Finn billige fly til Praia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.4.
ti. 11.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Praia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Praia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Praia?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Praia i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 713 kr.

Hvilken flyvning til Praia er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Praia, lå på 2 717 kr/per person fra Dakar, noe som er 67 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Praia. Du kan finne den billigste prisen til Praia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Praia?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Praia på, er ca. 26 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 9 413 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Praia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Praia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Praia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Praia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Praia (RAI)

Vanligvis er flyvninger til Praia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Praia Nelson Mandela, som i gjennomsnitt koster 9 413 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Praia koster i gjennomsnitt kun 6 913 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember36 % dyrereDet koster ca. 12 838 kr for flyvninger til Praia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PRAIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember378 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Praia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Praia

Praia er et populært reisemål som er solrikt året rundt. Temperaturene varierer fra 24 °C om vinteren til 30 °C om sommeren, med en vanntemperatur som jevnt ligger på 22-25 °C. Som i andre afrikanske land, har Kapp Verde en regnsesong som varer fra august til oktober. I denne perioden er det gode sjanser for å få tak i både billige flybilletter til Praia og billig overnatting, men du må være forberedt på noen byger spredt utover dagen. Høsten og våren er tørre perioder med lite regn, og er følgelig også populære tider å reise hit på. Da må du imidlertid belage deg på høyere priser på både overnatting og flybilletter til Praia, i tillegg til betydelig flere turister.

De som skal fly til Praia kan potensielt finne bedre priser for Vila Do Maio flyplass (41 km fra Praia ), São Filipe flyplass (104 km fra sentrum i Praia) eller Rabil flyplass (150 km fra sentrum i Praia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for São Filipe flyplass for i gjennomsnitt 6 938 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Praia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Praia

Hvilke flyselskaper flyr til Praia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Praia

Det går 9 fly med TAP AIR PORTUGAL til Praia under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Lisboa Humberto Delgado, og den beste billettprisen med TAP AIR PORTUGAL som er funnet på momondo, kostet 5 785 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Praia). TAP AIR PORTUGAL har en score på 7,3 basert på 316 brukervurderinger på momondo.


Populære flybilletter til Praia

Finn dine flybilletter til Praia med disse populære rutene
Flyvninger fra Tromsø til Praia
Raskeste flytid28t 20m
Laveste pris11 840 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Praia

Det er enkelt å komme seg rundt i Praia, og byen har utallige bussholdeplasser på kryss og tvers av sentrum. Det er hovedsakelig to busselskaper som opererer her, Moura Company og Sol Atlantico, og hver bussrute har sitt eget nummer. Hovedlinjene går fra Safende til Achada Santo Antonio, Vila Nova til Achada Santo Antonio, Calbeceira til Palmarejo, Pensamento til Terra Branca, Achada Grande til Achada Santo Antonio, Sao Felipe til Plateau, Ponta D’Agua til Plateau og Achada Mato til Palmarejo. En bussbillett koster omtrent 35 CVE (ca. 3 NOK). Det er også enkelt å komme seg rundt i byen med taxi, men pass på at du tar en lovlig taxi og ikke blir svindlet på pris.


Visumkrav for Praia

Som norsk statsborger kan du reise til Praia visumfritt i inntil 30 dager, dersom du registrerer deg på forhånd og betaler en avgift. Dette gjøres på en online plattform senest fem dager i forkant av reisen, hos ditt reisebyrå eller på flyplassen ved ankomst. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Praia


De beste tingene å se og gjøre i Praia

Det er mange severdigheter å se og opplevelser å oppleve på Kapp Verdes hovedstad. Her bør du blant annet ta turen innom museene Sala-Museu Amilcar Cabral og Museu Etnográfico de Praia, besøke Farol Dona Mara Pia, vandre langs det koselige markedet Mercado de Sucupira og se den storslåtte kirken Igreja de Nossa Senhora da Graça.

Norske borgere oppfordres til å ha gyldig reiseforsikring i Kapp Verde, for å være på den sikre siden i tilfelle uhellet skulle være ute.


Finn fly til andre byer i Kapp Verde

Praia har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Praia. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Praia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.