Finn billige fly til Durban

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Durban

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Durban fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Durban

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Durban

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Durban (DUR)

Vanligvis er flyvninger til Durban fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Durban King Shaka internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 6 182 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Durban koster i gjennomsnitt kun 5 068 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember33 % dyrereDet koster ca. 7 556 kr for flyvninger til Durban fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril336 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Durban fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Durban?

Durban er en by som kan besøkes året rundt, takket være det behagelige klimaet. Den beste tiden for å nyte strendene er mai-november. Det pleier å være ganske travelt både rundt juli-august og i skoleferier generelt. Vi anbefaler at du er tidlig ute med å bestille hotell og flybilletter til Durban i sommermånedene, særlig under Durbans internasjonale filmfestival i juli. Regnsesongen varer fra november-februar, og du finner ofte svært billige fly til Durban rundt januar-februar. Du må belage deg på regn hver dag, men fordelen er at du kan kose deg med byens severdigheter og attraksjoner uten å betale så mye for hotell og flyreiser. November er også en bra måned for å finne rimelige fly til Durban.

 • Hvilken flyvning til Durban er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Durban fra Johannesburg fant flyvninger som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Durban. Du kan finne den billigste prisen til Durban fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Durban?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Durban 53 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Durban med en gjennomsnittspris på 6 182 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Durban?

  De som skal fly til Durban kan potensielt finne bedre priser for Durban King Shaka internasjonale lufthavn flyplass (29 km fra Durban ), Pietermaritzburg flyplass (66 km fra sentrum i Durban) eller Margate flyplass (129 km fra sentrum i Durban), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Durban?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Durban Virginia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Durban, med en gjennomsnittspris på 8 314 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Durban

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Durban som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
OSLOslo Gardermoen
25t 55m
DURDurban King Shaka internasjonale lufthavn
Air France
BGOBergen Flesland
28t 15m
DURDurban King Shaka internasjonale lufthavn

Finn de billigste enveisflyvningene til Durban

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Durban, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
25t 55m
DURDurban King Shaka internasjonale lufthavn
Air France
BGOBergen Flesland
28t 15m
DURDurban King Shaka internasjonale lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Durban?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Durban
 • Hvilke flyselskaper flyr til Durban?

  På reiser til Durban fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: British Airways, South African, Qatar Airways eller Emirates. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Durban

Under finner du alle flyplassene i Durban sammen med avstanden til sentrum

Mange hotell tilbyr flyplasstransport til ganske billige og konkurransedyktige priser. Det anbefales å undersøke hva de har å tilby, særlig om du er ivrig etter å reise direkte til hotellet fra flyplassen. Vanlig taxi til sentrum bør koste omtrent 400 ZAR (250 NOK). Det går også en shuttle-buss fra flyplassen til populære hotell og sentrum. Dette er den billigste løsningen for alle som reiser på budsjett og som vil spare penger på transport. Det kan ta litt tid, særlig om hotellet ditt er blant de siste langs ruten. Det er også mulig å forhåndsbestille leiebil på nett og be om henting på flyplassen ved ankomst. Dette alternativet er ypperlig for deg som ønsker full frihet og fleksibilitet under oppholdet ditt.


Populære flybilletter til Durban

Finn dine flybilletter til Durban med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Durban
Raskeste flytid25t 55m
Billigst pris4 942 kr
Flyvninger fra Bergen til Durban
Raskeste flytid28t 15m
Billigst pris6 378 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Durban

Det er både billig og ganske effektivt å ta buss rundt i byen. Du kan velge blant flere busselskaper. Durban People Mover har bussruter som er ganske nyttige når du skal på sightseeing. Det koster omtrent 16 ZAR (10 NOK) for et dagspass som kjøpes ombord i bussen. Durban Transport er et annet busselskap som knyter sentrum sammen med ulike nabolag, nyttig hvis du bor på et hotell som ligger litt utenfor byen. Hvis du foretrekker å ta taxi, anbefales det å bare bruke dem som har taksameter. Det er også mulig å ta delte taxier som har faste ruter rundt i området. Sist, men ikke minst, så finnes det mange sykkeldrosjer (rickshaw) i sentrum som koster rundt 60 ZAR (35 NOK) for turer på ca. 15 minutter.


Visumkrav for Durban

Norske statsborgere kan reise visumfritt til Sør-Afrika i inntil 90 dager. Det er dessverre ikke mulig å fly til Durban og andre steder i landet uten pass som er gyldig i tre måneder etter utreise. Passet må dessuten være maskinlesbart og inneholde minst to sider som er blanke. Det anbefales i tillegg å ta med vaksinasjonskort hvis du ankommer via andre land i Afrika, ettersom du kan bli spurt etter bevis for at du har tatt gulfebervaksine.


Start planleggingen av reisen til Durban


De beste tingene å se og gjøre i Durban

Hva bør oppleves i Durban?

Durban har en vakker strandpromenade og fristende strender, et perfekt sted å slappe av når du trenger en pause fra sightseeing og severdigheter. Andre populære opplevelser og attraksjoner inkluderer Durban Botanic Gardens, uShaka Marine World og Moses Mabhida Stadium.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det er svært god standard på private sykehus, men behandlingene kan være ganske dyre. Det anbefales derfor på det sterkeste at du har gyldig reiseforsikring når du reiser til Durban.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Victoria Street Market er et livlig og travelt marked med over 160 boder fulle av spennende varer. Byen har også et par svære kjøpesentre som bør dekke behovet til de fleste shoppingfrelste, for eksempel Musgrave Center og Pavilion. Hvis du er på jakt etter designerbutikker, bør du heller sette kursen mot det trendy området Station Drive Precinct.