Finn billige fly til Zanzibar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zanzibar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zanzibar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zanzibar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zanzibar

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Dar-es-Salaam (DAR)

Vanligvis er flyvninger til Zanzibar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Dar-es-Salaam, som i gjennomsnitt koster 5 082 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zanzibar koster i gjennomsnitt kun 4 660 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember49 % dyrereDet koster ca. 9 176 kr for flyvninger til Zanzibar fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar535 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zanzibar fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Zanzibar?

Zanzibar ligger på østkysten av Afrika, utenfor Tanzania, omtrent på ekvator. Dermed er det varmt og sommerlige temperaturer året rundt. Det er høysesong for å reise hit fra juni til august, da mange vil tilbringe sommerferien sin på denne tropiske destinasjonen. Vil du finne billige flybilletter til Zanzibar i sommerferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne gode priser.

Vil du finne billige flybilletter til Zanzibar og rimeligere hotelltilbud kan du reise om høsten, gjerne i september eller oktober for å slippe unna regnperioden i november. I desember ligger prisene noe høyere ettersom dette er en populær feriemåned, men i mars kan du finne rimelige priser. Dette er en helårsdestinasjon for sol og bading. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Zanzibar.

Fly til Zanzibar, en feriedestinasjon som er like fin og behagelig året rundt dersom du ønsker sol og strandferie.

 • Hvilken flyvning til Zanzibar er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Zanzibar fra Nairobi fant flyvninger som er 72 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Zanzibar. Du kan finne den billigste prisen til Zanzibar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Zanzibar?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Zanzibar i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 914 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zanzibar?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zanzibar på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 154 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 4 534 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zanzibar?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Zanzibar. Hvis du planlegger å fly til Zanzibar, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dar-es-Salaam flyplass (79 km fra sentrum i Zanzibar), Tanga flyplass (120 km fra sentrum i Zanzibar), eller Chake Chake Pemba flyplass (121 km fra sentrum i Zanzibar).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zanzibar?

  Du kan finne tilbud for Dar-es-Salaam flyplass for i gjennomsnitt 6 033 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Zanzibar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zanzibar som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
ZNZ00:10Zanzibar Kisauni
19. jan.
ZNZ16:40Zanzibar Kisauni
17t 40m
2 stopp
OSL10:20Oslo Gardermoen
4 534 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
ZNZ00:10Zanzibar Kisauni
18. jan.
ZNZ16:25Zanzibar Kisauni
17t 55m
2 stopp
OSL10:20Oslo Gardermoen
4 543 kr
Finn lignende
Kenya Airways
18. feb.
OSL07:40Oslo Gardermoen
20t 30m
3 stopp
ZNZ04:10Zanzibar Kisauni
2. mar.
ZNZ05:20Zanzibar Kisauni
32t 25m
2 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
4 552 kr
Finn lignende
Kenya Airways
18. feb.
OSL07:40Oslo Gardermoen
20t 30m
3 stopp
ZNZ04:10Zanzibar Kisauni
2. mar.
ZNZ05:20Zanzibar Kisauni
32t 10m
2 stopp
OSL13:30Oslo Gardermoen
4 570 kr
Finn lignende
Kenya Airways
18. feb.
OSL07:40Oslo Gardermoen
20t 30m
3 stopp
ZNZ04:10Zanzibar Kisauni
2. mar.
ZNZ05:20Zanzibar Kisauni
32t 25m
2 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
4 633 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
12. jan.
OSL13:45Oslo Gardermoen
16t 15m
2 stopp
ZNZ06:00Zanzibar Kisauni
19. jan.
ZNZ12:00Zanzibar Kisauni
16t 45m
2 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
4 887 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zanzibar

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zanzibar, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ethiopian Air og Turkish Airlines
Turkish Airlines
2. jan.
OSL12:50Oslo Gardermoen
30t 25m
1 stopp
ZNZ19:15Zanzibar Kisauni
3 402 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
2. jan.
OSL13:45Oslo Gardermoen
16t 15m
2 stopp
ZNZ06:00Zanzibar Kisauni
3 746 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jan.
OSL16:40Oslo Gardermoen
45t 00m
3 stopp
ZNZ13:40Zanzibar Kisauni
4 181 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Zanzibar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zanzibar
 • Hvilke flyselskaper flyr til Zanzibar?

  Ethiopian Air er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Zanzibar med. Qatar Airways, Emirates og Turkish Airlines er også populære valg ved reiser til Zanzibar from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Zanzibar jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Zanzibar

Under finner du alle flyplassene i Zanzibar sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Zanzibar, lander du på Abeid Amani Karume International Airport, tidligere kalt Kisauni lufthavn. Denne ligger 5 km sør for Zanzibar. Det er ingen offsielle offentlige transporttilbud fra flyplassen, men det går flere ulike private shuttlebusser mellom flyplassen og de fleste hoteller i Zanzibar. Du kan kjøpe billetter på flyplassen, eller bestille på forhånd på nettet. Det kan være lurt å kontakte hotellet ditt eller sjekke tilbud hos lokale shuttlebuss-selskap før du reiser, slik at du har transport avtalt på forhånd. Kjøreturen fra flyplassen til havnen i Zanzibar tar omtrent ti minutter, men reisetiden med buss avhenger av hvor langt unna hotellet ditt ligger. Prisen for en billett på shuttlebuss varierer. Du kan ofte velge mellom å betale med US Dollars eller tanzaniansk shilling TNZ. En tur med shuttlebuss koster fra omtrent USD 60 som er 169 237 TNZ (omtrent 584 NOK). Hotellene ligger spredt rundt øya langs med kysten, og kjøreturen kan ta en time eller mer.


Populære flybilletter til Zanzibar

Finn dine flybilletter til Zanzibar med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Zanzibar
Raskeste flytid14t 10m
Billigst pris4 534 kr
Flyvninger fra Bergen til Zanzibar
Raskeste flytid42t 35m
Billigst pris5 810 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zanzibar
Raskeste flytid39t 45m
Billigst pris10 316 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Zanzibar

Det billigste transportalternativet på Zanzibar er dala-dala, som er små busser. Disse koster omtrent TNZ 3385 (omtrent 12 NOK) for en person, for en tur fra Stone Town der fergeterminalen ligger, til nord-, sør- eller østkysten. Det er også vanlig å ta delt taxi, og da koster det omtrent 22565 TNZ (omtrent 78 NOK) per person for en tur fra Stone Town til nord-, sør- eller østkysten. Dette er et billigere alternativ til privat taxi, som også er lett å få tak i./p>

Taxi og delte taxier er enkle å få tak i og rimelige, men dersom du vil oppdage øya på egenhånd kan du også leie bil.

Det lønner seg å velge et bilselskap som har fått gode anmeldelser fra tidligere kunder, og du kan forvente å få en bil som er omtrent 15 år gammel. Dersom du skal leie bil bør du også spørre selskapet på forhånd om de kan ordne med ditt midlertidige førerkort. Dette er et førerkort som er gyldig på Zanzibar, som du trenger i tillegg til ditt vanlige førerkort om du skal kjøre her. De trenger kun en kopi av førerkortet ditt for å ordne dette på forhånd.


Visumkrav for Zanzibar

Du trenger både visum og gyldig pass ved innreise til Zanzibar. Du kan få visum når du ankommer på flyplassen, og du må da betale omtrent USD 50 (omtrent 389 NOK), noe som kan være lurt å ha med seg i kontanter på flyplassen når du lander. Dette visumet er gyldig i tre måneder. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser inn i landet. Du kan finne ut mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Zanzibar


De beste tingene å se og gjøre i Zanzibar

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dra til Stone Town for å kjenne på Zanzibars historie. Her finner du små, trange gater hvor det er en rekke ulike kunstgallerier, håndverksbutikker og kaféer. Rusle rundt og opplev historien og kulturen som ligger støpt i gatene. Dette er et perfekt sted å finne suvenirer.

Hva bør jeg oppleve i Zanzibar?

Er det noe man bare må oppleve i Zanzibar, så er det de vakre strendene. Dra til for eksempel Nungwi eller Kendwa beach, og reis gjerne til strendene nord på øya. Her er det klart, blått vann og vakre hvite sandstrender.