Finn billige fly til Eldoret

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Eldoret flyinnsikt og trender

Se innsikt for Eldoret-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Eldoret?

Flyvningen fra Norge til Eldoret avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Kisumu (den mest populære flyplassen i Eldoret), er flytiden 17t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Kisumu, er flytiden i snitt .

Ofte stilte spørsmål om å fly til Eldoret

539 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Eldoret. Denne flyvningen er fra Nairobi, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Eldoret. Du kan finne den billigste prisen til Eldoret fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Kitale flyplass eller Kisumu flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Eldoret.

Eldoret flyplass har en gjennomsnittspris på 6 682 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Eldoret. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Hvilke flyselskaper flyr til Eldoret?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Eldoret

Hvilke flyselskaper flyr til Eldoret?

På flyreiser fraNorge til Eldoret, benytter momondos brukere som regel airlines such as Air France, KLM og Kenya Airways. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Finn fly til andre byer i Kenya

Eldoret har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Eldoret. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Eldoret med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Eldoret flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Eldoret, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Eldoret og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.