Finn billig fly til Tunisia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til byer i Tunisia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tunisia fra Norge
Tunis
Tunis

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tunisia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tunisia
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Tunisia?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Tunisia. Den mest populære byen å reise til i Tunisia er Tunis, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 357 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Tunisia er Monastir og Houmt Souk.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Tunisia?

    Hvis du ønsker å fly til Tunisia for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Malta, easyJet og Nouvelair som henholdsvis har priser fra 740 kr, 857 kr og 871 kr.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Tunisia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tunisia

Finn flyvninger til disse populære byene i Tunisia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Tunisia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tunisia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloTunis1 996 kr

Tunisia ligger i Nord-Afrika og grenser til Algerie og Libya. Dessuten har landet en veldig lang kystlinje på hele 1148 kilometer, ut mot Middelhavet. Her snakker de både arabisk og fransk. Tunis er hovedstaden i landet, som også landet er oppkalt etter. I Tunisia er det tørt klima, blant annet ligger Sahara-ørkenen sør i landet. De aller fleste bor lengre nord i landet, ved kysten mot Middelhavet. De aller største og mest populære byene blant turister ligger nordøst i landet, i det som heter Hammamet-viken. Navnet på noen av de populære byene er Hammamet, Monastir og Sousse. Her er det typisk feriestemning, med strender og muligheter for å bade i det forfriskende Middelhavet. Det er mulig å reise til Tunisia året rundt, fordi det blir ikke veldig kaldt her. De kaldeste månedene er rundt desember-mars, og da er det omtrent 16-20 grader og fortsatt sol. Om sommeren er det varmere, med rundt 30 grader. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne billig fly med hotell. Det er som regel høyere priser i sommermånedene juli-august, fordi da er det mange som besøker kysten i Tunisia. Vil du fly til Tunisia i denne perioden bør du bestille fly med hotell i god tid.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tunisia?

Du kan fly til Tunisia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter raskt og enkelt på nett, og fly enten til hovedstaden Tunis eller Djerba, som er en øy på kysten. For eksempel kan du fly med SAS, Lufthansa eller Air France og mellomlande i blant annet Frankfurt eller Paris. Flyr du til Tunis fra Bergen/Flesland eller andre byer i Norge er det ofte mellomlandinger ved Oslo/Gardermoen først, og så en mellomlanding til i blant annet Frankfurt. Som regel går første flyvning mot Oslo/Gardermoen med SAS.

Når er det best å reise til Tunisia?

Tunisia har et varmt og tørt klima, som går fint å besøke hele året. Det er flest som reiser hit i juli-august, spesielt mange europeiske turister som ønsker vakre strender og høye temperaturer. Om sommeren ligger temperaturen oppe ved 30-35 grader. Dette er de varmeste månedene, og badevannet holder en temperatur på rundt 25 grader. Det er altså ingen overraskelse at mange velger å reise hit i sommerferien sin. Ønsker du å besøke landet når det er litt mindre mennesker og litt mildere temperaturer, så kan du reise hit i mars-mai. Dette er nemlig ansett som det aller beste tidspunktet. Da blomstrer det også etter regnet som har kommet i løpet av vinteren, så det er ekstra vakkert i Tunisia om våren. Etter sommeren holder også temperaturene seg godt, så du kan gjerne reise hit fra september-desember om du vil reise utenom høysesongen. Det er også mer behagelig å reise på dagsturer og sightseeing når det er litt lavere temperaturer. Så hvis du vil oppdage mer av Tunisias kultur og historie og se deg rundt i byene så kan det være smart å reise tidlig vår eller på høsten.

Hvor lang tid tar det å fly til Tunisia?

Skal du fly til Tunisia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 5 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 45 minutter. Flyr du til Djerba, kan du forvente en flyvning som tar omtrent fra 5 timer og 45 minutter.

Kan man reise til Tunisia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Tunisia trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks tre måneder. Du må ha gyldig pass med deg. Det er lurt å ha med en passkopi i tillegg, i tilfelle du må identifisere deg under reisen og du ikke vil bære passet med deg rundt.


Internasjonale flyreiser til Tunisia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tunis
Raskeste flytid6t 50m
Billigst pris1 996 kr

Finn flyvninger til Tunisia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Tunisia