Finn billige fly til Marsa Alam

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Marsa Alam?

Flygninger til Marsa Alam, Egypt fra Trondheim tar alt fra omtrent 13 til 21 timer, alt etter hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har på veien. Du må nok belage deg på to, ofte tre, mellomlandinger. Fra Oslo kan du også regne med omtrent 12 timer med reisetid til Marsa Alam internasjonale lufthavn, og fra Bergen er reisetiden noenlunde den samme. Fra Tromsø kan du regne med litt mer tid, omtrent 15-16 timer, med tre stopp på veien.

Du finner dessverre ingen direkte Marsa Alam-flytilbud fra Norge, og de fleste flybillettene du finner vil ha mellomlandinger enten to eller tre ganger på veien. Mange flygninger til denne egyptiske byen mellomlander i Amsterdam, Warszawa eller Frankfurt og Praha. Du kan finne gode flytilbud til Marsa Alam som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

De som skal fly til Marsa Alam kan potensielt finne bedre priser for Berenice Intl flyplass (132 km fra sentrum i Marsa Alam), avhengig av måned og avreiseflyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Marsa Alam?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marsa Alam

Hvilke flyselskaper flyr til Marsa Alam?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Marsa Alam fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Lufthansa. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Marsa Alam jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Marsa Alam

Under finner du alle flyplassene i Marsa Alam sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Marsa Alam internasjonale lufthavn?

Når du skal fortsette reisen inn til sentrum fra Marsa Alam internasjonale lufthavn, så kan du for eksempel leie bil ved flyplassen. Du finner bilutleiefirma på området, så du enkelt og greit kan komme deg videre på reisen. Kjøreturen inn til Marsa Alam fra flyplassen tar omtrent en time, avhengig av trafikk og andre kjøreforhold. Det er lite med kollektivtrafikk her, så det kan hende at det å leie egen bil kan være det beste alternativet for hele oppholdet ditt i Marsa Alam og Egypt.


Visumkrav for Marsa Alam

For å reise til Marsa Alam og Egypt, så trenger du pass som er gyldig i minst seks måneder etter planlagt hjemreisedato. Passet må også være maskinlesbart. Håndskrevet nødpass aksepteres ikke som gyldig legitimasjon. Du trenger også visum når du skal reise til Egypt, og du kan søke om dette enten elektronisk eller ved den egyptiske ambassaden i Oslo på forhånd. Det er også mulig å få utstedt turistvisum på en av de internasjonale flyplassene når du ankommer landet. Har du andre formål med reisen enn turisme, så må du søke om visum ved ambassaden. Blir du i landet lenger enn visumet ditt tilsier, så kan du risikere bot og trøbbel når det kommer til utreise, så husk å være obs på dette.


Start planleggingen av reisen til Marsa Alam


De beste tingene å se og gjøre i Marsa Alam

Marsa Alam ligger på østkysten av Egypt, ved Rødehavet, noe som betyr at her finner du sjø- og vannaktiviteter i fleng. En populær strand i området er Sharm El Luli, hvor du finner hvite strender, og vann som er perfekt for snorkling og bading – en deilig dag på stranda i Egypt, sa du? For strand og litt til, så kan du ta turen til Marsa Mubarak, hvor du ikke bare får strandliv, men dyreliv også. Her kan du blant annet se skilpadder og mengder av fisk. Du finner også flere korallrev i området, så om du vil dykke eller snorkle, så får du spektakulære omgivelser. Du finner også selskaper som lar deg svømme med delfiner og oppleve annet dyreliv, noe som kan sette prikken over i-en på reisen din til Marsa Alam og Egypt. Marsa Alam er et paradis når det kommer til dykking og vann, og du finner mange tilbydere som lar deg utforske området enten under eller over vann – her er det bare å velge og vrake. Har du lyst på litt action til lands, så kan du dra på ATV-tur, kamelridning, eller en Jeep-tur i dette spesielle landskapet. Hvis du ønsker å virkelig få slappet av på ferien, så kan du dra på spa, eller – som sagt – nyte livet på en av de mange strendene du finner her.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Marsa Alam.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Marsa Alam som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Marsa Alam ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Marsa Alam. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Marsa Alam

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Marsa Alam

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.