Finn billige fly til Casablanca

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Casablanca

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Casablanca fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Casablanca

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Casablanca

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rabat (RBA)

Vanligvis er flyvninger til Casablanca fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rabat Sale, som i gjennomsnitt koster 2 723 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Casablanca koster i gjennomsnitt kun 2 106 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 3 926 kr for flyvninger til Casablanca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli613 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Casablanca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Casablanca?

Det anbefales å fly til Casablanca om høsten og våren om det ikke frister med de svært varme temperaturene om sommeren. Prisen er som regel høyere i fellesferien uansett, og du kan få et ganske godt tilbud og billige hotell ved å reise utenom sesong. Været er fint og temperaturene er allikevel behagelige. Det holdes festivaler og arrangement året rundt, og du finner nok av aktiviteter til å holde deg opptatt i lavsesong også. Du kan finne veldig billige fly til Casablanca tur-retur i november og januar-mars. Det kan komme endel nedbør i denne perioden, selv om temperaturene fortsatt er behagelige.

 • Hvilken flyvning til Casablanca er den absolutt billigste?

  119 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Casablanca. Denne flyvningen er fra Madrid, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Casablanca. Du kan finne den billigste prisen til Casablanca fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Casablanca?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Casablanca i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 224 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Casablanca?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Casablanca fra Norge hvis du bestiller 30 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Casablanca for ca. 2 929 kr når du søker 30 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Casablanca på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 516 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Casablanca?

  Rabat Sale flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Casablanca.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Casablanca?

  Rabat Sale flyplass har en gjennomsnittspris på 2 422 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Casablanca. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Casablanca

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Casablanca som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
CMN19:15Casablanca Mohamed V
31. okt.
CMN03:35Casablanca Mohamed V
13t 40m
2 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
2 468 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. des.
BGO05:10Bergen Flesland
8t 20m
1 stopp
CMN13:30Casablanca Mohamed V
3. feb.
CMN20:05Casablanca Mohamed V
15t 20m
2 stopp
BGO11:25Bergen Flesland
3 892 kr
Finn lignende
KLM
26. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
15t 40m
2 stopp
CMN18:10Casablanca Mohamed V
1. nov.
CMN09:55Casablanca Mohamed V
8t 25m
1 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
4 111 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
CMN19:15Casablanca Mohamed V
31. okt.
CMN17:50Casablanca Mohamed V
16t 30m
1 stopp
OSL10:20Oslo Gardermoen
3 597 kr
Finn lignende
KLM
18. nov.
BGO01:10Bergen Flesland
7t 10m
1 stopp
CMN08:20Casablanca Mohamed V
22. nov.
CMN14:10Casablanca Mohamed V
18t 30m
2 stopp
BGO08:40Bergen Flesland
4 010 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. des.
OSL13:45Oslo Gardermoen
15t 25m
1 stopp
CMN05:10Casablanca Mohamed V
2. jan.
CMN20:05Casablanca Mohamed V
11t 25m
1 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
4 002 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Casablanca

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Casablanca, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Flere flyselskaper
3. jan.
OSL02:10Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
CMN14:10Casablanca Mohamed V
1 264 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jan.
OSL13:00Oslo Gardermoen
16t 10m
3 stopp
CMN05:10Casablanca Mohamed V
2 283 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
3. jan.
OSL12:20Oslo Gardermoen
21t 15m
1 stopp
CMN09:35Casablanca Mohamed V
1 693 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Casablanca?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Casablanca
 • Hvilke flyselskaper flyr til Casablanca?

  Air France er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Casablanca med. Lufthansa, Brussels Airlines og TAP AIR PORTUGAL er også populære valg ved reiser til Casablanca from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Casablanca jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Casablanca

Under finner du alle flyplassene i Casablanca sammen med avstanden til sentrum

Du ankommer sannsynligvis Casablanca Mohammed V International Airport når du kommer med fly til Casablanca. Herfra tar det omtrent 45 minutter med buss til sentrum, og det går en buss omtrent hver time. Billetter kjøpes ombord hos sjåføren. Du kan også ta buss til andre byer i nærheten. Det tar omtrent like lang tid å ta toget inn til byen, og du bør gå av ved Casa Port Station om du vil til sentrum. Casa Voyageurs er et stopp som ligger litt lengre unna sentrum, men det er det beste alternativet om du skal bytte tog og reise videre til andre nærliggende byer. Togbilletter selges både i billettluke og billettmaskin på flyplassen.


Populære flybilletter til Casablanca

Finn dine flybilletter til Casablanca med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Casablanca
Raskeste flytid17t 35m
Billigst pris1 281 kr
Flyvninger fra Bergen til Casablanca
Raskeste flytid29t 15m
Billigst pris3 665 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Casablanca

Det er ganske enkelt og billig å reise rundt i Casablanca ved hjelp av kollektivtransport. Det går mange busser, men mange reisende syntes trikken og de små, røde taxiene er mer nyttige. Trikken går hvert kvarter fra tidlig morgen til sent om kvelden. Taxi er den raskeste løsningen og du kan stoppe dem på gaten. Du bør forhandle frem en pris i forkant, ettersom sjåførene sjeldent bruker taksameter. Taxien kan også stoppe og slippe inn flere passasjerer underveis. Et godt tips er å alltid ha mange mynter klar til taxien. Du bør også ha i tankene at prisen stiger med omtrent 50 % etter klokken åtte på kvelden.


Visumkrav for Casablanca

Det er ikke mulig å reise til Casablanca og Marokko uten pass, men du trenger ikke visum om du skal være i landet i mindre enn tre måneder. Du må kontakte politiet for å søke om tillatelse til å være lengre, og dette må du gjøre innen 15 dager etter at du har kommet inn i landet. Du må sørge for at passet ditt er gyldig i minst seks måneder etter ankomst i Marokko.


Start planleggingen av reisen til Casablanca


De beste tingene å se og gjøre i Casablanca

Hva bør oppleves i Casablanca?

Du bør se den spektakulære moskeen som ble gitt i bursdagsgave til kong Hassan II når du er i byen, og dette er nok en av de aller mest populære severdighetene. Det anbefales også besøke gamle Medina med sine tykke steinmurer og trange gater som snirkler seg rundt som en slags labyrint. Her kan du ta pause på en av de mange sjarmerende restaurantene og kafeene, og samtidig shoppe i bodene. Du bør også besøke nye Medina, spesielt det spennende markedet Olive Souk. Casablanca er også den rette byen til å nyte gode måltider, og du kan besøke gode restauranter med tradisjonelle marokkanske retter som bør smakes på under oppholdet.

Hvor bør jeg shoppe?

Casablanca er en ypperlig by for shopping. Begynn gjerne i bydelen Habbous for å finne alt fra klær til kunst, og mange forskjellige typer småbutikker. Du bør også oppsøke bodene og markedene i Medina, samt de flotte kjøpesentrene som f.eks. La Piétonière.