Fly Afrika Kenya Nairobi

Finn billige fly til Nairobi

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Nairobi (NBO)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Nairobi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nairobi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nairobi Jomo Kenyatta flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nairobi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nairobi (NB0)

Vanligvis er flyvninger til Nairobi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nairobi, som i gjennomsnitt koster 4 491 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAIROBI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nairobi koster i gjennomsnitt kun 3 598 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NAIROBI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 5 822 kr for flyvninger til Nairobi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NAIROBI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember455 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nairobi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Nairobi?

Høysesongen i Nairobi er fra midten av juni til oktober, og desember til februar. Disse månedene er som regel foretrukket fordi det er mer oppholdsvær, noe som gjør at det er tørrere vegetasjon og mye enklere å få øye på dyr på safari. Oppholdsværet gjør at det er mer praktisk å bedrive utendørsaktiviteter, som å gå fotturer. Flybilletter, hoteller og hytter er høyere i pris i disse periodene. Siden mange reiser på ferie fra Oslo om sommeren, kan du finne billige flybilletter til Nairobi også i høysesongen, siden denne er om vinteren.

Lavsesongen er også kalt den grønne sesongen. Da er det billigere å bo og reise til Nairobi. Dette er fra april til juni. Dette er i regnsesongen, da det er svært grønt og vakkert. Da kan du finne billige flybilletter til Nairobi, og det er færre turister her i denne perioden. Dette er et godt alternativ om du vil ha en billig og rolig tur som er mer privat.

Fly til Nairobi og opplev en spennende afrikansk storby som byr på fantastiske naturopplevelser og safari.

Hvilken flyvning til Nairobi er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Nairobi fra Kisumu for 468 kr. Dette er 53 % billigere enn de fleste flytilbudene til Nairobi. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Nairobi fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Nairobi?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Nairobi. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 547 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nairobi i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 3 581 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nairobi?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Nairobi fra Norge er 37 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 482 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 3 590 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Nairobi?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Nairobi fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 4 595 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Nairobi på, er søndag, med priser som ligger på ca. 5 541 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Nairobi?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Nairobi, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 4 600 kr. Å fly til Nairobi om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Nairobi som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 6 680 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Nairobi?

Nairobi Jomo Kenyatta flyplass, Nanyuki flyplass eller Amboseli flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Nairobi.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Nairobi?

Med en gjennomsnittspris på 996 kr per person, er det Nairobi Wilson flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Nairobi. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Nairobi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nairobi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
10. mai
11:45Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
02:10Nairobi Jomo Kenyatta
19. mai
21:30Nairobi Jomo Kenyatta
13t 10m
1 stopp
10:40Oslo Gardermoen
3 785 kr
Finn lignende
Qatar Airways
25. jun.
11:45Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
02:10Nairobi Jomo Kenyatta
21. jul.
21:30Nairobi Jomo Kenyatta
13t 10m
1 stopp
10:40Oslo Gardermoen
4 778 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
10. mai
07:20Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
21:55Nairobi Jomo Kenyatta
20. mai
00:25Nairobi Jomo Kenyatta
13t 35m
1 stopp
14:00Oslo Gardermoen
3 590 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
4. jun.
15:45Oslo Gardermoen
13t 40m
2 stopp
05:25Nairobi Jomo Kenyatta
8. jun.
14:30Nairobi Jomo Kenyatta
15t 15m
2 stopp
05:45Oslo Gardermoen
4 863 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
4. jun.
15:45Oslo Gardermoen
13t 40m
2 stopp
05:25Nairobi Jomo Kenyatta
8. jun.
14:30Nairobi Jomo Kenyatta
15t 15m
2 stopp
05:45Oslo Gardermoen
5 881 kr
Finn lignende
Kenya Airways
25. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
12t 25m
1 stopp
00:55Nairobi Jomo Kenyatta
22. jul.
19:35Nairobi Jomo Kenyatta
17t 20m
1 stopp
12:55Oslo Torp Sandefjord
6 704 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nairobi

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Nairobi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines, Ethiopian Air og KLM
Ethiopian Air
25. jun.
15:45Oslo Gardermoen
13t 40m
2 stopp
05:25Nairobi Jomo Kenyatta
3 921 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
25. jun.
07:20Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
21:55Nairobi Jomo Kenyatta
3 581 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
25. jun.
15:45Oslo Gardermoen
23t 15m
3 stopp
15:00Nairobi Jomo Kenyatta
9 920 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Nairobi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nairobi

Dersom du skal reise til Nairobi er det mange forskjellige flyselskaper å velge mellom. Det finnes ikke direkteflyvninger mellom Oslo og Nairobi. Den raskeste flytiden er på 13 timer og 15 minutter. Reisetiden avhenger av hvor mange og hvor lange mellomlandinger din flyvning har. Du kan fly til Nairobi med blant annet Brussels Airlines, Qatar Airways, Emirates og SWISS. Dersom du reiser med lavprisselskaper kan det være du må betale ekstra dersom du for eksempel vil ha innsjekket bagasje, velge flysete på forhånd og annet. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten, kan du finne billige flybilletter til Nairobi.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Nairobi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Nairobi lander du ved Nairobi Jomo Kenyatta Internasjonale Lufthavn. Dette er en stor og travel lufthavn, og et viktig knutepunkt for flyvninger og forbindelser til andre land i området. Den ligger i forstaden Embakasi, sørøst for Nairobi sentrum, omtrent 20 kilometer utenfor byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen til sentrum kan du ta shuttlebusser, enten tilbudt av flyplassen eller av spesifikke hoteller. Disse koster fra KES 2.028 (160 NOK), og det finnes minibusser, biler og vanlige busser som kjører til sentrum. Hoteller har også egne shuttlebusser som kjører direkte til dem fra flyplassen. Mange av disse kjører 24 timer i døgnet, hver dag. Dessuten kan du ta den lokale City Bus nummer 34, som kjører hvert 20. minutt mellom seks om morgenen og klokken ni om kvelden. Det tar omtrent 45 minutter fra flyplassen til sentrum og koster KES 38 (3 NOK). Du kjøper billett ombord hos sjåføren. Det kan være lurt å være i ute i god tid i tilfelle det er rushtrafikk. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Nairobi?

Når du er i Nairobi kan du ta lokale busser som kjøres av KBS. Disse kan være svært folksomme, og kjører gjennom sentrum av byen. Det finnes også private busselskaper som City Hoppa og MM som kjører rundt i byen. Bussbillettene koster fra KES 35 til 200, avhengig av hvor langt du skal reise. Du kan kjøpe billett om bord. Matatus er en annen transportmulighet, dette er små minibusser med plass til 14 passasjerer. Disse koster omtrent det samme som vanlige bussbilletter. (Informasjon sjekket: 11/02/18).

Du kan også ta Boda Boda, Tuk-tuk og taxi. Bodas er motorsykler der du sitter bakpå. De koster litt mer enn busser og matatus. Tuk-Tuk er også et rimelig alternativ til taxier, dersom du skal korte avstander. Taxier er tryggere enn offentlig transport, men dyrere. Prisen ligger på omtrent KES 300 til 1000 (24 til 80 NOK). Det kan være en del trafikk og kø i byen, spesielt i rushtiden om morgen og kvelden. (informasjon sjekket: 11/02/18).


Kan man reise til Nairobi uten pass eller visum?

Alle nordmenn som reiser til Nairobi må ha visum. Du søker om dette på nettet, via en kenyansk nettside for visum. Dette betaler du også for når du bestiller, og koster KES 5.154 (406 NOK). Du finner link dit på regjeringens reiseinformasjon på nett. Passet ditt må være gyldig i seks måneder når du ankommer. Det er også anbefalt å registrere at man er på reise i Kenya på regjeringens nettsider, i tillegg til å ha omfattende forsikring. (informasjon sjekket: 12/02/18).


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

I Nairobi nasjonalpark kan du dra på spennende safari og se elefanter, neshorn og andre eksotiske dyr. Ta en guidet tur i savannelandskapet som ligger like utenfor storbyen. Dette er den eneste nasjonalparken i verden som grenser til en hovedstad.

Hva bør jeg oppleve i Nairobi?

Opplev kultur og underholdning ved Bomas, der artister opptrer med både dans og sang fra landets mange forskjellige folkegrupper, med mange ulike tradisjoner. Dette kultursenteret er godt kjent, og ligger nære Nairobi nasjonalpark.


Fly Afrika Kenya Nairobi
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse