Finn billig fly til Mauritius

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til byer i Mauritius

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Mauritius fra Norge
Port Louis
Port Louis

Nyttig informasjon om flyvningen din til Mauritius

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Mauritius
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Mauritius?

    De billigste flyvningene til Mauritius som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 933 kr med Air Mauritius, 3 288 kr med Air Austral og 3 746 kr med South African.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Mauritius

Finn flyvninger til disse populære byene i Mauritius fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Mauritius

Disse rutene har de billigste flyvningene til Mauritius som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloPort Louis5 139 kr
TrondheimPort Louis6 241 kr
StavangerPort Louis6 310 kr
BergenPort Louis6 744 kr

Mauritius er et land med fantastisk natur, hyggelige mennesker og ikke minst god mat. Landet ligger sørvest i Indiahavet og omtrent 900 kilometer øst for Madagaskar. Det er kun litt over en million mennesker som bor her, og landet består av flere øyer. Mauritius er det man kaller en øystat, med hovedøya Mauritus og tilhørende øyer slik som St. Brandonøyene, Rodrigues og Agalegaøyene. Skal du fly til Mauritius og lurer på hva som venter deg, er det helt klart at det er strandlivet som lokker de fleste hit. Her er det hvite sandstrender som strekker seg ut i helt klart, blått hav. Her finner du idylliske strender, og bading, snorkling og dykking er noen av de mest populære aktivitetene. Det er lurt å sammenligne flypriser hos momondo, så kan du raskt og enkelt finne fly med hotell til best pris. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar turen til Mauritius så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene og rundt jul, nyttår og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Mauritius?

Du kan fly til Mauritius fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med å ha mellomlandinger, for det finnes ingen direkteflyvninger hit. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Lufthansa, KLM, SAS og Air Mauritus og mellomlande i Frankfurt, Amsterdam, eller Charles de Gaulle i Paris. Du kan også fly fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola. Da er det også mellomlandinger, ofte ved Oslo/Gardermoen før du flyr videre.

Når er det best å reise til Mauritius?

Mauritius har et tropisk klima som gjør at det ofte er sol og varmt vær. Som regel er det ypperlige forhold for å dra på stranden. De varmeste dagene er fra oktober til desember, mens det er langvarig regn i januar til februar. Generelt sett er regnperioden fra desember til april, med korte skurer, og ellers strålende sol. I denne perioden er det også varmt, med rundt 27 grader. Det er litt kaldere fra mai til november, med 23-27 grader. Det er varmt i vannet året rundt, så du kan alltid bade. Det er spesielt anbefalt å reise til Mauritius i mai, for da er det varmt, men lite fuktighet og behagelig vær. Under ferier slik som jul og om sommeren er det populært å fly til Mauritius, så da kan prisene også stige litt. I sommermånedene er det litt lavere temperaturer, men de holder seg over 20 grader om dagen. Om kvelden kan du ha bruk for en lett jakke.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Skal du fly til Mauritius fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 5 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 20 minutter. Det er mest populært å fly til den største flyplassen på Mauritius som heter Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn, som forkortes til MRU.

Kan man reise til Mauritius uten pass eller visum?

Når du skal reise til Mauritius trenger du ikke visum. Du får et stempel i passet ditt som gir deg lov til å oppholde deg der i inntil 90 dager. Du må sørge for å ha et pass som er gyldig helt til avreisedatoen din fra Mauritius, og du må ha returbillett. Du må også ha nok penger til å forsørge deg når du er der, og da holder det å kunne vise et gyldig bankkort eller et kredittkort, i tillegg til å vise at du har en bekreftet bestilling på overnattingssted. Det er viktig å kunne fremvise alle disse tre delene når du ankommer landet.


Internasjonale flyreiser til Mauritius

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Port Louis
Raskeste flytid15t 00m
Billigst pris5 139 kr
Flyvninger fra Trondheim til Port Louis
Raskeste flytid21t 05m
Billigst pris6 241 kr
Flyvninger fra Stavanger til Port Louis
Raskeste flytid17t 20m
Billigst pris6 310 kr
Flyvninger fra Bergen til Port Louis
Raskeste flytid18t 00m
Billigst pris6 744 kr

Finn flyvninger til Mauritius

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Mauritius