Fly Afrika Egypt Hurghada

Finn billige fly til Hurghada

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Hurghada (HRG)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Hurghada

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hurghada fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hurghada

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hurghada

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sharm El Sheikh (SSH)

Vanligvis er flyvninger til Hurghada fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira, som i gjennomsnitt koster 3 445 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hurghada koster i gjennomsnitt kun 2 848 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 4 610 kr for flyvninger til Hurghada fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember362 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hurghada fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Hurghada?

Værmessig er det best å reise til Hurghada fra oktober til april, når temperaturene er mest behagelige. Imidlertid er høysesongen i Egypt i desember og januar, og de viktigste severdighetene kan være svært folksomme i disse månedene. Dette er også den dyreste tiden å reise hit, og det kan være vanskelig å finne billige flybilletter til Hurghada i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett og ønsker en så billig reise til Hurghada som mulig, bør du vurdere å reise hit i lavsesongen om sommeren. Da må du imidlertid være forberedt på svært høye temperaturer, som kan gjøre sightseeing vanskelig.

Hvilken flyvning til Hurghada er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Hurghada for 433 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Hurghada. Du kan finne den billigste prisen til Hurghada fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Hurghada?

Den billigste måneden å fly til Hurghada fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 848 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Hurghada i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Hurghada i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 009 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hurghada?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Hurghada på, er 38 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 591 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Hurghada?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Hurghada fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 3 247 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Hurghada på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 4 208 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Hurghada?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Hurghada, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 3 574 kr. Å fly til Hurghada på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise om morgenen ettersom de ofte koster ca. 4 167 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hurghada?

Sharm El Sheikh Ophira flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hurghada.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hurghada?

Sharm El Sheikh Ophira flyplass har en gjennomsnittspris på 4 222 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Hurghada. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Hurghada

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hurghada som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. jul.
07:20Oslo Gardermoen
16t 10m
1 stopp
23:30Hurghada
22. jul.
21:45Hurghada
11t 50m
1 stopp
09:35Oslo Gardermoen
4 237 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
07:20Oslo Gardermoen
16t 10m
1 stopp
23:30Hurghada
23. jul.
01:10Hurghada
13t 45m
2 stopp
14:55Oslo Gardermoen
5 382 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
19:55Oslo Gardermoen
24t 30m
2 stopp
20:25Hurghada
22. jul.
21:45Hurghada
11t 50m
1 stopp
09:35Oslo Gardermoen
4 280 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
19:55Oslo Gardermoen
24t 30m
2 stopp
20:25Hurghada
23. jul.
01:10Hurghada
13t 45m
2 stopp
14:55Oslo Gardermoen
4 983 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
19:55Oslo Gardermoen
24t 30m
2 stopp
20:25Hurghada
22. jul.
21:45Hurghada
17t 05m
2 stopp
14:50Oslo Gardermoen
3 932 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. jul.
13:40Oslo Gardermoen
29t 15m
1 stopp
18:55Hurghada
23. jul.
00:25Hurghada
12t 20m
1 stopp
12:45Oslo Gardermoen
4 170 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Hurghada?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hurghada

Det er ikke mulig å fly til Hurghada direkte fra Norge, og de fleste flyvninger har et eller to stopp både på utreise og retur. Som oftest er disse i Brüssel, Wien, Istanbul, Berlin eller København, og flyselskapene som flyr de ulike strekningene er blant annet Brussels Airlines, Pegasus Airlines, Norwegian, Czech Airlines, Turkish Airlines og Ryanair. Flytiden hver vei er alt fra 12-27 timer, avhengig av lengden på mellomlandingene. Generelt er det større sannsynlighet for å finne billig fly til Hurghada dersom du syns det er greit med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Hurghada, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du fly til Hurghada, ankommer du Hurghada internasjonale lufthavn. Herfra kan du komme deg til sentrum med buss, taxi eller privat bil. Busser går regelmessig fra flyplassen, og det er som regel private selskaper som kjører minibusser. Det er ingen faste stoppesteder på veien til byen, men man avtaler heller hvor bussen skal stoppe. Det tar omtrent 20 minutter å ta buss til sentrum. Alternativt kan du ta taxi som er tilgjengelig døgnet rundt utenfor flyplassterminalen. Det tar omtrent 15 minutter til sentrum og 15-30 minutter til kysthotellene. Du kan også forhåndsbestille privat transport med bil, og da vil en sjåfør vente på deg i avgangshallen.


Hvordan kommer man seg rundt i Hurghada?

Den vanligste måten for turister å komme seg rundt i Hurghada på er med taxi. Taxisjåførene her har en egen evne til å få øye på turister, og du kan bare se på bilen som nærmer seg for at den skal stoppe. Før du setter deg inn i bilen bør du vite om sjåføren snakker engelsk, og vise den ønskede destinasjonen på kartet. Bli også enige om totalprisen, som bør ligge mellom 10-25 EGP (ca. 5-13 NOK). Det finnes ikke noe normalt offentlig transportsystem i byen, men hvite minivans, også kalt mikrobusser, kjører ulike ruter i sentrum. Det er hovedsakelig lokale som bruker dem, og det er en svært rimelig måte å komme seg rundt på. Imidlertid frarådes unge kvinner å reise med mikrobuss.


Kan man reise til Hurghada uten pass eller visum?

Du kan ikke reise til Egypt uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du søke om visum på forhånd fra den egyptiske ambassaden før du flyr til Hurghada, eller kjøpe det ved ankomst for 25 USD (ca. 220 NOK). Du kan betale for visumet med USD, EUR eller GBP.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Hurghada?

Hurghada er det eldste og mest kjente feriestedet i Egypt, og en by som har mange opplevelser og severdigheter å by på. Først og fremst bør du ta en tur til Giftun-øyene, hvor du kan se slående vakre sandstrender og snorkle for å se det idylliske marine livet. Dra også innom marinaen i Hurghada for å se en litt mer moderne del av byen, og rusle langs promenaden i solnedgangen for en helt spesiell opplevelse. En tur til Hurghada er heller ikke komplett uten å ha besøkt byens mange sandstrender, hvor du kan nyte noen late dager med soling og bading.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

For å være på den sikre siden, bør du kjøpe reiseforsikring etter du har bestilt flybilletter til Hurghada.

Kan du drikke vann fra springen?

For å unngå mageinfeksjoner bør du kjøpe vann på flaske når du er i Egypt. Her bør du også sjekke at korken sitter ordentlig fast. (Priser sjekket 03/05/2019).


Fly Afrika Egypt Hurghada
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse