Finn billig fly til Etiopia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Etiopia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Etiopia fra Norge
Addis Abeba
Addis Abeba

Nyttig informasjon om flyvningen din til Etiopia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Etiopia
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Etiopia?

    Ifølge momondo-brukerne er det Addis Abeba som er den mest populære byen i Etiopia, og den besøkes 1 366 % oftere enn andre byer i Etiopia. Jijiga og Mekele er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Etiopia?

    De billigste flyvningene til Etiopia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 128 kr med Ethiopian Air, 3 009 kr med Austrian Airlines og 3 094 kr med SAS.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Etiopia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Etiopia

Finn flyvninger til disse populære byene i Etiopia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Etiopia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Etiopia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloAddis Abeba5 552 kr

Etiopia ligger på Afrikas horn nordøst i Afrika. Landet grenser til blant annet Eritrea, Somalia og Kenya. Landet har mye høyland, og det høyeste fjellet er hele 4620 meter over havet. Dette fjellet heter Ras Dejen, og ligger i Simien som er en nasjonalpark. Fjellene i Etiopia er rester etter gamle vulkaner. I Etiopia ligger også Den Blå Nil, som er en 1500 kilometer lang elv som også renner gjennom Sudan. Den største byen i Etiopia er Addis Abeba, som også er hovedstaden. Her bor det over 3 millioner mennesker, og til sammen i hele landet bor det så mange som 86 millioner mennesker. Det finnes flere større byer her, og disse er blant annet Dire Dawa, Adama og Mekele. Noe som gjør Etiopia til et spennende land, er de mange ulike folkeslagene som bor her, til sammen over 80 forskjellige etniske grupper. I tillegg er en reise til Etiopia et spennende eventyr med masse historiske severdigheter og dramatisk natur. Når du skal bestille fly til Etiopia kan høytider og vanlige ferier påvirke flypriser, så det er lurt å bruke tid på å sammenligne flypriser online. Da kan du finne gode tilbud på fly med hotell.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Etiopia?

Du kan fly til Etiopia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til Addis Abeba til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates, Lufthansa og SAS og mellomlande i blant annet Dubai, Frankfurt eller Paris underveis. Det er ofte flere mellomlandinger hvis du flyr fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen. Du kan fly med blant annet SAS, Lufthansa og Ethiopian Air fra Bergen/Flesland til Addis Abeba.

Når er det best å reise til Etiopia?

Når du skal reise til Etiopia er det lurt å være klar over når det er regnsesong, og når det er tørrest. Det er som regel best å besøke landet fra oktober-mai, for dette er den tørre sesongen. Regnet pleier å stoppe rundt tidlig oktober, og rett etter dette er høylandet grønt, frodig og vakkert. Dette er den perfekte tiden å dra på fjellturer, når blomstene har sprunget ut. Dersom du ønsker å reise til Etiopia og få med deg en festival, er det flere tider å reise. Blant annet kan du dra i januar under Timkat-festivalen. Temperaturene i Etiopias hovedstad Addis Abeba holder seg som regel ganske stabile, og har en makstemperatur på rundt 23 grader og laveste på rundt 5 grader. På grunn av høydenivået er det som regel alltid lurt å ha med seg litt ekstra klær. Det er også en del kaldere om natten enn om dagen uansett sesong. Andre steder som i Axum, og Bahar Dar, er det varmere, med opptil 30 grader på det varmeste. Fra juni-august er det regnsesong, så det kan være lurt å reise utenom disse månedene. I månedene med mye regn kan det for eksempel ta noe lengre tid å komme seg rundt med bil, og i tillegg kan det bli oversvømmelser enkelte steder.

Hvor lang tid tar det å fly til Etiopia?

Skal du fly til Etiopia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 9 timer og 35 minutter til Addis Abeba. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 40 minutter.

Kan man reise til Etiopia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Etiopia må du ha visum. Du kan få turistvisum når du ankommer flyplassen i Addis Abeba. Dette koster ca. 418 NOK for et opphold på inntil en måned. Du kan også søke om visum digitalt, dette gjøres på nettsidene for Etiopias e-visa. Du finner linker til hjemmesiden på regjeringens reiseinformasjon på nett. Du må også ha med gyldig pass, som er gyldig under hele oppholdet ditt.


Internasjonale flyreiser til Etiopia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Addis Abeba
Raskeste flytid9t 35m
Billigst pris5 552 kr

Finn flyvninger til Etiopia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Etiopia