Finn billige fly til Djibouti

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Djibouti

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Djibouti fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Djibouti

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Djibouti

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Djibouti (JIB)

Vanligvis er flyvninger til Djibouti fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Djibouti Ambouli, som i gjennomsnitt koster 7 907 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DJIBOUTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Djibouti koster i gjennomsnitt kun 6 979 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DJIBOUTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai32 % dyrereDet koster ca. 10 473 kr for flyvninger til Djibouti fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DJIBOUTI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember539 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Djibouti fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Djibouti?

Fra Norges største flypass Oslo Gardermoen tar det i snitt 15 timer og 50 minutter til Djibouti–Ambouli International Airport, som er eneste flyplass i denne vesle staten ved Afrikas Horn. Fra Stavanger Sola lufthavn sørvest i Norge er det mulig å finne flygninger til Djibouti City med mellomlandinger på 16 timer og 30 minutter. Fra Bergen Flesland så tar turen over til Djibouti City 16 timer og 50 minutter i gjennomsnitt. Hvis du befinner deg i Midt-Norge, og vil fly fra Trondheim Værnes, så tar turen over til Djibouti–Ambouli International Airport 17 timer og ti minutter med to stopp underveis. Hvis du flyr fra byer enda lengre nord som Tromsø tar det i gjennomsnitt 18 timer og 30 minutter, og fra Kirkenes vil flyturen ligge på 19 timer og ti minutter, litt avhengig av flere forhold.

Det finnes dessverre ingen flyreiser eller direkteforbindelser fra destinasjoner i Norge, slik at det beste alternativet er å fly via Paris Charles de Gaulle, Dubai International Airport eller Hamad International Airport, Qatar. Du finner ofte gode flytilbud på disse strekningene hos momondo, samt billige flybilletter uansett årstid. Et annet alternativ er å fly fra Oslo til Frankfurt, og så videre til Nairobi eller Addis Ababa, før reisen fortsetter mot Djibouti City. For byer andre steder i Norge, som Bergen og Stavanger, kan det lønne seg å fly til Oslo lufthavn Gardermoen og deretter via Doha, Paris eller Dubai for den enkleste ruta.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Djibouti fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 979 kr. april er også et godt alternativ når du skal reise til Djibouti med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 7 125 kr fra Norge.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Djibouti fra Norge er 44 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 7 907 kr.Hvilke flyselskaper flyr til Djibouti?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Djibouti

Hvilke flyselskaper flyr til Djibouti?

På reiser til Djibouti fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Turkish Airlines, Ethiopian Air, Air France eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Ethiopian Air til Djibouti

Det mest populære flyselskapet for fly til Djibouti på momondo, er Ethiopian Air som har 11 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Addis Abeba Bole, og det beste tilbudet på en flyvning med Ethiopian Air til Djibouti, kostet 6 848 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Djibouti, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 67 Ethiopian Air vurdering, har det fått en score på 8,3 av momondo-brukere.

Flyvninger med Turkish Airlines til Djibouti

Turkish Airlines flyr til Djibouti 3 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Djibouti fra Istanbul. Turkish Airlines (score: 8,2, 120 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Djibouti fra. Den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo til Djibouti, hadde avgang fra Bergen Flesland (6 604 kr tur/retur).


Flyplasser nære Djibouti

Under finner du alle flyplassene i Djibouti sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Djibouti City flyplass?

Det finnes minibusser som stopper ved flyplassen for den som vil spare penger, alternativt er det svært billig å benytte seg av en drosje ved flyplassen og inn mot byen. Det finnes en rekke ventende drosjer utenfor flyplassterminalen for den som vil benytte seg av det.


Visumkrav for Djibouti

Det kreves visum for alle norske borgere som vil besøke landet som turister. Det er i utgangspunktet mulig å ordne et visum ved grensen, men det anbefales fra offisielt hold å skaffe seg et visum før avreise fra Norge for å unngå problemer. Videre er det anbefalt å medbringe et pass med minst seks måneders gyldighet for å unngå eventuelle problemer ved utreise.


Start planleggingen av reisen til Djibouti


De beste tingene å se og gjøre i Djibouti

Djibouti City er en relativt kompakt by med et lite sentrum og større områder rundt. Det finnes en hyggelig og lite turistifisert bystrand langs kystområdene i byen. Her kan du enkelt bruke en hel dag til å slappe av med bading eller surfing, for den som ønsker det i den sterke varmen. Djibouti City har også flere spennende markeder, i kort avstand fra noen av de mest kjente hotellene og spisestedene. Ved disse markedene finner du en rekke interessante produkter, som tørkede frukter, grønnsaker og sjeldne kryddere som er fint å ta med hjem som suvenir. Videre vil du også kunne finne billige vaser og produkter av leire og keramikk. Djibouti City, i likhet med andre områder i regionen, hadde tidligere en stor industri knyttet til perler som ble solgt på markedet. Du finner fortsatt markeder i byen hvor du kan kjøpe perler av ypperste kvalitet, som er blitt fisket opp fra havet utenfor byen. Djibouti City er i tillegg en viktig havneby for hele regionen, slik at det er ofte spennende for turister å ta en tur ned til dette området for å se på lastingen av varer og klargjøringen av store containerskip. I dette området finner du også noen hyggelige cafeer og spisesteder som serverer lokal mat av ypperste kvalitet.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Djibouti når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Djibouti, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Djibouti med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Djibouti ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Djibouti nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Djibouti og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.