Finn billige fly til Papeete

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 2.7.
lø. 9.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Papeete

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Papeete

Beste pris på tur/retur-billett

14 536 kr

Raskeste flytid

22t 40m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Papeete fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 14 536 kr (Bergen Flesland til Papeete Faaa).
Den kjappeste flyvningen til Papeete fra Norge tar 22t 40m (Oslo Gardermoen til Papeete Faaa).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Papeete, deriblant United Airlines og Air France.

De billigste flyvningene til flyplassene i Papeete

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Papeete fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Papeete

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Papeete

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Papeete (PPT)

Vanligvis er flyvninger til Papeete fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Papeete Faaa, som i gjennomsnitt koster 17 519 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Papeete koster i gjennomsnitt kun 14 792 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli21 % dyrereDet koster ca. 21 228 kr for flyvninger til Papeete fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni482 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Papeete fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Papeete?

Du kan trygt bestille flybilletter til Papeete året rundt, rett og slett fordi klimaet er usedvanlig bra i denne delen av verden. Den mest populære tiden å fly til Papeete på er mai-oktober, ettersom er den tørreste tiden av året. Det pleier ofte å være svært travelt i juli-august, og det anbefales å booke hotell og flyreiser god tid i forkant for å være sikker på at du finner et bra tilbud. Det er ingen grunn til å la være å reise til Papeete i lavsesongen som varer fra november-april. Det er større sjanse for at det regner, men nedbøren kommer som oftest ned som en kort ettermiddagsbyge eller om natten. Prisen øker ofte rundt juleferien og andre skoleferier, men du har gode sjanser for å finne svært billige flybilletter til Papeete om du reiser i januar-februar. En fordel med å reise i lavsesong er at du har strendene mer for deg selv, i tillegg til at du kan spare endel penger på fly og hotell.

Den billigste måneden å fly til Papeete fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 14 792 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Papeete med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 15 520 kr fra Norge.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Papeete. Hvis du planlegger å fly til Papeete, bør du vurdere å bestille flyvninger til Temae flyplass (21 km fra sentrum i Papeete).Flotte tilbud på flyreiser til Papeete

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Papeete som nylig ble funnet av brukere på momondo
United Airlines
8. sep.
BGO07:55Bergen Flesland
43t 00m
2 stopp
PPT02:55Papeete Faaa
27. sep.
PPT17:10Papeete Faaa
50t 50m
2 stopp
BGO20:00Bergen Flesland
14 536 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL02:40Oslo Gardermoen
48t 15m
2 stopp
PPT02:55Papeete Faaa
27. aug.
PPT17:10Papeete Faaa
38t 20m
2 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
15 746 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL07:00Oslo Gardermoen
22t 40m
1 stopp
PPT05:40Papeete Faaa
27. aug.
PPT19:59Papeete Faaa
29t 46m
1 stopp
OSL01:45Oslo Gardermoen
21 130 kr
Finn lignende
Air France
17. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
35t 05m
2 stopp
PPT13:30Papeete Faaa
28. aug.
PPT03:40Papeete Faaa
45t 00m
2 stopp
OSL00:40Oslo Gardermoen
23 560 kr
Finn lignende
Air France
18. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
35t 05m
2 stopp
PPT13:30Papeete Faaa
28. aug.
PPT03:40Papeete Faaa
45t 00m
2 stopp
OSL00:40Oslo Gardermoen
24 052 kr
Finn lignende
Air France
22. jul.
OSL02:25Oslo Gardermoen
59t 05m
2 stopp
PPT13:30Papeete Faaa
15. aug.
PPT03:40Papeete Faaa
51t 35m
2 stopp
OSL07:15Oslo Gardermoen
24 062 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Papeete

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Papeete, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
48t 15m
PPTPapeete Faaa

Hvilke flyselskaper flyr til Papeete?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Papeete

Hvilke flyselskaper flyr til Papeete?

United Airlines, KLM og Air France er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Papeete jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Papeete med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med KLM til Papeete

KLM flyr til Papeete ca. 5 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 14 532 kr fra Oslo Gardermoen til Papeete. KLM har fått en score på 7,7/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Air France til Papeete

Air France (7,7/10, 161 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Papeete, med tilbud fra så lite som 20 376 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 5 Air France flyvninger i uken til Papeete, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Papeete

Under finner du alle flyplassene i Papeete sammen med avstanden til sentrum

Det koster omtrent 1800 XPF (150 NOK) for taxi fra flyplassen til sentrum på dagtid og 2500 XPF (200 NOK) om natten. Du kan ta bussen inn til byen om du lander på dagtid. Busstoppet ligger til venstre når du kommer ut av flyplassen. Du må krysse parkeringsplassen, gå opp trappene til gatenivå og deretter stille deg på motsatt side av veien for å stoppe en buss som går til sentrum. Bussen er ganske billig og koster ca. 200 XPF (15-16 NOK). Turen tar ca. 15 minutter. Bussen slutter å gå etter klokken seks på kvelden, og du må derfor ta taxi eller leie bil om du lander på kveldstid.


Populære flybilletter til Papeete

Finn dine flybilletter til Papeete med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Papeete
Raskeste flytid70t 05m
Billigst pris58 793 kr
Flyvninger fra Oslo til Papeete
Raskeste flytid48t 15m
Billigst pris15 746 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Papeete

Det står taxier utenfor byens store hoteller. Det kjører også mange taxier rundt i sentrum. Det er mulig å ta lokalbussen som kalles «Le Truck» rundt til populære severdigheter, for eksempel til og fra markedet. Billetten koster 125 XPF (10 NOK) på dagtid og dobles om natten. Det går stort sett bare nattbuss i helgene. Bussen går også fra de aller fleste hotellene og inn til sentrum, noe som kan være nyttig om du bor litt utenfor byen. Det er også mulig å leie bil for å utforske øyen. Hotellresepsjonen pleier å være behjelpelig med dette, hvis du ikke har bestilt og hentet leiebil ved ankomst på flyplassen.


Visumkrav for Papeete

Du kan ikke fly til Papeete uten pass og gyldige reisedokumenter for utreise, men visum er imidlertid ikke nødvendig. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel, og du bør derfor alltid dobbeltsjekke reglene før du reiser til Papeete. Det er ditt ansvar som reisende å påse at du har alle nødvendige dokumenter med deg.


Start planleggingen av reisen til Papeete


De beste tingene å se og gjøre i Papeete

Papeete har en livlig havn og morsomme markeder. Hvis du er usikker på hva du bør prioritere blant byens severdigheter, anbefales det å iallfall dra på markedet Marché de Pape’ete. Hatter, smykker, lokal mat, ferskpresset juice og deilig iskrem er bare noe av det du finner her.

Ja, det pleier å være mulig å drikke vann fra springen i Papeete, iallfall på hotellene. Det anbefales å spørre de ansatte om du er i tvil eller kjøpe vann på flaske.


Finn fly til andre byer i Fransk Polynesia

Papeete har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Papeete.

Ja. Alle flyreiser til Papeete på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Papeete ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Papeete og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.