Finn billige fly til Praia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Praia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Praia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Praia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Praia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Praia (RAI)

Vanligvis er flyvninger til Praia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Praia Nelson Mandela, som i gjennomsnitt koster 6 257 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Praia koster i gjennomsnitt kun 4 927 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 9 154 kr for flyvninger til Praia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember446 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Praia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Praia?

Praia er et populært reisemål som er solrikt året rundt. Temperaturene varierer fra 24 °C om vinteren til 30 °C om sommeren, med en vanntemperatur som jevnt ligger på 22-25 °C. Som i andre afrikanske land, har Kapp Verde en regnsesong som varer fra august til oktober. I denne perioden er det gode sjanser for å få tak i både billige flybilletter til Praia og billig overnatting, men du må være forberedt på noen byger spredt utover dagen. Høsten og våren er tørre perioder med lite regn, og er følgelig også populære tider å reise hit på. Da må du imidlertid belage deg på høyere priser på både overnatting og flybilletter til Praia, i tillegg til betydelig flere turister.

 • Hvilken flyvning til Praia er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Praia, lå på 1 235 kr/per person fra Praia, noe som er 79 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Praia. Du kan finne den billigste prisen til Praia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Praia?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Praia i løpet av juni, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 127 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Praia?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Praia på, er ca. 55 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 257 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Praia?

  De som skal fly til Praia kan potensielt finne bedre priser for Vila do Maio flyplass (41 km fra Praia ), Sao Filipe flyplass (104 km fra sentrum i Praia) eller Rabil flyplass (150 km fra sentrum i Praia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Praia?

  Du kan finne tilbud for Sao Filipe flyplass for i gjennomsnitt 4 240 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Praia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Praia
 • Hvilke flyselskaper flyr til Praia?

  TAP AIR PORTUGAL er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Praia med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Praia jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Praia

Under finner du alle flyplassene i Praia sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Praia ankommer du Praia/Praia internasjonale lufthavn på øya Santiago, 3 km sørøst for Praia sentrum. Den vanligste måten å komme seg inn til sentrum på er med taxi, og det koster som regel 800-1000 CVE (ca. 70-90 NOK), og du kan også betale i euro. I tillegg går det en buss fra flyplassen og inn til sentrum, men den kjører relativt sjelden så det anbefales generelt å ta taxi i stedet. Alternativt kan du forhåndsbestille transport før du flyr til Praia, slik at en sjåfør følger med på flyvningen din og venter på deg i ankomsthallen når du lander.


Populære flybilletter til Praia

Finn dine flybilletter til Praia med disse populære rutene
Flyvninger fra Tromsø til Praia
Raskeste flytid33t 20m
Billigst pris5 936 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Praia

Det er enkelt å komme seg rundt i Praia, og byen har utallige bussholdeplasser på kryss og tvers av sentrum. Det er hovedsakelig to busselskaper som opererer her, Moura Company og Sol Atlantico, og hver bussrute har sitt eget nummer. Hovedlinjene går fra Safende til Achada Santo Antonio, Vila Nova til Achada Santo Antonio, Calbeceira til Palmarejo, Pensamento til Terra Branca, Achada Grande til Achada Santo Antonio, Sao Felipe til Plateau, Ponta D’Agua til Plateau og Achada Mato til Palmarejo. En bussbillett koster omtrent 35 CVE (ca. 3 NOK). Det er også enkelt å komme seg rundt i byen med taxi, men pass på at du tar en lovlig taxi og ikke blir svindlet på pris.


Visumkrav for Praia

Som norsk statsborger kan du reise til Praia visumfritt i inntil 30 dager, dersom du registrerer deg på forhånd og betaler en avgift. Dette gjøres på en online plattform senest fem dager i forkant av reisen, hos ditt reisebyrå eller på flyplassen ved ankomst. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


De beste tingene å se og gjøre i Praia

Hva bør du se i Praia?

Det er mange severdigheter å se og opplevelser å oppleve på Kapp Verdes hovedstad. Her bør du blant annet ta turen innom museene Sala-Museu Amilcar Cabral og Museu Etnográfico de Praia, besøke Farol Dona Mara Pia, vandre langs det koselige markedet Mercado de Sucupira og se den storslåtte kirken Igreja de Nossa Senhora da Graça.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Norske borgere oppfordres til å ha gyldig reiseforsikring i Kapp Verde, for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet skulle være ute.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Praia, og alt vann som brukes til tannbørsting, isbiter og skylling av matvarer bør være kokt på forhånd.


Finn fly til andre byer i Kapp Verde

Praia har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?