Finn billige fly til Jijiga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 2.2.
on. 9.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Jijiga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Jijiga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Jijiga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Jijiga

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Jijiga (JIJ)

Vanligvis er flyvninger til Jijiga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Jigiga, som i gjennomsnitt koster 7 378 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL JIJIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Jijiga koster i gjennomsnitt kun 5 824 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL JIJIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember45 % dyrereDet koster ca. 10 690 kr for flyvninger til Jijiga fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL JIJIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Jijiga fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Jijiga?

Hvor lang tid tar det å fly til Jijiga?

Det tar i snitt 12 timer og 50 minutter å fly til Wilwal International Airpor i Etiopias østre område fra Oslo lufthavn Gardermoen. Hvis du heller reiser fra Stavanger Sola, så vil du gjøre unna flyreisen på 13 timer og 40 minutter, og reisende fra Bergen Flesland vil i snitt bruke 14 timer og ti minutter. Fra destinasjoner lengre nord i landet, som Trondheim Værnes vil det i snitt være en flytur på 14 timer og 50 minutter frem til Jijiga i Etiopia. Fra byer enda lengre nord, som Bodø, er forventet flytid beregnet til 15 timer og 40 minutter, og fra Tromsø vil det i snitt ta 16 timer og ti minutter. Om du reiser fra Kirkenes lengst nord i landet vil forventet flytid ligge på 16 timer og 35 minutter. For billige flybilletter og gode flytilbud, sjekk gjerne ut momondos store utvalg.

Hvor kan du fly direkte til Jijiga flyplass?

Det er ingen direkteforbindelser mellom lille Jijiga flyplass og resten av Europa. Eneste flyforbindelse, som er tilgjengelig fra Europa er Addis Ababa, hovedstaden i landet. Det betyr at alle fly som reiser fra Norge må stoppe i hovedstaden fra eller til Jijiga flyplass. Du kan fly til Addis Ababa fra en rekke ulike destinasjoner i Nord-Europa og Skandinavia. Det finnes direktefly mellom Oslo lufthavn og Addis Ababa flere ganger i uken, samme gjelder fra København Kastrup og Stockholm Arlanda.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Jijiga?

    Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Jijiga. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 824 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Jijiga med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 5 977 kr fra Norge.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Jijiga?

    De som skal fly til Jijiga kan potensielt finne bedre priser for Dire Dawa Aba Tenna D Yilma flyplass (108 km fra sentrum i Jijiga), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Jijiga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Jijiga
  • Hvilke flyselskaper flyr til Jijiga?

    På flyreiser fraNorge til Jijiga, benytter momondos brukere som regel airline such as Ethiopian Air. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Jijiga

Under finner du alle flyplassene i Jijiga sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Jijiga flyplass?

Det beste transportmiddelet fra Jijiga flyplass er minibusser, som trafikkerer veiene i dette området av landet. Det er muligheter for drosje, men for mange vil det være lettere å benytte seg av minibussene som kjører mellom flyplassen og sentrum av byen. Disse vil gjerne ta deg helt frem til ditt overnattingssted for en rimelig sum. Enkelte hoteller har også egne, dedikerte shuttlebusser, slik at det kan være lurt å ta kontakt med ditt hotell før avreise.


Visumkrav for Jijiga

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Jijiga

Det er nødvendig med visum for norske reisende til Jijiga som skal på ferie. Dette visumet får du ved å søke ambassaden som ligger i Stockholm. Her gjelder det å beregne god tid, ettersom behandlingstiden kan variere noe.


De beste tingene å se og gjøre i Jijiga

Hva kan du se og gjøre i Jijiga?

Jijiga ligger i et vakkert og frodig område av landet høyt hevet over havet. Det spesielle og unike landskapet gjør sitt til at det finnes mange fine dagsturer fra sentrum av Jijiga for turister, som vil komme tettere på naturområdene rundt byen. Ofte vil de ulike hotellene i byen tilby skreddersydde turer for sine gjester, slik at det er best å spørre ditt hotell direkte når det gjelder hvilke turer og utflukter som er gjeldende. Du finner et imponerende marked ved Fooq Dheere-området i hjertet av byen. Her selges det en rekke forskjellige produkter, enten du er på leting etter tekstiler, frukt og grønt, keramikk og mye annet. Markedet ligger sentralt og tett på mange av de ulike hotellene i byen, slik at det er lett å finne frem. Du finner også et marked som selger animalske produkter som egg og melk like ved. Her er det gjerne yrende liv om dagen, før det roer seg ned senere på kvelden. Når det gjelder mat, så finner du både somalisk og etiopisk mat flere steder i byen. Sjekk gjerne ut Maamuus Cafe, som er en favoritt blant lokale og turister i byen. Her får du mat fra hele verden, som pizza, burgere og enkle småretter. Det er også verdt å sjekke ut konserter og musikklivet i byen. Etiopia er et kaffeland og produserer kaffe av høyeste kvalitet, og det mangler ikke på steder som vil la deg smake kaffe av forskjellig aroma avhengig av hvor i landet det er dyrket. Kanskje du skal ta med deg en pose hjem.