Finn billige fly til Windhoek

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Windhoek

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Windhoek

Beste pris på tur/retur-billett

5 284 kr

Raskeste flytid

15t 55m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Windhoek fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 284 kr (Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Den kjappeste flyvningen til Windhoek fra Norge tar 15t 55m (Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Windhoek, deriblant Lufthansa, Austrian Airlines og Ethiopian Air.

Windhoek flyinnsikt og trender

Se innsikt for Windhoek-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Windhoek?

Den billigste måneden å fly til Windhoek fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 945 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Windhoek i Januar, er oktober det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Windhoek i oktober ligger i gjennomsnitt på 6 556 kr.

Hvilken flyvning til Windhoek er den absolutt billigste?

2 695 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Windhoek. Denne flyvningen er fra Gaborone, og er 53 % billigere enn de fleste flyvninger til Windhoek. Du kan finne den billigste prisen til Windhoek fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Windhoek?

I gjennomsnitt tar det 17t 35m å fly fra Norge til Windhoek dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Windhoek Hosea Kutako Int'L (den mest populære flyplassen i Windhoek). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Windhoek Hosea Kutako Int'L, ligger flytiden på rundt 19t 05m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Windhoek?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 0 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Windhoek. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 8 865 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Windhoek

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Windhoek fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Windhoek

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Windhoek (NA1)

Vanligvis er flyvninger til Windhoek fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Windhoek, som i gjennomsnitt koster 8 836 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Windhoek koster i gjennomsnitt kun 5 945 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai37 % dyrereDet koster ca. 12 115 kr for flyvninger til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WINDHOEK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober351 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Windhoek fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Windhoek

Windhoek er et ypperlig sted å begynne eller avslutte ferieoppholdet ditt når du reise til Namibia. Den grønne byen skaper en vakker kontrast med ørkenlandskapet, og her finner du et mildt sagt fascinerende arkitektur som germanske, gammeldagse slott og moderne kontorbygninger av glass. Severdigheter, kultur, spennende matretter og bra shoppingmuligheter er bare noe av det den urbane afrikanske byen har å friste med, noe som gir en perfekt avveksling fra safari og nasjonalparker. Klimaet er behagelig året rundt, og det er ofte kjøligere i Windhoek enn i resten av Namibia grunnet antall høydemeter over havet. De kjøligste månedene er fra mai-oktober og de varmeste varer fra desember-mars. Vinterhalvåret er en fin tid for å finne billige fly til Windhoek. Det eneste du må være obs på er at prisen for hotell og flyreiser stiger i desember og rundt juleferien. Det kan også være dyrere å reise rundt juli-august, og du bør derfor bestille hotell og fly til Windhoek tur-retur to-tre måneder i forkant.

De som skal fly til Windhoek kan potensielt finne bedre priser for Windhoek Hosea Kutako Int'L flyplass (42 km fra sentrum i Windhoek), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Windhoek Eros flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Windhoek, med en gjennomsnittspris på 5 752 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Windhoek

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Windhoek som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. jan.
OSL09:30Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
8. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
14t 05m
1 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
5 284 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
15. jan.
OSL09:30Oslo Gardermoen
41t 35m
2 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
8. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
42t 50m
2 stopp
OSL09:50Oslo Gardermoen
5 589 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. jan.
OSL11:10Oslo Gardermoen
15t 55m
1 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
8. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
14t 05m
1 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
5 925 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jan.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
23t 10m
2 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
8. feb.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
41t 15m
2 stopp
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
6 475 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jan.
OSL00:55Oslo Gardermoen
26t 10m
1 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
22. jan.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
18t 50m
2 stopp
OSL09:50Oslo Gardermoen
7 503 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jan.
OSL03:45Oslo Gardermoen
23t 20m
2 stopp
WDH03:05Windhoek Hosea Kutako Int'L
22. jan.
WDH15:00Windhoek Hosea Kutako Int'L
18t 50m
2 stopp
OSL09:50Oslo Gardermoen
7 768 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Windhoek

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Windhoek, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ethiopian Air og Lufthansa
Ethiopian Air
OSLOslo Gardermoen
17t 35m
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L
Ethiopian Air
BGOBergen Flesland
19t 05m
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L
Lufthansa
SVGStavanger Sola
22t 20m
WDHWindhoek Hosea Kutako Int'L

Andre kabinklasser for flyvninger til Windhoek

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Windhoek

Hvilke flyselskaper flyr til Windhoek?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Windhoek

Hvilke flyselskaper flyr til Windhoek?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Windhoek from Norge are Lufthansa, Ethiopian Air, KLM and Qatar Airways. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Windhoek

Under finner du alle flyplassene i Windhoek sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Windhoek fra flyplassen

Du lander enten på Chief Hosea Kutako International Airport eller Eros Airport når du kommer med fly til Windhoek. Førstnevnte ligger lengre unna, og det er ikke så enkelt å bruke kollektivtransport når du skal videre inn til byen. Det skal gå en buss som samsvarer med flytidene, men dette bør du undersøke ved ankomst. Både taxi og leiebil er praktisk når du vil komme deg direkte til hotellet fra flyplassen, uten å måtte spasere rundt i sentrum eller bytte buss. Du bør imidlertid være forberedt på at det er venstrekjøring i Namibia, og trafikken kan virke ganske kaotisk for besøkende i landet. Et annet alternativ er å bestille transport på forhånd, eller du kan leie inn en privatsjåfør under oppholdet som du kan ringe til ved behov.


Populære flybilletter til Windhoek

Finn dine flybilletter til Windhoek med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Windhoek
Raskeste flytid17t 35m
Laveste pris5 284 kr
Flyvninger fra Bergen til Windhoek
Raskeste flytid19t 05m
Laveste pris4 673 kr
Flyvninger fra Stavanger til Windhoek
Raskeste flytid22t 20m
Laveste pris13 143 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Windhoek

Du har flere valgmuligheter når du vil komme deg rundt i byen. Det står fellestaxier ved Wernhill Park Centre. De kjører en fastsatt rute, og prisen avhenger av hvor langt du skal. Du finner vanlige taxier ved busstasjonene. Det hender at du kan forhandle frem en pris, men som regel bruker sjåføren enten taksameter eller en fastsatt kilometerpris. Ellers ligger de fleste severdigheter i nærheten av hverandre, og du kan fint spasere rundt i sentrum. Det er også ganske enkelt å finne parkering i sentrum, om du velger å leie en bil under oppholdet ditt. Du må betale for parkering på dagtid, men på kveldstid pleier det å være gratis.


Visumkrav for Windhoek

Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Windhoek, ettersom turister får tillatelse til å besøke Namibia i inntil tre måneder. Det koster ingenting å få tillatelse, men du kan ikke reise uten pass med blanke sider og plass til stempel ved inn- og utreise. Du kan bli bedt om å vise frem returbillett og bevise at du har økonomiske midler under oppholdet ditt. Det kan hende at du må ta gulfebervaksine ved innreise. Det anbefales å heller ta vaksinen i Norge og ta med vaksinasjonskort som bevis.


Start planleggingen av reisen til Windhoek


De beste tingene å se og gjøre i Windhoek

Christuskirche, Daan Viljoen Game Park og National Museum of Namibia er noen av de mest populære severdighetene i byen. I tillegg er Namibia godt kjent for sin spektakulære natur, og du kan fint veksle mellom byliv og naturopplevelser.

Det anbefales å ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Windhoek. Standarden på helsetjenestene er generelt sett ganske bra.

Det pleier å være trygt å drikke springvann i Namibia generelt sett, men hvis du er usikker kan du spørre på hotellet eller kjøpe flaskevann.


Finn fly til andre byer i Namibia

Windhoek har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Windhoek for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Windhoek.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Windhoek nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Windhoek og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.