Finn billig fly til Eritrea

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til byer i Eritrea

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Eritrea fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Eritrea

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Eritrea
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Eritrea?

    Hvis du ønsker å fly til Eritrea for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Eritrean Airlines, Ethiopian Air og Turkish Airlines som henholdsvis har priser fra 1 313 kr, 1 993 kr og 2 916 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Eritrea

Finn flyvninger til disse populære byene i Eritrea fra din nærmeste flyplass.

Eritrea ligger nordøst i Afrika, på det som heter Afrikas horn. Landet ligger ved Rødehavet og grenser til Sudan, Djibouti og Etiopia. Hovedstaden i Eritrea heter Asmara og ligger sentralt i landet. Her bor det omtrent ni hundre tusen mennesker, og er den største byen i landet. Eritrea er en tidligere italiensk koloni og ble uavhengig i 1993. Det offisielle språket i Eritrea er arabisk og tigrinja. Landet har ganske variert klima og strekker seg fra høyland på opp til 3000 meter over havet, og ut mot kysten. Det er også lavland som består av for det meste ørken. Denne er en del av Danakilørkenen. I tillegg har Eritrea en lang kystlinje, og denne strekker seg hele 1347 kilometer. Når det gjelder vær, er det svært varmt i Eritrea. Gjennomsnittlig er det over 30 grader i lavlandet og noe kjøligere i høylandet. I høylandet er det også mer nedbør, hvorav det meste faller i juli-august. Resten av landet får svært lite regn i løpet av året. Du kan raskt og enkelt bruke momondo når du skal finne fly til Eritrea, og bestille reiser med hotell. Bruker du litt tid på å sammenligne flypriser online kan du finne gode priser. Det kan være noe høyere priser i for eksempel juleferien, fordi det i denne perioden også er mindre nedbør og litt mer behagelige temperaturer.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Eritrea?

Du kan fly til Eritrea fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan fly til hovedstaden Asmara fra Oslo/Gardermoen med blant annet Emirates, SAS, Egypt Air og Turkish Airlines. Da har du en-to mellomlandinger underveis i byer som Dubai, København eller Istanbul. Reiser du fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS, Emirates og EgyptAir. Da er det to mellomlandinger underveis til Asmara. Dette gjelder for andre flyplasser i Norge også, da første flyvning som regel er med SAS innom Oslo eller København før neste mellomlanding.

Når er det best å reise til Eritrea?

Eritrea er delt inn i to hoveddeler når det kommer til vær og klima. Den ene er kystområdet der det er mest ørken og veldig høye temperaturer. Her blir det opptil 40 grader i juli-august med lite til ingen nedbør. De sentrale delene av landet er høyland der mye av området ligger over 2000 meter over havet, og gir et kjøligere klima. Her er det rundt 20-25 grader og mer regn. Det er derfor mulig å reise i høylandet nesten året rundt. Du bør unngå månedene juli-august for da er det mest nedbør. Det er anbefalt å besøke kysten i Eritrea i desember og februar, for da er det ikke så varmt. Når det er lite nedbør og behagelig vær er det perfekt å ta turen til Dahlak Islands, som ligger i Rødehavet. Her kan du oppdage hvite sandstrender, korallrev i vakre farger og mange unike fiskearter. Det er mye å utforske i Eritrea, og det viktigste å huske på når det gjelder anbefalinger om når man bør reise med tanke på vær, er at desember-februar som regel er mest behagelig, og at juli-august byr på meget høye temperaturer i sør og mye nedbør i fjellene.

Hvor lang tid tar det å fly til Eritrea?

Skal du fly til Eritrea fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 45 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 14 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Eritrea uten pass eller visum?

Når du skal reise til Eritrea må du ha gyldig visum. Dette må du søke om i god tid på forhånd av reisen, og dette kan gjøres hos den eritreiske ambassaden i Stockholm. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du kommer inn i landet. I tillegg må du betale en flyplassavgift når du reiser ut av landet på ca 169 NOK. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 21/08/2018).


Finn flyvninger til Eritrea

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor