Finn billig fly til Tanzania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Tanzania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tanzania fra Norge
Zanzibar
Zanzibar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tanzania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tanzania
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Tanzania?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Tanzania. Den mest populære byen å reise til i Tanzania er Zanzibar, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 618 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Tanzania er Dar-es-Salaam og Arusha.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Tanzania?

    Hvis du ønsker å fly til Tanzania for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Precision Air, Air Tanzania og Auric Air som henholdsvis har priser fra 264 kr, 331 kr og 818 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tanzania

Finn flyvninger til disse populære byene i Tanzania fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Tanzania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tanzania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloDar-es-Salaam3 874 kr
OsloZanzibar4 074 kr
BergenDar-es-Salaam5 402 kr
OsloArusha6 245 kr
BergenZanzibar6 646 kr
StavangerArusha6 696 kr
TrondheimZanzibar12 181 kr
TrondheimDar-es-Salaam32 293 kr

Tanzania ligger øst i Afrika og grenser til blant annet Mosambik, Burundi, Uganda og Kenya. I tillegg har Tanzania en lang kyst som gjør dette til et svært ettertraktet feriested. Tanzanias kyst går ut mot Det indiske hav. Øygruppen Zanzibar er også en del av landet, et område kjent for sine mange vakre hoteller. I tillegg til å være en populær destinasjon for avslappende strandferier, er Tanzania også kjent for et spennende dyrerike. Klimaet i Tanzania er svært varierende siden landet ligger nære ekvator og har tropisk klima. I tillegg er mye av landet høyland, der det er kaldere. I tillegg finner du Kilimanjaro, som er Afrikas aller høyeste fjell, i Tanzania. Dette ruver hele 5895 meter over bakken og har naturligvis kjøligere temperatur enn lavlandet. Utover mot kysten er det som regel 25-30 grader og her er det perfekt å dra om du vil på strandferie. Dersom du skal reise til Tanzania vil høytider og ferier kunne påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid i forveien kan du som regel finne rimelige priser på nett. Du kan også ha i bakhodet at det er to regntider i Tanzania, en kort og en lang. Den korte går fra november-desember. Den lange regntiden er fra mars-mai.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tanzania?

Du kan fly til Tanzania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Turkish Airlines, Qatar Airways eller Emirates til Zanzibar og mellomlande i Istanbul, Doha eller Dubai. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS og Emirates og mellomlande ved Oslo/Gardermoen og Dubai underveis. Det er som regel en ekstra mellomlanding med flyvninger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Tanzania?

Tanzania har et behagelig klima, og uansett når du reiser dit vil du oppleve varmt vær. Når det er regnperioder er det som regel korte regnskyll som ikke varer lenge, og de frisker i tillegg opp luften. Det er mange som vurderer når de helst vil reise til Tanzania basert på safari-opplevelser og hvordan dyrene lever i ulike perioder. Vil du for eksempel se gnuer og sebraer kalve på safari, bør du velge å dra i februar og mars. Reiser du heller i lavsesongen, som er første halvdel av mai, vil du ha lavere priser, i tillegg vil du se mer frodig natur etter regntiden. Da er det i tillegg større sjanse for å se flere dyr. Dersom du reiser til Tanzania eller Zanzibar for strandferie, er det høysesong for dette i januar og februar. Da er det både tørt og varmt, og perfekt for å nyte lange dager på stranden. Høysesongen kan dog by på noe høyere priser for reise med hotell og det kan også være lurt å bestille oppholdet god tid i forveien om du vil reise i denne perioden. Det er også populært å reise fra Norge til Tanzania i ferier og helligdager, slik som midt på sommeren, rundt jul, nyttår og påske. Da kan også prisene for flybilletter stige. Det er uansett en god idé å planlegge en reise til Tanzania god tid før avreise.

Hvor lang tid tar det å fly til Tanzania?

Skal du fly til Tanzania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 16 timer og 55 minutter. Reisetiden avhenger også av hvilken flyplass i Tanzania du skal fly tid.

Kan man reise til Tanzania uten pass eller visum?

Når du skal fly til Tanzania får du visum når du ankommer flyplassen i Tanzania. Da får du et turistvisum som koster omtrent USD 50 (ca. 411 NOK). Passet ditt må også være gyldig i seks måneder etter du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Tanzania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid14t 30m
Billigst pris3 874 kr
Flyvninger fra Oslo til Zanzibar
Raskeste flytid13t 00m
Billigst pris4 074 kr
Flyvninger fra Bergen til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid24t 50m
Billigst pris5 402 kr
Flyvninger fra Oslo til Arusha
Raskeste flytid31t 25m
Billigst pris6 245 kr
Flyvninger fra Bergen til Zanzibar
Raskeste flytid17t 25m
Billigst pris6 646 kr
Flyvninger fra Stavanger til Arusha
Raskeste flytid18t 15m
Billigst pris6 696 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zanzibar
Raskeste flytid25t 30m
Billigst pris12 181 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid30t 25m
Billigst pris32 293 kr

Finn flyvninger til Tanzania

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Tanzania