Finn billige fly til Fez

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Fez

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Fez

Beste pris på enveisbillett

535 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 160 kr

Raskeste flytid

7t 30m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Fez fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 535 kr (Oslo Gardermoen til Fez Sais).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Fez fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 160 kr (Oslo Gardermoen til Fez Sais).
Den kjappeste flyvningen til Fez fra Norge tar 7t 30m (Oslo Gardermoen til Fez Sais).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Fez, deriblant Ryanair UK og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fez

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fez fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fez

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fez

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Fez (FEZ)

Vanligvis er flyvninger til Fez fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Fez Sais, som i gjennomsnitt koster 2 773 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember49 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fez koster i gjennomsnitt kun 1 401 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli103 % dyrereDet koster ca. 5 623 kr for flyvninger til Fez fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli374 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fez fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Fez?

Du kan fly til Fes fra flere norske flyplasser, med en mellomlanding i populære byer som Amsterdam, Paris eller Madrid. Fra Oslo lufthavn vil det i snitt ta rundt seks timer å komme seg til Fes, med en mellomlanding. Flyr du fra Bergen Flesland vil det i gjennomsnitt ta syv timer med en mellomlanding i enten Amsterdam eller Paris, før du ankommer Fès–Saïs Airport. Fra byer som Trondheim i Midt-Norge vil det ta litt over syv timer, med et kort stopp på en europeisk flyplass. Befinner du deg enda lengre nord, i for eksempel Tromsø, så vil det i snitt ta åtte og en halv time før du lander i Fes, og du kan finne fantastiske flytilbud på flybilletter til Fes lufthavn, Marokko gjennom momondo.

Fra Norge eksisterer det per i dag ingen direkte flyforbindelser til denne vakre byen i Marokko. Den enkleste måten for norske ferierende å komme seg til Fes på, er ved å fly via store europeiske flyplasser slik som Amsterdam Schiphol, Paris Orly eller Madrid Barajas. Fra større norske byer som Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim, så er det en smal sak å komme seg til Amsterdam Schiphol, hvor du enkelt bytter fly. Du vil finne gode tilbud på flyreiser til Fes via momondo.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Fez fra Malaga for 183 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Fez. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Fez fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Fez fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 401 kr. Hvis du ikke kan fly til Fez i November, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Fez i mars ligger i gjennomsnitt på 1 596 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Fez 20 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Fez med en gjennomsnittspris på 2 773 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Fez utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Fez for 2 160 kr.

Rabat Sale flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Fez.

Du kan finne tilbud for Rabat Sale flyplass for i gjennomsnitt 4 075 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Fez

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fez som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL17:05Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
FEZ07:00Fez Sais
24. sep.
FEZ08:45Fez Sais
21t 10m
2 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
2 160 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL03:40Oslo Gardermoen
13t 45m
2 stopp
FEZ17:25Fez Sais
22. okt.
FEZ08:20Fez Sais
7t 20m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
2 802 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL02:35Oslo Gardermoen
15t 55m
1 stopp
FEZ18:30Fez Sais
26. sep.
FEZ01:30Fez Sais
16t 20m
2 stopp
OSL17:50Oslo Gardermoen
12 968 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
18t 30m
2 stopp
FEZ21:10Fez Sais
26. sep.
FEZ01:30Fez Sais
31t 30m
2 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
13 416 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL10:40Oslo Gardermoen
34t 30m
2 stopp
FEZ21:10Fez Sais
24. sep.
FEZ01:30Fez Sais
30t 00m
2 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
14 583 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL10:40Oslo Gardermoen
34t 30m
2 stopp
FEZ21:10Fez Sais
24. sep.
FEZ01:30Fez Sais
30t 00m
2 stopp
OSL07:30Oslo Gardermoen
14 632 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Fez

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Fez, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Ryanair UK
Ryanair UK
7. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
FEZ17:30Fez Sais
Ryanair UK
10. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
21t 40m
1 stopp
FEZ17:00Fez Sais
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
27t 45m
1 stopp
FEZ06:15Fez Sais

Hvilke flyselskaper flyr til Fez?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fez

Hvilke flyselskaper flyr til Fez?

TAP AIR PORTUGAL og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Fez jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Fez med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Fez

Under finner du alle flyplassene i Fez sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Fes lufthavn?

Fra Fes lufthavn er det enkelt å komme seg inn til sentrum av byen, som tilbyr et yrende gateliv og spennende restauranter. Flyplassen i Fes ligger bare noen få minutter fra selve bykjernen, og du kommer deg hurtig inn til sentrum ved å ta buss nummer 16 som stopper ved flere viktige knutepunkter, slik som Fes sin sentralbanestasjon. Denne turen tar litt over en halvtime. Det er også gode muligheter for drosje fra flyplassen og inn mot ditt hotell. Prisen fra Fes flyplass og inn til byen kan variere en hel del, så her er det anbefalt å avtale med sjåføren før avreise.


Populære flybilletter til Fez

Finn dine flybilletter til Fez med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fez
Raskeste flytid15t 55m
Laveste pris2 277 kr

Visumkrav for Fez

Når du reiser til Fes og skal oppholde deg i Marokko i mindre enn 90 dager, så er det ikke behov for visum. Nordmenn trenger kun å søke om visum ved lengre opphold, eller hvis du ønsker å jobbe i landet. Det eneste en norsk reisende behøver er et gyldig pass som dekker hele oppholdet, og det kan også være lurt å tegne en utvidet reiseforsikring som dekker områder utenfor Europa.


Start planleggingen av reisen til Fez


De beste tingene å se og gjøre i Fez

Fes er en fantastisk by å utforske, med sin rike historie, vakre gamleby og tradisjonelle småbutikker som tilbyr fargerike vester, potter og lærprodukter til en rimelig penge. Noe av det første du burde gjøre er å utforske området kjent som Medina, som er betegnelsen på gamlebyen. Her finner du snirklete gater med et ytrende handels- og folkeliv. Denne delen av byen fungerer som en labyrint, og her finnes det flere markeder, eller souk, som de kalles i Marokko. Et annet viktig monument som er verdt å få med seg er den blå porten, eller Bab Bou Jeloud, som er en av de originale inngangsportene inn mot gamlebyen. Al Qarawiyyin Universitet i hjertet av byens sentrum er også verdt å få med seg. Universitet blir av mange eksperter regnet som verdens eldste universitet, og ligger i en vakker bygning som det er verdt å utforske. For deg som er interessert i mote og historie, så kan et besøk til Chouara være et godt valg. Dette er byens eldste garveri, og her kan du få omvisning, for så å betrakte prosessen på nært hold – en morsom og unik opplevelse.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Fez. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Alle flysøk til Fez på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Fez ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til Fez er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Fez

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Fez

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.