Søk etter og finn billige fly til Kenya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 13.12.
ti. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kenya

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kenya

Beste pris på enveisbillett

5 139 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 268 kr

Raskeste flytid

16t 50m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kenya fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 139 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nairobi Jomo Kenyatta).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kenya fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 268 kr (Oslo Gardermoen til Mombasa Moi internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Kenya fra Norge tar 16t 50m (Oslo Torp Sandefjord til Nairobi Jomo Kenyatta).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Kenya, deriblant Lufthansa, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Kenya flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kenya-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Kenya?

Du kan regne med å måtte betale 12 199 kr i snitt for en flybillett til Kenya. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 4 013 kr til Kenya, som er det laveste vi har sett den siste uken. 80 059 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Kenya, mens alt rundt 11 479 kr og under er rimelig for denne strekningen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kenya?

Kenya har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (672 %) besøkte Nairobi oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Kenya inkluderer Mombasa og Kisumu.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Kenya?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Kenya avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Nairobi Jomo Kenyatta tar det i snitt 12t 25m, men flyr du fra Bergen Flesland til Nairobi Jomo Kenyatta ligger flytiden på rundt . Nairobi Jomo Kenyatta er den mest populære flyplassen i Kenya.

Hvilke flyselskaper flyr til Kenya?

Det er totalt 12 flyselskaper som flyr til Kenya på regelmessig basis, men Turkish Airlines, Qatar Airways og Ethiopian Air er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 22 % av de som søkte etter fly til Kenya valgt å reise med Turkish Airlines, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

De billigste flyvningene til byer i Kenya

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kenya fra Norge
Nairobi
Nairobi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kenya

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kenya

De billigste flyvningene til Kenya som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 669 kr med Fly540, 714 kr med Skyward Express og 727 kr med Kenya Airways.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kenya

Finn flyvninger til disse populære byene i Kenya fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kenya

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kenya som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloNairobi12t 25m4 869 kr
OsloMombasa27t 00m5 300 kr
TromsøNairobi39t 45m9 307 kr
TrondheimNairobi21t 40m13 946 kr
OsloKisumu25t 20m15 659 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kenya

Du kan fly til Kenya fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan fly til blant annet Nairobi, hovedstaden, eller til Mombasa som ligger på kysten. Du kan bruke momondo for å finne flybilletter fra blant annet Oslo/Gardermoen til en billig pris. For eksempel kan du fly med Qatar Airways, Turkish Airlines eller Air France og mellomlande i blant annet Doha, Istanbul eller Paris på veien. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, kan du fly med KLM og Emirates til Nairobi.

Det er ulike regntider og perioder med kjøligere temperaturer i Kenya som er lurt å kjenne til før du reiser. Det er mange som ønsker å reise hit i januar-februar, fordi det da er best vær. Da er det nemlig tørt og varmt. I mars-mai er det mer regn, og juni-september er tørrere måneder igjen. Det er kaldest i juni-august. Det er igjen noe regn fra oktober-desember, men det er mest regn om våren. Det er regntiden om våren som kalles den store regntiden. Kysten er best å besøke januar-februar dersom du helst vil ha en behagelig strandferie med sol og oppholdsvær. Dersom du vil besøke naturreservat og oppleve det folk kaller the Big Five, er det verdt å reise til Masai Mara. The Big Five er løven, leoparden, elefanten, bøffel og nesehornet. Dersom du reiser til Masai Mara på safari i juni-oktober, kan du være så heldig å se store flokker av blant annet sebraer. I tillegg er det ekstra mange dyr som samler seg ved vannhullne i denne perioden. Fra oktober-desember er det en god periode å dra på safari dersom du ønsker å se store elefantflokker. Da er det også færre besøkende, og du kan ha en mer privat safariopplevelse. På grunn av de mange ulike opplevelsene og aktivitetene i Kenya er det lurt å vurdere hvilken tid som er best i forhold til hva du selv ønsker å oppleve under turen.

Skal du fly til Kenya fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 30 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 10 timer og 55 minutter.

Når du skal reise til Kenya må du ha visum. Dette søker du om og betaler for på nett. Du kan finne nettsidene ved regjeringens reiseinformasjon på nett. Visum koster omtrent USD 51 (ca 418 NOK). Vær obs på at du velger de offisielle nettsidene ved kjøp av visum. Det er også mulig å få visum ved ankomst, men du bør undersøke dette før reisen ettersom reglene kan endres raskt. Du må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Internasjonale flyreiser til Kenya

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nairobi
Raskeste flytid12t 25m
Laveste pris4 869 kr
Flyvninger fra Oslo til Kisumu
Raskeste flytid25t 20m
Laveste pris15 659 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nairobi
Raskeste flytid21t 40m
Laveste pris13 946 kr
Flyvninger fra Tromsø til Nairobi
Raskeste flytid39t 45m
Laveste pris9 307 kr
Flyvninger fra Oslo til Mombasa
Raskeste flytid27t 00m
Laveste pris5 300 kr

Start planleggingen av reisen til Kenya


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Kenya på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Kenya. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kenya, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kenya og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.