Finn billige fly til Marrakech

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Marrakech

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Marrakech

Beste pris på enveisbillett

710 kr

Beste pris på tur/retur-billett

983 kr

Raskeste flytid

9t 20m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Marrakech fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 710 kr (Oslo Torp Sandefjord til Marrakech Menara).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Marrakech fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 983 kr (Oslo Torp Sandefjord til Marrakech Menara).
Den kjappeste flyvningen til Marrakech fra Norge tar 9t 20m (Oslo Gardermoen til Marrakech Menara).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Marrakech, deriblant Air France, TAP AIR PORTUGAL og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Marrakech

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marrakech fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marrakech

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marrakech

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Marrakech (RAK)

Vanligvis er flyvninger til Marrakech fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Marrakech Menara, som i gjennomsnitt koster 2 171 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marrakech koster i gjennomsnitt kun 1 741 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 4 232 kr for flyvninger til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli470 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Marrakech?

Du kan fly til Marrakech hele året, men de fleste synes det kan bli litt vel varmt fra midten av juni til september. Derfor er det mange som velger å fly til Marrakech rundt juletider og tidlig vår. Sagnomsuste Marrakech kan by på eventyrlige markeder, eller souker, hvor du kan få tak i klær, sko, mat og krydder til en rimelig penge. Soukene ligger like nord for eventyrfortellernes torg, Djemaa el-Fna, hvor du kan oppleve slangetemmere, gatemusikanter og akrobater, eller spise et autentisk marokkansk måltid fra en av matbodene. Har du mulighet til å reise i november eller januar kan du generelt finne rimeligere flyreiser til Marrakech. Husk at nattemperaturene i vinterhalvåret kan synke ganske lavt, så ta med varme klær om du reiser på vinteren.

Brukere som har bestilt reiser til Marrakech fra Las Palmas de Gran Canaria fant flyvninger som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Marrakech. Du kan finne den billigste prisen til Marrakech fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Marrakech. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 741 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Marrakech i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 887 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Marrakech 34 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Marrakech med en gjennomsnittspris på 2 761 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 983 kr.

Ouarzazate flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marrakech.

Med en gjennomsnittspris på 3 453 kr per person, er det Ouarzazate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Marrakech. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Marrakech

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marrakech som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
11t 30m
1 stopp
RAK17:25Marrakech Menara
10. okt.
RAK12:55Marrakech Menara
15t 35m
1 stopp
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
11t 30m
1 stopp
RAK17:25Marrakech Menara
10. okt.
RAK12:55Marrakech Menara
20t 55m
2 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
1 129 kr
Finn lignende
Ryanair
27. sep.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
31t 45m
2 stopp
RAK19:00Marrakech Menara
10. okt.
RAK12:55Marrakech Menara
20t 55m
2 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
1 197 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jan.
OSL17:15Oslo Gardermoen
14t 00m
1 stopp
RAK07:15Marrakech Menara
14. jan.
RAK13:40Marrakech Menara
5t 00m
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 440 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jan.
OSL17:15Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
RAK05:35Marrakech Menara
14. jan.
RAK13:40Marrakech Menara
5t 00m
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 450 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
11t 30m
1 stopp
RAK17:25Marrakech Menara
9. okt.
RAK21:55Marrakech Menara
17t 50m
2 stopp
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1 527 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Marrakech

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Marrakech, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
11. sep.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
2 stopp
RAK05:20Marrakech Menara
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
RAK21:30Marrakech Menara
Ryanair
11. sep.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
1 stopp
RAK14:30Marrakech Menara

Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marrakech

Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Marrakech fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Air France, Lufthansa og Turkish Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Marrakech jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Marrakech

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Marrakech. Flyselskapet har 8 ukentlige flyvninger til Marrakech, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 2 033 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 135 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,1/10.

Flyvninger med Vueling til Marrakech

Priser for fly med Vueling til Marrakech kan koste fra så lite som 1 840 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 4 flyene som Vueling flyr til Marrakech i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Vueling til Marrakech, koster fra Malaga. Vueling har fått en score på 8,0/10 av momondo-brukere basert på totalt 124 vurdering.


Flyplasser nære Marrakech

Under finner du alle flyplassene i Marrakech sammen med avstanden til sentrum

Fly til Marrakech fra Norge lander på Marrakech Menara lufthavn. Flyplassen ligger ca. fem kilometer sør for sentrum, og ser over fire millioner reisende i året. Du kommer deg enkelt mellom flyplassen og sentrum med buss eller taxi. Buss er den rimeligste måten å ta seg til og fra sentrum på. Flybussen går hver halvtime og koster ca. 30 marokkanske dirham (MAD), som tilsvarer ca. NOK 30. Lokalbuss nr. 11 går ca. Hvert 20.–30. minutt og koster ca. MAD 5. Det anbefales bare å ta lokalbuss dersom du reiser uten mye bagasje. Du kan også ta taxi. Avtal gjerne pris med sjåføren før du setter deg inn i taxien, og be om at taksameteret står på. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur fra flyplassen til sentrum.


Populære flybilletter til Marrakech

Finn dine flybilletter til Marrakech med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Marrakech
Raskeste flytid9t 25m
Laveste pris983 kr
Flyvninger fra Bergen til Marrakech
Raskeste flytid16t 55m
Laveste pris2 471 kr
Flyvninger fra Stavanger til Marrakech
Raskeste flytid13t 10m
Laveste pris2 539 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Marrakech

De fleste som reiser til Marrakech kan oppleve det meste i gamlebyen til fots. Her er gatene så trange og fulle av folk at det er den enkleste måten å komme seg rundt på. Den gamle bydelen, Medina, og den nyere delen, Ville Nouvelle, ligger om lag fire kilometer fra hverandre. Vil du ta en taxi, kan du enkelt vinke en inn fra gaten. Det anbefales å avtale pris før man setter seg inn for å unngå å betale for mye. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur på 15–20 minutter.

Offentlige busser frekventerer byen jevnlig. Du betaler for reisen direkte til bussjåføren om bord i bussen. Hestedrosjer er også et alternativ, og også her anbefales det å avtale pris på forhånd.


Visumkrav for Marrakech

Norske borgere som flyr til Marrakech er ikke visumpliktige dersom man skal oppholde seg i Marokko i under tre måneder. Skal man være i landet i over 90 dager bør man senest 15 dager etter innreise søke om oppholdstillatelse hos det marokkanske politiet. Passet må medbringes, og det må være gyldig tre måneder fra innreise. Dersom man reiser via et Schengen-land bør passet være gyldig minimum seks måneder fra innreise til Marokko. Sørg for at passet blir stemplet ved innreise. Følg med på offisielle nettsider for oppdatert regelverk angående visum og pass. Voksne som reiser alene med barn bør kontakte den marokkanske ambassaden i Oslo i god tid før avreise for å få informasjon om regelverket knyttet til attest for foreldreansvar.


Start planleggingen av reisen til Marrakech


De beste tingene å se og gjøre i Marrakech

Når du flyr til Marrakech bør du oppleve soukene (markedene) som ligger rett nord for torget Djemaa el-Fna. Ta også turen og se Marrakechs helligste bygning, Koutoubia-moskéen, fra 1100-tallet med sitt 71 meter høye tårn.

Finner du billige flybilletter til Marrakech, kan du vise barna folkelivet på torget Djemaa el-Fnaa hvor det finnes akrobater, slangetemmere og apekatter. Det er også herlig å leke og slappe av i en av de store parkene i byen.

Billige flybilletter til Marrakech gjør at du kan shoppe i gatene som ligger nord for torget Djemaa el-Fna. Her finner du soukene som kan by på alt fra krydder til tepper, sko og smykker. På innendørsmarkedet Bouchaib kan du shoppe møbler, tekstiler og kunst.

Billige flybilletter til Marrakech tar deg raskt til de ulike områdene i byen. På den ene siden ligger den arabiske gamlebyen, Medina, hvor du kan oppleve det marokkanske livet i smale gater. I området rundt den nyere bydelen Ville Nouvelle kan du besøke butikker og parker som i en vestlig metropol.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Marrakech når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Marrakech, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Marrakech for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Marrakech.

Prisvarsler for flyreiser til Marrakech er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Marrakech

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Marrakech

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.