Søk etter og finn billige fly til Eritrea

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Eritrea

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Eritrea fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Eritrea

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Eritrea

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Eritrea koster:
44 kr per person med Ethiopian Air
1 439 kr per person med Eritrean Airlines
4 775 kr per person med Egypt Air

Prisen på billetter til Eritrea varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 5 860 kr eller så høyt som 39 853 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Eritrea for 12 976 kr eller lavere er en god deal, mens 14 219 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Eritrea

Finn flyvninger til disse populære byene i Eritrea fra din nærmeste flyplass.

De beste tingene å se og gjøre i Eritrea

Du kan fly til Eritrea fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan fly til hovedstaden Asmara fra Oslo/Gardermoen med blant annet Emirates, SAS, Egypt Air og Turkish Airlines. Da har du en-to mellomlandinger underveis i byer som Dubai, København eller Istanbul. Reiser du fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS, Emirates og EgyptAir. Da er det to mellomlandinger underveis til Asmara. Dette gjelder for andre flyplasser i Norge også, da første flyvning som regel er med SAS innom Oslo eller København før neste mellomlanding.

Eritrea er delt inn i to hoveddeler når det kommer til vær og klima. Den ene er kystområdet der det er mest ørken og veldig høye temperaturer. Her blir det opptil 40 grader i juli-august med lite til ingen nedbør. De sentrale delene av landet er høyland der mye av området ligger over 2000 meter over havet, og gir et kjøligere klima. Her er det rundt 20-25 grader og mer regn. Det er derfor mulig å reise i høylandet nesten året rundt. Du bør unngå månedene juli-august for da er det mest nedbør. Det er anbefalt å besøke kysten i Eritrea i desember og februar, for da er det ikke så varmt. Når det er lite nedbør og behagelig vær er det perfekt å ta turen til Dahlak Islands, som ligger i Rødehavet. Her kan du oppdage hvite sandstrender, korallrev i vakre farger og mange unike fiskearter. Det er mye å utforske i Eritrea, og det viktigste å huske på når det gjelder anbefalinger om når man bør reise med tanke på vær, er at desember-februar som regel er mest behagelig, og at juli-august byr på meget høye temperaturer i sør og mye nedbør i fjellene.

Skal du fly til Eritrea fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 45 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 14 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Når du skal reise til Eritrea må du ha gyldig visum. Dette må du søke om i god tid på forhånd av reisen, og dette kan gjøres hos den eritreiske ambassaden i Stockholm. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du kommer inn i landet. I tillegg må du betale en flyplassavgift når du reiser ut av landet på ca 169 NOK.


Finn flyvninger til Eritrea

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Eritrea.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Eritrea for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Eritrea ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Eritrea og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Eritrea

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Eritrea

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.