Finn billige flyvninger til Egypt fra 1 045 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 8.12.
fr. 15.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Egypt

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Egypt

Beste pris på enveisbillett

1 045 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 922 kr

Raskeste flytid

9t 10m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Egypt fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 045 kr (Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Egypt fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 922 kr (Oslo Gardermoen til Sharm El Sheikh Ophira).
Den kjappeste flyvningen til Egypt fra Norge tar 9t 10m (Oslo Gardermoen til Hurghada).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Egypt, deriblant Lufthansa, SWISS og LOT.

Egypt flyinnsikt og trender

Se innsikt for Egypt-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Egypt?

Egypt har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (64 %) besøkte Kairo oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Egypt inkluderer Sharm El Sheikh og Hurghada.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Egypt?

Flytiden fra Norge til Egypt varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Cairo (en av de mest populære rutene), tar det 8t 10m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Egypt er fra Bergen Flesland til Cairo, som tar omtrent 15t 50m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Egypt?

Turkish Airlines er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Egypt – 44 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Egypt. Andre populære alternativer inkluderer Lufthansa og Pegasus Airlines. Totalt 9 ulike flyselskaper flyr til Egypt.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Egypt? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Egypt

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Egypt fra Norge
Kairo
Kairo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Egypt

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Egypt

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Qasr el Baron?

Den flyplassen som ligger nærmest Qasr el Baron er Kairo flyplass, som befinner seg i Kairo. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Kairo flyplass.

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Egypt?

Hvis du ønsker å fly til Egypt for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Cairo, Egypt Air og Nile Air som henholdsvis har priser fra 734 kr, 841 kr og 1 011 kr.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Egypt?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Egypt fra flyvninger sist?

Priser for Egypt fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Egypt fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 13 tilbydere å velge mellom fra Egypt flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Egypt?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Egypt med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Egypt?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Egypt, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Egypt. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Egypt

Finn flyvninger til disse populære byene i Egypt fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Egypt

Disse rutene har de billigste flyvningene til Egypt som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSharm El Sheikh10t 10m2 325 kr
OsloHurghada8t 05m3 274 kr
OsloKairo8t 10m3 477 kr
BergenKairo15t 50m6 186 kr
StavangerKairo14t 55m7 242 kr

De beste tingene å se og gjøre i Egypt

Hvilke flyselskap flyr direkte til Egypt?

Du kan fly til Egypt fra flere flyplasser i Norge, og det er flere flyselskaper å velge mellom. Det er som regel alltid en mellomlanding under reisen, og ikke direkteruter. Du kan blant annet fly med Aeroflot, Austrian, Turkish Airlines, Lufthansa eller SAS. Disse flyr mellom Oslo/Gardermoen og Kairo. Du kan også fly til Sharm el-Sheikh med samme flyselskaper, i tillegg til EgyptAir og KLM.

Når er det best å reise til Egypt?

Det er som regel varmt året rundt i Egypt, spesielt ved kysten. Det er spesielt varmt om sommeren, fra mai-oktober, da det er over 30 grader om dagen. Om vinteren fra november-april, er det noe lavere temperaturer, men det holder seg som regel rundt 25 grader eller mer. Det er større forskjell på temperaturen om natten når man sammenligner sommer og vinter, så dersom du reiser hit om vinteren er det lurt å ha med en jakke til kvelden. Ellers er det populært å reise til Egypt i fellesferien og rundt jul og påske, da mange har fri. Dersom du skal til storbyen Kairo, er det anbefalt å reise november-april. Det er lurt å legge merke til når fastemåneden Ramadan er, for da kan mange restauranter og severdigheter være stengt eller ha reduserte åpningstider. Det er lite nedbør i Kairo, så du trenger ikke bekymre deg for det. Mange synes det er mest behagelig å reise også til kysten for eksempel til Sharm el-Sheikh under vinteren, da det er rundt 20-25 grader om dagen og mye sol. Vil du ha høyere temperaturer, rundt 30-35 grader kan du reise senere, rundt mars-april. Da er det også varmere om kvelden og natten.

Hvor lang tid tar det å fly til Egypt?

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter. Det er som regel alltid en mellomlanding på flyvningen til de ulike destinasjonene i Egypt.

Kan man reise til Egypt uten pass eller visum?

Når du skal fly til Egypt trenger du visum i tillegg til et pass som er gyldig i seks måneder fra du forlater landet. Du søker om visum på forhånd, eller betaler ca. 204 NOK og kjøper visumet ved ankomst. Visumet som kjøpes ved ankomst er gyldig i to uker ved ankomst i Sharm el-Sheikh eller Hurghada, og fire uker ved ankomst i Kairo. Det er også mulig å søke om visum på nett, og dette må gjøres minst syv dager før du skal reise.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Egypt

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Egypt?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Egypt med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Egypt?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Egypt. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Egypt med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Egypt som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Egypt?

Når alle potensielle Egypt flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Egypt akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Egypt, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Egypt og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Egypt på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.