Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Fez

Finn billige flyvninger til Fez fra 1 447 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Mon 26.2.
Mon 4.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Fez

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Fez

Beste pris på enveisbillett

1 447 kr

Raskeste flytid

9t 10m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Fez fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 447 kr (Oslo Gardermoen til Fez Sais).
Den kjappeste flyvningen til Fez fra Norge tar 9t 10m (Oslo Gardermoen til Fez Sais).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Fez, deriblant Transavia.

Fez flyinnsikt og trender

Se innsikt for Fez-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Fez?

Dataene våre viser at det er fredag som er den billigste dagen å fly til Fez på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 881 kr. Den dyreste dagen å fly til Fez på, er onsdag, med priser som ligger på ca. 8 410 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Fez?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Fez på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 881 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 6 659 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Hvor lang tid tar det å fly til Fez?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Fez avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Rabat Sale tar det i snitt 9t 25m, men flyr du fra Bergen Flesland til Rabat Sale ligger flytiden på rundt . Rabat Sale er den mest populære flyplassen i Fez.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fez

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fez fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fez

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fez

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Fez (FEZ)

Vanligvis er flyvninger til Fez fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Fez Sais, som i gjennomsnitt koster 3 062 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar53 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fez koster i gjennomsnitt kun 1 321 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember88 % dyrereDet koster ca. 5 305 kr for flyvninger til Fez fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FEZ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni1 000 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fez fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Fez

Hvor lang tid tar det å fly til Fes?

Du kan fly til Fes fra flere norske flyplasser, med en mellomlanding i populære byer som Amsterdam, Paris eller Madrid. Fra Oslo lufthavn vil det i snitt ta rundt seks timer å komme seg til Fes, med en mellomlanding. Flyr du fra Bergen Flesland vil det i gjennomsnitt ta syv timer med en mellomlanding i enten Amsterdam eller Paris, før du ankommer Fès–Saïs Airport. Fra byer som Trondheim i Midt-Norge vil det ta litt over syv timer, med et kort stopp på en europeisk flyplass. Befinner du deg enda lengre nord, i for eksempel Tromsø, så vil det i snitt ta åtte og en halv time før du lander i Fes, og du kan finne fantastiske flytilbud på flybilletter til Fes lufthavn, Marokko gjennom momondo.

Hvor kan du fly direkte til Fes fra?

Fra Norge eksisterer det per i dag ingen direkte flyforbindelser til denne vakre byen i Marokko. Den enkleste måten for norske ferierende å komme seg til Fes på, er ved å fly via store europeiske flyplasser slik som Amsterdam Schiphol, Paris Orly eller Madrid Barajas. Fra større norske byer som Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim, så er det en smal sak å komme seg til Amsterdam Schiphol, hvor du enkelt bytter fly. Du vil finne gode tilbud på flyreiser til Fes via momondo.

Hvilken måned er det billigst å fly til Fez?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Fez fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 321 kr. Hvis du ikke kan fly til Fez i Januar, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Fez i November ligger i gjennomsnitt på 1 552 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Fez?

Rabat Sale flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Fez.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Fez?

Du kan finne tilbud for Fez Sais flyplass for i gjennomsnitt 532 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Fez Sais flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Fez Sais flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Fez Sais flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 3 tilbydere å velge mellom fra Fez Sais flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Fez Sais flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Fez Sais flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Fez Sais flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Fez Sais flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Fez Sais flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Fez

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fez som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
OSLOslo Gardermoen
9t 05m
FEZFez Sais

Finn de billigste enveisflyvningene til Fez

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Fez, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Transavia
Flere flyselskaper
20. mai
OSL11:05Oslo Gardermoen
13t 35m
1 stopp
FEZ23:40Fez Sais
1 447 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mai
OSL22:10Oslo Gardermoen
26t 30m
2 stopp
FEZ23:40Fez Sais
1 688 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mai
OSL12:55Oslo Gardermoen
29t 05m
1 stopp
FEZ17:00Fez Sais
1 866 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Fez

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Fez

Visumkrav for Fez

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Fes?

Når du reiser til Fes og skal oppholde deg i Marokko i mindre enn 90 dager, så er det ikke behov for visum. Nordmenn trenger kun å søke om visum ved lengre opphold, eller hvis du ønsker å jobbe i landet. Det eneste en norsk reisende behøver er et gyldig pass som dekker hele oppholdet, og det kan også være lurt å tegne en utvidet reiseforsikring som dekker områder utenfor Europa.


De beste tingene å se og gjøre i Fez

Hva kan du se og gjøre i Fes?

Fes er en fantastisk by å utforske, med sin rike historie, vakre gamleby og tradisjonelle småbutikker som tilbyr fargerike vester, potter og lærprodukter til en rimelig penge. Noe av det første du burde gjøre er å utforske området kjent som Medina, som er betegnelsen på gamlebyen. Her finner du snirklete gater med et ytrende handels- og folkeliv. Denne delen av byen fungerer som en labyrint, og her finnes det flere markeder, eller souk, som de kalles i Marokko. Et annet viktig monument som er verdt å få med seg er den blå porten, eller Bab Bou Jeloud, som er en av de originale inngangsportene inn mot gamlebyen. Al Qarawiyyin Universitet i hjertet av byens sentrum er også verdt å få med seg. Universitet blir av mange eksperter regnet som verdens eldste universitet, og ligger i en vakker bygning som det er verdt å utforske. For deg som er interessert i mote og historie, så kan et besøk til Chouara være et godt valg. Dette er byens eldste garveri, og her kan du få omvisning, for så å betrakte prosessen på nært hold – en morsom og unik opplevelse.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Fez?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Fez. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til Fez med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Fez på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Fez?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Fez ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Fez akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Fez er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Fez på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Fez.

Fly med ditt favoritt flyselskap til Fez
Flyselskaper er sortert og vist i henhold til klikk de siste 7 dagene på momondo.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Fez
1 voksen
Mon 26.2.
Mon 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post