Finn billige fly til Tunis

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tunis

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tunis fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tunis

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tunis

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tunis (TUN)

Vanligvis er flyvninger til Tunis fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tunis Carthage, som i gjennomsnitt koster 3 165 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TUNIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tunis koster i gjennomsnitt kun 2 396 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TUNIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli37 % dyrereDet koster ca. 4 320 kr for flyvninger til Tunis fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TUNIS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli313 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tunis fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tunis?

Hovedstaden i Tunisia, Tunis, ligger nære kysten og har et middelhavsklima. Dette betyr varme somre og milde vintre. Det er om vinteren mesteparten av nedbøren faller. Høysesongen for å reise til Tunis er fra mai til oktober. Da er det mindre nedbør og det kan være opp til 35 grader på det varmeste. Vil du finne billige flybilletter til Tunis i sommerferien bør du bestille to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Det er spesielt populært å reise til Tunis i sommerferien, høstferien og juleferien. Så dersom du vil finne billige flybilletter til Tunis og rimeligere hotelltilbud kan det lønne seg å reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mai eller sent i august, er det varmt vær, men mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Tunis.

Fly til Tunis og opplev en urban storby med spennende historie, omkranset av vakre strender.

 • Hvilken flyvning til Tunis er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Tunis for 870 kr/person, noe som er 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Tunis. Du kan finne den billigste prisen til Tunis fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tunis?

  Den billigste måneden å fly til Tunis fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 396 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tunis i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 574 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tunis?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tunis fra Norge er 50 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 165 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Tunis på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 915 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tunis?

  Enfidha Enfidha flyplass eller Monastir Habib Bourguiba In flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Tunis.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tunis?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Monastir Habib Bourguiba In flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Tunis, med en gjennomsnittspris på 3 448 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tunis

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tunis som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. mar.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
26t 55m
2 stopp
TUN08:20Tunis Carthage
31. mar.
TUN04:00Tunis Carthage
24t 10m
2 stopp
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
1 915 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. mar.
OSL08:30Oslo Gardermoen
29t 55m
2 stopp
TUN14:25Tunis Carthage
31. mar.
TUN04:00Tunis Carthage
29t 20m
2 stopp
OSL09:20Oslo Gardermoen
1 978 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mar.
OSL10:40Oslo Gardermoen
29t 50m
2 stopp
TUN16:30Tunis Carthage
18. mar.
TUN03:00Tunis Carthage
27t 35m
2 stopp
OSL06:35Oslo Gardermoen
2 289 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. mar.
OSL03:15Oslo Gardermoen
10t 25m
2 stopp
TUN13:40Tunis Carthage
31. mar.
TUN04:00Tunis Carthage
14t 00m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
2 298 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mar.
OSL02:55Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
TUN13:45Tunis Carthage
18. mar.
TUN05:55Tunis Carthage
24t 40m
2 stopp
OSL06:35Oslo Gardermoen
2 343 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
25. mai
OSL07:20Oslo Gardermoen
29t 40m
1 stopp
TUN13:00Tunis Carthage
1. jun.
TUN13:05Tunis Carthage
16t 20m
1 stopp
OSL05:25Oslo Gardermoen
2 361 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tunis

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tunis, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Flere flyselskaper
12. feb.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
17t 55m
2 stopp
TUN04:25Tunis Carthage
Flere flyselskaper
14. feb.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
24t 20m
3 stopp
TUN03:55Tunis Carthage
1 238 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. feb.
OSL10:25Oslo Gardermoen
17t 20m
2 stopp
TUN03:45Tunis Carthage
1 309 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Tunis?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tunis
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tunis?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Tunis fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, Air France, Turkish Airlines og Vueling. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Tunis jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Tunis

Under finner du alle flyplassene i Tunis sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Tunis, lander du på Tunis-Carthage International Airport. Den er oppkalt etter den historiske byen Carthage som ligger rett øst for flyplassen. Lufthavnen ligger omtrent 6 kilometer utenfor sentrum av Tunis. For å komme seg til sentrum av byen fra flyplassen, kan man ta bussen som heter SNT. Denne går inn til byen omtrent hver halvtime. En billett på denne bussen koster fra omtrent TND 1 (omtrent 3 NOK) per person. Du kan også velge å ta bussene som heter TUT. Disse går fra flyplassen hvert kvarter, og har mer moderne og behagelige busser, men de koster også noe mer enn SNT-bussene. Kjøreturen fra flyplassen og inn til sentrum av byen tar fra omtrent 20 minutter, men du bør beregne mer tid ettersom det kan være mye trafikk. Når du ankommer på flyplassen i Tunis finnes det et turistkontor hvor du kan få råd om transport til hotellet ditt. Det finnes også private shuttlebusser som kjører direkte til ulike hoteller.


Populære flybilletter til Tunis

Finn dine flybilletter til Tunis med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tunis
Raskeste flytid24t 40m
Billigst pris1 915 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tunis

Det er over 70 bussruter i Tunis, og byen har to hovedbusstasjoner i sentrum. Gare Bab el Fellah i sør og Gare Bab Saadoun i nord. Bussene kjøres av SNTRI og billettene koster fra omtrent TND 1 (omtrent 3 NOK). Det er også trikker i byen, men disse kan være veldig folksomme i rushtiden. Den travleste tiden er mellom åtte og ni om morgenen og fire til seks om kvelden. Det er mulig å kjøpe billett før du går ombord ved hvert trikkestopp og disse koster omtrent det samme som en bussbillett.

For å enkelt kunne kjøpe billett når du skal ta både buss eller trikk, kan det være praktisk å kunne noen fraser på fransk, ettersom de som jobber med å selge billetter ofte snakker fransk. Dette er også lurt dersom du skal ta taxi. Det finnes mange taxier tilgjengelig i sentrum av byen, og dette er også et rimelig fremkomstmiddel. Det er anbefalt å heller ta taxi enn å leie bil, ettersom tilbudet av taxier er bra.


Visumkrav for Tunis

Du trenger ikke å søke om visum for å reise inn i Tunisia dersom du skal være der i under tre måneder, men du må ha med gyldig pass. Du bør holde deg oppdatert på innreiseregler og følge med i mediene om aktuelle hendelser før du reiser til Tunisia. Dersom du vil lese mer om Tunisia og praktisk informasjon kan du finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Tunis


De beste tingene å se og gjøre i Tunis

Hvilke områder bør jeg besøke?

Når du er i Tunis bør du besøke området Medina. Her er det flust av gamle gågater og smug, der du finner boder som selger alt fra sko til suvenirer, og en lang rekke ulike koselige kaféer. Her ligger det også historiske palasser, moskeer og madrassaer.

Hva bør jeg oppleve i Tunis?

Vil du unne deg en dag på stranden, kan du dra til den populære bystranden Marsa Beach. Denne er svært populær blant lokale og er en sjarmerende strand perfekt for en rolig kveldstur eller en solfylt stranddag med lek og moro.


Finn fly til andre byer i Tunisia

Tunis har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?