Finn billige fly til Marsa Alam

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 3.10.
ti. 10.10.

Marsa Alam flyinnsikt og trender

Se innsikt for Marsa Alam-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Marsa Alam?


Ofte stilte spørsmål om å fly til Marsa Alam

Hvor lang tid tar det å fly til Marsa Alam?

Flygninger til Marsa Alam, Egypt fra Trondheim tar alt fra omtrent 13 til 21 timer, alt etter hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har på veien. Du må nok belage deg på to, ofte tre, mellomlandinger. Fra Oslo kan du også regne med omtrent 12 timer med reisetid til Marsa Alam internasjonale lufthavn, og fra Bergen er reisetiden noenlunde den samme. Fra Tromsø kan du regne med litt mer tid, omtrent 15-16 timer, med tre stopp på veien.

Hvor kan du fly direkte til Marsa Alam fra?

Du finner dessverre ingen direkte Marsa Alam-flytilbud fra Norge, og de fleste flybillettene du finner vil ha mellomlandinger enten to eller tre ganger på veien. Mange flygninger til denne egyptiske byen mellomlander i Amsterdam, Warszawa eller Frankfurt og Praha. Du kan finne gode flytilbud til Marsa Alam som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Hvilken måned er det billigst å fly til Marsa Alam?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Marsa Alam fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 868 kr. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Marsa Alam med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 005 kr fra Norge.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marsa Alam?

De som skal fly til Marsa Alam kan potensielt finne bedre priser for Berenice Intl flyplass (132 km fra sentrum i Marsa Alam), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Marsa Alam flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Marsa Alam flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Marsa Alam flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Marsa Alam flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Marsa Alam flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Marsa Alam flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Marsa Alam

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Marsa Alam?

For å reise til Marsa Alam og Egypt, så trenger du pass som er gyldig i minst seks måneder etter planlagt hjemreisedato. Passet må også være maskinlesbart. Håndskrevet nødpass aksepteres ikke som gyldig legitimasjon. Du trenger også visum når du skal reise til Egypt, og du kan søke om dette enten elektronisk eller ved den egyptiske ambassaden i Oslo på forhånd. Det er også mulig å få utstedt turistvisum på en av de internasjonale flyplassene når du ankommer landet. Har du andre formål med reisen enn turisme, så må du søke om visum ved ambassaden. Blir du i landet lenger enn visumet ditt tilsier, så kan du risikere bot og trøbbel når det kommer til utreise, så husk å være obs på dette.


Start planleggingen av reisen til Marsa Alam


De beste tingene å se og gjøre i Marsa Alam

Hva kan du se og gjøre i Marsa Alam?

Marsa Alam ligger på østkysten av Egypt, ved Rødehavet, noe som betyr at her finner du sjø- og vannaktiviteter i fleng. En populær strand i området er Sharm El Luli, hvor du finner hvite strender, og vann som er perfekt for snorkling og bading – en deilig dag på stranda i Egypt, sa du? For strand og litt til, så kan du ta turen til Marsa Mubarak, hvor du ikke bare får strandliv, men dyreliv også. Her kan du blant annet se skilpadder og mengder av fisk. Du finner også flere korallrev i området, så om du vil dykke eller snorkle, så får du spektakulære omgivelser. Du finner også selskaper som lar deg svømme med delfiner og oppleve annet dyreliv, noe som kan sette prikken over i-en på reisen din til Marsa Alam og Egypt. Marsa Alam er et paradis når det kommer til dykking og vann, og du finner mange tilbydere som lar deg utforske området enten under eller over vann – her er det bare å velge og vrake. Har du lyst på litt action til lands, så kan du dra på ATV-tur, kamelridning, eller en Jeep-tur i dette spesielle landskapet. Hvis du ønsker å virkelig få slappet av på ferien, så kan du dra på spa, eller – som sagt – nyte livet på en av de mange strendene du finner her.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Marsa Alam?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Marsa Alam.

Kan jeg finne flyreiser til Marsa Alam med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Marsa Alam som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Marsa Alam?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Marsa Alam ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Marsa Alam akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Marsa Alam. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Marsa Alam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.