til Abuja?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Abuja

Hvilke flyselskaper flyr til Abuja?

På reiser til Abuja fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ethiopian Air, Lufthansa, Turkish Airlines eller Qatar Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til Abuja

I gjennomsnitt går det 3 fly med Turkish Airlines til Abuja hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Abuja, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Abuja. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Abuja som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 7 232 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 166 av brukerne våre.

Flyvninger med Qatar Airways til Abuja

Qatar Airways (7,9/10, 337 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Abuja, med tilbud fra så lite som 12 123 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 3 Qatar Airways flyvninger i uken til Abuja, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Start planleggingen av reisen til Abuja


Finn fly til andre byer i Nigeria

Abuja har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Abuja for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Abuja.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Abuja, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Abuja og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.