Fly Afrika Sør-Afrika Cape Town

Finn billige fly til Cape Town

Tur/retur
Økonomi
Zürich (ZRH)
Cape Town (CPT)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Cape Town

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cape Town fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cape Town

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cape Town

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cape Town (CPT)

Vanligvis er flyvninger til Cape Town fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cape Town Intl, som i gjennomsnitt koster 5 594 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAPE TOWN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cape Town koster i gjennomsnitt kun 4 353 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CAPE TOWN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember46 % dyrereDet koster ca. 8 178 kr for flyvninger til Cape Town fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CAPE TOWN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember449 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cape Town fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Cape Town?

De aller fleste som flyr til Cape Town faller pladask for den sørafrikanske byen. Beliggenheten mellom to verdenshav under Table Mountain kan ta pusten fra enhver. Årstidene er motsatt av de europeiske. Den sørafrikanske vinteren i perioden juni–august kan være stormfull, spesielt når vinden blåser fra Antarktis. Det er også mest nedbør på vinterstid. I september–november kan man oppleve vind og ustabilt vær. Det er best å reise i høysesongen desember–februar, når det er sommer og temperaturene kan komme opp i over 30 grader. Det kan også være behagelig og fint å fly til Cape Town i mars eller april. Sammenligner du ulike flyreiser på momondo kan du finne billige flybilletter til Cape Town året rundt. Bestill deg en reise til denne metropolen og opplev Cape Towns symbol, det 1080 meter høye Table Mountain. Fjellet kan virkelig minne om et bord, og tåken legger seg som en hvit duk på toppen. Gondolbanen tar deg opp til den flotte utsikten.

Hvilken måned er det billigst å fly til Cape Town?

Den billigste måneden å fly til Cape Town fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 353 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cape Town i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 474 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cape Town?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cape Town på, er 47 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 5 598 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 3 912 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Cape Town?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Cape Town på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 973 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 954 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Cape Town?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Cape Town fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 5 193 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 6 163 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.


Flotte tilbud på flyreiser til Cape Town Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cape Town Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
22. apr.
02:30
Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
17:25
Cape Town Intl
3. mai
19:10
Cape Town Intl
14t 30m
1 stopp
09:40
Oslo Gardermoen
3 912 kr
Finn lignende
KLM
18. mar.
02:30
Oslo Gardermoen
15t 00m
1 stopp
17:30
Cape Town Intl
3. apr.
19:10
Cape Town Intl
17t 10m
1 stopp
12:20
Oslo Gardermoen
4 093 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mar.
02:30
Oslo Gardermoen
15t 00m
1 stopp
17:30
Cape Town Intl
4. apr.
19:10
Cape Town Intl
17t 30m
2 stopp
12:40
Oslo Gardermoen
4 249 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
18. mar.
13:25
Oslo Gardermoen
17t 35m
1 stopp
07:00
Cape Town Intl
2. apr.
13:50
Cape Town Intl
16t 35m
1 stopp
06:25
Oslo Gardermoen
4 422 kr
Finn lignende
KLM
22. apr.
02:30
Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
17:25
Cape Town Intl
3. mai
19:10
Cape Town Intl
23t 25m
1 stopp
18:35
Oslo Gardermoen
3 938 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. apr.
13:30
Oslo Gardermoen
27t 55m
2 stopp
17:25
Cape Town Intl
3. mai
19:10
Cape Town Intl
14t 30m
1 stopp
09:40
Oslo Gardermoen
4 145 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cape Town Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Cape Town, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Turkish Airlines
1. mai
13:40
Oslo Gardermoen
17t 40m
1 stopp
07:20
Cape Town Intl
3 436 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
1. mai
15:45
Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
09:45
Cape Town Intl
3 756 kr
Finn lignende
Emirates
16. mar.
10:10
Oslo Gardermoen
19t 25m
1 stopp
05:35
Cape Town Intl
4 621 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Cape Town?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cape Town

Dersom du sammenligner priser på momondo kan du finne ekstra billige flybilletter til Cape Town. Du kan fly til Cape Town på rundt 15 timer med KLM fra både Oslo, Bergen og Trondheim med bare én mellomlanding. Andre flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Cape Town er SAS, Turkish Airlines, Air Namibia, Lufthansa, Qatar Airways, Brussels Airlines og Emirates. Husk å sjekke om det tilkommer ekstra tillegg for å booke ønsket flysete før avreise og for å sjekke inn bagasje. Noen fly inkluderer bespisning om bord, og hos andre flyselskaper kan du kjøpe mat under reisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Cape Town, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Cape Town fra Norge lander på Cape Town internasjonale lufthavn, som er den nest største flyplassen i Sør-Afrika etter Johannesburg. Den ligger ca. 20 kilometer øst for Cape Town. Det raskeste og billigste transportmidlet til og fra flyplassen er MyCiti-bussen. Turen tar omtrent en halvtime og koster ca. ZAR 70, eller ca. NOK 50. I tillegg kommer en engangsbetaling på ZAR 30, eller ca. NOK 20 for å skaffe seg MyCiti-kortet. En taxi fra flyplassen til sentrum bruker omtrent en halvtime, men det avhenger av trafikk, tid på døgnet og antall passasjerer. Prisene ligger på mellom ZAR 150 og 250, eller ca. NOK 100–165. Om natten koster det ca. 50 % mer enn på dagtid å ta taxi. Det autoriserte selskapet Touch Down Taxis opererer til og fra flyplassen. Flere hoteller har egne busser som kjører til og fra flyplassen, og en Backpackerbuss kjører fra flyplassen og innom billigere overnattingssteder som hosteller og vandrerhjem.


Hvordan kommer man seg rundt i Cape Town?

Etter at du flyr til Cape Town er det flere ulike måter å komme seg rundt i byen på. Du kan leie din egen bil fra et av de mange bilutleieselskapene. Bestill bil på forhånd hos momondo, så er alt klart når du kommer. Når du kjører selv kan det anbefales å benytte GPS for å finne frem. Leiebil er også kjekt dersom du skal reise litt lengre distanser. Skal du rundt i byen, eller til en av de vakre strendene, er minibussdrosjer både praktiske og billige, og de kan vinkes inn fra gaten. Prisen for de fleste turene i byen bør ligge på rundt 7 sørafrikanske rand (ZAR), som tilsvarer ca. NOK 5.

Det går også pålitelige busser i byen, bare husk at billetter må kjøpes på stasjonene før man går om bord. Taxi koster litt mer, og det er ekstra påslag om natten, men er et godt transportalternativ på kvelds- og nattestid.


Kan man reise til Cape Town uten pass eller visum?

Når du flyr til Cape Town behøver du ikke å søke om visum dersom du skal oppholde deg i Sør-Afrika i under tre måneder. Passet må derimot være gyldig i minst tre måneder etter at du reiser fra Sør-Afrika, og det må inneholde minst to blanke sider. Du kan kun benytte maskinlesbare pass. Vær oppmerksom på at det kreves fødselsattest med apostillestempel for alle barn som er under 18 år, uansett hvilken nasjonalitet man har. Apostillestempel kan du skaffe fra Fylkesmannen. Følg med på de offisielle nettsidene eller ta kontakt med Sør-Afrikas ambassade i Oslo for oppdaterte regler om pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Cape Town?

Når du flyr til Cape Town bør du oppleve Table Mountain, Robben Island og Cape Point. Få også med deg grøntområdene i Green Point, og de flotte strendene i Clifton.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Cape Town byr på en rekke spennende opplevelser for liten og stor. Finner du billige flybilletter til Cape Town hos momondo, kan du bestille reisen der barna kan kose seg på de herlige strendene, eller ta de med til fornøyelsesparken Ratanga Junction. Her finner du en rekke karuseller og vannrutsjebaner for enhver smak.

Hvor bør jeg shoppe?

Finner du billige flybilletter til Cape Town etter du har sammenlignet priser hos momondo kan det være muligheter for å unne seg litt ekstra shopping. Victoria & Albert Waterfront har over 400 butikker, inkludert kjente kjeder. Også shoppingområdet Canal Walk ved Table Bay er populært. Vil du på marked bør du ta turen til Pan African Market i Long Street, eller Green Point Market og Red Shed Market ved Waterfront.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Cape Town har mange spennende områder å by på, og billige flybilletter til Cape Town tar deg til byen der du kan besøke City Bowl, området mellom Table Bay og fjelltoppene Lion’s Head, Table Mountain, Devil’s Peak og Signal Hill. Besøk utelivsgaten Long Street og markedet Greenmarket Square som har eksistert siden 1700-tallet.


Fly Afrika Sør-Afrika Cape Town
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse