Finn billige fly til Durban

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Durban

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Durban

Beste pris på tur/retur-billett

12 680 kr

Raskeste flytid

22t 00m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Durban fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 12 680 kr (Oslo Gardermoen til Durban King Shaka internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Durban fra Norge tar 22t 00m (Oslo Gardermoen til Durban King Shaka internasjonale lufthavn).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Durban, deriblant Emirates.

Durban flyinnsikt og trender

Se innsikt for Durban-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Durban?

Den billigste måneden å fly til Durban fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 169 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Durban i mai, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 571 kr.

Hvilken flyvning til Durban er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Durban fra Johannesburg fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Durban. Du kan finne den billigste prisen til Durban fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Durban?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Durban avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Durban King Shaka internasjonale lufthavn tar det i snitt 22t, men flyr du fra Bergen Flesland til Durban King Shaka internasjonale lufthavn ligger flytiden på rundt 36t 50m. Durban King Shaka internasjonale lufthavn er den mest populære flyplassen i Durban.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Durban?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Durban 49 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Durban med en gjennomsnittspris på 7 550 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Durban

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Durban fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Durban

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Durban

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Durban (DUR)

Vanligvis er flyvninger til Durban fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Durban King Shaka internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 7 550 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Durban koster i gjennomsnitt kun 6 169 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 9 851 kr for flyvninger til Durban fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DURBAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember303 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Durban fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Durban

Durban er en by som kan besøkes året rundt, takket være det behagelige klimaet. Den beste tiden for å nyte strendene er mai-november. Det pleier å være ganske travelt både rundt juli-august og i skoleferier generelt. Vi anbefaler at du er tidlig ute med å bestille hotell og flybilletter til Durban i sommermånedene, særlig under Durbans internasjonale filmfestival i juli. Regnsesongen varer fra november-februar, og du finner ofte svært billige fly til Durban rundt januar-februar. Du må belage deg på regn hver dag, men fordelen er at du kan kose deg med byens severdigheter og attraksjoner uten å betale så mye for hotell og flyreiser. November er også en bra måned for å finne rimelige fly til Durban.

De som skal fly til Durban kan potensielt finne bedre priser for Durban King Shaka internasjonale lufthavn flyplass (29 km fra Durban ), Pietermaritzburg flyplass (66 km fra sentrum i Durban) eller Margate flyplass (129 km fra sentrum i Durban), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Margate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Durban, med en gjennomsnittspris på 6 657 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Durban

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Durban som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Durban?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Durban

Hvilke flyselskaper flyr til Durban?

På reiser til Durban fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: South African, Emirates, Turkish Airlines eller Qatar Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Durban

Emirates er et populært valg for de som reiser til Durban. Flyselskapet har 6 ukentlige flyvninger til Durban, med flest avganger fra Johannesburg OR Tambo. Emirates sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 5 663 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 134 vurderinger, har momondo-brukere gitt Emirates en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med South African til Durban

E annet populært valg for fly til Durban, er South African (8,1/10, 10 vurderinger). De fleste flyvninger med South African som lander i Durban, ankommer fra Johannesburg OR Tambo, men det finnes 24 flyvninger med South African til Durban fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med South African på momondo denne uken, lå på 6 784 kr (Oslo Gardermoen til Durban, tur/retur).


Flyplasser nære Durban

Under finner du alle flyplassene i Durban sammen med avstanden til sentrum

Mange hotell tilbyr flyplasstransport til ganske billige og konkurransedyktige priser. Det anbefales å undersøke hva de har å tilby, særlig om du er ivrig etter å reise direkte til hotellet fra flyplassen. Vanlig taxi til sentrum bør koste omtrent 400 ZAR (250 NOK). Det går også en shuttle-buss fra flyplassen til populære hotell og sentrum. Dette er den billigste løsningen for alle som reiser på budsjett og som vil spare penger på transport. Det kan ta litt tid, særlig om hotellet ditt er blant de siste langs ruten. Det er også mulig å forhåndsbestille leiebil på nett og be om henting på flyplassen ved ankomst. Dette alternativet er ypperlig for deg som ønsker full frihet og fleksibilitet under oppholdet ditt.


Populære flybilletter til Durban

Finn dine flybilletter til Durban med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Durban
Raskeste flytid22t 00m
Laveste pris12 680 kr
Flyvninger fra Bergen til Durban
Raskeste flytid36t 50m
Laveste pris8 196 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Durban

Det er både billig og ganske effektivt å ta buss rundt i byen. Du kan velge blant flere busselskaper. Durban People Mover har bussruter som er ganske nyttige når du skal på sightseeing. Det koster omtrent 16 ZAR (10 NOK) for et dagspass som kjøpes ombord i bussen. Durban Transport er et annet busselskap som knyter sentrum sammen med ulike nabolag, nyttig hvis du bor på et hotell som ligger litt utenfor byen. Hvis du foretrekker å ta taxi, anbefales det å bare bruke dem som har taksameter. Det er også mulig å ta delte taxier som har faste ruter rundt i området. Sist, men ikke minst, så finnes det mange sykkeldrosjer (rickshaw) i sentrum som koster rundt 60 ZAR (35 NOK) for turer på ca. 15 minutter.


Visumkrav for Durban

Norske statsborgere kan reise visumfritt til Sør-Afrika i inntil 90 dager. Det er dessverre ikke mulig å fly til Durban og andre steder i landet uten pass som er gyldig i tre måneder etter utreise. Passet må dessuten være maskinlesbart og inneholde minst to sider som er blanke. Det anbefales i tillegg å ta med vaksinasjonskort hvis du ankommer via andre land i Afrika, ettersom du kan bli spurt etter bevis for at du har tatt gulfebervaksine.


Start planleggingen av reisen til Durban


De beste tingene å se og gjøre i Durban

Durban har en vakker strandpromenade og fristende strender, et perfekt sted å slappe av når du trenger en pause fra sightseeing og severdigheter. Andre populære opplevelser og attraksjoner inkluderer Durban Botanic Gardens, uShaka Marine World og Moses Mabhida Stadium.

Det er svært god standard på private sykehus, men behandlingene kan være ganske dyre. Det anbefales derfor på det sterkeste at du har gyldig reiseforsikring når du reiser til Durban.

Victoria Street Market er et livlig og travelt marked med over 160 boder fulle av spennende varer. Byen har også et par svære kjøpesentre som bør dekke behovet til de fleste shoppingfrelste, for eksempel Musgrave Center og Pavilion. Hvis du er på jakt etter designerbutikker, bør du heller sette kursen mot det trendy området Station Drive Precinct.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Durban. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Durban for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Durban, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Durban, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Durban og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.