Søk etter og finn billige fly til Tanzania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tanzania

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tanzania

Beste pris på enveisbillett

3 619 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 566 kr

Raskeste flytid

12t 40m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tanzania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 619 kr (Oslo Gardermoen til Arusha Kilimanjaro).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tanzania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 566 kr (Oslo Gardermoen til Zanzibar Kisauni).
Den kjappeste flyvningen til Tanzania fra Norge tar 12t 40m (Oslo Torp Sandefjord til Zanzibar Kisauni).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Tanzania, deriblant KLM, SWISS og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Tanzania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tanzania fra Norge
Zanzibar
Zanzibar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tanzania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tanzania

De billigste flyvningene til Tanzania som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 325 kr med Air Tanzania, 483 kr med Precision Air og 955 kr med Auric Air.

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Tanzania (Zanzibar Kisauni), kan du regne med en flytid på henholdsvis 18t 10m og 12t 40m.

I snitt koster en flybillett til Tanzania 11 029 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Tanzania helt nede i 3 699 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 3 699 kr, men klarer å finne en til 10 416 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tanzania

Finn flyvninger til disse populære byene i Tanzania fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Tanzania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tanzania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDar-es-Salaam14t 40m4 478 kr
OsloZanzibar12t 40m4 673 kr
OsloArusha16t 05m5 639 kr
StavangerArusha17t 55m6 468 kr
BergenZanzibar18t 10m7 170 kr
TrondheimZanzibar39t 10m7 248 kr
TrondheimDar-es-Salaam33t 15m11 931 kr
BergenDar-es-Salaam52t 15m14 916 kr

De beste tingene å se og gjøre i Tanzania

Du kan fly til Tanzania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Turkish Airlines, Qatar Airways eller Emirates til Zanzibar og mellomlande i Istanbul, Doha eller Dubai. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS og Emirates og mellomlande ved Oslo/Gardermoen og Dubai underveis. Det er som regel en ekstra mellomlanding med flyvninger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen.

Tanzania har et behagelig klima, og uansett når du reiser dit vil du oppleve varmt vær. Når det er regnperioder er det som regel korte regnskyll som ikke varer lenge, og de frisker i tillegg opp luften. Det er mange som vurderer når de helst vil reise til Tanzania basert på safari-opplevelser og hvordan dyrene lever i ulike perioder. Vil du for eksempel se gnuer og sebraer kalve på safari, bør du velge å dra i februar og mars. Reiser du heller i lavsesongen, som er første halvdel av mai, vil du ha lavere priser, i tillegg vil du se mer frodig natur etter regntiden. Da er det i tillegg større sjanse for å se flere dyr. Dersom du reiser til Tanzania eller Zanzibar for strandferie, er det høysesong for dette i januar og februar. Da er det både tørt og varmt, og perfekt for å nyte lange dager på stranden. Høysesongen kan dog by på noe høyere priser for reise med hotell og det kan også være lurt å bestille oppholdet god tid i forveien om du vil reise i denne perioden. Det er også populært å reise fra Norge til Tanzania i ferier og helligdager, slik som midt på sommeren, rundt jul, nyttår og påske. Da kan også prisene for flybilletter stige. Det er uansett en god idé å planlegge en reise til Tanzania god tid før avreise.

Skal du fly til Tanzania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 16 timer og 55 minutter. Reisetiden avhenger også av hvilken flyplass i Tanzania du skal fly tid.

Når du skal fly til Tanzania får du visum når du ankommer flyplassen i Tanzania. Da får du et turistvisum som koster omtrent USD 50 (ca. 411 NOK). Passet ditt må også være gyldig i seks måneder etter du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Tanzania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid14t 40m
Laveste pris4 478 kr
Flyvninger fra Oslo til Zanzibar
Raskeste flytid12t 40m
Laveste pris4 673 kr
Flyvninger fra Oslo til Arusha
Raskeste flytid16t 05m
Laveste pris5 639 kr
Flyvninger fra Bergen til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid52t 15m
Laveste pris14 916 kr
Flyvninger fra Bergen til Zanzibar
Raskeste flytid18t 10m
Laveste pris7 170 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid33t 15m
Laveste pris11 931 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zanzibar
Raskeste flytid39t 10m
Laveste pris7 248 kr
Flyvninger fra Stavanger til Arusha
Raskeste flytid17t 55m
Laveste pris6 468 kr

Start planleggingen av reisen til Tanzania


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Tanzania. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Tanzania med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Tanzania. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Tanzania nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Tanzania og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Tanzania

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tanzania

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.