Søk etter og finn billige fly til Mauritius

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Mauritius

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Mauritius

Beste pris på enveisbillett

3 856 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 309 kr

Raskeste flytid

17t 05m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Mauritius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 856 kr (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mauritius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 309 kr (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Den kjappeste flyvningen til Mauritius fra Norge tar 17t 05m (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Mauritius, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til byer i Mauritius

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Mauritius fra Norge
Port Louis
Port Louis

Nyttig informasjon om flyvningen din til Mauritius

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Mauritius

Hvis du ønsker å fly til Mauritius for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Mauritius, Lufthansa og SWISS som henholdsvis har priser fra 3 463 kr, 3 988 kr og 4 516 kr.

I gjennomsnitt tar det 16t 20m å fly fra Norge til Mauritius dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Port Louis Sir Seewoosagur (den mest populære flyplassen i Mauritius). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Port Louis Sir Seewoosagur, ligger flytiden på rundt 44t 55m.

Den laveste prisen til Mauritius som nylig ble funnet på momondo, var 3 426 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 21 022 kr er en bra pris på flyvninger til Mauritius. 21 558 kr er snittprisen på en flybillett til Mauritius, mens 82 557 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Mauritius

Finn flyvninger til disse populære byene i Mauritius fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Mauritius

Disse rutene har de billigste flyvningene til Mauritius som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPort Louis16t 20m6 309 kr
TrondheimPort Louis40t 10m10 223 kr
BergenPort Louis44t 55m14 935 kr
StavangerPort Louis29t 15m19 225 kr

De beste tingene å se og gjøre i Mauritius

Du kan fly til Mauritius fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med å ha mellomlandinger, for det finnes ingen direkteflyvninger hit. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Lufthansa, KLM, SAS og Air Mauritus og mellomlande i Frankfurt, Amsterdam, eller Charles de Gaulle i Paris. Du kan også fly fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola. Da er det også mellomlandinger, ofte ved Oslo/Gardermoen før du flyr videre.

Mauritius har et tropisk klima som gjør at det ofte er sol og varmt vær. Som regel er det ypperlige forhold for å dra på stranden. De varmeste dagene er fra oktober til desember, mens det er langvarig regn i januar til februar. Generelt sett er regnperioden fra desember til april, med korte skurer, og ellers strålende sol. I denne perioden er det også varmt, med rundt 27 grader. Det er litt kaldere fra mai til november, med 23-27 grader. Det er varmt i vannet året rundt, så du kan alltid bade. Det er spesielt anbefalt å reise til Mauritius i mai, for da er det varmt, men lite fuktighet og behagelig vær. Under ferier slik som jul og om sommeren er det populært å fly til Mauritius, så da kan prisene også stige litt. I sommermånedene er det litt lavere temperaturer, men de holder seg over 20 grader om dagen. Om kvelden kan du ha bruk for en lett jakke.

Skal du fly til Mauritius fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 5 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 20 minutter. Det er mest populært å fly til den største flyplassen på Mauritius som heter Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn, som forkortes til MRU.

Når du skal reise til Mauritius trenger du ikke visum. Du får et stempel i passet ditt som gir deg lov til å oppholde deg der i inntil 90 dager. Du må sørge for å ha et pass som er gyldig helt til avreisedatoen din fra Mauritius, og du må ha returbillett. Du må også ha nok penger til å forsørge deg når du er der, og da holder det å kunne vise et gyldig bankkort eller et kredittkort, i tillegg til å vise at du har en bekreftet bestilling på overnattingssted. Det er viktig å kunne fremvise alle disse tre delene når du ankommer landet.


Internasjonale flyreiser til Mauritius

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Port Louis
Raskeste flytid16t 20m
Laveste pris6 309 kr
Flyvninger fra Stavanger til Port Louis
Raskeste flytid29t 15m
Laveste pris19 225 kr
Flyvninger fra Trondheim til Port Louis
Raskeste flytid40t 10m
Laveste pris10 223 kr
Flyvninger fra Bergen til Port Louis
Raskeste flytid44t 55m
Laveste pris14 935 kr

Finn flyvninger til Mauritius

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Mauritius


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Mauritius med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Mauritius.

Prisvarsler for flyreiser til Mauritius er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.