Finn billig fly til Uganda

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til byer i Uganda

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Uganda fra Norge
Entebbe
Entebbe

Nyttig informasjon om flyvningen din til Uganda

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Uganda
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Uganda?

    De billigste flyvningene til Uganda som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 800 kr med Ethiopian Air, 2 154 kr med RwandAir og 2 181 kr med Kenya Airways.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Uganda

Finn flyvninger til disse populære byene i Uganda fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Uganda

Disse rutene har de billigste flyvningene til Uganda som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloEntebbe3 290 kr
TrondheimEntebbe4 774 kr

Uganda ligger omtrent midt i Afrika, ved ekvator og Viktoriasjøens nordlige bredde. Landet grenser blant annet til Sudan, Kongo, Tanzania og Kenya. Hovedstaden i Uganda heter Kampala, en livlig by med mye spennende å utforske. I tillegg til storbyen Kampala, er det også mulig å dra på safari og utflukt for å se ville gorillaer. Du kan dra til Bwindi Impenetrable nasjonalpark som ligger sørvest i landet for å få øye på gorillaene. Skal du på safari er det ulike nasjonalparker og områder, og det bor som regel ulike dyrearter i de ulike parkene. Du finner også neshorn i Uganda, som passes godt på i områdene de bor i, for dette er blitt en utrydningstruet og sjelden dyreart. Uganda er altså et land der du kan dra på en rekke unike opplevelser, fra by til vill natur og se spennende, eksotiske dyr. Når du ser etter fly til Uganda kan høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige flybilletter med hotell. Høysesong og lavsesong er også verdt å merke seg før man bestiller. I Uganda er det mest sol og minst regn i sommermånedene, så da er det populært å reise hit. Dette gjelder også om vinteren, fra desember-februar.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Uganda?

Du kan fly til Uganda fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates, KLM eller Brussels Airlines og mellomlande ved Dubai internasjonale lufthavn før du lander i Entebbe. Entebbe er en by som ligger nære hovedstaden Kampala. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med blant annet SAS, Emirates, KLM og Kenya Airways. Det er ofte en ekstra mellomlanding når du flyr fra andre byer enn Oslo.

Når er det best å reise til Uganda?

Uganda ligger på ekvator, så landet har en generelt behagelig temperatur. Det er ikke sesonger som her i Norge, men relativt likt året rundt. Som regel er det mellom 22-28 grader om dagen, og om kvelden blir det noe kjøligere. Det er to regntider i landet, og den første går fra mars-mai. Da er det som regel kun korte, kraftige regnskyll. Den andre regntiden er fra oktober-november. Under regntiden er det frodigere og grønnere. Fra desember-februar er det tørt og omtrent 26-28 grader om dagen. Det samme gjelder om sommeren, fra juni-august. Da er det tørt og mye sol. Det kan være lurt å reise utenom regntiden dersom du reiser til Uganda og en av hovedaktivitetene er safari. Når det er regn er det jo frodigere, og dyrene kan gjemme seg mer bort for å unngå regnet. Men annet enn dette er det ikke problematisk å besøke Uganda i regntiden, for regnskyllene er svært kortvarige, som regel en skur om dagen. Har du planer om å dra på gorilla trekking og se de ville dyrene i sitt naturlige habitat, kan dette gjøres året rundt.

Hvor lang tid tar det å fly til Uganda?

Skal du fly til Uganda fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 50 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 14 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Du lander i byen Entebbe når du flyr til Uganda.

Kan man reise til Uganda uten pass eller visum?

Når du skal reise til Uganda trenger du visum. Du søker om e-visum før du reiser, og denne søknaden legges inn ved Uganda Electronic Cisa/Permit Application System. Dette må gjøres minst fem arbeidsdager før du skal reise. Du får bekreftelse på epost, som må printes ut og tas med. Dette er en bekreftelse, og du får først visumet når du viser denne ved innreise i landet. Visumet koster ca. 420 NOK og må betales kontant i riktig valuta. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. Du må også ha attest på at du har gulfebervaksine. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 14/08/2018).


Internasjonale flyreiser til Uganda

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Entebbe
Raskeste flytid14t 25m
Billigst pris3 290 kr
Flyvninger fra Trondheim til Entebbe
Raskeste flytid37t 05m
Billigst pris4 774 kr

Finn flyvninger til Uganda

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Uganda