Finn billige fly til Luxor

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Luxor flyinnsikt og trender

Se innsikt for Luxor-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

See prices from:

De billigste flyvningene til flyplassene i Luxor

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Luxor fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Luxor

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Luxor

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Luxor (LXR)

Vanligvis er flyvninger til Luxor fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Luxor, som i gjennomsnitt koster 8 520 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LUXOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Luxor koster i gjennomsnitt kun 6 607 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LUXOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 11 884 kr for flyvninger til Luxor fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LUXOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember380 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Luxor fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Luxor

Hvor lang tid tar det å fly til Luxor?

Det tar i snitt rundt 10 timer å fly til Luxor International Airport i den sørlige delen av Egypt, medberegnet to mellomlandinger underveis. Fra Bergen Flesland vil du i snitt bruke 10 timer og 30 minutter, og fra Stavanger Sola tar flyreisen omtrent 10 timer og 50 minutter. Det er enkelt å fly fra Bodø, hvor hele turen tar rundt 12 timer og 30 minutter i gjennomsnitt. Om du tar turen fra Tromsø, vil det ta omtrent 13 timer. Velger du å heller å reise fra Trondheim Værnes, vil flytiden ligge på rundt 11 timer og 30 minutter.

Hvor kan du fly direkte til Luxor fra?

Det finnes ingen direkte flyreiser til Luxor fra hverken Norge, eller resten av Skandinavia. Likevel er det enkelt å komme seg til Luxor med en mellomlanding på flere av de største flyplassene i regionen, som Istanbul internasjonale flyplass eller Abu Dhabi. Nordmenn vil kunne komme seg raskt frem til Luxor ved å fly til København Kastrup, og deretter bytte fly i Kairo. Fra alle de større norske flyplassene, som Bergen Flesland, Stavanger Sola, Trondheim Værnes eller Oslo lufthavn Gardermoen, går det daglige avganger til Kastrup, hvor du så bytter fly videre mot Kairo og Egypt. Alternativt er det enkelt for reisende fra Oslo lufthavn å først fly til Istanbul, for så å bytte fly der. Det går også direktefly fra London Heathrow og Paris Charles de Gaulle i høysesongen, noe som er et annet glimrende alternativ for mange norske reisende. For den som er interessert i billige flybilletter og gode flytilbud, finner du det hos momondo.

Den billigste måneden å fly til Luxor fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 607 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Luxor i November, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 942 kr.

De som skal fly til Luxor kan potensielt finne bedre priser for Sohag Intl flyplass (115 km fra sentrum i Luxor), avhengig av måned og avreiseflyplass.Andre kabinklasser for flyvninger til Luxor

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Luxor

Flyplasser nære Luxor

Under finner du alle flyplassene i Luxor sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Luxor?

Flere av hotellene i Luxor har egne shuttlebusser, som kjører mellom sentrum av byen og flyplassen. Det er gjerne en fordel å avtale med ditt hotell på forhånd, for å unngå eventuelle misforståelser eller forsinkelser ved ankomst til Luxor flyplass. Det finnes også et stort antall drosjer utenfor ankomstområdet, og det er gjerne en fordel å avtale prisen før du setter deg inn i drosjen, ettersom mange sjåfører gjerne skrur opp prisene for turister. Det er mulig å ringe etter drosje ved flyplassen, og du finner numre til de store, godkjente aktørene ved informasjonsområdet.


Visumkrav for Luxor

Hvilke pass- eller visumkrav gjelder når man besøker Luxor?

Det er krav om visum for alle norske borgere som tar turen til Luxor og resten av Egypt. Det bestilles enten før avreise, eller kan kjøpes ved ankomst til internasjonale flyplasser i landet.


Start planleggingen av reisen til Luxor


De beste tingene å se og gjøre i Luxor

Hva kan du se og gjøre i Luxor?

Luxor er kjent for sin relasjon til det antikke Egypt, og faraoene som hersket over landet. Du finner en mengde monumenter og kjente attraksjoner, som det enorme Luxor-tempelet, som bør oppleves med en turguide på grunn av den omfattende størrelsen og den imponerende historien. Karnak-tempelet er verdenskjent, og ligger mot utkanten av selve Luxor. Her finner du flere enorme monumenter, som er dedikert til faraoene som regjerte Egypt i generasjoner. Like ved finner du et stort kompleks med flere tusenår gamle mumier, som er oppdaget og gravd opp gjennom mange år. På den andre siden av Luxor-eleven, ligger den verdenskjente Kongenes dal, som dekker et enormt område og er hjem til de mest berømte egyptiske gravene og enorme monumenter fra en svunnen tid. Dette er en perfekt dagstur for alle som er interessert i egyptisk historie og arkitektur. Like ved finner du flere templer og mausoleer, som Ramesseum-tempelet og Medinet Habu. For den som ser etter deilige, lokale matretter, finner du et godt utvalg over hele Luxor. På vestsiden av elven ligger Jamboree Restaurant, som serverer nydelig egyptisk mat med et godt utvalg av drikke. The Lantern Room, ikke langt unna, er en annen favoritt med sitt koselige interiør og utsøkte mat, som både inkluderer lokale spesialiteter og mye annet.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Luxor.

Alle flysøk til Luxor på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Luxor.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Luxor, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Luxor og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.