Fly Nord-Amerika USA Florida Fort Lauderdale

Finn billige fly til Fort Lauderdale

Tur/retur
Økonomi
Saint George (SGU)
Fort Lauderdale (FLL)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Fort Lauderdale

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fort Lauderdale fra din nærmeste by eller flyplass
New York La Guardia flyplass
Fort Lauderdale

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA New York TIL Fort Lauderdale

New York La Guardia flyplass (LGA) til Fort Lauderdale (FLL)

Vanligvis er flyvninger til Fort Lauderdale fra New York billigere når du flyr fra New York La Guardia til Fort Lauderdale, som i gjennomsnitt koster 1 487 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSaugust54 % billigereÅ fly fra New York La Guardia flyplass til Fort Lauderdale koster i gjennomsnitt kun 691 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSDesember68 % dyrereDet koster ca. 2 504 kr for flyvninger til Fort Lauderdale fra New York La Guardia flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT LAUDERDALE FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSfebruar602 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fort Lauderdale fra New York La Guardia flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Fort Lauderdale?

Den beste tiden å besøke Fort Lauderdale på er mellom desember og april, men du kan fortsatt finne billige flybilletter til Fort Lauderdale fra Oslo siden dette ikke er høyesesong for ferie i Norge. Fra desember til april er det varmt og mange velger å reise fra kalde nord ned til denne varme byen i Florida. Man kan dermed forvente mye folk og turister i denne perioden. Om sommeren er det mulighet for regn, men samtidig veldig varmt i været. Orkansesongen varer fra 1. Juni til 30. November.

Regnsesongen starter i mai og det regner mer og mer frem til slutten av november. Mange velger å heller reise til Fort Lauderdale fra desember til april fordi det da er tørrere vær. Velger du å reise på sommeren uansett vil du kunne finne rimelige hotell, men billetter fra Oslo kan være dyrere ettersom dette er feriesesongen for nordmenn.

Finn billige flybilletter til Fort Lauderdale og opplev lange dager på stranden i rolige og solfylte omgivelser.

Hvilken flyvning til Fort Lauderdale er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Fort Lauderdale fra Houston for 530 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Fort Lauderdale. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Fort Lauderdale fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Fort Lauderdale?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Fort Lauderdale. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 086 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Fort Lauderdale i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 3 246 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Fort Lauderdale?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Fort Lauderdale 20 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Fort Lauderdale med en gjennomsnittspris på 4 239 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Fort Lauderdale med en prislapp på kun 3 449 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Fort Lauderdale?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Fort Lauderdale på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 865 kr. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 267 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Fort Lauderdale?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Fort Lauderdale fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 3 891 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 5 374 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Fort Lauderdale?

De som skal fly til Fort Lauderdale kan potensielt finne bedre priser for Miami flyplass (39 km fra sentrum i Fort Lauderdale), eller West Palm Beach Intl. flyplass (63 km fra sentrum i Fort Lauderdale), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Fort Lauderdale?

Du kan finne tilbud for Miami flyplass for i gjennomsnitt 5 387 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Fort Lauderdale

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fort Lauderdale som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
17. jul.
07:10
Oslo Gardermoen
12t 36m
1 stopp
19:46
Fort Lauderdale
31. jul.
05:15
Fort Lauderdale
18t 20m
2 stopp
23:35
Oslo Gardermoen
7 260 kr
Finn lignende
KLM
17. jun.
10:10
Stavanger Sola
16t 20m
2 stopp
02:30
Fort Lauderdale
21. jun.
08:30
Fort Lauderdale
15t 10m
2 stopp
23:40
Stavanger Sola
4 790 kr
Finn lignende
KLM
17. jun.
10:10
Stavanger Sola
16t 20m
2 stopp
02:30
Fort Lauderdale
21. jun.
08:30
Fort Lauderdale
15t 10m
2 stopp
23:40
Stavanger Sola
4 798 kr
Finn lignende
Delta
16. jun.
08:00
Stavanger Sola
17t 40m
2 stopp
01:40
Fort Lauderdale
20. jun.
15:59
Fort Lauderdale
15t 46m
2 stopp
07:45
Stavanger Sola
4 655 kr
Finn lignende
Air France
10. jun.
08:20
Bergen Flesland
17t 20m
2 stopp
01:40
Fort Lauderdale
14. jun.
07:55
Fort Lauderdale
17t 35m
2 stopp
01:30
Bergen Flesland
6 206 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jul.
02:40
Oslo Gardermoen
18t 38m
2 stopp
21:18
Fort Lauderdale
31. jul.
04:45
Fort Lauderdale
18t 15m
2 stopp
23:00
Oslo Gardermoen
3 449 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Fort Lauderdale?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fort Lauderdale

Det er mange ulike flyselskaper å velge mellom når du skal finne billige flybilletter til Fort Lauderdale. Du finner for eksempel billetter fra British Airways, American Airlines, Brussel Airlines og Lufthansa. Det lønner seg å bestille i god tid, og ikke i siste liten. Du kan finne direkte fly til Fort Lauderdale fra Oslo på mandager og fredager, og da er den raskeste flyvningen på 9 timer og 35 minutter. Dersom du finner flyvninger med mellomlandinger blir reisen litt lengre, avhengig av hvor mange mellomlandinger du har og hvor lenge disse varer. Bruker du momondo kan du enkelt sammenligne priser og flyreiser fra ulike selskaper.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Fort Lauderdale, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Fort Lauderdale, lander du ved Fort Lauderdale-Hollywood internasjonale lufthavn, som ligger fem kilometer fra sentrum av Fort Lauderdale, i Florida. Når du kommer hit kan du velge offentlig transport og ta bussen fra flyplassen og inn til sentrum. Dette er busser som går fra området der man kan leie biler på flyplassen. Disse er effektive og trygge fremkomstmidler, så dette er et godt alternativ. En billett med bussen inn til byen koster $ 2 (16 NOK). Turen tar omtrent en halvtime, og du finner detaljerte avgangstider på flyplassens nettsider og på flyplassen. Det kan være lurt å sjekke avgangstider i god tid før du skal tilbake til flyplassen, og i tillegg reise i god tid i tilfelle det er rushtid og mye trafikk. (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Populære flybilletter til Fort Lauderdale

Finn dine flybilletter til Fort Lauderdale med disse populære rutene
Flyvninger fra New York til Fort Lauderdale
Raskeste flytid
3t 10m
Billigste pris
2 758 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale ligger i sentrum av Floridas Gold Coast, og strekker seg langs Atlanterhavet. Du kan enten leie bil, ta taxi, buss, Tri-Rail, sykle eller ta vanntaxi. Det finnes 27 offentlige sykkelstasjoner der du betaler for hvor lenge du har brukt sykkelen når den leveres. Prisene starter på $ 5 (40 NOK). Dette er en enkel, billig og praktisk måte å komme seg rundt når du er i byen. (Informasjon sjekket: 11/02/18).

Du kan også ta buss rundt i Fort Lauderdale, og det finnes 40 ulike bussruter som du kan velge mellom. Her begynner prisen på $ 2 (16 NOK). Det er også enkelt å få tak i taxi når du er her, og dette kan for eksempel være spesielt praktisk om kvelden. Det er også moro å prøve vanntaxi, som har 15 stopp langs med kysten. Disse har også en kaptein som forteller om områdene dere kjører forbi. Prisen for vanntaxi er fra $ 18 (144 NOK). (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Kan man reise til Fort Lauderdale uten pass eller visum?

Når du skal fly til Fort Lauderdale må du søke om ESTA på nett. Dette må godkjennes før du kan lande i USA. Det er strenge regler for immigrasjon i USA, så det kan være lange køer ved innreise. Du må også ha maskinlesbart pass for å kunne søke om og få ESTA. Du burde også ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter du har reist fra USA. Du bør sjekke oppdatert informasjon ved den amerikanske amabassade og regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Fort Lauderdale?

Hvis du vil ha en morsom dag på stranden bør du besøke Fort Lauderdale Beach. Dette er en stor og velkjent strand der det skjer masse spennende. Hvis du ønsker litt ekstra action kan du dra på båttur på Sawgrass Recreation Park, der du finner ville alligatorer og andre ville dyr typiske for dette klimaet.

Hvor bør jeg shoppe?

Nyt det herlige været mens du shopper, og ta turen til Las Olas Boulevard som strekker seg fra strandpromenaden mot Andrews Avenue. Her kan du gå rundt og nyte bylivet blant et stort utvalg av butikker, kafeer og gallerier.


Fly Nord-Amerika USA Florida Fort Lauderdale
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse