Finn billig fly til Sverige

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til byer i Sverige

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sverige fra Norge
Stockholm
Stockholm

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sverige

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sverige
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Sverige?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Sverige. Den mest populære byen å reise til i Sverige er Stockholm, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 1 912 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Sverige er Göteborg og Umeå.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Sverige?

    Hvis du ønsker å fly til Sverige for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Serbia, Wizz Air og Ryanair som henholdsvis har priser fra 269 kr, 331 kr og 438 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sverige

Finn flyvninger til disse populære byene i Sverige fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sverige

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sverige som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloStockholm409 kr
BergenStockholm713 kr
TrondheimStockholm1 617 kr
TrondheimGöteborg1 878 kr
StavangerStockholm1 922 kr
KristiansandStockholm2 087 kr
OsloMalmö2 487 kr
BergenMalmö3 278 kr

Søta bror har massevis av gode feriemuligheter på lager! Sverige er et langstrakt land med både storby, strandliv, småbyer og skimuligheter om vinteren. Her er det muligheter for å dra på bilferie, reise med buss, tog eller fly, hva enn som passer din reise til Sverige best. Kanskje vil du oppleve den vakre hovedstaden Stockholm på en romantisk langhelg med din kjære? Her er det mange restauranter i verdensklasse, lekre barer og vakre bygninger. Ta beina fatt og utforsk denne internasjonalt kjente byen. Reiser du fra Oslo, kan det være perfekt å ta en kort tur til Gøteborg om du vil reise kort, men fortsatt oppleve en hyggelig og annerledes by. Gå innom hippe Haga for en lokalbrygget øl eller deilige kanelboller, og dra til Slottsskogen på piknik eller for en rolig joggetur. Vil du reise til Sverige med familien på skiferie, kan du dra lenger nord i landet, til blant annet Åre. Dette er det største skianlegget i landet og ligger på høyde med Trondheim. Hit er det perfekt å reise i jule- og vinterferien, og suse nedover de mange bakkene. Det er nemlig 102 bakker her! Perfekt for en annerledes og morsom ferie full av aktiviteter. Det er greit å huske på at du bør bestille flybilletter med hotell i god tid, fordi det kan være høyere priser og fort bli fullt i høytider og ferier.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Sverige?

Du kan fly til Sverige fra flere flyplasser i Norge og du kan booke direkte flyvninger til en billig pris online. For eksempel kan du fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda. Da kan du fly med Norwegian og SAS. Du kan også fly fra andre flyplasser som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola med Norwegian, SAS og Finnair. Noen flyvninger fra andre byer har en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Sverige?

Når du reiser til Sverige avhenger helt av hva du vil oppleve og hvor i landet du skal. En bytur til enten Stockholm eller Gøteborg kan gjøres når som helst på året. I julen er det koselig pyntet i byene, og du kan bruke litt ekstra tid på å handle julegaver. Om vinteren er det også perfekt å reise nordover og dra på skiturer og stå på alpint. Om sommeren er det spesielt deilig å kjøre nedover langs kysten i Sverige. Da kan du oppleve vakre Skåne, som har mange små, koselige byer nedover kysten som strekker seg nesten hele veien ned til Danmark. Her er det lange, grunne sandstrender der barna kan leke og bade hele sommerferien. Når det er på sitt varmeste er det like deilig som i Syden! Det er også utrolig vakkert i Stockholm om høsten, når bladene skifter farge, og du kan nyte en varm kaffekopp på kafé eller deilig mat på en av byens fine restauranter. Vil du se Gøteborg på sitt beste, kan det også anbefales å reise dit om våren. Da blomstrer byen virkelig, og du kan sitte ute og kjenne de første solstrålene varme. Dette er tiden da byen virkelig våkner, og du kan dra innom byens botaniske hage og se de mange eksotiske blomstene springe ut. Dette er også et fint sted for en piknik med familien.

Hvor lang tid tar det å fly til Sverige?

Du kan fly til Sverige fra flere byer i Norge. Fra Stavanger/Sola til Stockholm/Arlanda tar det omtrent 2 timer og 30 minutter, og fra Oslo/Gardermoen til Stockholm/Arlanda tar det rundt 1 time direkte. Skal du videre, for eksempel fra Oslo/Gardermoen til Åre for å stå på ski, kan du fly fra omtrent 2 timer og 45 minutter til Åre/Östersund med en mellomlanding i Stockholm.

Kan man reise til Sverige uten pass eller visum?

Du trenger ikke pass eller visum for å reise til Sverige. Men du må ha med deg gyldig legitimasjon. Da er for eksempel førerkort gyldig. Hvis du ikke har bankkort med bilde, kan det være nyttig å ha med seg passet uansett.


Internasjonale flyreiser til Sverige

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris409 kr
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris713 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris1 617 kr
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid7t 00m
Billigst pris1 878 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris1 922 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid22t 35m
Billigst pris2 087 kr
Flyvninger fra Oslo til Malmö
Raskeste flytid23t 10m
Billigst pris2 487 kr
Flyvninger fra Bergen til Malmö
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris3 278 kr

Start planleggingen av reisen til Sverige