Finn billige fly til Hurghada

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Hurghada

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Hurghada

Beste pris på enveisbillett

1 260 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 225 kr

Raskeste flytid

18t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Hurghada fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 260 kr (Oslo Torp Sandefjord til Hurghada).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Hurghada fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 225 kr (Oslo Gardermoen til Hurghada).
Den kjappeste flyvningen til Hurghada fra Norge tar 18t 35m (Oslo Torp Sandefjord til Hurghada).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Hurghada, deriblant Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hurghada

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hurghada fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hurghada

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hurghada

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sharm El Sheikh (SSH)

Vanligvis er flyvninger til Hurghada fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira, som i gjennomsnitt koster 4 206 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hurghada koster i gjennomsnitt kun 3 265 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli52 % dyrereDet koster ca. 6 473 kr for flyvninger til Hurghada fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HURGHADA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril427 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hurghada fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hurghada?

Værmessig er det best å reise til Hurghada fra oktober til april, når temperaturene er mest behagelige. Imidlertid er høysesongen i Egypt i desember og januar, og de viktigste severdighetene kan være svært folksomme i disse månedene. Dette er også den dyreste tiden å reise hit, og det kan være vanskelig å finne billige flybilletter til Hurghada i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett og ønsker en så billig reise til Hurghada som mulig, bør du vurdere å reise hit i lavsesongen om sommeren. Da må du imidlertid være forberedt på svært høye temperaturer, som kan gjøre sightseeing vanskelig.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Hurghada for 934 kr/person, noe som er 79 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Hurghada. Du kan finne den billigste prisen til Hurghada fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Hurghada. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 3 265 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Hurghada med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 450 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Hurghada på, er ca. 51 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 259 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Hurghada med en prislapp på kun 4 225 kr.

Sharm El Sheikh Ophira flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hurghada.

Sharm El Sheikh Ophira flyplass har en gjennomsnittspris på 4 498 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Hurghada. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Hurghada

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hurghada som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL11:50Oslo Gardermoen
26t 05m
3 stopp
HRG13:55Hurghada
16. okt.
HRG16:50Hurghada
26t 00m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
4 225 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
HRG20:20Hurghada
12. okt.
HRG21:45Hurghada
14t 50m
2 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 244 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
32t 25m
3 stopp
HRG20:20Hurghada
25. sep.
HRG21:45Hurghada
31t 55m
3 stopp
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord
4 302 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
27t 15m
2 stopp
HRG13:55Hurghada
16. okt.
HRG16:50Hurghada
26t 00m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
4 312 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
5. okt.
OSL13:50Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
HRG23:55Hurghada
12. okt.
HRG20:25Hurghada
16t 25m
1 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
4 322 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
12. sep.
OSL14:15Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
HRG23:55Hurghada
26. sep.
HRG00:45Hurghada
29t 40m
1 stopp
OSL06:25Oslo Gardermoen
4 399 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hurghada

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Hurghada, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
27. sep.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
18t 35m
2 stopp
HRG12:00Hurghada
1 260 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. okt.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
18t 55m
2 stopp
HRG11:15Hurghada
7 926 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Hurghada?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hurghada

Hvilke flyselskaper flyr til Hurghada?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Hurghada from Norge are Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Brussels Airlines and SWISS. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med SWISS til Hurghada

SWISS er et populært valg for de som reiser til Hurghada. Flyselskapet har 2 ukentlige flyvninger til Hurghada, med flest avganger fra Zurich. SWISS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 842 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 138 vurderinger, har momondo-brukere gitt SWISS en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med Turkish Airlines til Hurghada

Priser for fly med Turkish Airlines til Hurghada kan koste fra så lite som 3 257 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 5 flyene som Turkish Airlines flyr til Hurghada i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Turkish Airlines til Hurghada, koster fra Istanbul. Turkish Airlines har fått en score på 8,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 137 vurdering.


Flyplasser nære Hurghada

Under finner du alle flyplassene i Hurghada sammen med avstanden til sentrum

Når du fly til Hurghada, ankommer du Hurghada internasjonale lufthavn. Herfra kan du komme deg til sentrum med buss, taxi eller privat bil. Busser går regelmessig fra flyplassen, og det er som regel private selskaper som kjører minibusser. Det er ingen faste stoppesteder på veien til byen, men man avtaler heller hvor bussen skal stoppe. Det tar omtrent 20 minutter å ta buss til sentrum. Alternativt kan du ta taxi som er tilgjengelig døgnet rundt utenfor flyplassterminalen. Det tar omtrent 15 minutter til sentrum og 15-30 minutter til kysthotellene. Du kan også forhåndsbestille privat transport med bil, og da vil en sjåfør vente på deg i avgangshallen.


Populære flybilletter til Hurghada

Finn dine flybilletter til Hurghada med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hurghada
Raskeste flytid9t 40m
Laveste pris4 225 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Hurghada

Den vanligste måten for turister å komme seg rundt i Hurghada på er med taxi. Taxisjåførene her har en egen evne til å få øye på turister, og du kan bare se på bilen som nærmer seg for at den skal stoppe. Før du setter deg inn i bilen bør du vite om sjåføren snakker engelsk, og vise den ønskede destinasjonen på kartet. Bli også enige om totalprisen, som bør ligge mellom 10-25 EGP (ca. 5-13 NOK). Det finnes ikke noe normalt offentlig transportsystem i byen, men hvite minivans, også kalt mikrobusser, kjører ulike ruter i sentrum. Det er hovedsakelig lokale som bruker dem, og det er en svært rimelig måte å komme seg rundt på. Imidlertid frarådes unge kvinner å reise med mikrobuss.


Visumkrav for Hurghada

Du kan ikke reise til Egypt uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du søke om visum på forhånd fra den egyptiske ambassaden før du flyr til Hurghada, eller kjøpe det ved ankomst for 25 USD (ca. 220 NOK). Du kan betale for visumet med USD, EUR eller GBP.


Start planleggingen av reisen til Hurghada


De beste tingene å se og gjøre i Hurghada

Hurghada er det eldste og mest kjente feriestedet i Egypt, og en by som har mange opplevelser og severdigheter å by på. Først og fremst bør du ta en tur til Giftun-øyene, hvor du kan se slående vakre sandstrender og snorkle for å se det idylliske marine livet. Dra også innom marinaen i Hurghada for å se en litt mer moderne del av byen, og rusle langs promenaden i solnedgangen for en helt spesiell opplevelse. En tur til Hurghada er heller ikke komplett uten å ha besøkt byens mange sandstrender, hvor du kan nyte noen late dager med soling og bading.

For å være på den sikre siden, bør du kjøpe reiseforsikring etter du har bestilt flybilletter til Hurghada.

For å unngå mageinfeksjoner bør du kjøpe vann på flaske når du er i Egypt. Her bør du også sjekke at korken sitter ordentlig fast.


Finn fly til andre byer i Egypt

Hurghada har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Hurghada på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Hurghada.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Hurghada. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Hurghada

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Hurghada

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.