Finn billige fly til Dar-es-Salaam

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dar-es-Salaam

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dar-es-Salaam fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dar-es-Salaam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dar-es-Salaam

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Dar-es-Salaam (DAR)

Vanligvis er flyvninger til Dar-es-Salaam fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Dar-es-Salaam, som i gjennomsnitt koster 4 731 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAR-ES-SALAAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dar-es-Salaam koster i gjennomsnitt kun 3 951 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DAR-ES-SALAAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 6 327 kr for flyvninger til Dar-es-Salaam fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DAR-ES-SALAAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember600 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dar-es-Salaam fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dar-es-Salaam?

En god tid for å fly til Dar Es Salaam og nyte nasjonalparkene i tørt og fint vær er juni-oktober. Været er allikevel varmt året rundt, men det kan forekomme endel regn i mars-april. Du har derimot gode sjanser for å finne billige fly til Dar Es Salaam i regnperioden. Du bør også være oppmerksom på at flybilletter til Dar Es Salaam ofte øker i skoleferier og rundt juli, og det anbefales i så fall å bestille i god tid. Januar-februar er spesielt gunstige måneder for å sikre deg en billig reise til Tanzania, og du kan få gode tilbud som inkluderer hotell og flyreise tur-retur for en lav sum.

 • Hvilken flyvning til Dar-es-Salaam er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Dar-es-Salaam fra Dar-es-Salaam for 424 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Dar-es-Salaam. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Dar-es-Salaam fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Dar-es-Salaam?

  Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dar-es-Salaam. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 951 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Dar-es-Salaam i November, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 968 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dar-es-Salaam?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 24 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Dar-es-Salaam. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 4 916 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Dar-es-Salaam utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Dar-es-Salaam for 2 586 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dar-es-Salaam?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Dar-es-Salaam. Hvis du planlegger å fly til Dar-es-Salaam, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zanzibar Kisauni flyplass (67 km fra sentrum i Dar-es-Salaam), eller Kilindoni Mafia flyplass (128 km fra sentrum i Dar-es-Salaam).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dar-es-Salaam?

  Kilindoni Mafia flyplass har en gjennomsnittspris på 1 107 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Dar-es-Salaam. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Dar-es-Salaam

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dar-es-Salaam som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
12. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
31t 35m
1 stopp
DAR20:05Dar-es-Salaam
18. nov.
DAR23:05Dar-es-Salaam
14t 20m
1 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
2 586 kr
Finn lignende
Qatar Airways
10. nov.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 00m
2 stopp
DAR03:00Dar-es-Salaam
23. nov.
DAR20:15Dar-es-Salaam
14t 05m
1 stopp
OSL10:20Oslo Gardermoen
3 572 kr
Finn lignende
Kenya Airways
12. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
30t 55m
2 stopp
DAR08:25Dar-es-Salaam
19. nov.
DAR15:40Dar-es-Salaam
21t 55m
2 stopp
OSL13:35Oslo Gardermoen
4 103 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. nov.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 00m
2 stopp
DAR03:00Dar-es-Salaam
24. nov.
DAR06:15Dar-es-Salaam
23t 30m
2 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
4 162 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
5. jan.
OSL13:45Oslo Gardermoen
16t 35m
2 stopp
DAR06:20Dar-es-Salaam
19. jan.
DAR11:45Dar-es-Salaam
17t 00m
2 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
4 305 kr
Finn lignende
Emirates
15. feb.
OSL09:10Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
DAR02:10Dar-es-Salaam
19. feb.
DAR10:25Dar-es-Salaam
22t 35m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
4 372 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dar-es-Salaam

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dar-es-Salaam, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
14t 30m
DARDar-es-Salaam
Air France
OSLOslo Gardermoen
16t 35m
DARDar-es-Salaam
Air France
BGOBergen Flesland
30t 40m
DARDar-es-Salaam

Hvilke flyselskaper flyr til Dar-es-Salaam?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dar-es-Salaam
 • Hvilke flyselskaper flyr til Dar-es-Salaam?

  På flyreiser fraNorge til Dar-es-Salaam, benytter momondos brukere som regel airlines such as Turkish Airlines, KLM, Lufthansa og Ethiopian Air. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Dar-es-Salaam

Under finner du alle flyplassene i Dar-es-Salaam sammen med avstanden til sentrum

Det finnes flere flyplasser i Tanzania, men du lander nok på Dar Es Salaam/Julius Nyerere når du ankommer med fly til Dar Es Salaa. Hotellene er ofte behjelpelige med å arrangere transport til og fra flyplassen, men hvis du ikke har avtalt noe kan du ta taxi. Det bør koste rundt 20-25 USD (200-250 NOK), men du må være obs på at sjåførene ofte ikke bruke taksameter. Det anbefales å forhandle frem prisen på forhånd for å ikke bli lurt. Det går også busser til og fra flyplassen, men du må gå et lite stykke til veien for å finne busstoppet.


Populære flybilletter til Dar-es-Salaam

Finn dine flybilletter til Dar-es-Salaam med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid16t 35m
Billigst pris3 606 kr
Flyvninger fra Bergen til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid30t 40m
Billigst pris7 641 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dar-es-Salaam
Raskeste flytid30t 25m
Billigst pris32 586 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dar-es-Salaam

Du kan benytte deg av minibusser om du vil bruke offentlig transport, og disse kalles for daladala blant de lokale. Busstasjonen heter Ubungo. Bussene har skilt foran som sier hvilken rute det er, og du kan gå av og på som du vil. Se etter ordet posta om du vil til sentrum. Det eneste du trenger å gjøre når du vil av er å si shoo-sha til sjåføren. Du kan velge mellom ulike busselskaper, men du må være obs på at de billigste beveger seg svært sakte. Det kan også være risikabelt å ta buss om natten, selv om Dar Es Salaam er en av de tryggeste byene i Tanzania.


Visumkrav for Dar-es-Salaam

Det er viktig å sørge for at du ikke reiser til Tanzania uten pass. Du må også passe på at det er gyldig i mist seks måneder etter at du reiser inn i landet. Du trenger dessuten visum for å reise til Dar Es Salaam. Du kan kjøpe et visum med tre måneders varighet ved innreise for 50 USD (500 NOK). Du kan alternativt søke på forhånd hos Tanzanias ambassade i Stockholm.


Start planleggingen av reisen til Dar-es-Salaam


De beste tingene å se og gjøre i Dar-es-Salaam

Hva bør oppleves Dar Es Salaam?

Nasjonalparkene er for mange de største severdighetene i Tanzania, og Dar Es Salaam er en utmerket base for å nyte både byliv og villmark. Her kan du dykke, dra på safari, boltre deg på Tanzanias største marked Karialoo og slappe av på Coco Beach.

Aktiviteter med barn

Det finnes mye moro for barn i Dar Es Salaam, fra trampoliner på Bounce til badelandet Kunduchi Wet ‘n’ Wild. En båttur til Bongoyo for å snorkle og spise fersk, grillet fisk anbefales for både store og små.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Ja, det kan lønne seg å kjøpe reiseforsikring når du skal reise til Afrika.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du bør kjøpe vann på flaske.

Bør jeg tipse?

Det er en del av kulturen å gi tips i Afrika, og Dar Es Salaam er ikke et unntak. Omtrent 10 % av restaurantregningen blir garantert tatt godt i mot.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Byen er kjent for sine markeder med afrikansk mote, krydder og kunst.