Finn billig fly til Egypt

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til byer i Egypt

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Egypt fra Norge
Kairo
Kairo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Egypt

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Egypt
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Egypt?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Egypt. Den mest populære byen å reise til i Egypt er Kairo, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 580 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Egypt er Sharm El Sheikh og Hurghada.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Egypt?

    De billigste flyvningene til Egypt som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 373 kr med Egypt Air, 816 kr med Nile Air og 1 359 kr med Aegean Airlines.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Egypt

Finn flyvninger til disse populære byene i Egypt fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Egypt

Disse rutene har de billigste flyvningene til Egypt som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloSharm El Sheikh2 262 kr
OsloHurghada2 399 kr
OsloKairo2 950 kr
StavangerKairo4 008 kr
BergenKairo5 865 kr

Egypt har lenge vært en populær feriedestinasjon, med sitt behagelige klima, spennende historie, severdigheter og mange lekre hoteller. Landet ligger i Nordøst-Afrika, og delvis i Midtøsten. Landet grenser blant annet til Libya, Sudan, og Israel. I tillegg har Egypt kyst mot både Middelhavet og Rødehavet. Dette er også et av landene i Afrika med flest innbyggere, og de fleste bor langs med den berømte elven Nilen. Her er det bedre muligheter for å dyrke i jorden sammenlignet med hva som er mulig i den store og berømte ørkenen Sahara som også ligger i Egypt. Det er Kairo som er hovedstaden og det er den største byen i Afrika. Noe av det Egypt er mest kjent for er Pyramidene, som forteller den spennende historien om oldtidssivilisasjonen i landet. De mest kjente historiske severdighetene er Pyramidene ved Giza og Sfinksen i Giza. Det er også berømte oldtidsruiner i Kongenes dal, Teben og Karnak som kan være interessante å sjekke ut. Turisme er en av de største næringene i landet, perfekt for deg som ønsker å oppleve dette store og spennende landet. Egypt har to årstider, som er sommeren som går fra mai-oktober og vinteren som går fra november-april. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Egypt?

Du kan fly til Egypt fra flere flyplasser i Norge, og det er flere flyselskaper å velge mellom. Det er som regel alltid en mellomlanding under reisen, og ikke direkteruter. Du kan blant annet fly med Aeroflot, Austrian, Turkish Airlines, Lufthansa eller SAS. Disse flyr mellom Oslo/Gardermoen og Kairo. Du kan også fly til Sharm el-Sheikh med samme flyselskaper, i tillegg til EgyptAir og KLM.

Når er det best å reise til Egypt?

Det er som regel varmt året rundt i Egypt, spesielt ved kysten. Det er spesielt varmt om sommeren, fra mai-oktober, da det er over 30 grader om dagen. Om vinteren fra november-april, er det noe lavere temperaturer, men det holder seg som regel rundt 25 grader eller mer. Det er større forskjell på temperaturen om natten når man sammenligner sommer og vinter, så dersom du reiser hit om vinteren er det lurt å ha med en jakke til kvelden. Ellers er det populært å reise til Egypt i fellesferien og rundt jul og påske, da mange har fri. Dersom du skal til storbyen Kairo, er det anbefalt å reise november-april. Det er lurt å legge merke til når fastemåneden Ramadan er, for da kan mange restauranter og severdigheter være stengt eller ha reduserte åpningstider. Det er lite nedbør i Kairo, så du trenger ikke bekymre deg for det. Mange synes det er mest behagelig å reise også til kysten for eksempel til Sharm el-Sheikh under vinteren, da det er rundt 20-25 grader om dagen og mye sol. Vil du ha høyere temperaturer, rundt 30-35 grader kan du reise senere, rundt mars-april. Da er det også varmere om kvelden og natten.

Hvor lang tid tar det å fly til Egypt?

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter. Det er som regel alltid en mellomlanding på flyvningen til de ulike destinasjonene i Egypt.

Kan man reise til Egypt uten pass eller visum?

Når du skal fly til Egypt trenger du visum i tillegg til et pass som er gyldig i seks måneder fra du forlater landet. Du søker om visum på forhånd, eller betaler ca. 204 NOK og kjøper visumet ved ankomst. Visumet som kjøpes ved ankomst er gyldig i to uker ved ankomst i Sharm el-Sheikh eller Hurghada, og fire uker ved ankomst i Kairo. Det er også mulig å søke om visum på nett, og dette må gjøres minst syv dager før du skal reise. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 30/07/2018).


Internasjonale flyreiser til Egypt

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Sharm El Sheikh
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris2 262 kr
Flyvninger fra Oslo til Hurghada
Raskeste flytid9t 55m
Billigst pris2 399 kr
Flyvninger fra Oslo til Kairo
Raskeste flytid11t 30m
Billigst pris2 950 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kairo
Raskeste flytid35t 15m
Billigst pris4 008 kr
Flyvninger fra Bergen til Kairo
Raskeste flytid11t 40m
Billigst pris5 865 kr

Finn flyvninger til Egypt

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Egypt