Søk etter og finn billige fly til Uganda

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Uganda

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Uganda

Beste pris på enveisbillett

3 308 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 597 kr

Raskeste flytid

14t 35m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Uganda fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 308 kr (Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Uganda fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 597 kr (Oslo Torp Sandefjord til Entebbe/Kampala).
Den kjappeste flyvningen til Uganda fra Norge tar 14t 35m (Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Uganda, deriblant Air France, KLM og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Uganda

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Uganda fra Norge
Entebbe
Entebbe

Nyttig informasjon om flyvningen din til Uganda

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Uganda

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Uganda koster:
2 155 kr per person med Kenya Airways
2 649 kr per person med RwandAir
2 750 kr per person med Ethiopian Air

Flytiden fra Norge til Uganda varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Entebbe/Kampala (en av de mest populære rutene), tar det 14t 35m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Uganda er fra Bergen Flesland til Entebbe/Kampala, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Prisen på billetter til Uganda varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 3 983 kr eller så høyt som 38 998 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Uganda for 10 799 kr eller lavere er en god deal, mens 11 156 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Uganda

Finn flyvninger til disse populære byene i Uganda fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Uganda

Disse rutene har de billigste flyvningene til Uganda som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloEntebbe14t 35m4 597 kr
TrondheimEntebbe21t 10m6 424 kr

De beste tingene å se og gjøre i Uganda

Du kan fly til Uganda fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates, KLM eller Brussels Airlines og mellomlande ved Dubai internasjonale lufthavn før du lander i Entebbe. Entebbe er en by som ligger nære hovedstaden Kampala. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med blant annet SAS, Emirates, KLM og Kenya Airways. Det er ofte en ekstra mellomlanding når du flyr fra andre byer enn Oslo.

Uganda ligger på ekvator, så landet har en generelt behagelig temperatur. Det er ikke sesonger som her i Norge, men relativt likt året rundt. Som regel er det mellom 22-28 grader om dagen, og om kvelden blir det noe kjøligere. Det er to regntider i landet, og den første går fra mars-mai. Da er det som regel kun korte, kraftige regnskyll. Den andre regntiden er fra oktober-november. Under regntiden er det frodigere og grønnere. Fra desember-februar er det tørt og omtrent 26-28 grader om dagen. Det samme gjelder om sommeren, fra juni-august. Da er det tørt og mye sol. Det kan være lurt å reise utenom regntiden dersom du reiser til Uganda og en av hovedaktivitetene er safari. Når det er regn er det jo frodigere, og dyrene kan gjemme seg mer bort for å unngå regnet. Men annet enn dette er det ikke problematisk å besøke Uganda i regntiden, for regnskyllene er svært kortvarige, som regel en skur om dagen. Har du planer om å dra på gorilla trekking og se de ville dyrene i sitt naturlige habitat, kan dette gjøres året rundt.

Skal du fly til Uganda fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 50 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 14 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Du lander i byen Entebbe når du flyr til Uganda.

Når du skal reise til Uganda trenger du visum. Du søker om e-visum før du reiser, og denne søknaden legges inn ved Uganda Electronic Cisa/Permit Application System. Dette må gjøres minst fem arbeidsdager før du skal reise. Du får bekreftelse på epost, som må printes ut og tas med. Dette er en bekreftelse, og du får først visumet når du viser denne ved innreise i landet. Visumet koster ca. 420 NOK og må betales kontant i riktig valuta. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også ha attest på at du har gulfebervaksine.


Internasjonale flyreiser til Uganda

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Entebbe
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris4 597 kr
Flyvninger fra Trondheim til Entebbe
Raskeste flytid21t 10m
Laveste pris6 424 kr

Finn flyvninger til Uganda

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Uganda


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Uganda når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Uganda, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Uganda med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Uganda.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Uganda flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Uganda

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Uganda

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.