Søk etter og finn billige fly til Algerie

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Algerie

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Algerie

Beste pris på enveisbillett

1 946 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 909 kr

Raskeste flytid

5t 55m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Algerie fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 946 kr (Oslo Gardermoen til Alger Houari Boumediene).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Algerie fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 909 kr (Oslo Gardermoen til Alger Houari Boumediene).
Den kjappeste flyvningen til Algerie fra Norge tar 5t 55m (Oslo Gardermoen til Alger Houari Boumediene).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Algerie, deriblant Lufthansa, ITA Airways og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Algerie

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Algerie fra Norge
Alger
Alger

Nyttig informasjon om flyvningen din til Algerie

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Algerie

De billigste flyvningene til Algerie som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 361 kr med Vueling, 1 405 kr med Air France og 1 495 kr med Air Algerie.

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Algerie Du flyr fra. Som eksempel tar det 5t 45m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Alger Houari Boumediene. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Alger Houari Boumediene i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Du kan finne flybilletter til Algerie helt nede i 1 184 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Algerie til rundt 6 091 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Algerie, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 5 621 kr eller mindre.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Algerie

Finn flyvninger til disse populære byene i Algerie fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Algerie

Disse rutene har de billigste flyvningene til Algerie som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAlger5t 45m3 327 kr
BergenOran25t 00m5 244 kr

De beste tingene å se og gjøre i Algerie

Du kan fly til Algerie fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er også mange flyplasser å velge mellom i Algerie, men det vanligste er å fly til kysten. Da kan du fly til blant annet Annaba, hovedstaden Alger eller Oran. Du kan fly hit med blant annet Air France, Turkish Airlines eller Lufthansa. Det er vanlig å ha mellomlandinger i for eksempel Istanbul, Frankfurt eller Paris. Fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland, kan du fly med blant annet SAS, Lufthansa eller KLM. Det er ofte to mellomlandinger underveis fra andre byer enn Oslo/Gardermoen.

Den beste tiden å reise til Algerie på er om våren og høsten. Da er det litt mer behagelige temperaturer og det er bedre forhold for å dra på utflukter og opplevelser. Temperaturene ligger da på rundt 20-25 grader. Om sommeren fra juni-august er det spesielt varmt, og mange guider og selskaper holder ikke turer ut i ørkenen i denne perioden. Da er det heller mer populært og bedre å oppholde seg på stranden ved Middelhavet. Kysten langs med Algerie har et ganske typisk Middelhavsklima, så du kan forvente høye sommertemperaturer fra juni-september. Da er det omtrent 30-35 grader. Men ørkenområdene i Algerie blir mye varmere enn dette. Den beste tiden for å dra på ørken-safari i Algerie er derfor enten i mars-april eller oktober-november. Da er det ikke like brennende varmt. I tillegg er det færre turister, så du får flere severdigheter for deg selv, og bedre plass på stranden. Om våren og høsten kan du oppleve mer av landet, i behagelige temperaturer. Reis rundt og lær mer om det romerske keiserrikets vei inn i Algerie, og du finner en rekke severdigheter som ligger på UNESCOs verdensarvliste rundt om i landet, som er viktige historiske landemerker.

Skal du fly til Algerie fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 5 timer og 30 minutter til hovedstaden Alger.

Når du skal reise til Algerie trenger du visum. Dette må du søke om på forhånd av reisen hos Algeries ambassade i Oslo. Du kan ikke få visum ved ankomst i Alger. Passet ditt må også være gyldig i minst seks måneder etter du skal reise ut av landet igjen. Du finner mer praktisk informasjon om innreise til Algerie ved regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Algerie

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Alger
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris3 327 kr
Flyvninger fra Alicante til Alger
Raskeste flytid27t 55m
Laveste pris4 135 kr

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Algerie når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Algerie, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Algerie for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Algerie, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Algerie og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Algerie

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Algerie

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.