Finn billig fly til Marokko

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Marokko

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Marokko fra Norge
Marrakech
Marrakech

Nyttig informasjon om flyvningen din til Marokko

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Marokko
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Marokko?

    Ifølge momondo-brukerne er det Marrakech som er den mest populære byen i Marokko, og den besøkes 381 % oftere enn andre byer i Marokko. Casablanca og Nador er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Marokko?

    De billigste flyvningene til Marokko som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 188 kr med Ryanair, 308 kr med Air Arabia Maroc og 562 kr med easyJet.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Marokko? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Marokko

Finn flyvninger til disse populære byene i Marokko fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Marokko

Disse rutene har de billigste flyvningene til Marokko som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloMarrakech309 kr
OsloAgadir660 kr
StavangerMarrakech1 027 kr
OsloTangier1 202 kr
BergenMarrakech1 261 kr
BergenTangier1 294 kr
OsloCasablanca1 536 kr
OsloRabat2 037 kr
OsloFez2 146 kr
BergenCasablanca2 313 kr

Marokko er et land i Nord-Afrika, som grenser til Vest-Sahara og Algerie. Dessuten har landet kyst mot Atlanterhavet og Middelhavet. Landet strekker seg ut mot Spania, og det er bare en kort båttur mellom de to landene. Hovedstaden i Marokko heter Rabat og den ligger på kysten mot Atlanterhavet. En annen svært populær by å reise til når man besøker Marokko, er Marrakech. Denne byen ligger ved foten av Atlasfjellene og er en livlig by med fantastisk atmosfære, i tillegg til spennende historie. Noen av høydepunktene i byen er Djemma El-Fna som er en stor plass i byen, Saadian gravkammer, og El Badi-palasset. Det er også viktig å få med seg de livlige basarene der du kan kjøpe suvenirer og mat. Det er svært populært å bo innenfor murene i gamlebyen i Marrakech. Det er også fantastiske steder å besøke for deg som vil fly til Marokko på strandferie. Du kan for eksempel reise til Agadir som er en kystby, og faktisk den sørligste storbyen du finner i Marokko. Dette er en by som trekker mange turister hvert år. Det er lurt å huske på at høytider og ferier kan påvirke flypriser, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Marokko, og spesielt i høysesongen som er juli-september.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Marokko?

Det er flere steder å velge som sin destinasjon når du skal fly til Marokko og dette er blant annet Marrakech, Agadir og Tanger. Du kan fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Marrakech med Norwegian. Fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, må du regne med minst en mellomlanding underveis. Det er som regel en eller to mellomlandinger på reisen, og du kan fly med blant annet SAS, Lufthansa og KLM. Det er vanlig å mellomlande i blant annet København, Amsterdam, Frankfurt eller Barcelona.

Når er det best å reise til Marokko?

Skal du reise til Marokkos sørlige deler, spesielt innover mot ørkenlandskapet, bør du reise utenom sommermånedene, for da kan det bli svært varmt. Dra heller hit om høsten eller våren når det er litt kaldere i luften. Da er det mer behagelig å dra på utflukter og å få med seg severdighetene. Reiser du til kysten, for eksempel til den populære feriebyen Agadir, kan du nyte lange sommerdager i juni-september. Da er det fantastisk å ligge på stranden og ta seg en svømmetur i havet, og kjøle seg ned i sommervarmen. Om våren, rundt april-mai er kanskje den aller beste tiden å fly til Marokko. Da er det sommertemperaturer, både i sør og i fjellområdene. I tillegg er det behagelig vær både på Middelhavskysten og Atlanterhavskysten i landet. Om vinteren kan du også reise til sørlige deler av Marokko og ha behagelige temperaturer, men det er lurt å ha med seg litt ekstra klær til kvelden, for det kan bli en del kaldere om kvelden og natten. Skal du velge den beste tiden å reise, er det anbefalt å dra mars-juni eller september-november. Da slipper du unna den aller varmeste sommervarmen og kan nyte behagelige temperaturer på rundt 15-27 grader.

Hvor lang tid tar det å fly til Marokko?

Skal du fly til Marokko fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 50 minutter til Marrakech. Til Agadir tar det fra omtrent fra 8 timer og 50 minutter med mellomlanding. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 9 timer og 45 minutter med mellomlanding underveis.

Kan man reise til Marokko uten pass eller visum?

Når du skal reise til Marokko trenger du ikke visum hvis du skal være der i mindre enn tre måneder. Du må ha med deg pass som er gyldig i minst seks måneder fra du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Marokko

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Marrakech
Raskeste flytid9t 25m
Billigst pris309 kr
Flyvninger fra Oslo til Agadir
Raskeste flytid20t 05m
Billigst pris660 kr
Flyvninger fra Stavanger til Marrakech
Raskeste flytid25t 35m
Billigst pris1 027 kr
Flyvninger fra Oslo til Tangier
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris1 202 kr
Flyvninger fra Bergen til Marrakech
Raskeste flytid16t 20m
Billigst pris1 261 kr
Flyvninger fra Bergen til Tangier
Raskeste flytid30t 30m
Billigst pris1 294 kr
Flyvninger fra Oslo til Casablanca
Raskeste flytid15t 25m
Billigst pris1 536 kr
Flyvninger fra Oslo til Rabat
Raskeste flytid16t 00m
Billigst pris2 037 kr
Flyvninger fra Oslo til Fez
Raskeste flytid7t 15m
Billigst pris2 146 kr
Flyvninger fra Bergen til Casablanca
Raskeste flytid26t 30m
Billigst pris2 313 kr
Flyvninger fra Stavanger til Agadir
Raskeste flytid35t 25m
Billigst pris2 488 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rabat
Raskeste flytid14t 20m
Billigst pris2 855 kr
Flyvninger fra Oslo til Nador
Raskeste flytid29t 30m
Billigst pris3 390 kr

Finn flyvninger til Marokko

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Marokko