Søk etter og finn billige fly til Etiopia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Etiopia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Etiopia

Beste pris på enveisbillett

3 592 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 461 kr

Raskeste flytid

15t 35m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Etiopia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 592 kr (Oslo Torp Sandefjord til Addis Abeba Bole).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Etiopia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 461 kr (Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole).
Den kjappeste flyvningen til Etiopia fra Norge tar 15t 35m (Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Etiopia, deriblant Lufthansa, Austrian Airlines og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Etiopia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Etiopia fra Norge
Addis Abeba
Addis Abeba

Nyttig informasjon om flyvningen din til Etiopia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Etiopia

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Etiopia koster:
1 322 kr per person med Ethiopian Air
3 607 kr per person med SAUDIA
3 627 kr per person med Scandinavian Airlines

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Etiopia Du flyr fra. Som eksempel tar det 11t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Addis Abeba Bole. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Addis Abeba Bole i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Du kan regne med å måtte betale 11 977 kr i snitt for en flybillett til Etiopia. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 3 487 kr til Etiopia, som er det laveste vi har sett den siste uken. 41 811 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Etiopia, mens alt rundt 11 517 kr og under er rimelig for denne strekningen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Etiopia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Etiopia

Finn flyvninger til disse populære byene i Etiopia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Etiopia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Etiopia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAddis Abeba11t 30m5 754 kr

De beste tingene å se og gjøre i Etiopia

Du kan fly til Etiopia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til Addis Abeba til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates, Lufthansa og SAS og mellomlande i blant annet Dubai, Frankfurt eller Paris underveis. Det er ofte flere mellomlandinger hvis du flyr fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen. Du kan fly med blant annet SAS, Lufthansa og Ethiopian Air fra Bergen/Flesland til Addis Abeba.

Når du skal reise til Etiopia er det lurt å være klar over når det er regnsesong, og når det er tørrest. Det er som regel best å besøke landet fra oktober-mai, for dette er den tørre sesongen. Regnet pleier å stoppe rundt tidlig oktober, og rett etter dette er høylandet grønt, frodig og vakkert. Dette er den perfekte tiden å dra på fjellturer, når blomstene har sprunget ut. Dersom du ønsker å reise til Etiopia og få med deg en festival, er det flere tider å reise. Blant annet kan du dra i januar under Timkat-festivalen. Temperaturene i Etiopias hovedstad Addis Abeba holder seg som regel ganske stabile, og har en makstemperatur på rundt 23 grader og laveste på rundt 5 grader. På grunn av høydenivået er det som regel alltid lurt å ha med seg litt ekstra klær. Det er også en del kaldere om natten enn om dagen uansett sesong. Andre steder som i Axum, og Bahar Dar, er det varmere, med opptil 30 grader på det varmeste. Fra juni-august er det regnsesong, så det kan være lurt å reise utenom disse månedene. I månedene med mye regn kan det for eksempel ta noe lengre tid å komme seg rundt med bil, og i tillegg kan det bli oversvømmelser enkelte steder.

Skal du fly til Etiopia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 9 timer og 35 minutter til Addis Abeba. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 40 minutter.

Når du skal reise til Etiopia må du ha visum. Du kan få turistvisum når du ankommer flyplassen i Addis Abeba. Dette koster ca. 418 NOK for et opphold på inntil en måned. Du kan også søke om visum digitalt, dette gjøres på nettsidene for Etiopias e-visa. Du finner linker til hjemmesiden på regjeringens reiseinformasjon på nett. Du må også ha med gyldig pass, som er gyldig under hele oppholdet ditt.


Internasjonale flyreiser til Etiopia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Addis Abeba
Raskeste flytid11t 30m
Laveste pris5 754 kr

Start planleggingen av reisen til Etiopia


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Etiopia.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Etiopia som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Etiopia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Etiopia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Etiopia og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Etiopia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Etiopia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.