Søk etter og finn billige fly til Egypt

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Egypt

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Egypt

Beste pris på enveisbillett

759 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 790 kr

Raskeste flytid

7t 40m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Egypt fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 759 kr (Oslo Torp Sandefjord til Sharm El Sheikh Ophira).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Egypt fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 790 kr (Oslo Torp Sandefjord til Sharm El Sheikh Ophira).
Den kjappeste flyvningen til Egypt fra Norge tar 7t 40m (Oslo Gardermoen til Cairo).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Egypt, deriblant Air France, Turkish Airlines og Aegean Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Egypt

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Egypt fra Norge
Kairo
Kairo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Egypt

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Egypt

Den flyplassen som ligger nærmest Qasr el Baron er Kairo flyplass, som befinner seg i Kairo. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Kairo flyplass.

Hvis du ønsker å fly til Egypt for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Cairo, Wizz Air og easyJet som henholdsvis har priser fra 732 kr, 750 kr og 761 kr.

Flytiden fra Norge til Egypt varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Cairo (en av de mest populære rutene), tar det 7t 50m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Egypt er fra Bergen Flesland til Cairo, som tar omtrent 21t 35m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Prisen på billetter til Egypt varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 923 kr eller så høyt som 30 260 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Egypt for 6 775 kr eller lavere er en god deal, mens 7 169 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Egypt

Finn flyvninger til disse populære byene i Egypt fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Egypt

Disse rutene har de billigste flyvningene til Egypt som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSharm El Sheikh9t 05m1 790 kr
OsloHurghada9t 40m2 734 kr
OsloKairo7t 50m3 026 kr
BergenKairo21t 35m5 001 kr
StavangerKairo11t 05m5 351 kr

De beste tingene å se og gjøre i Egypt

Du kan fly til Egypt fra flere flyplasser i Norge, og det er flere flyselskaper å velge mellom. Det er som regel alltid en mellomlanding under reisen, og ikke direkteruter. Du kan blant annet fly med Aeroflot, Austrian, Turkish Airlines, Lufthansa eller SAS. Disse flyr mellom Oslo/Gardermoen og Kairo. Du kan også fly til Sharm el-Sheikh med samme flyselskaper, i tillegg til EgyptAir og KLM.

Det er som regel varmt året rundt i Egypt, spesielt ved kysten. Det er spesielt varmt om sommeren, fra mai-oktober, da det er over 30 grader om dagen. Om vinteren fra november-april, er det noe lavere temperaturer, men det holder seg som regel rundt 25 grader eller mer. Det er større forskjell på temperaturen om natten når man sammenligner sommer og vinter, så dersom du reiser hit om vinteren er det lurt å ha med en jakke til kvelden. Ellers er det populært å reise til Egypt i fellesferien og rundt jul og påske, da mange har fri. Dersom du skal til storbyen Kairo, er det anbefalt å reise november-april. Det er lurt å legge merke til når fastemåneden Ramadan er, for da kan mange restauranter og severdigheter være stengt eller ha reduserte åpningstider. Det er lite nedbør i Kairo, så du trenger ikke bekymre deg for det. Mange synes det er mest behagelig å reise også til kysten for eksempel til Sharm el-Sheikh under vinteren, da det er rundt 20-25 grader om dagen og mye sol. Vil du ha høyere temperaturer, rundt 30-35 grader kan du reise senere, rundt mars-april. Da er det også varmere om kvelden og natten.

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter. Det er som regel alltid en mellomlanding på flyvningen til de ulike destinasjonene i Egypt.

Når du skal fly til Egypt trenger du visum i tillegg til et pass som er gyldig i seks måneder fra du forlater landet. Du søker om visum på forhånd, eller betaler ca. 204 NOK og kjøper visumet ved ankomst. Visumet som kjøpes ved ankomst er gyldig i to uker ved ankomst i Sharm el-Sheikh eller Hurghada, og fire uker ved ankomst i Kairo. Det er også mulig å søke om visum på nett, og dette må gjøres minst syv dager før du skal reise.


Internasjonale flyreiser til Egypt

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kairo
Raskeste flytid7t 50m
Laveste pris3 026 kr
Flyvninger fra Oslo til Sharm El Sheikh
Raskeste flytid9t 05m
Laveste pris1 790 kr
Flyvninger fra Oslo til Hurghada
Raskeste flytid9t 40m
Laveste pris2 734 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kairo
Raskeste flytid11t 05m
Laveste pris5 351 kr
Flyvninger fra Bergen til Kairo
Raskeste flytid21t 35m
Laveste pris5 001 kr
Flyvninger fra Athen til Kairo
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris2 598 kr

Start planleggingen av reisen til Egypt


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Egypt. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Egypt som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Egypt flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Egypt, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Egypt og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Egypt

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Egypt

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.