Finn billige fly til Fort Lauderdale

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fort Lauderdale

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fort Lauderdale fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fort Lauderdale

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fort Lauderdale

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Miami (MIA)

Vanligvis er flyvninger til Fort Lauderdale fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Miami, som i gjennomsnitt koster 3 346 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fort Lauderdale koster i gjennomsnitt kun 3 002 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli65 % dyrereDet koster ca. 6 908 kr for flyvninger til Fort Lauderdale fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember423 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fort Lauderdale fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Fort Lauderdale?

Den beste tiden å besøke Fort Lauderdale på er mellom desember og april, men du kan fortsatt finne billige flybilletter til Fort Lauderdale fra Oslo siden dette ikke er høyesesong for ferie i Norge. Fra desember til april er det varmt og mange velger å reise fra kalde nord ned til denne varme byen i Florida. Man kan dermed forvente mye folk og turister i denne perioden. Om sommeren er det mulighet for regn, men samtidig veldig varmt i været. Orkansesongen varer fra 1. Juni til 30. November.

Regnsesongen starter i mai og det regner mer og mer frem til slutten av november. Mange velger å heller reise til Fort Lauderdale fra desember til april fordi det da er tørrere vær. Velger du å reise på sommeren uansett vil du kunne finne rimelige hotell, men billetter fra Oslo kan være dyrere ettersom dette er feriesesongen for nordmenn.

Finn billige flybilletter til Fort Lauderdale og opplev lange dager på stranden i rolige og solfylte omgivelser.

 • Hvilken flyvning til Fort Lauderdale er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Fort Lauderdale fra Houston for 526 kr. Dette er 89 % billigere enn de fleste flytilbudene til Fort Lauderdale. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Fort Lauderdale fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Fort Lauderdale?

  I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Fort Lauderdale fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 002 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Fort Lauderdale i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Fort Lauderdale i Januar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 220 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Fort Lauderdale?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Fort Lauderdale på, er ca. 22 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 187 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 2 660 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Fort Lauderdale?

  De som skal fly til Fort Lauderdale kan potensielt finne bedre priser for Miami flyplass (39 km fra sentrum i Fort Lauderdale), eller West Palm Beach Intl. flyplass (63 km fra sentrum i Fort Lauderdale), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Fort Lauderdale?

  Du kan finne tilbud for West Palm Beach Intl. flyplass for i gjennomsnitt 4 064 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Fort Lauderdale

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fort Lauderdale som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
20. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
35t 40m
2 stopp
FLL12:50Fort Lauderdale
27. nov.
FLL03:40Fort Lauderdale
21t 45m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
2 660 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
35t 11m
2 stopp
FLL12:21Fort Lauderdale
25. nov.
FLL07:15Fort Lauderdale
20t 35m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
3 036 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
OSL02:20Oslo Gardermoen
22t 51m
2 stopp
FLL01:11Fort Lauderdale
5. apr.
FLL09:38Fort Lauderdale
21t 37m
2 stopp
OSL07:15Oslo Gardermoen
3 295 kr
Finn lignende
Air Canada
26. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
21t 55m
2 stopp
FLL23:05Fort Lauderdale
4. des.
FLL14:20Fort Lauderdale
37t 30m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
3 370 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. mar.
OSL02:10Oslo Gardermoen
16t 30m
2 stopp
FLL18:40Fort Lauderdale
31. mar.
FLL10:48Fort Lauderdale
17t 12m
2 stopp
OSL04:00Oslo Gardermoen
3 404 kr
Finn lignende
Air Canada
14. feb.
OSL01:10Oslo Gardermoen
36t 10m
2 stopp
FLL13:20Fort Lauderdale
28. feb.
FLL16:55Fort Lauderdale
34t 55m
2 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
3 437 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Fort Lauderdale

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Fort Lauderdale, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Qatar Airways og TAP AIR PORTUGAL
Flere flyselskaper
5. des.
BGO04:55Bergen Flesland
49t 03m
3 stopp
FLL05:58Fort Lauderdale
3 404 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. des.
BGO03:35Bergen Flesland
42t 31m
2 stopp
FLL22:06Fort Lauderdale
4 198 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
BGO01:30Bergen Flesland
19t 07m
2 stopp
FLL20:37Fort Lauderdale
4 265 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Fort Lauderdale?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fort Lauderdale
 • Hvilke flyselskaper flyr til Fort Lauderdale?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Fort Lauderdale med. KLM, British Airways og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Fort Lauderdale from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Fort Lauderdale jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Fort Lauderdale

Under finner du alle flyplassene i Fort Lauderdale sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Fort Lauderdale, lander du ved Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn, som ligger fem kilometer fra sentrum av Fort Lauderdale, i Florida. Når du kommer hit kan du velge offentlig transport og ta bussen fra flyplassen og inn til sentrum. Dette er busser som går fra området der man kan leie biler på flyplassen. Disse er effektive og trygge fremkomstmidler, så dette er et godt alternativ. En billett med bussen inn til byen koster $ 2 (16 NOK). Turen tar omtrent en halvtime, og du finner detaljerte avgangstider på flyplassens nettsider og på flyplassen. Det kan være lurt å sjekke avgangstider i god tid før du skal tilbake til flyplassen, og i tillegg reise i god tid i tilfelle det er rushtid og mye trafikk.


Populære flybilletter til Fort Lauderdale

Finn dine flybilletter til Fort Lauderdale med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fort Lauderdale
Raskeste flytid17t 54m
Billigst pris3 036 kr
Flyvninger fra Bergen til Fort Lauderdale
Raskeste flytid16t 35m
Billigst pris4 533 kr
Flyvninger fra Stavanger til Fort Lauderdale
Raskeste flytid17t 50m
Billigst pris4 876 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Fort Lauderdale
Raskeste flytid18t 20m
Billigst pris5 085 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger i sentrum av Floridas Gold Coast, og strekker seg langs Atlanterhavet. Du kan enten leie bil, ta taxi, buss, Tri-Rail, sykle eller ta vanntaxi. Det finnes 27 offentlige sykkelstasjoner der du betaler for hvor lenge du har brukt sykkelen når den leveres. Prisene starter på $ 5 (40 NOK). Dette er en enkel, billig og praktisk måte å komme seg rundt når du er i byen.

Du kan også ta buss rundt i Fort Lauderdale, og det finnes 40 ulike bussruter som du kan velge mellom. Her begynner prisen på $ 2 (16 NOK). Det er også enkelt å få tak i taxi når du er her, og dette kan for eksempel være spesielt praktisk om kvelden. Det er også moro å prøve vanntaxi, som har 15 stopp langs med kysten. Disse har også en kaptein som forteller om områdene dere kjører forbi. Prisen for vanntaxi er fra $ 18 (144 NOK).


Visumkrav for Fort Lauderdale

Når du skal fly til Fort Lauderdale må du søke om ESTA på nett. Dette må godkjennes før du kan lande i USA. Det er strenge regler for immigrasjon i USA, så det kan være lange køer ved innreise. Du må også ha maskinlesbart pass for å kunne søke om og få ESTA. Du burde også ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist fra USA. Du bør sjekke oppdatert informasjon ved den amerikanske amabassade og regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Fort Lauderdale


De beste tingene å se og gjøre i Fort Lauderdale

Hva bør jeg oppleve i Fort Lauderdale?

Hvis du vil ha en morsom dag på stranden bør du besøke Fort Lauderdale Beach. Dette er en stor og velkjent strand der det skjer masse spennende. Hvis du ønsker litt ekstra action kan du dra på båttur på Sawgrass Recreation Park, der du finner ville alligatorer og andre ville dyr typiske for dette klimaet.

Hvor bør jeg shoppe?

Nyt det herlige været mens du shopper, og ta turen til Las Olas Boulevard som strekker seg fra strandpromenaden mot Andrews Avenue. Her kan du gå rundt og nyte bylivet blant et stort utvalg av butikker, kafeer og gallerier.