Søk etter og finn billige fly til Rwanda

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Rwanda

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Rwanda

Beste pris på enveisbillett

3 298 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 726 kr

Raskeste flytid

12t 10m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Rwanda fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 298 kr (Oslo Gardermoen til Kigali Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Rwanda fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 726 kr (Oslo Gardermoen til Kigali Intl).
Den kjappeste flyvningen til Rwanda fra Norge tar 12t 10m (Oslo Gardermoen til Kigali Intl).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Rwanda, deriblant Lufthansa, KLM og Turkish Airlines.

Rwanda flyinnsikt og trender

Se innsikt for Rwanda-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Rwanda?

Du kan finne flybilletter til Rwanda helt nede i 3 912 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Rwanda til rundt 8 880 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Rwanda, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 8 408 kr eller mindre.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Rwanda?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Rwanda Du flyr fra. Som eksempel tar det 12t 20m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Kigali Intl. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Kigali Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Rwanda?

Det er totalt 6 flyselskaper som har flyruter til Rwanda, og Turkish Airlines er det mest populære alternativet. Det er estimert at 33 % av de som flyr til Rwanda velger å fly med Turkish Airlines. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Turkish Airlines, er KLM og Ethiopian Air også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Rwanda? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Rwanda

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Rwanda fra Norge
Kigali
Kigali

Nyttig informasjon om flyvningen din til Rwanda

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Rwanda

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Rwanda koster:
2 770 kr per person med RwandAir
3 604 kr per person med Ethiopian Air
3 928 kr per person med Brussels AirlinesDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Rwanda

Finn flyvninger til disse populære byene i Rwanda fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Rwanda

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Rwanda

Billige flybilletter til Rwanda

Disse rutene har de billigste flyvningene til Rwanda som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloKigali12t 20m4 726 kr
OsloCyangugu38t 30m16 037 kr

De beste tingene å se og gjøre i Rwanda

Det koster som regel mer å fly til Rwanda under fellesferien i juli. Dette er også et av de flotteste tidspunktene å reise på med tanke på været. Tørkeperioden varer fra juni til september, og du bør vurdere å heller reise litt ut i august/september om du har mulighet til det. Da er prisene som regel lavere enn midt i juli. Du bør unne deg en tur til Rwandas hovedstad Kigali under oppholdet. Det er en flott storby, og den er i tillegg ganske ren og trygg. Den har kallenavnet «landet med tusen bakketopper», og det er ganske enkelt å se hvorfor. Bygatene strekker seg nemlig bedagelig over grønne åser. Bygningene er en salig blanding av gammelt og moderne, og de strekker seg mot himmelen i alle mulige høyder og breier seg ut i nesten alle slags fasonger. Kigali er et syn du sent vil glemme. En tur til Volcanoes National Park for å henge med de imponerende fjellgorillaene anbefales også, og her får du oppleve villmarken og dyrelivet på kloss hold. Du kan benytte deg av innenlandsfly for å tilbakelegge de store avstandene i landet, f.eks. ved å fly videre til Cyangugu/Kamembe fra Kigali.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Rwanda?

Du kan som regel velge mellom to flyplasser når du skal bestille flyreise til Rwanda, enten Kigali/Gregoire Kayibanda eller Cyangugu/Kamembe. Det er for øyeblikket ingen selskaper som flyr direkte fra Norge til Rwanda, men du kan imidlertid booke flybilletter til Rwanda med så få stopp som mulig. RwandAir, Brussels Airlines og KLM er noen av selskapene som kan fly deg direkte fra Norges største flyplasser som Oslo/Gardermoen og Bergen/Flesland til en av storbyene i Europa, før du deretter bytter fly for å reise videre til Kigali/Gregoire Kayibanda. Kenya Airways flyr derimot fra flere mindre Sandefjord/Oslo Torp og Bergen/Flesland med et par stopp på veien.

Når er det best å reise til Rwanda?

Det er ofte billigst å fly til Rwanda utenom fellesferier og høytider. Du kan alternativt sjekke om du finner pakkereiser med hotell inkludert ved å søke på nett, noen ganger kan du spare penger ved å gjøre det på denne måten. Du må også være oppmerksom på at Rwanda har to regntider i året, men de fleste stedene i landet ligger stabilt på rundt 20°C. Periodene med regn er fra mars-mai og oktober-november. Du kan regne med å få ganske fint vær om du reiser fra juni-september. I september er dessuten prisene på vei ned, ettersom fellesferien i Norge er over på denne tiden.

Hvor lang tid tar det å fly til Rwanda?

På det raskeste tar det 12 t og 5 min å fly til Rwanda fra Oslo/Gardermoen. Du ankommer i så fall på Kigali/Gregoire Kayibanda. Den kjappeste ruten til Cyangugu/Kamembe tar omtrent 14 t og 40 min, og du mellomlander uansett først på Kigali/Gregoire Kayibanda før du drar videre. Du kan booke ganske billige flybilletter ved å bestille en av de lengre flyreisene. Det kan da ta over 24 t å fly til Rwanda, men du sparer ganske mye penger. Prisen har ofte en tendens til å synke etterhvert som flytiden øker. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser og sjekke flytider online på momondo, samt undersøke om flysete og måltider er inkludert i prisen.

Kan man reise til Rwanda uten pass eller visum?

Du må ha visum for å reise til Rwanda når du er norsk statsborger. Du kan få kjøpt visum på flyplassen Kigali/Gregoire Kayibanda, og du trenger derfor ikke å søke i forkant. Det er mulig å kjøpe et felles visum som også inkluderer Uganda og Kenya, dersom du skal reise rundt under oppholdet ditt. Du må også sørge for at passet er gyldig i minst seks måneder etter at du reiser ut av Rwanda. Det bør også nevnes at myndighetene kan kreve at du tar gulfebervaksine ved ankomst, med mindre du har med gyldig attest på at du har tatt vaksinen. Det anbefales at du heller tar med attest fremfor å vaksinere deg ved landing. Disse reglene kan endre seg på kort varsel, og vi anbefaler derfor at du sjekker opp i gjeldende regler før avreise.


Internasjonale flyreiser til Rwanda

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kigali
Raskeste flytid12t 20m
Laveste pris4 726 kr

Finn flyvninger til Rwanda

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Rwanda


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Rwanda.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Rwanda som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Rwanda flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Rwanda er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.