Finn billige fly til Liverpool

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Liverpool

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Liverpool fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Liverpool

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Liverpool

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Liverpool fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 245 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Liverpool koster i gjennomsnitt kun 1 687 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril22 % dyrereDet koster ca. 2 391 kr for flyvninger til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober418 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Liverpool?

Prisen for å fly til Liverpool varierer endel i løpet av året, og prisene kan ofte ha en sammenheng med de største fotballkampene. Ivrige fans strømmer til byen for å se Liverpool spille hjemmekamp på Anfield. Du bør være ute i god tid om det er en spesiell kamp du vil se. Generelt sett pleier det også koste mer om sommeren når det er fellesferie, samt rundt jule- og påskeferien. Du kan bestille svært billige fly til Liverpool rundt november og januar-mars når det er lavsesong. Vintrene kan være kjølige og våte, men vår og høst kan ofte være ganske bra. Du har størst sjanse for å oppleve varmt og fint vær om du reiser om sommeren.

 • Hvilken flyvning til Liverpool er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Liverpool fra Dublin fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Liverpool. Du kan finne den billigste prisen til Liverpool fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Liverpool?

  Som regel er det juli som er den billigste måneden å fly fra Norge til Liverpool. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 687 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Liverpool i løpet av juli, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 713 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Liverpool?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Liverpool fra Norge hvis du bestiller 55 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Liverpool for ca. 1 954 kr når du søker 55 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Liverpool på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 844 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Liverpool?

  Blackpool flyplass, Manchester flyplass, Leeds Bradford flyplass, Holyhead Anglesey flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Liverpool.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Liverpool?

  Leeds Bradford flyplass har en gjennomsnittspris på 2 240 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Liverpool. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Liverpool

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Liverpool som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 50m
2 stopp
LPL04:40Liverpool John Lennon
11. nov.
LPL01:50Liverpool John Lennon
12t 10m
1 stopp
TRF14:00Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
28. nov.
OSL05:35Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
LPL16:55Liverpool John Lennon
5. des.
LPL16:25Liverpool John Lennon
11t 40m
1 stopp
OSL04:05Oslo Gardermoen
Wizz Air
24. nov.
OSL05:35Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
LPL16:55Liverpool John Lennon
28. nov.
LPL16:25Liverpool John Lennon
11t 40m
1 stopp
OSL04:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 50m
2 stopp
LPL04:40Liverpool John Lennon
11. nov.
LPL07:45Liverpool John Lennon
18t 40m
2 stopp
TRF02:25Oslo Torp Sandefjord
1 017 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL17:50Oslo Gardermoen
25t 35m
1 stopp
LPL19:25Liverpool John Lennon
11. nov.
LPL03:35Liverpool John Lennon
6t 55m
1 stopp
OSL10:30Oslo Gardermoen
1 052 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
19t 35m
1 stopp
LPL10:55Liverpool John Lennon
5. des.
LPL11:20Liverpool John Lennon
19t 10m
1 stopp
TRF06:30Oslo Torp Sandefjord
1 070 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Liverpool

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Liverpool, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
23t 50m
1 stopp
LPL15:35Liverpool John Lennon
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL03:10Oslo Gardermoen
14t 05m
2 stopp
LPL17:15Liverpool John Lennon
Flere flyselskaper
9. okt.
OSL08:10Oslo Gardermoen
20t 50m
3 stopp
LPL05:00Liverpool John Lennon
1 191 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Liverpool

Under finner du alle flyplassene i Liverpool sammen med avstanden til sentrum

Det går hyppige busser mellom flyplassen og sentrum. Det er også mulig å ta buss og taxi til nærmeste togstasjon som heter Liverpool South Parkway Rail Station. Herfra går det mange linjer både til sentrum og til andre nærliggende byer. Se etter Regular Arriva-busser som går frem og tilbake fra togstasjonen og flyplassen døgnet rundt. ArrivaClick er en annen tjeneste du kan benytte deg av. Disse bussene går til ønsket destinasjon per forespørsel, og det er mulig å dele kostnaden med andre passasjerer som vil samme vei som deg. Fordelen er at du slipper å vente på rutebusser og du kommer deg mer eller mindre direkte til ønsket destinasjon.


Populære flybilletter til Liverpool

Finn dine flybilletter til Liverpool med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Liverpool
Raskeste flytid5t 50m
Billigst pris844 kr

Det er billig og enkelt å bruke kollektivtransport i Liverpool. Du kan bruke tog og buss for å komme deg rundt i byen, eller du kan ta ferje over elven Mersey for en litt annerledes opplevelse av byen. Byen har to store busstasjoner som heter Liverpool ONE og Queen Square. Det er ellers nærmere 70 togstasjoner spredt rundt i byen, samt fire undergrunnsstasjoner i sentrum. Det kan lønne seg å kjøpe dagspass om du skal farte mye rundt i ulike nabolag og til forskjellige severdigheter. Det er dessuten ganske mange taxier som du enten kan stoppe på gaten eller booke ved taxiholdeplassen i Liverpool Lime Street.


Du trenger ikke visum om du er norsk statsborger, men du må ha med passet ditt når du skal fly til Liverpool. Det er dessverre ikke mulig å reise til Storbritannia uten pass, ettersom landet ikke er med i Schengen-avtalen. Det er viktig å dobbeltsjekke at passet er gyldig under hele oppholdet ditt i Liverpool, ellers kan det oppstå problemer ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Liverpool


Hva bør oppleves i Liverpool?

For fotballentusiaster er svaret enkelt: De største severdighetene inkluderer nok en tur til Anfield. Liverpool har imidlertid mye mer å friste med for både store og små, og du finner utallige museer og kunstgallerier strødd rundt i byen. World Museum er et godt eksempel på dette. Her kan du utforske hele den store viden verden på tusenvis av utstillinger, fra havets bunn til stjernehimmelen.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Liverpool er en familievennlig by med fine parker og spennende attraksjoner. De små syntes ofte at det er gøy å utforske verdensrommet på Spaceport og undersøke ubåter på U-boat Story, bare for å nevne noe.

Bør jeg gi tips?

Det er vanlig å tipse på restauranter i Storbritannia, men du trenger ikke å gi noe på puber.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Gjør som en ekte Liverpudlian og sett kursen mot Liverpool ONE for å slå deg løs med over 170 butikker, spisesteder og puber.