Finn billige fly til Windhoek

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Windhoek

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Windhoek fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Windhoek

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass (WDH)

Vanligvis er flyvninger til Windhoek fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L, som i gjennomsnitt koster 6 404 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Windhoek koster i gjennomsnitt kun 5 052 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember41 % dyrereDet koster ca. 9 044 kr for flyvninger til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Windhoek?

Windhoek er et ypperlig sted å begynne eller avslutte ferieoppholdet ditt når du reise til Namibia. Den grønne byen skaper en vakker kontrast med ørkenlandskapet, og her finner du et mildt sagt fascinerende arkitektur som germanske, gammeldagse slott og moderne kontorbygninger av glass. Severdigheter, kultur, spennende matretter og bra shoppingmuligheter er bare noe av det den urbane afrikanske byen har å friste med, noe som gir en perfekt avveksling fra safari og nasjonalparker. Klimaet er behagelig året rundt, og det er ofte kjøligere i Windhoek enn i resten av Namibia grunnet antall høydemeter over havet. De kjøligste månedene er fra mai-oktober og de varmeste varer fra desember-mars. Vinterhalvåret er en fin tid for å finne billige fly til Windhoek. Det eneste du må være obs på er at prisen for hotell og flyreiser stiger i desember og rundt juleferien. Det kan også være dyrere å reise rundt juli-august, og du bør derfor bestille hotell og fly til Windhoek tur-retur to-tre måneder i forkant.

 • Hvilken flyvning til Windhoek er den absolutt billigste?

  1 106 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Windhoek. Denne flyvningen er fra Cape Town, og er 82 % billigere enn de fleste flyvninger til Windhoek. Du kan finne den billigste prisen til Windhoek fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Windhoek?

  Den billigste måneden å fly til Windhoek fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 052 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Windhoek i mars, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Windhoek i august ligger i gjennomsnitt på 5 494 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Windhoek?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Windhoek. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 404 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Windhoek?

  De som skal fly til Windhoek kan potensielt finne bedre priser for Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass (42 km fra sentrum i Windhoek), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Windhoek?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Windhoek Eros flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Windhoek, med en gjennomsnittspris på 6 261 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Windhoek

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Windhoek som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
18. okt.
BGO02:05Bergen Flesland
26t 30m
2 stopp
WDH04:35Windhoek Hosea Kutako Int'L
26. okt.
WDH13:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
23t 05m
2 stopp
BGO12:55Bergen Flesland
7 812 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
BGO06:20Bergen Flesland
21t 45m
2 stopp
WDH04:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
25. okt.
WDH09:40Windhoek Hosea Kutako Int'L
29t 05m
2 stopp
BGO14:45Bergen Flesland
8 680 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
BGO06:20Bergen Flesland
21t 45m
2 stopp
WDH04:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
27. okt.
WDH05:25Windhoek Hosea Kutako Int'L
33t 20m
2 stopp
BGO14:45Bergen Flesland
8 793 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. okt.
BGO06:20Bergen Flesland
21t 45m
2 stopp
WDH04:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
24. okt.
WDH09:20Windhoek Hosea Kutako Int'L
22t 35m
2 stopp
BGO07:55Bergen Flesland
8 819 kr
Finn lignende
Lufthansa
31. des.
SVG06:20Stavanger Sola
20t 45m
2 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
14. jan.
WDH15:10Windhoek Hosea Kutako Int'L
16t 15m
2 stopp
SVG07:25Stavanger Sola
9 218 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
BGO11:50Bergen Flesland
16t 15m
2 stopp
WDH04:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
28. okt.
WDH09:40Windhoek Hosea Kutako Int'L
22t 15m
2 stopp
BGO07:55Bergen Flesland
9 635 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Windhoek

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Windhoek, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ethiopian Air
Ethiopian Air
BGOBergen Flesland
26t 30m
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L
Ethiopian Air
OSLOslo Gardermoen
26t 15m
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L

Flyplasser nære Windhoek

Under finner du alle flyplassene i Windhoek sammen med avstanden til sentrum

Du lander enten på Chief Hosea Kutako International Airport eller Eros Airport når du kommer med fly til Windhoek. Førstnevnte ligger lengre unna, og det er ikke så enkelt å bruke kollektivtransport når du skal videre inn til byen. Det skal gå en buss som samsvarer med flytidene, men dette bør du undersøke ved ankomst. Både taxi og leiebil er praktisk når du vil komme deg direkte til hotellet fra flyplassen, uten å måtte spasere rundt i sentrum eller bytte buss. Du bør imidlertid være forberedt på at det er venstrekjøring i Namibia, og trafikken kan virke ganske kaotisk for besøkende i landet. Et annet alternativ er å bestille transport på forhånd, eller du kan leie inn en privatsjåfør under oppholdet som du kan ringe til ved behov.


Populære flybilletter til Windhoek

Finn dine flybilletter til Windhoek med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Windhoek
Raskeste flytid26t 15m
Billigst pris6 597 kr
Flyvninger fra Bergen til Windhoek
Raskeste flytid26t 30m
Billigst pris7 812 kr
Flyvninger fra Stavanger til Windhoek
Raskeste flytid20t 45m
Billigst pris9 218 kr

Du har flere valgmuligheter når du vil komme deg rundt i byen. Det står fellestaxier ved Wernhill Park Centre. De kjører en fastsatt rute, og prisen avhenger av hvor langt du skal. Du finner vanlige taxier ved busstasjonene. Det hender at du kan forhandle frem en pris, men som regel bruker sjåføren enten taksameter eller en fastsatt kilometerpris. Ellers ligger de fleste severdigheter i nærheten av hverandre, og du kan fint spasere rundt i sentrum. Det er også ganske enkelt å finne parkering i sentrum, om du velger å leie en bil under oppholdet ditt. Du må betale for parkering på dagtid, men på kveldstid pleier det å være gratis.


Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Windhoek, ettersom turister får tillatelse til å besøke Namibia i inntil tre måneder. Det koster ingenting å få tillatelse, men du kan ikke reise uten pass med blanke sider og plass til stempel ved inn- og utreise. Du kan bli bedt om å vise frem returbillett og bevise at du har økonomiske midler under oppholdet ditt. Det kan hende at du må ta gulfebervaksine ved innreise. Det anbefales å heller ta vaksinen i Norge og ta med vaksinasjonskort som bevis.


Start planleggingen av reisen til Windhoek


Hva bør oppleves i Windhoek?

Christuskirche, Daan Viljoen Game Park og National Museum of Namibia er noen av de mest populære severdighetene i byen. I tillegg er Namibia godt kjent for sin spektakulære natur, og du kan fint veksle mellom byliv og naturopplevelser.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Windhoek. Standarden på helsetjenestene er generelt sett ganske bra.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det pleier å være trygt å drikke springvann i Namibia generelt sett, men hvis du er usikker kan du spørre på hotellet eller kjøpe flaskevann.


Finn fly til andre byer i Namibia

Windhoek har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?