Søk etter og finn billige fly til Tunisia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tunisia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tunisia

Beste pris på enveisbillett

1 539 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 077 kr

Raskeste flytid

10t 35m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tunisia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 539 kr (Oslo Gardermoen til Tunis Carthage).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tunisia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 077 kr (Oslo Gardermoen til Tunis Carthage).
Den kjappeste flyvningen til Tunisia fra Norge tar 10t 35m (Oslo Gardermoen til Tunis Carthage).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Tunisia, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til byer i Tunisia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tunisia fra Norge
Tunis
Tunis

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tunisia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tunisia

De billigste flyvningene til Tunisia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 659 kr med Nouvelair, 781 kr med Tunisair Express og 820 kr med Air Malta.

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Tunisia Du flyr fra. Som eksempel tar det 5t 45m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Tunis Carthage. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Tunis Carthage i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Det har blitt funnet flybilletter til Tunisia på momondo helt nede i 1 156 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 5 496 kr, og billetter til 5 172 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 20 694 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tunisia

Finn flyvninger til disse populære byene i Tunisia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Tunisia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tunisia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTunis5t 45m2 799 kr

De beste tingene å se og gjøre i Tunisia

Du kan fly til Tunisia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter raskt og enkelt på nett, og fly enten til hovedstaden Tunis eller Djerba, som er en øy på kysten. For eksempel kan du fly med SAS, Lufthansa eller Air France og mellomlande i blant annet Frankfurt eller Paris. Flyr du til Tunis fra Bergen/Flesland eller andre byer i Norge er det ofte mellomlandinger ved Oslo/Gardermoen først, og så en mellomlanding til i blant annet Frankfurt. Som regel går første flyvning mot Oslo/Gardermoen med SAS.

Tunisia har et varmt og tørt klima, som går fint å besøke hele året. Det er flest som reiser hit i juli-august, spesielt mange europeiske turister som ønsker vakre strender og høye temperaturer. Om sommeren ligger temperaturen oppe ved 30-35 grader. Dette er de varmeste månedene, og badevannet holder en temperatur på rundt 25 grader. Det er altså ingen overraskelse at mange velger å reise hit i sommerferien sin. Ønsker du å besøke landet når det er litt mindre mennesker og litt mildere temperaturer, så kan du reise hit i mars-mai. Dette er nemlig ansett som det aller beste tidspunktet. Da blomstrer det også etter regnet som har kommet i løpet av vinteren, så det er ekstra vakkert i Tunisia om våren. Etter sommeren holder også temperaturene seg godt, så du kan gjerne reise hit fra september-desember om du vil reise utenom høysesongen. Det er også mer behagelig å reise på dagsturer og sightseeing når det er litt lavere temperaturer. Så hvis du vil oppdage mer av Tunisias kultur og historie og se deg rundt i byene så kan det være smart å reise tidlig vår eller på høsten.

Skal du fly til Tunisia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 5 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 45 minutter. Flyr du til Djerba, kan du forvente en flyvning som tar omtrent fra 5 timer og 45 minutter.

Når du skal reise til Tunisia trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks tre måneder. Du må ha gyldig pass med deg. Det er lurt å ha med en passkopi i tillegg, i tilfelle du må identifisere deg under reisen og du ikke vil bære passet med deg rundt.


Internasjonale flyreiser til Tunisia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tunis
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris2 799 kr

Flyvninger til regioner i Tunisia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Tunisia


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Tunisia på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Tunisia som passer deg.

Alle flysøk til Tunisia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Tunisia, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Tunisia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Tunisia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tunisia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.