Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Zanzibar

Billige flyvninger til Zanzibar fra 6 215 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Zanzibar med avgang den 7.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Zanzibar flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Zanzibar

Beste pris på tur/retur-billett

6 215 kr

Raskeste flytid

13t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Zanzibar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 215 kr (Oslo Gardermoen til Zanzibar Kisauni).
Den kjappeste flyvningen til Zanzibar fra Norge tar 13t 00m (Oslo Gardermoen til Zanzibar Kisauni).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Zanzibar, deriblant SWISS, Turkish Airlines og Ethiopian Air.

Zanzibar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zanzibar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Zanzibar?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Zanzibar i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 396 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Zanzibar?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Zanzibar fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 8 221 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 9 708 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Zanzibar.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Zanzibar?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Zanzibar fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 7 835 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 11 310 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytiden fra Norge til Zanzibar varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Zanzibar Kisauni (en av de mest populære rutene), tar det 14t 50m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Zanzibar er fra Bergen Flesland til Zanzibar Kisauni, som tar omtrent 18t 10m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Zanzibar?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Zanzibar på, er ca. 6 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 8 968 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Zanzibar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Zanzibar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zanzibar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Zanzibar

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Dar-es-Salaam (DAR)

Vanligvis er flyvninger til Zanzibar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Dar-es-Salaam Dar Es Salaam Intl, som i gjennomsnitt koster 8 374 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Zanzibar koster i gjennomsnitt kun 6 930 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli42 % dyrereDet koster ca. 12 734 kr for flyvninger til Zanzibar fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ZANZIBAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar610 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Zanzibar fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zanzibar

Zanzibar ligger på østkysten av Afrika, utenfor Tanzania, omtrent på ekvator. Dermed er det varmt og sommerlige temperaturer året rundt. Det er høysesong for å reise hit fra juni til august, da mange vil tilbringe sommerferien sin på denne tropiske destinasjonen. Vil du finne billige flybilletter til Zanzibar i sommerferien bør du bestille en eller to måneder før avreise for å finne gode priser.

Vil du finne billige flybilletter til Zanzibar og rimeligere hotelltilbud kan du reise om høsten, gjerne i september eller oktober for å slippe unna regnperioden i november. I desember ligger prisene noe høyere ettersom dette er en populær feriemåned, men i mars kan du finne rimelige priser. Dette er en helårsdestinasjon for sol og bading. Du kan bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Zanzibar.

Fly til Zanzibar, en feriedestinasjon som er like fin og behagelig året rundt dersom du ønsker sol og strandferie.

Hvilken flyvning til Zanzibar er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Zanzibar fra Zanzibar fant flyvninger som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Zanzibar. Du kan finne den billigste prisen til Zanzibar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Zanzibar?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Zanzibar. Hvis du planlegger å fly til Zanzibar, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dar-es-Salaam Dar Es Salaam Intl flyplass (79 km fra sentrum i Zanzibar).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Zanzibar?

Du kan finne tilbud for Dar-es-Salaam Dar Es Salaam Intl flyplass for i gjennomsnitt 1 393 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Zanzibar Kisauni flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Zanzibar Kisauni flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Zanzibar Kisauni flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraZanzibar Kisauni flyplass flyvninger er 11 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Zanzibar Kisauni flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Zanzibar Kisauni flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Zanzibar Kisauni flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Zanzibar Kisauni flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Zanzibar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Zanzibar som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
7. mai
OSL18:45Oslo Gardermoen
30t 20m
1 stopp
ZNZ02:05Zanzibar Kisauni
13. mai
ZNZ03:35Zanzibar Kisauni
35t 00m
1 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
6 215 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
20. mai
OSL18:45Oslo Gardermoen
30t 20m
1 stopp
ZNZ02:05Zanzibar Kisauni
27. mai
ZNZ03:35Zanzibar Kisauni
15t 15m
1 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
6 259 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
9. mai
OSL14:35Oslo Gardermoen
34t 30m
1 stopp
ZNZ02:05Zanzibar Kisauni
20. mai
ZNZ03:35Zanzibar Kisauni
35t 00m
1 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
6 389 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
7. mai
OSL11:50Oslo Gardermoen
14t 30m
2 stopp
ZNZ03:20Zanzibar Kisauni
13. mai
ZNZ03:35Zanzibar Kisauni
35t 00m
1 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
6 648 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
20. mai
OSL14:35Oslo Gardermoen
35t 45m
2 stopp
ZNZ03:20Zanzibar Kisauni
27. mai
ZNZ03:35Zanzibar Kisauni
15t 15m
1 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
6 692 kr
Finn lignende
Qatar Airways
20. mai
OSL16:05Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
ZNZ07:55Zanzibar Kisauni
28. mai
ZNZ23:20Zanzibar Kisauni
16t 00m
1 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
6 962 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Zanzibar

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Zanzibar, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
Air France
OSLOslo Gardermoen
14t 50m
ZNZZanzibar Kisauni
KLM
BGOBergen Flesland
18t 10m
ZNZZanzibar Kisauni
KLM
TRDTrondheim Værnes (TRD)
25t 50m
ZNZZanzibar Kisauni

Slik kommer du deg rundt omkring i Zanzibar

Det billigste transportalternativet på Zanzibar er dala-dala, som er små busser. Disse koster omtrent TNZ 3385 (omtrent 12 NOK) for en person, for en tur fra Stone Town der fergeterminalen ligger, til nord-, sør- eller østkysten. Det er også vanlig å ta delt taxi, og da koster det omtrent 22565 TNZ (omtrent 78 NOK) per person for en tur fra Stone Town til nord-, sør- eller østkysten. Dette er et billigere alternativ til privat taxi, som også er lett å få tak i./p>

Taxi og delte taxier er enkle å få tak i og rimelige, men dersom du vil oppdage øya på egenhånd kan du også leie bil.

Det lønner seg å velge et bilselskap som har fått gode anmeldelser fra tidligere kunder, og du kan forvente å få en bil som er omtrent 15 år gammel. Dersom du skal leie bil bør du også spørre selskapet på forhånd om de kan ordne med ditt midlertidige førerkort. Dette er et førerkort som er gyldig på Zanzibar, som du trenger i tillegg til ditt vanlige førerkort om du skal kjøre her. De trenger kun en kopi av førerkortet ditt for å ordne dette på forhånd.


Visumkrav for Zanzibar

Du trenger både visum og gyldig pass ved innreise til Zanzibar. Du kan få visum når du ankommer på flyplassen, og du må da betale omtrent USD 50 (omtrent 389 NOK), noe som kan være lurt å ha med seg i kontanter på flyplassen når du lander. Dette visumet er gyldig i tre måneder. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser inn i landet. Du kan finne ut mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


De beste tingene å se og gjøre i Zanzibar

Hvilke områder bør jeg besøke?

Dra til Stone Town for å kjenne på Zanzibars historie. Her finner du små, trange gater hvor det er en rekke ulike kunstgallerier, håndverksbutikker og kaféer. Rusle rundt og opplev historien og kulturen som ligger støpt i gatene. Dette er et perfekt sted å finne suvenirer.

Hva bør jeg oppleve i Zanzibar?

Er det noe man bare må oppleve i Zanzibar, så er det de vakre strendene. Dra til for eksempel Nungwi eller Kendwa beach, og reis gjerne til strendene nord på øya. Her er det klart, blått vann og vakre hvite sandstrender.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Zanzibar?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Zanzibar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Zanzibar med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Zanzibar som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Zanzibar?

Når du har søkt etter flyvinger til Zanzibar, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Zanzibar akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Zanzibar nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Zanzibar og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Zanzibar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Zanzibar.

Populære flyvninger til Zanzibar
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post