Finn billig fly til Kenya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

De billigste flyvningene til byer i Kenya

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kenya fra Norge
Nairobi
Nairobi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kenya

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kenya
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kenya?

    Kenya is full of interesting cities to visit if you’re interested in touring the country. The majority of our users (667%) visit Nairobi more than other cities in the country, but other popular cities in Kenya include Mombasa and Kisumu.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kenya?

    The cheapest flights to Kenya recently found by momondo users are 598 kr with Kenya Airways, 645 kr with Skyward Express, and 1 084 kr with Fly540.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kenya

Finn flyvninger til disse populære byene i Kenya fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kenya

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kenya som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloNairobi13t 40m3 366 kr
TrondheimNairobi22t 10m6 950 kr
OsloMombasa15t 45m7 981 kr
TromsøNairobi38t 50m10 171 kr
OsloKisumu20t 40m10 316 kr

Kenya er et land der det virkelig er mye å oppleve. Her kan du dra på safari og se ville dyr i sitt rette element, lære om landets fascinerende kulturer, se ville elefanter og besøke hvite sandstrender. Landet har alt fra savanner med ville dyr, kystområder, høyland og storbyer. Hovedstaden i Kenya heter Nairobi og ligger sør i det sentrale høylandet som ligger omtrent 1800 meter over havet. Resten av landet grenser til blant annet Somalia, Etiopia og Uganda og ligger øst i Afrika. Kysten ligger langs med det Indiske Hav. Klimaet i området ved kysten er tropisk, med høye temperaturer og en del nedbør. I Mombasa, en by på kysten, er det omtrent 26 grader i gjennomsnitt. Kysten av Kenya har to regntider, og disse er som regel i april-mai og så i oktober-november. Innover i landet er det mer variert, og i høylandet er det lavere temperaturer, som går ned til rundt 10 grader. Det er kaldest i Kenya i juni-august. Når du skal fly til Kenya kan høytider og ferier påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne gode tilbud på fly med hotell.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kenya?

Du kan fly til Kenya fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan fly til blant annet Nairobi, hovedstaden, eller til Mombasa som ligger på kysten. Du kan bruke momondo for å finne flybilletter fra blant annet Oslo/Gardermoen til en billig pris. For eksempel kan du fly med Qatar Airways, Turkish Airlines eller Air France og mellomlande i blant annet Doha, Istanbul eller Paris på veien. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med KLM og Emirates til Nairobi.

Når er det best å reise til Kenya?

Det er ulike regntider og perioder med kjøligere temperaturer i Kenya som er lurt å kjenne til før du reiser. Det er mange som ønsker å reise hit i januar-februar, fordi det da er best vær. Da er det nemlig tørt og varmt. I mars-mai er det mer regn, og juni-september er tørrere måneder igjen. Det er kaldest i juni-august. Det er igjen noe regn fra oktober-desember, men det er mest regn om våren. Det er regntiden om våren som kalles den store regntiden. Kysten er best å besøke januar-februar dersom du helst vil ha en behagelig strandferie med sol og oppholdsvær. Dersom du vil besøke naturreservat og oppleve det folk kaller the Big Five, er det verdt å reise til Masai Mara. The Big Five er løven, leoparden, elefanten, bøffel og nesehornet. Dersom du reiser til Masai Mara på safari i juni-oktober, kan du være så heldig å se store flokker av blant annet sebraer. I tillegg er det ekstra mange dyr som samler seg ved vannhullne i denne perioden. Fra oktober-desember er det en god periode å dra på safari dersom du ønsker å se store elefantflokker. Da er det også færre besøkende, og du kan ha en mer privat safariopplevelse. På grunn av de mange ulike opplevelsene og aktivitetene i Kenya er det lurt å vurdere hvilken tid som er best i forhold til hva du selv ønsker å oppleve under turen.

Hvor lang tid tar det å fly til Kenya?

Skal du fly til Kenya fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 30 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 10 timer og 55 minutter.

Kan man reise til Kenya uten pass eller visum?

Når du skal reise til Kenya må du ha visum. Dette søker du om og betaler for på nett. Du kan finne nettsidene ved regjeringens reiseinformasjon på nett. Visum koster omtrent USD 51 (ca 418 NOK). Vær obs på at du velger de offisielle nettsidene ved kjøp av visum. Det er også mulig å få visum ved ankomst, men du bør undersøke dette før reisen ettersom reglene kan endres raskt. Du må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Internasjonale flyreiser til Kenya

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nairobi
Raskeste flytid13t 40m
Billigst pris3 366 kr
Flyvninger fra Oslo til Kisumu
Raskeste flytid20t 40m
Billigst pris10 316 kr
Flyvninger fra Tromsø til Nairobi
Raskeste flytid38t 50m
Billigst pris10 171 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nairobi
Raskeste flytid22t 10m
Billigst pris6 950 kr
Flyvninger fra Oslo til Mombasa
Raskeste flytid15t 45m
Billigst pris7 981 kr

Finn flyvninger til Kenya

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kenya