Finn billig fly til Algerie

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til byer i Algerie

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Algerie fra Norge
Alger
Alger

Nyttig informasjon om flyvningen din til Algerie

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Algerie
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Algerie?

  Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Algerie. Den mest populære byen å reise til i Algerie er Alger, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 906 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Algerie er Oran og Constantine.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Algerie?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Algerie koster:
  959 kr per person med Vueling
  1 082 kr per person med Tunisair
  1 101 kr per person med Air France


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Algerie

Finn flyvninger til disse populære byene i Algerie fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Algerie

Disse rutene har de billigste flyvningene til Algerie som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloAlger4 782 kr
BergenOran5 410 kr

Algerie er et land som ligger i Nord-Afrika, og grenser blant annet til Marokko, Mali, Libya og Tunisia. I tillegg har landet en lang kystlinje på over 900 kilometer langs med Middelhavet. Algerie er faktisk det største landet i Afrika når det gjelder utstrekning. Mye av landet er ørken, nemlig den velkjente Sahara-ørkenen. De fleste bor langs med kysten i nord. Hovedstaden i Algerie heter Alger og her bor det over to millioner mennesker. Byen ligger langs en bukt ut mot Middelhavet. Dette er sentrum for kultur og industri og her er det mange gallerier, museer, det er universiteter og restauranter. En av de mest kjente severdighetene i Alger er borgen fra 1500-tallet som heter Kasbah. Reiser du til Algerie kan det komme godt med å kunne arabisk eller fransk. Arabisk er det offisielle språket, mens fransk er svært utbredt. Når du skal fly til Algerie kan høytider og ferier påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne billig fly med hotell. Om sommeren blir det varmt i Algerie, og det er som regel høye temperaturer fra juni-september, da mange velger å reise til kysten mot Middelhavet.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Algerie?

Du kan fly til Algerie fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er også mange flyplasser å velge mellom i Algerie, men det vanligste er å fly til kysten. Da kan du fly til blant annet Annaba, hovedstaden Alger eller Oran. Du kan fly hit med blant annet Air France, Turkish Airlines eller Lufthansa. Det er vanlig å ha mellomlandinger i for eksempel Istanbul, Frankfurt eller Paris. Fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland, kan du fly med blant annet SAS, Lufthansa eller KLM. Det er ofte to mellomlandinger underveis fra andre byer enn Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Algerie?

Den beste tiden å reise til Algerie på er om våren og høsten. Da er det litt mer behagelige temperaturer og det er bedre forhold for å dra på utflukter og opplevelser. Temperaturene ligger da på rundt 20-25 grader. Om sommeren fra juni-august er det spesielt varmt, og mange guider og selskaper holder ikke turer ut i ørkenen i denne perioden. Da er det heller mer populært og bedre å oppholde seg på stranden ved Middelhavet. Kysten langs med Algerie har et ganske typisk Middelhavsklima, så du kan forvente høye sommertemperaturer fra juni-september. Da er det omtrent 30-35 grader. Men ørkenområdene i Algerie blir mye varmere enn dette. Den beste tiden for å dra på ørken-safari i Algerie er derfor enten i mars-april eller oktober-november. Da er det ikke like brennende varmt. I tillegg er det færre turister, så du får flere severdigheter for deg selv, og bedre plass på stranden. Om våren og høsten kan du oppleve mer av landet, i behagelige temperaturer. Reis rundt og lær mer om det romerske keiserrikets vei inn i Algerie, og du finner en rekke severdigheter som ligger på UNESCOs verdensarvliste rundt om i landet, som er viktige historiske landemerker.

Hvor lang tid tar det å fly til Algerie?

Skal du fly til Algerie fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 5 timer og 30 minutter til hovedstaden Alger.

Kan man reise til Algerie uten pass eller visum?

Når du skal reise til Algerie trenger du visum. Dette må du søke om på forhånd av reisen hos Algeries ambassade i Oslo. Du kan ikke få visum ved ankomst i Alger. Passet ditt må også være gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet igjen. Du finner mer praktisk informasjon om innreise til Algerie ved regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Algerie

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Alger
Raskeste flytid8t 15m
Billigst pris4 782 kr