Finn billige fly til Liverpool

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Liverpool (LPL)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Liverpool

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Liverpool fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Liverpool

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Liverpool

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Liverpool fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 215 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Liverpool koster i gjennomsnitt kun 1 646 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril22 % dyrereDet koster ca. 2 334 kr for flyvninger til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober418 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Liverpool?

Prisen for å fly til Liverpool varierer endel i løpet av året, og prisene kan ofte ha en sammenheng med de største fotballkampene. Ivrige fans strømmer til byen for å se Liverpool spille hjemmekamp på Anfield. Du bør være ute i god tid om det er en spesiell kamp du vil se. Generelt sett pleier det også koste mer om sommeren når det er fellesferie, samt rundt jule- og påskeferien. Du kan bestille svært billige fly til Liverpool rundt november og januar-mars når det er lavsesong. Vintrene kan være kjølige og våte, men vår og høst kan ofte være ganske bra. Du har størst sjanse for å oppleve varmt og fint vær om du reiser om sommeren.

Hvilken flyvning til Liverpool er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Liverpool fra Dublin fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Liverpool. Du kan finne den billigste prisen til Liverpool fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Liverpool?

I gjennomsnitt er juli den billigste måneden å fly til Liverpool fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 646 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Liverpool med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 646 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Liverpool?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Liverpool fra Norge er 45 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 922 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Liverpool?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Liverpool er på tirsdag med priser helt nede i 1 575 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Liverpool på, er fredag, med priser som ligger på ca. 2 082 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Liverpool?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Liverpool fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 501 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 051 kr. Flyvninger til Liverpool fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Liverpool?

Blackpool flyplass, Manchester flyplass, Leeds Bradford flyplass, Holyhead Anglesey flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Liverpool.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Liverpool?

Leeds Bradford flyplass har en gjennomsnittspris på 2 186 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Liverpool. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Finn de billigste enveisflyvningene til Liverpool John Lennon

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Liverpool, vis tilbudet vårt nedenfor.
Flere flyselskaper
1. mai
06:00Oslo Gardermoen
38t 05m
2 stopp
20:05Liverpool John Lennon
1 451 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Liverpool?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Liverpool

Det tar omtrent fem timer å fly til Liverpool om du bare har én mellomlanding fra Oslo/Gardermoen, mens det kan ta rundt 11 timer med to mellomlandinger. Fordelen med flere stopp på veien er at du ofte kan booke særdeles billige flybilletter til Liverpool, til tross for at du må beregne lengre tid på reisen. Du kan for eksempel fly til London om du vil fly direkte til England uten mellomlanding, og deretter ta toget for å reise til Liverpool. Flere selskap tilbyr rimelige flybilletter til Liverpool, inkludert easyJet, Ryanair og Wizz Air.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Liverpool, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det går hyppige busser mellom flyplassen og sentrum. Det er også mulig å ta buss og taxi til nærmeste togstasjon som heter Liverpool South Parkway Rail Station. Herfra går det mange linjer både til sentrum og til andre nærliggende byer. Se etter Regular Arriva-busser som går frem og tilbake fra togstasjonen og flyplassen døgnet rundt. ArrivaClick er en annen tjeneste du kan benytte deg av. Disse bussene går til ønsket destinasjon per forespørsel, og det er mulig å dele kostnaden med andre passasjerer som vil samme vei som deg. Fordelen er at du slipper å vente på rutebusser og du kommer deg mer eller mindre direkte til ønsket destinasjon.


Populære flybilletter til Liverpool

Finn dine flybilletter til Liverpool med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Liverpool
Raskeste flytid
5t 50m
Billigste pris
1 112 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Liverpool?

Det er billig og enkelt å bruke kollektivtransport i Liverpool. Du kan bruke tog og buss for å komme deg rundt i byen, eller du kan ta ferje over elven Mersey for en litt annerledes opplevelse av byen. Byen har to store busstasjoner som heter Liverpool ONE og Queen Square. Det er ellers nærmere 70 togstasjoner spredt rundt i byen, samt fire undergrunnsstasjoner i sentrum. Det kan lønne seg å kjøpe dagspass om du skal farte mye rundt i ulike nabolag og til forskjellige severdigheter. Det er dessuten ganske mange taxier som du enten kan stoppe på gaten eller booke ved taxiholdeplassen i Liverpool Lime Street.


Kan man reise til Liverpool uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum om du er norsk statsborger, men du må ha med passet ditt når du skal fly til Liverpool. Det er dessverre ikke mulig å reise til Storbritannia uten pass, ettersom landet ikke er med i Schengen-avtalen. Det er viktig å dobbeltsjekke at passet er gyldig under hele oppholdet ditt i Liverpool, ellers kan det oppstå problemer ved innreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Liverpool?

For fotballentusiaster er svaret enkelt: De største severdighetene inkluderer nok en tur til Anfield. Liverpool har imidlertid mye mer å friste med for både store og små, og du finner utallige museer og kunstgallerier strødd rundt i byen. World Museum er et godt eksempel på dette. Her kan du utforske hele den store viden verden på tusenvis av utstillinger, fra havets bunn til stjernehimmelen.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Liverpool er en familievennlig by med fine parker og spennende attraksjoner. De små syntes ofte at det er gøy å utforske verdensrommet på Spaceport og undersøke ubåter på U-boat Story, bare for å nevne noe.

Bør jeg gi tips?

Det er vanlig å tipse på restauranter i Storbritannia, men du trenger ikke å gi noe på puber.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Gjør som en ekte Liverpudlian og sett kursen mot Liverpool ONE for å slå deg løs med over 170 butikker, spisesteder og puber.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse