Finn billige fly til Liverpool

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 19.8.
fr. 26.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Liverpool

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Liverpool

Beste pris på enveisbillett

937 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 224 kr

Raskeste flytid

6t 10m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Liverpool fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 937 kr (Oslo Torp Sandefjord til Liverpool John Lennon).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Liverpool fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 224 kr (Oslo Gardermoen til Liverpool John Lennon).
Den kjappeste flyvningen til Liverpool fra Norge tar 6t 10m (Oslo Gardermoen til Liverpool John Lennon).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Liverpool, deriblant British Airways og Lufthansa.

De billigste flyvningene til flyplassene i Liverpool

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Liverpool fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Liverpool

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Liverpool

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Liverpool (LPL)

Vanligvis er flyvninger til Liverpool fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Liverpool John Lennon, som i gjennomsnitt koster 1 351 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember63 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Liverpool koster i gjennomsnitt kun 612 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli60 % dyrereDet koster ca. 2 686 kr for flyvninger til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LIVERPOOL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars547 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Liverpool fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Liverpool?

Prisen for å fly til Liverpool varierer endel i løpet av året, og prisene kan ofte ha en sammenheng med de største fotballkampene. Ivrige fans strømmer til byen for å se Liverpool spille hjemmekamp på Anfield. Du bør være ute i god tid om det er en spesiell kamp du vil se. Generelt sett pleier det også koste mer om sommeren når det er fellesferie, samt rundt jule- og påskeferien. Du kan bestille svært billige fly til Liverpool rundt november og januar-mars når det er lavsesong. Vintrene kan være kjølige og våte, men vår og høst kan ofte være ganske bra. Du har størst sjanse for å oppleve varmt og fint vær om du reiser om sommeren.

Brukere som har bestilt reiser til Liverpool fra Rzeszow fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Liverpool. Du kan finne den billigste prisen til Liverpool fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Liverpool. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 612 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Liverpool i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 052 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Liverpool fra Norge hvis du bestiller 13 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Liverpool for ca. 1 674 kr når du søker 13 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Liverpool på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 224 kr i løpet av de siste 72 timene.

I løpet av de varmere månedene syns turgåere i området Liverpool at parker som Hyde Park er best for lange spaserturer med familien og/eller kjæledyr. Hvis du er ute etter denne typen opplevelse, er det best for deg å fly til Liverpool i mai, juni, eller juli.

Blackpool flyplass, Manchester flyplass, Leeds Bradford flyplass, Holyhead Anglesey flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Liverpool.

Manchester flyplass har en gjennomsnittspris på 2 712 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Liverpool. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Liverpool

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Liverpool som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
17. sep.
OSL04:20Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
LPL12:35Liverpool John Lennon
24. sep.
LPL06:20Liverpool John Lennon
8t 20m
1 stopp
OSL14:40Oslo Gardermoen
1 224 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
TRF11:45Oslo Torp Sandefjord
9t 14m
2 stopp
LPL20:59Liverpool John Lennon
7. nov.
LPL03:40Liverpool John Lennon
7t 55m
1 stopp
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1 243 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. okt.
TRF08:20Oslo Torp Sandefjord
7t 00m
1 stopp
LPL15:20Liverpool John Lennon
7. nov.
LPL03:40Liverpool John Lennon
7t 55m
1 stopp
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1 252 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
LPL12:35Liverpool John Lennon
24. sep.
LPL14:35Liverpool John Lennon
14t 05m
2 stopp
OSL04:40Oslo Gardermoen
1 262 kr
Finn lignende
Lufthansa
31. okt.
OSL05:50Oslo Gardermoen
7t 45m
1 stopp
LPL13:35Liverpool John Lennon
7. nov.
LPL12:15Liverpool John Lennon
5t 25m
1 stopp
OSL17:40Oslo Gardermoen
1 319 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
9t 40m
1 stopp
LPL19:10Liverpool John Lennon
24. sep.
LPL18:45Liverpool John Lennon
8t 15m
1 stopp
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
1 530 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Liverpool

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Liverpool, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
22. aug.
TRF07:05Oslo Torp Sandefjord
26t 05m
2 stopp
LPL09:10Liverpool John Lennon
Flere flyselskaper
22. aug.
OSL12:30Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
LPL09:10Liverpool John Lennon
Flere flyselskaper
23. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
6t 10m
1 stopp
LPL09:10Liverpool John Lennon
1 080 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Liverpool?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Liverpool

Hvilke flyselskaper flyr til Liverpool?

Ryanair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Liverpool med. Lufthansa, Wideroe og Wizz Air er også populære valg ved reiser til Liverpool from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Liverpool jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Lufthansa til Liverpool

Det mest populære flyselskapet for fly til Liverpool på momondo, er Lufthansa som har 4 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Frankfurt am Main, og det beste tilbudet på en flyvning med Lufthansa til Liverpool, kostet 1 652 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Liverpool, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 350 Lufthansa vurdering, har det fått en score på 7,2 av momondo-brukere.

Flyvninger med Ryanair til Liverpool

252 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Ryanair til Liverpool som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Ryanair har 15 flyvninger til Liverpool de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 828 momondo-brukere har vurdert Ryanair og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,0/10.


Flyplasser nære Liverpool

Under finner du alle flyplassene i Liverpool sammen med avstanden til sentrum

Det går hyppige busser mellom flyplassen og sentrum. Det er også mulig å ta buss og taxi til nærmeste togstasjon som heter Liverpool South Parkway Rail Station. Herfra går det mange linjer både til sentrum og til andre nærliggende byer. Se etter Regular Arriva-busser som går frem og tilbake fra togstasjonen og flyplassen døgnet rundt. ArrivaClick er en annen tjeneste du kan benytte deg av. Disse bussene går til ønsket destinasjon per forespørsel, og det er mulig å dele kostnaden med andre passasjerer som vil samme vei som deg. Fordelen er at du slipper å vente på rutebusser og du kommer deg mer eller mindre direkte til ønsket destinasjon.


Populære flybilletter til Liverpool

Finn dine flybilletter til Liverpool med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Liverpool
Raskeste flytid8t 15m
Laveste pris1 224 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Liverpool

Det er billig og enkelt å bruke kollektivtransport i Liverpool. Du kan bruke tog og buss for å komme deg rundt i byen, eller du kan ta ferje over elven Mersey for en litt annerledes opplevelse av byen. Byen har to store busstasjoner som heter Liverpool ONE og Queen Square. Det er ellers nærmere 70 togstasjoner spredt rundt i byen, samt fire undergrunnsstasjoner i sentrum. Det kan lønne seg å kjøpe dagspass om du skal farte mye rundt i ulike nabolag og til forskjellige severdigheter. Det er dessuten ganske mange taxier som du enten kan stoppe på gaten eller booke ved taxiholdeplassen i Liverpool Lime Street.


Visumkrav for Liverpool

Du trenger ikke visum om du er norsk statsborger, men du må ha med passet ditt når du skal fly til Liverpool. Det er dessverre ikke mulig å reise til Storbritannia uten pass, ettersom landet ikke er med i Schengen-avtalen. Det er viktig å dobbeltsjekke at passet er gyldig under hele oppholdet ditt i Liverpool, ellers kan det oppstå problemer ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Liverpool


De beste tingene å se og gjøre i Liverpool

For fotballentusiaster er svaret enkelt: De største severdighetene inkluderer nok en tur til Anfield. Liverpool har imidlertid mye mer å friste med for både store og små, og du finner utallige museer og kunstgallerier strødd rundt i byen. World Museum er et godt eksempel på dette. Her kan du utforske hele den store viden verden på tusenvis av utstillinger, fra havets bunn til stjernehimmelen.

Det er vanlig å tipse på restauranter i Storbritannia, men du trenger ikke å gi noe på puber.

Gjør som en ekte Liverpudlian og sett kursen mot Liverpool ONE for å slå deg løs med over 170 butikker, spisesteder og puber.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Liverpool.

Flyreiser til Liverpool med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Liverpool. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Liverpool flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Liverpool

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Liverpool

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.