Finn billig fly til Sverige

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sverige

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Sverige

Beste pris på enveisbillett

98 kr

Beste pris på tur/retur-billett

283 kr

Raskeste flytid

1t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sverige fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 98 kr (Oslo Torp Sandefjord til Stockholm Arlanda).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sverige fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 283 kr (Oslo Torp Sandefjord til Stockholm Arlanda).
Den kjappeste flyvningen til Sverige fra Norge tar 1t 00m (Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Sverige, deriblant Ryanair, Wizz Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til byer i Sverige

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sverige fra Norge
Stockholm
Stockholm

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sverige

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sverige

Hvis du ønsker å fly til Sverige for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Air Serbia og Wizz Air som henholdsvis har priser fra 52 kr, 302 kr og 418 kr.

I gjennomsnitt tar det 1t å fly fra Norge til Sverige dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Stockholm Arlanda (den mest populære flyplassen i Sverige). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Stockholm Arlanda, ligger flytiden på rundt 1t 20m.

Det har blitt funnet flybilletter til Sverige på momondo helt nede i 203 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 2 855 kr, og billetter til 2 723 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 22 509 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Sverige? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sverige

Finn flyvninger til disse populære byene i Sverige fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sverige

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sverige som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloStockholm5t 50m312 kr
BergenStockholm1t 20m556 kr
TrondheimGöteborg8t 00m615 kr
OsloMalmö16t 00m761 kr
TrondheimStockholm1t 15m849 kr
StavangerStockholm1t 20m878 kr
KristiansandStockholm15t 30m1 972 kr
BergenMalmö4t 55m4 421 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sverige

Du kan fly til Sverige fra flere flyplasser i Norge og du kan booke direkte flyvninger til en billig pris online. For eksempel kan du fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda. Da kan du fly med Norwegian og SAS. Du kan også fly fra andre flyplasser som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola med Norwegian, SAS og Finnair. Noen flyvninger fra andre byer har en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen.

Når du reiser til Sverige avhenger helt av hva du vil oppleve og hvor i landet du skal. En bytur til enten Stockholm eller Gøteborg kan gjøres når som helst på året. I julen er det koselig pyntet i byene, og du kan bruke litt ekstra tid på å handle julegaver. Om vinteren er det også perfekt å reise nordover og dra på skiturer og stå på alpint. Om sommeren er det spesielt deilig å kjøre nedover langs kysten i Sverige. Da kan du oppleve vakre Skåne, som har mange små, koselige byer nedover kysten som strekker seg nesten hele veien ned til Danmark. Her er det lange, grunne sandstrender der barna kan leke og bade hele sommerferien. Når det er på sitt varmeste er det like deilig som i Syden! Det er også utrolig vakkert i Stockholm om høsten, når bladene skifter farge, og du kan nyte en varm kaffekopp på kafé eller deilig mat på en av byens fine restauranter. Vil du se Gøteborg på sitt beste, kan det også anbefales å reise dit om våren. Da blomstrer byen virkelig, og du kan sitte ute og kjenne de første solstrålene varme. Dette er tiden da byen virkelig våkner, og du kan dra innom byens botaniske hage og se de mange eksotiske blomstene springe ut. Dette er også et fint sted for en piknik med familien.

Du kan fly til Sverige fra flere byer i Norge. Fra Stavanger/Sola til Stockholm/Arlanda tar det omtrent 2 timer og 30 minutter, og fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda tar det rundt 1 time direkte. Skal du videre, for eksempel fra Oslo/Gardermoen til Åre for å stå på ski, kan du fly fra omtrent 2 timer og 45 minutter til Åre/Östersund med en mellomlanding i Stockholm.

Du trenger ikke pass eller visum for å reise til Sverige. Men du må ha med deg gyldig legitimasjon. Da er for eksempel førerkort gyldig. Hvis du ikke har bankkort med bilde, kan det være nyttig å ha med seg passet uansett.


Internasjonale flyreiser til Sverige

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid5t 50m
Billigst pris312 kr
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris556 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris878 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid1t 15m
Billigst pris849 kr
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid8t 00m
Billigst pris615 kr
Flyvninger fra Oslo til Malmö
Raskeste flytid16t 00m
Billigst pris761 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid15t 30m
Billigst pris1 972 kr
Flyvninger fra Bergen til Malmö
Raskeste flytid4t 55m
Billigst pris4 421 kr

Start planleggingen av reisen til Sverige


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Sverige med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Sverige.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Sverige, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Sverige og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.