Finn billige fly til Oujda

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oujda

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oujda fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oujda

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oujda

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nador (NDR)

Vanligvis er flyvninger til Oujda fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nador, som i gjennomsnitt koster 3 841 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OUJDA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars72 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Oujda koster i gjennomsnitt kun 1 176 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OUJDA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember70 % dyrereDet koster ca. 7 261 kr for flyvninger til Oujda fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OUJDA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli734 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Oujda fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oujda?

Skal du reise fra Norge til Oujda i Marokko, så må du nok belage deg på en forholdsvis lang reisetid – det er tross alt et godt stykke unna. Flyreiser til Oujda, Marokko, fra Oslo tar omtrent 25 timer, og du må regne med en mellomlanding eller to. Skal du reise fra Trondheim lufthavn Værnes, så tar turen også i overkant av 20 timer, inkludert et par mellomlandinger. En tur til Oujda Angads Airport fra Bergen Flesland tar omtrent åtte timer med en mellomlanding ved Paris Charles de Gaulle. Du kan finne billige Oujda-flytilbud fra Norge, og bestille gjennom momondo.

Dessverre finnes det ingen direkteflyvninger til Oujda fra Norge. Det finnes derimot gode alternativer, som for eksempel fra Bergen Flesland, som bare tar omtrent åtte timer med én mellomlanding. Flyr du fra andre byer i Norge, så kan du belage deg på å finne flygninger som enten mellomlander i Paris eller Brussel. Finn flybilletter til Oujda med den eller de mellomlandingene du foretrekker, og bestill via momondo.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Oujda fra Sevilla for 231 kr. Dette er 94 % billigere enn de fleste flytilbudene til Oujda. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Oujda fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Oujda fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 176 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Oujda i mars, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 925 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Oujda fra Norge hvis du bestiller 0 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Oujda for ca. 4 660 kr når du søker 0 dager før.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Oujda. Hvis du planlegger å fly til Oujda, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nador flyplass (108 km fra sentrum i Oujda).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Oujda Les Angades flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Oujda, med en gjennomsnittspris på 3 698 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Oujda?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oujda

Hvilke flyselskaper flyr til Oujda?

På reiser til Oujda fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: TAP AIR PORTUGAL eller Brussels Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Oujda

Under finner du alle flyplassene i Oujda sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Oujda flyplass?

Oujda Angads Airport ligger ikke så alt for langt unna Oujda sentrum, men du finner dessverre ingen kollektivtilbud som kan ta deg inn til byen. Du kan velge å ta taxi fra flyplassen og inn til sentrum, som du enten finner der, eller bestiller på forhånd. Drosjene som du kan ta fra Oujda flyplass til sentrum har ofte en fast pris, så det kan være lurt å sjekke denne på forhånd, så du vet hva du kan forvente å betale. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, og du har flere bilutleiere å velge mellom på Oujda Angads Airport.


Visumkrav for Oujda

Skal du reise fra Norge til Marokko og Oujda, krever de marokkanske myndighetene at du har pass som er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen din. Det er også viktig å huske på at flyvninger til Oujda og Marokko ofte mellomlander i andre land som kan kreve andre regler for pass, noe du bør sjekke ut når du bestiller reisen din. Du trenger ikke visum for å reise til Marokko hvis du skal være der i mindre enn 90 dager. Skal du bli i landet lenger, så må du søke om forlengelse av oppholdet senest 15 dager etter ankomst. Hvis du ikke søker om forlengelse, så vil du komme til å oppholde deg ulovlig i landet, noe som kan resultere i at du må møte i retten og betale en bot for hver dag du har oppholdt deg i landet ulovlig – så husk å følge reglene når du reiser til Marokko og Oujda. Reiser du med barn under 18 år, så kan det hende at du må dokumentere familieforholdet med barna.


Start planleggingen av reisen til Oujda


De beste tingene å se og gjøre i Oujda

Oujda er en by i Marokko på grensen til Algerie, og er et gammelt handelssentrum. Her kan du for eksempel oppleve Le Souk de Oujda, som er et loppe- og gatemarked i byen, der du kan la deg friste og kanskje få noen shoppingkupp. Byen har også flere parker som kan være verdt å besøke, for eksempel Parc Lalla Aicha og Parc Lalla Meryem, som du blant annet kan besøke med en turistguide eller på egenhånd. Når du besøker større byer, kan det alltid være fint med et lite avbrekk fra travle bygater, og parker er en utmerket måte å gjøre det på. Du finner også flere guidede turer i og rundt byen, noe som lar deg oppleve Oujda på en særegen og lærerik måte.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Oujda når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Oujda, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Oujda på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Oujda.

Prisvarsler for flyreiser til Oujda er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oujda

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oujda

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.