Finn billige fly til Casablanca

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Casablanca

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Casablanca

Beste pris på enveisbillett

750 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 154 kr

Raskeste flytid

7t 10m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Casablanca fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 750 kr (Oslo Torp Sandefjord til Casablanca Mohamed V).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Casablanca fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 154 kr (Oslo Gardermoen til Casablanca Mohamed V).
Den kjappeste flyvningen til Casablanca fra Norge tar 7t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Casablanca Mohamed V).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Casablanca, deriblant Air France, KLM og Iberia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Casablanca

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Casablanca fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Casablanca

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Casablanca

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Casablanca (CMN)

Vanligvis er flyvninger til Casablanca fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Casablanca Mohamed V, som i gjennomsnitt koster 3 364 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Casablanca koster i gjennomsnitt kun 2 606 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli58 % dyrereDet koster ca. 6 155 kr for flyvninger til Casablanca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CASABLANCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli451 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Casablanca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Casablanca?

Det anbefales å fly til Casablanca om høsten og våren om det ikke frister med de svært varme temperaturene om sommeren. Prisen er som regel høyere i fellesferien uansett, og du kan få et ganske godt tilbud og billige hotell ved å reise utenom sesong. Været er fint og temperaturene er allikevel behagelige. Det holdes festivaler og arrangement året rundt, og du finner nok av aktiviteter til å holde deg opptatt i lavsesong også. Du kan finne veldig billige fly til Casablanca tur-retur i november og januar-mars. Det kan komme endel nedbør i denne perioden, selv om temperaturene fortsatt er behagelige.

428 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Casablanca. Denne flyvningen er fra Las Palmas de Gran Canaria, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Casablanca. Du kan finne den billigste prisen til Casablanca fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Casablanca i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 693 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Casablanca fra Norge hvis du bestiller 39 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Casablanca for ca. 3 903 kr når du søker 39 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Casablanca på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 154 kr i løpet av de siste 72 timene.

Rabat Sale flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Casablanca.

Rabat Sale flyplass har en gjennomsnittspris på 3 944 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Casablanca. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Casablanca

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Casablanca som nylig ble funnet av brukere på momondo
TAP AIR PORTUGAL
4. jan.
OSL07:55Oslo Gardermoen
22t 40m
1 stopp
CMN06:35Casablanca Mohamed V
8. jan.
CMN11:45Casablanca Mohamed V
25t 10m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
2 154 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
16. okt.
OSL14:45Oslo Gardermoen
22t 25m
1 stopp
CMN13:10Casablanca Mohamed V
23. okt.
CMN12:55Casablanca Mohamed V
18t 05m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
2 289 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
OSL03:45Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
CMN14:25Casablanca Mohamed V
23. okt.
CMN19:10Casablanca Mohamed V
13t 55m
2 stopp
OSL09:05Oslo Gardermoen
2 298 kr
Finn lignende
Air France
20. sep.
OSL02:25Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
CMN14:20Casablanca Mohamed V
27. sep.
CMN14:20Casablanca Mohamed V
21t 20m
1 stopp
OSL11:40Oslo Gardermoen
2 558 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
TRF07:15Oslo Torp Sandefjord
13t 40m
1 stopp
CMN20:55Casablanca Mohamed V
23. okt.
CMN07:35Casablanca Mohamed V
8t 35m
2 stopp
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
2 587 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL11:25Oslo Gardermoen
15t 10m
2 stopp
CMN02:35Casablanca Mohamed V
27. sep.
CMN03:00Casablanca Mohamed V
7t 30m
1 stopp
OSL10:30Oslo Gardermoen
2 847 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Casablanca

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Casablanca, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
25. sep.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
30t 30m
2 stopp
CMN17:30Casablanca Mohamed V
Flere flyselskaper
25. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
26t 45m
2 stopp
CMN17:30Casablanca Mohamed V
1 039 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
CMN19:45Casablanca Mohamed V
1 068 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Casablanca?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Casablanca

Hvilke flyselskaper flyr til Casablanca?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Casablanca med. Air France, KLM og Turkish Airlines er også populære valg ved reiser til Casablanca from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Casablanca jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Casablanca

Turkish Airlines flyr til Casablanca ca. 12 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 2 025 kr fra Oslo Gardermoen til Casablanca. Turkish Airlines har fått en score på 8,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Air France til Casablanca

Air France (7,6/10, 204 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Casablanca, med tilbud fra så lite som 2 495 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 21 Air France flyvninger i uken til Casablanca, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Casablanca

Under finner du alle flyplassene i Casablanca sammen med avstanden til sentrum

Du ankommer sannsynligvis Casablanca Mohammed V International Airport når du kommer med fly til Casablanca. Herfra tar det omtrent 45 minutter med buss til sentrum, og det går en buss omtrent hver time. Billetter kjøpes ombord hos sjåføren. Du kan også ta buss til andre byer i nærheten. Det tar omtrent like lang tid å ta toget inn til byen, og du bør gå av ved Casa Port Station om du vil til sentrum. Casa Voyageurs er et stopp som ligger litt lengre unna sentrum, men det er det beste alternativet om du skal bytte tog og reise videre til andre nærliggende byer. Togbilletter selges både i billettluke og billettmaskin på flyplassen.


Populære flybilletter til Casablanca

Finn dine flybilletter til Casablanca med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Casablanca
Raskeste flytid12t 30m
Laveste pris2 154 kr
Flyvninger fra Bergen til Casablanca
Raskeste flytid11t 00m
Laveste pris2 481 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Casablanca

Det er ganske enkelt og billig å reise rundt i Casablanca ved hjelp av kollektivtransport. Det går mange busser, men mange reisende syntes trikken og de små, røde taxiene er mer nyttige. Trikken går hvert kvarter fra tidlig morgen til sent om kvelden. Taxi er den raskeste løsningen og du kan stoppe dem på gaten. Du bør forhandle frem en pris i forkant, ettersom sjåførene sjeldent bruker taksameter. Taxien kan også stoppe og slippe inn flere passasjerer underveis. Et godt tips er å alltid ha mange mynter klar til taxien. Du bør også ha i tankene at prisen stiger med omtrent 50 % etter klokken åtte på kvelden.


Visumkrav for Casablanca

Det er ikke mulig å reise til Casablanca og Marokko uten pass, men du trenger ikke visum om du skal være i landet i mindre enn tre måneder. Du må kontakte politiet for å søke om tillatelse til å være lengre, og dette må du gjøre innen 15 dager etter at du har kommet inn i landet. Du må sørge for at passet ditt er gyldig i minst seks måneder etter ankomst i Marokko.


Start planleggingen av reisen til Casablanca


De beste tingene å se og gjøre i Casablanca

Du bør se den spektakulære moskeen som ble gitt i bursdagsgave til kong Hassan II når du er i byen, og dette er nok en av de aller mest populære severdighetene. Det anbefales også besøke gamle Medina med sine tykke steinmurer og trange gater som snirkler seg rundt som en slags labyrint. Her kan du ta pause på en av de mange sjarmerende restaurantene og kafeene, og samtidig shoppe i bodene. Du bør også besøke nye Medina, spesielt det spennende markedet Olive Souk. Casablanca er også den rette byen til å nyte gode måltider, og du kan besøke gode restauranter med tradisjonelle marokkanske retter som bør smakes på under oppholdet.

Casablanca er en ypperlig by for shopping. Begynn gjerne i bydelen Habbous for å finne alt fra klær til kunst, og mange forskjellige typer småbutikker. Du bør også oppsøke bodene og markedene i Medina, samt de flotte kjøpesentrene som f.eks. La Piétonière.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Casablanca. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Casablanca med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Casablanca.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Casablanca flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Casablanca

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Casablanca

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.