Finn billige flyvninger til Etiopia fra 2 034 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Etiopia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Etiopia

Beste pris på enveisbillett

2 034 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 338 kr

Raskeste flytid

9t 45m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Etiopia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 034 kr (Oslo Torp Sandefjord til Addis Abeba Bole).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Etiopia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 338 kr (Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole).
Den kjappeste flyvningen til Etiopia fra Norge tar 9t 45m (Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Etiopia, deriblant Lufthansa, KLM og Turkish Airlines.

Etiopia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Etiopia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Etiopia?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Etiopia. Den mest populære byen å reise til i Etiopia er Addis Abeba, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 95 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Etiopia er Jijiga og Dire Dawa.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Etiopia?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Etiopia Du flyr fra. Som eksempel tar det 9t 45m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Addis Abeba Bole i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Etiopia?

Det er totalt 7 flyselskaper som flyr til Etiopia på regelmessig basis, men Ethiopian Air, Turkish Airlines og Lufthansa er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 61 % av de som søkte etter fly til Etiopia valgt å reise med Ethiopian Air, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

De billigste flyvningene til byer i Etiopia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Etiopia fra Norge
Addis Abeba
Addis Abeba

Nyttig informasjon om flyvningen din til Etiopia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Etiopia

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Etiopia?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Etiopia koster:
3 997 kr per person med Ethiopian Air
4 188 kr per person med Egypt Air
5 469 kr per person med Turkish Airlines

Hvilken er den mest populære flyplassen i Etiopia?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Etiopia fra flyvninger sist?

Priser for Etiopia fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Etiopia fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Etiopia flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Etiopia?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Etiopia med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Etiopia?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Etiopia, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Etiopia. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Etiopia

Finn flyvninger til disse populære byene i Etiopia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Etiopia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Etiopia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAddis Abeba9t 45m6 737 kr

De beste tingene å se og gjøre i Etiopia

Hvilke flyselskap flyr direkte til Etiopia?

Du kan fly til Etiopia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til Addis Abeba til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates, Lufthansa og SAS og mellomlande i blant annet Dubai, Frankfurt eller Paris underveis. Det er ofte flere mellomlandinger hvis du flyr fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen. Du kan fly med blant annet SAS, Lufthansa og Ethiopian Air fra Bergen/Flesland til Addis Abeba.

Når er det best å reise til Etiopia?

Når du skal reise til Etiopia er det lurt å være klar over når det er regnsesong, og når det er tørrest. Det er som regel best å besøke landet fra oktober-mai, for dette er den tørre sesongen. Regnet pleier å stoppe rundt tidlig oktober, og rett etter dette er høylandet grønt, frodig og vakkert. Dette er den perfekte tiden å dra på fjellturer, når blomstene har sprunget ut. Dersom du ønsker å reise til Etiopia og få med deg en festival, er det flere tider å reise. Blant annet kan du dra i januar under Timkat-festivalen. Temperaturene i Etiopias hovedstad Addis Abeba holder seg som regel ganske stabile, og har en makstemperatur på rundt 23 grader og laveste på rundt 5 grader. På grunn av høydenivået er det som regel alltid lurt å ha med seg litt ekstra klær. Det er også en del kaldere om natten enn om dagen uansett sesong. Andre steder som i Axum, og Bahar Dar, er det varmere, med opptil 30 grader på det varmeste. Fra juni-august er det regnsesong, så det kan være lurt å reise utenom disse månedene. I månedene med mye regn kan det for eksempel ta noe lengre tid å komme seg rundt med bil, og i tillegg kan det bli oversvømmelser enkelte steder.

Hvor lang tid tar det å fly til Etiopia?

Skal du fly til Etiopia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 9 timer og 35 minutter til Addis Abeba. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 40 minutter.

Kan man reise til Etiopia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Etiopia må du ha visum. Du kan få turistvisum når du ankommer flyplassen i Addis Abeba. Dette koster ca. 418 NOK for et opphold på inntil en måned. Du kan også søke om visum digitalt, dette gjøres på nettsidene for Etiopias e-visa. Du finner linker til hjemmesiden på regjeringens reiseinformasjon på nett. Du må også ha med gyldig pass, som er gyldig under hele oppholdet ditt.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Etiopia

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Etiopia?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Etiopia minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Etiopia med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Etiopia?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Etiopia.

Kan jeg finne flyreiser til Etiopia med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Etiopia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Etiopia?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Etiopia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Etiopia akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Etiopia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Etiopia og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Etiopia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.