Finn billige fly til Sverige

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 21.3.
ti. 28.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sverige

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Sverige

Beste pris på enveisbillett

213 kr

Beste pris på tur/retur-billett

768 kr

Raskeste flytid

1t 00m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sverige fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 213 kr (Oslo Torp Sandefjord til Stockholm Skavsta lufthavn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sverige fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 768 kr (Oslo Torp Sandefjord til Stockholm Skavsta lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Sverige fra Norge tar 1t 00m (Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Sverige, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og Ethiopian Air.

Sverige flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sverige-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Sverige?

Hvis du ønsker å fly til Sverige for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Ryanair, Norwegian og Flyr som henholdsvis har priser fra 63 kr, 305 kr og 321 kr.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Sverige?

Sverige har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (2 254 %) besøkte Stockholm oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Sverige inkluderer Göteborg og Luleå.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Sverige?

I gjennomsnitt tar det 55m å fly fra Norge til Sverige dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Stockholm Arlanda (den mest populære flyplassen i Sverige). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Stockholm Arlanda, ligger flytiden på rundt 1t 20m.

Hvilke flyselskaper flyr til Sverige?

Det er totalt 7 flyselskaper som flyr til Sverige på regelmessig basis, men Norwegian, Scandinavian Airlines og Wideroe er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 43 % av de som søkte etter fly til Sverige valgt å reise med Norwegian, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

De billigste flyvningene til byer i Sverige

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sverige fra Norge
Stockholm
Stockholm

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sverige

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sverige

Det er som regel best å fly til Göteborg flyplass når du skal besøke Ullevi, ettersom denne flyplassen ligger nærmest.

Det har blitt funnet flybilletter til Sverige på momondo helt nede i 216 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 4 265 kr, og billetter til 3 928 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 183 117 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sverige

Finn flyvninger til disse populære byene i Sverige fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sverige

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sverige som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloStockholm4t 50m576 kr
OsloMalmö18t 50m1 045 kr
BergenStockholm1t 20m1 151 kr
StavangerStockholm1t 20m1 215 kr
TrondheimStockholm1t 15m1 439 kr
KristiansandStockholm3t 05m1 791 kr
TrondheimGöteborg3t 45m1 887 kr
BergenMalmö15t 40m2 633 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sverige

Du kan fly til Sverige fra flere flyplasser i Norge og du kan booke direkte flyvninger til en billig pris online. For eksempel kan du fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda. Da kan du fly med Norwegian og SAS. Du kan også fly fra andre flyplasser som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola med Norwegian, SAS og Finnair. Noen flyvninger fra andre byer har en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen.

Når du reiser til Sverige avhenger helt av hva du vil oppleve og hvor i landet du skal. En bytur til enten Stockholm eller Gøteborg kan gjøres når som helst på året. I julen er det koselig pyntet i byene, og du kan bruke litt ekstra tid på å handle julegaver. Om vinteren er det også perfekt å reise nordover og dra på skiturer og stå på alpint. Om sommeren er det spesielt deilig å kjøre nedover langs kysten i Sverige. Da kan du oppleve vakre Skåne, som har mange små, koselige byer nedover kysten som strekker seg nesten hele veien ned til Danmark. Her er det lange, grunne sandstrender der barna kan leke og bade hele sommerferien. Når det er på sitt varmeste er det like deilig som i Syden! Det er også utrolig vakkert i Stockholm om høsten, når bladene skifter farge, og du kan nyte en varm kaffekopp på kafé eller deilig mat på en av byens fine restauranter. Vil du se Gøteborg på sitt beste, kan det også anbefales å reise dit om våren. Da blomstrer byen virkelig, og du kan sitte ute og kjenne de første solstrålene varme. Dette er tiden da byen virkelig våkner, og du kan dra innom byens botaniske hage og se de mange eksotiske blomstene springe ut. Dette er også et fint sted for en piknik med familien.

Du kan fly til Sverige fra flere byer i Norge. Fra Stavanger/Sola til Stockholm/Arlanda tar det omtrent 2 timer og 30 minutter, og fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda tar det rundt 1 time direkte. Skal du videre, for eksempel fra Oslo/Gardermoen til Åre for å stå på ski, kan du fly fra omtrent 2 timer og 45 minutter til Åre/Östersund med en mellomlanding i Stockholm.

Du trenger ikke pass eller visum for å reise til Sverige. Men du må ha med deg gyldig legitimasjon. Da er for eksempel førerkort gyldig. Hvis du ikke har bankkort med bilde, kan det være nyttig å ha med seg passet uansett.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Sverige

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Sverige?

    Søk etter tilbud på fly til Sverige. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Sverige med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.


Internasjonale flyreiser til Sverige

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Laveste pris1 151 kr
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid4t 50m
Laveste pris576 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris1 439 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Laveste pris1 215 kr
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid3t 45m
Laveste pris1 887 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid3t 05m
Laveste pris1 791 kr
Flyvninger fra Oslo til Malmö
Raskeste flytid18t 50m
Laveste pris1 045 kr
Flyvninger fra Bergen til Malmö
Raskeste flytid15t 40m
Laveste pris2 633 kr

Start planleggingen av reisen til Sverige


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Sverige med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Sverige.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Sverige, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Sverige og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.