Fly Afrika Namibia Windhoek

Finn billige fly til Windhoek

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Windhoek (ERS)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Windhoek

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Windhoek fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Windhoek

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass (WDH)

Vanligvis er flyvninger til Windhoek fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L, som i gjennomsnitt koster 6 262 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Windhoek koster i gjennomsnitt kun 4 931 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember40 % dyrereDet koster ca. 8 844 kr for flyvninger til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Windhoek?

Windhoek er et ypperlig sted å begynne eller avslutte ferieoppholdet ditt når du reise til Namibia. Den grønne byen skaper en vakker kontrast med ørkenlandskapet, og her finner du et mildt sagt fascinerende arkitektur som germanske, gammeldagse slott og moderne kontorbygninger av glass. Severdigheter, kultur, spennende matretter og bra shoppingmuligheter er bare noe av det den urbane afrikanske byen har å friste med, noe som gir en perfekt avveksling fra safari og nasjonalparker. Klimaet er behagelig året rundt, og det er ofte kjøligere i Windhoek enn i resten av Namibia grunnet antall høydemeter over havet. De kjøligste månedene er fra mai-oktober og de varmeste varer fra desember-mars. Vinterhalvåret er en fin tid for å finne billige fly til Windhoek. Det eneste du må være obs på er at prisen for hotell og flyreiser stiger i desember og rundt juleferien. Det kan også være dyrere å reise rundt juli-august, og du bør derfor bestille hotell og fly til Windhoek tur-retur to-tre måneder i forkant.

Hvilken flyvning til Windhoek er den absolutt billigste?

1 082 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Windhoek. Denne flyvningen er fra Cape Town, og er 82 % billigere enn de fleste flyvninger til Windhoek. Du kan finne den billigste prisen til Windhoek fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Windhoek?

Hvis du ikke kan fly til Windhoek i mars, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Windhoek i august ligger i gjennomsnitt på 5 372 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Windhoek?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Windhoek fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 335 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Windhoek?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Windhoek fra Norge en søndag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på søndag for så lite som 5 835 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en mandag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 7 704 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Windhoek.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Windhoek?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Windhoek fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 6 053 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 6 458 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Windhoek?

De som skal fly til Windhoek kan potensielt finne bedre priser for Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass (42 km fra sentrum i Windhoek), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Windhoek?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Windhoek Eros flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Windhoek, med en gjennomsnittspris på 6 122 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Windhoek

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Windhoek som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. okt.
13:45Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
04:20Windhoek Hosea Kutako Int'L
19. okt.
16:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
18t 00m
1 stopp
10:00Oslo Gardermoen
38 337 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
21. mai
15:45Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
09:20Windhoek Hosea Kutako Int'L
23. mai
10:30Windhoek Hosea Kutako Int'L
21t 25m
2 stopp
07:55Oslo Gardermoen
11 050 kr
Finn lignende
Lufthansa
29. mai
06:55Stavanger Sola
19t 55m
2 stopp
02:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
12. jun.
14:45Windhoek Hosea Kutako Int'L
22t 25m
2 stopp
13:10Stavanger Sola
11 016 kr
Finn lignende
Lufthansa
20. mai
10:30Stavanger Sola
16t 20m
2 stopp
02:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
23. mai
04:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
27t 50m
2 stopp
08:40Stavanger Sola
7 876 kr
Finn lignende
Lufthansa
20. mai
10:30Stavanger Sola
16t 20m
2 stopp
02:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
23. mai
04:50Windhoek Hosea Kutako Int'L
29t 10m
2 stopp
10:00Stavanger Sola
7 893 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. okt.
07:35Oslo Gardermoen
20t 45m
2 stopp
04:20Windhoek Hosea Kutako Int'L
19. okt.
05:30Windhoek Hosea Kutako Int'L
26t 25m
2 stopp
07:55Oslo Gardermoen
23 408 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Windhoek

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Windhoek, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
20. sep.
05:15Oslo Gardermoen
21t 20m
1 stopp
02:35Windhoek Hosea Kutako Int'L
4 583 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
06:45Oslo Gardermoen
25t 55m
2 stopp
08:40Windhoek Hosea Kutako Int'L
4 099 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
07:25Oslo Gardermoen
49t 55m
3 stopp
09:20Windhoek Hosea Kutako Int'L
4 821 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Windhoek?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Windhoek

Qatar Airways, Lufthansa, Ethiopian Air og enkelte andre selskaper flyr til Windhoek på ca. 14-18 timer fra Oslo/Gardermoen, alt etter hvor lange mellomlandingene er og hvor mange stopp det er på veien. Det kan lønne seg å bruke litt tid på å sammenligne flybilletter til Windhoek på nett før du bestiller. Du kan ofte finne svært billige flybilletter til Windhoek online om du ikke har noe imot lengre reisetid.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Windhoek, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander enten på Chief Hosea Kutako International Airport eller Eros Airport når du kommer med fly til Windhoek. Førstnevnte ligger lengre unna, og det er ikke så enkelt å bruke kollektivtransport når du skal videre inn til byen. Det skal gå en buss som samsvarer med flytidene, men dette bør du undersøke ved ankomst. Både taxi og leiebil er praktisk når du vil komme deg direkte til hotellet fra flyplassen, uten å måtte spasere rundt i sentrum eller bytte buss. Du bør imidlertid være forberedt på at det er venstrekjøring i Namibia, og trafikken kan virke ganske kaotisk for besøkende i landet. Et annet alternativ er å bestille transport på forhånd, eller du kan leie inn en privatsjåfør under oppholdet som du kan ringe til ved behov.


Hvordan kommer man seg rundt i Windhoek?

Du har flere valgmuligheter når du vil komme deg rundt i byen. Det står fellestaxier ved Wernhill Park Centre. De kjører en fastsatt rute, og prisen avhenger av hvor langt du skal. Du finner vanlige taxier ved busstasjonene. Det hender at du kan forhandle frem en pris, men som regel bruker sjåføren enten taksameter eller en fastsatt kilometerpris. Ellers ligger de fleste severdigheter i nærheten av hverandre, og du kan fint spasere rundt i sentrum. Det er også ganske enkelt å finne parkering i sentrum, om du velger å leie en bil under oppholdet ditt. Du må betale for parkering på dagtid, men på kveldstid pleier det å være gratis.


Kan man reise til Windhoek uten pass eller visum?

Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Windhoek, ettersom turister får tillatelse til å besøke Namibia i inntil tre måneder. Det koster ingenting å få tillatelse, men du kan ikke reise uten pass med blanke sider og plass til stempel ved inn- og utreise. Du kan bli bedt om å vise frem returbillett og bevise at du har økonomiske midler under oppholdet ditt. Det kan hende at du må ta gulfebervaksine ved innreise. Det anbefales å heller ta vaksinen i Norge og ta med vaksinasjonskort som bevis.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Windhoek?

Christuskirche, Daan Viljoen Game Park og National Museum of Namibia er noen av de mest populære severdighetene i byen. I tillegg er Namibia godt kjent for sin spektakulære natur, og du kan fint veksle mellom byliv og naturopplevelser.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Windhoek. Standarden på helsetjenestene er generelt sett ganske bra.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det pleier å være trygt å drikke springvann i Namibia generelt sett, men hvis du er usikker kan du spørre på hotellet eller kjøpe flaskevann.Finn fly til andre byer i Namibia

Windhoek har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Afrika Namibia Windhoek
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse