Finn billige fly til Papeete

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 20.6.
sø. 27.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Papeete

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Papeete fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Papeete

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Papeete

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Papeete (PPT)

Vanligvis er flyvninger til Papeete fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Papeete Faaa, som i gjennomsnitt koster 13 447 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Papeete koster i gjennomsnitt kun 8 165 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember19 % dyrereDet koster ca. 16 013 kr for flyvninger til Papeete fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PAPEETE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars567 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Papeete fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Papeete?

Du kan trygt bestille flybilletter til Papeete året rundt, rett og slett fordi klimaet er usedvanlig bra i denne delen av verden. Den mest populære tiden å fly til Papeete på er mai-oktober, ettersom er den tørreste tiden av året. Det pleier ofte å være svært travelt i juli-august, og det anbefales å booke hotell og flyreiser god tid i forkant for å være sikker på at du finner et bra tilbud. Det er ingen grunn til å la være å reise til Papeete i lavsesongen som varer fra november-april. Det er større sjanse for at det regner, men nedbøren kommer som oftest ned som en kort ettermiddagsbyge eller om natten. Prisen øker ofte rundt juleferien og andre skoleferier, men du har gode sjanser for å finne svært billige flybilletter til Papeete om du reiser i januar-februar. En fordel med å reise i lavsesong er at du har strendene mer for deg selv, i tillegg til at du kan spare endel penger på fly og hotell.

 • Hvilken flyvning til Papeete er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Papeete fra Auckland for 2 136 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Papeete. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Papeete fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Papeete?

  Den billigste måneden å fly til Papeete fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 165 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Papeete med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 10 262 kr fra Norge.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Papeete?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Papeete er på onsdag med priser helt nede i 12 933 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 15 085 kr for en reise fra Norge til Papeete.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Papeete?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Papeete fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 10 855 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly om morgenen når prisene i gjennomsnitt ligger på 15 169 kr. Flyvninger til Papeete fra Norge om morgenen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Papeete?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Papeete. Hvis du planlegger å fly til Papeete, bør du vurdere å bestille flyvninger til Temae flyplass (21 km fra sentrum i Papeete).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Papeete?

  Du kan finne tilbud for Temae flyplass for i gjennomsnitt 12 624 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Papeete

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Papeete som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
OSLOslo Gardermoen
62t 45m
PPTPapeete Faaa

Finn de billigste enveisflyvningene til Papeete

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Papeete, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
62t 45m
PPTPapeete Faaa

Flyplasser nære Papeete

Under finner du alle flyplassene i Papeete sammen med avstanden til sentrum

Det koster omtrent 1800 XPF (150 NOK) for taxi fra flyplassen til sentrum på dagtid og 2500 XPF (200 NOK) om natten. Du kan ta bussen inn til byen om du lander på dagtid. Busstoppet ligger til venstre når du kommer ut av flyplassen. Du må krysse parkeringsplassen, gå opp trappene til gatenivå og deretter stille deg på motsatt side av veien for å stoppe en buss som går til sentrum. Bussen er ganske billig og koster ca. 200 XPF (15-16 NOK). Turen tar ca. 15 minutter. Bussen slutter å gå etter klokken seks på kvelden, og du må derfor ta taxi eller leie bil om du lander på kveldstid.


Populære flybilletter til Papeete

Finn dine flybilletter til Papeete med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Papeete
Raskeste flytid62t 45m
Billigst pris16 771 kr
Flyvninger fra Bergen til Papeete
Raskeste flytid28t 50m
Billigst pris22 480 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Papeete?

Det står taxier utenfor byens store hoteller. Det kjører også mange taxier rundt i sentrum. Det er mulig å ta lokalbussen som kalles «Le Truck» rundt til populære severdigheter, for eksempel til og fra markedet. Billetten koster 125 XPF (10 NOK) på dagtid og dobles om natten. Det går stort sett bare nattbuss i helgene. Bussen går også fra de aller fleste hotellene og inn til sentrum, noe som kan være nyttig om du bor litt utenfor byen. Det er også mulig å leie bil for å utforske øyen. Hotellresepsjonen pleier å være behjelpelig med dette, hvis du ikke har bestilt og hentet leiebil ved ankomst på flyplassen.


Kan man reise til Papeeteuten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Papeete uten pass og gyldige reisedokumenter for utreise, men visum er imidlertid ikke nødvendig. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel, og du bør derfor alltid dobbeltsjekke reglene før du reiser til Papeete. Det er ditt ansvar som reisende å påse at du har alle nødvendige dokumenter med deg.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Papeete?

Papeete har en livlig havn og morsomme markeder. Hvis du er usikker på hva du bør prioritere blant byens severdigheter, anbefales det å iallfall dra på markedet Marché de Pape’ete. Hatter, smykker, lokal mat, ferskpresset juice og deilig iskrem er bare noe av det du finner her.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barnefamilier bør besøke Paofai Gardens for å få en liten pause fra bylivet. Her kan barna trygt slå seg løs på flotte lekeplasser, og det er også mulig å sykle, stå på skateboard og ha piknik i idylliske, grønne omgivelser.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Ja, det pleier å være mulig å drikke vann fra springen i Papeete, iallfall på hotellene. Det anbefales å spørre de ansatte om du er i tvil eller kjøpe vann på flaske. (Priser sjekket 13/05/2019).


Finn fly til andre byer i Fransk Polynesia

Papeete har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?