Finn billige fly til Marrakech

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Marrakech

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marrakech fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marrakech

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marrakech

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Marrakech (RAK)

Vanligvis er flyvninger til Marrakech fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Marrakech Menara, som i gjennomsnitt koster 2 453 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marrakech koster i gjennomsnitt kun 1 639 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril55 % dyrereDet koster ca. 3 805 kr for flyvninger til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Marrakech?

Du kan fly til Marrakech hele året, men de fleste synes det kan bli litt vel varmt fra midten av juni til september. Derfor er det mange som velger å fly til Marrakech rundt juletider og tidlig vår. Sagnomsuste Marrakech kan by på eventyrlige markeder, eller souker, hvor du kan få tak i klær, sko, mat og krydder til en rimelig penge. Soukene ligger like nord for eventyrfortellernes torg, Djemaa el-Fna, hvor du kan oppleve slangetemmere, gatemusikanter og akrobater, eller spise et autentisk marokkansk måltid fra en av matbodene. Har du mulighet til å reise i november eller januar kan du generelt finne rimeligere flyreiser til Marrakech. Husk at nattemperaturene i vinterhalvåret kan synke ganske lavt, så ta med varme klær om du reiser på vinteren.

 • Hvilken flyvning til Marrakech er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Marrakech fra Sevilla fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Marrakech. Du kan finne den billigste prisen til Marrakech fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Marrakech?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Marrakech. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 639 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Marrakech i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 907 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Marrakech?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Marrakech 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Marrakech med en gjennomsnittspris på 2 453 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 401 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marrakech?

  Ouarzazate flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marrakech.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Marrakech?

  Med en gjennomsnittspris på 2 441 kr per person, er det Ouarzazate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Marrakech. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Marrakech

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marrakech som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair UK
4. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
RAK07:45Marrakech Menara
10. nov.
RAK07:10Marrakech Menara
8t 50m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
RAK07:45Marrakech Menara
10. nov.
RAK10:40Marrakech Menara
30t 10m
2 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen
Ryanair UK
1. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
RAK14:10Marrakech Menara
9. des.
RAK14:35Marrakech Menara
26t 05m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
Ryanair UK
1. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
RAK14:10Marrakech Menara
9. des.
RAK07:10Marrakech Menara
9t 40m
1 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
RAK14:10Marrakech Menara
9. des.
RAK01:55Marrakech Menara
38t 45m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
RAK14:10Marrakech Menara
9. des.
RAK01:55Marrakech Menara
14t 55m
2 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Marrakech

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Marrakech, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Ryanair UK
Ryanair UK
4. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
RAK07:45Marrakech Menara
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
RAK09:40Marrakech Menara
Ryanair
26. okt.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
1 stopp
RAK09:55Marrakech Menara

Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marrakech
 • Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Marrakech fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, KLM, Air France og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Marrakech jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Marrakech

Under finner du alle flyplassene i Marrakech sammen med avstanden til sentrum

Fly til Marrakech fra Norge lander på Marrakech Menara lufthavn. Flyplassen ligger ca. fem kilometer sør for sentrum, og ser over fire millioner reisende i året. Du kommer deg enkelt mellom flyplassen og sentrum med buss eller taxi. Buss er den rimeligste måten å ta seg til og fra sentrum på. Flybussen går hver halvtime og koster ca. 30 marokkanske dirham (MAD), som tilsvarer ca. NOK 30. Lokalbuss nr. 11 går ca. Hvert 20.–30. minutt og koster ca. MAD 5. Det anbefales bare å ta lokalbuss dersom du reiser uten mye bagasje. Du kan også ta taxi. Avtal gjerne pris med sjåføren før du setter deg inn i taxien, og be om at taksameteret står på. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur fra flyplassen til sentrum.


Populære flybilletter til Marrakech

Finn dine flybilletter til Marrakech med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Marrakech
Raskeste flytid9t 25m
Billigst pris401 kr
Flyvninger fra Stavanger til Marrakech
Raskeste flytid18t 15m
Billigst pris1 807 kr
Flyvninger fra Bergen til Marrakech
Raskeste flytid16t 20m
Billigst pris2 149 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Marrakech

De fleste som reiser til Marrakech kan oppleve det meste i gamlebyen til fots. Her er gatene så trange og fulle av folk at det er den enkleste måten å komme seg rundt på. Den gamle bydelen, Medina, og den nyere delen, Ville Nouvelle, ligger om lag fire kilometer fra hverandre. Vil du ta en taxi, kan du enkelt vinke en inn fra gaten. Det anbefales å avtale pris før man setter seg inn for å unngå å betale for mye. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur på 15–20 minutter.

Offentlige busser frekventerer byen jevnlig. Du betaler for reisen direkte til bussjåføren om bord i bussen. Hestedrosjer er også et alternativ, og også her anbefales det å avtale pris på forhånd.


Visumkrav for Marrakech

Norske borgere som flyr til Marrakech er ikke visumpliktige dersom man skal oppholde seg i Marokko i under tre måneder. Skal man være i landet i over 90 dager bør man senest 15 dager etter innreise søke om oppholdstillatelse hos det marokkanske politiet. Passet må medbringes, og det må være gyldig tre måneder fra innreise. Dersom man reiser via et Schengen-land bør passet være gyldig minimum seks måneder fra innreise til Marokko. Sørg for at passet blir stemplet ved innreise. Følg med på offisielle nettsider for oppdatert regelverk angående visum og pass. Voksne som reiser alene med barn bør kontakte den marokkanske ambassaden i Oslo i god tid før avreise for å få informasjon om regelverket knyttet til attest for foreldreansvar.


Start planleggingen av reisen til Marrakech


De beste tingene å se og gjøre i Marrakech

Hva bør jeg oppleve i Marrakech?

Når du flyr til Marrakech bør du oppleve soukene (markedene) som ligger rett nord for torget Djemaa el-Fna. Ta også turen og se Marrakechs helligste bygning, Koutoubia-moskéen, fra 1100-tallet med sitt 71 meter høye tårn.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til Marrakech, kan du vise barna folkelivet på torget Djemaa el-Fnaa hvor det finnes akrobater, slangetemmere og apekatter. Det er også herlig å leke og slappe av i en av de store parkene i byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Marrakech gjør at du kan shoppe i gatene som ligger nord for torget Djemaa el-Fna. Her finner du soukene som kan by på alt fra krydder til tepper, sko og smykker. På innendørsmarkedet Bouchaib kan du shoppe møbler, tekstiler og kunst.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Marrakech tar deg raskt til de ulike områdene i byen. På den ene siden ligger den arabiske gamlebyen, Medina, hvor du kan oppleve det marokkanske livet i smale gater. I området rundt den nyere bydelen Ville Nouvelle kan du besøke butikker og parker som i en vestlig metropol.