Fly Afrika Marokko Marrakech

Finn billige flybilletter til Marrakech

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Marrakech (RAK)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Marrakech

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marrakech fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marrakech

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marrakech

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Marrakech (RAK)

Vanligvis er flyvninger til Marrakech fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Marrakech Menara, som i gjennomsnitt koster 2 444 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marrakech koster i gjennomsnitt kun 1 633 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril55 % dyrereDet koster ca. 3 792 kr for flyvninger til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARRAKECH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marrakech fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Marrakech?

Du kan fly til Marrakech hele året, men de fleste synes det kan bli litt vel varmt fra midten av juni til september. Derfor er det mange som velger å fly til Marrakech rundt juletider og tidlig vår. Sagnomsuste Marrakech kan by på eventyrlige markeder, eller souker, hvor du kan få tak i klær, sko, mat og krydder til en rimelig penge. Soukene ligger like nord for eventyrfortellernes torg, Djemaa el-Fna, hvor du kan oppleve slangetemmere, gatemusikanter og akrobater, eller spise et autentisk marokkansk måltid fra en av matbodene. Har du mulighet til å reise i november eller januar kan du generelt finne rimeligere flyreiser til Marrakech. Husk at nattemperaturene i vinterhalvåret kan synke ganske lavt, så ta med varme klær om du reiser på vinteren.

Hvilken flyvning til Marrakech er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Marrakech fra Sevilla fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Marrakech. Du kan finne den billigste prisen til Marrakech fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Marrakech?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Marrakech. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 633 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Marrakech i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 917 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Marrakech?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Marrakech 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Marrakech med en gjennomsnittspris på 2 429 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 050 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Marrakech?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Marrakech på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 193 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Marrakech på en torsdag, 2 743 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Marrakech?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Marrakech. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Marrakech på kvelden for så lite som 2 171 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 531 kr. Flyvninger til Marrakech fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marrakech?

Ouarzazate flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marrakech.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Marrakech?

Med en gjennomsnittspris på 2 432 kr per person, er det Ouarzazate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Marrakech. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Marrakech Menara

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marrakech Menara som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. okt.
OSL03:10Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
RAK15:30Marrakech Menara
5. okt.
RAK19:30Marrakech Menara
10t 10m
1 stopp
OSL05:40Oslo Gardermoen
1 742 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
14t 20m
2 stopp
RAK21:45Marrakech Menara
31. jul.
RAK11:30Marrakech Menara
15t 55m
2 stopp
OSL03:25Oslo Gardermoen
2 342 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
1. nov.
OSL14:45Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
RAK08:00Marrakech Menara
28. nov.
RAK23:50Marrakech Menara
13t 05m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 825 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
24t 55m
1 stopp
RAK08:20Marrakech Menara
29. jul.
RAK02:50Marrakech Menara
7t 55m
1 stopp
OSL10:45Oslo Gardermoen
1 975 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jul.
OSL04:05Oslo Gardermoen
15t 25m
2 stopp
RAK19:30Marrakech Menara
29. jul.
RAK19:30Marrakech Menara
18t 20m
2 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
1 983 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jul.
OSL02:50Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
RAK12:50Marrakech Menara
29. jul.
RAK13:10Marrakech Menara
24t 40m
2 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
1 667 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Marrakech Menara

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Marrakech, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
23. mai
OSL02:40Oslo Gardermoen
9t 40m
2 stopp
RAK12:20Marrakech Menara
2 325 kr
Finn lignende
Air France
23. mai
OSL13:30Oslo Gardermoen
24t 15m
1 stopp
RAK13:45Marrakech Menara
2 767 kr
Finn lignende
Air France
23. mai
OSL13:30Oslo Gardermoen
24t 15m
1 stopp
RAK13:45Marrakech Menara
2 783 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marrakech

Norwegian flyr direkte til Marrakech fra Oslo 4 timer og 50 minutter. På under syv timer kan du ved hjelp av billige flybilletter til Marrakech reise fra Norge til Marokko med andre flyselskaper, da med en mellomlanding. Lufthansa er blant selskapene som har billige flybilletter til Marrakech fra Oslo. Fra Bergen og Trondheim kan du få billige flybilletter til Marrakech med blant andre KLM, Tap Portugal og Royal Air Maroc med to mellomlandinger. Det er mange muligheter for å få billige flybilletter til Marrakech når man kan mellomlande så mange steder på veien, så husk å sjekke om det tilkommer noe ekstra for å booke flysete eller sjekke inn bagasje når du sammenligner priser på nettet. For å bestille fly og hotell sammen, kan du gå inn på www.momondo.no/pakkereiser/.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Marrakech, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Marrakech fra Norge lander på Marrakech Menara lufthavn. Flyplassen ligger ca. fem kilometer sør for sentrum, og ser over fire millioner reisende i året. Du kommer deg enkelt mellom flyplassen og sentrum med buss eller taxi. Buss er den rimeligste måten å ta seg til og fra sentrum på. Flybussen går hver halvtime og koster ca. 30 marokkanske dirham (MAD), som tilsvarer ca. NOK 30. Lokalbuss nr. 11 går ca. Hvert 20.–30. minutt og koster ca. MAD 5. Det anbefales bare å ta lokalbuss dersom du reiser uten mye bagasje. Du kan også ta taxi. Avtal gjerne pris med sjåføren før du setter deg inn i taxien, og be om at taksameteret står på. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur fra flyplassen til sentrum.


Hvordan kommer man seg rundt i Marrakech?

De fleste som reiser til Marrakech kan oppleve det meste i gamlebyen til fots. Her er gatene så trange og fulle av folk at det er den enkleste måten å komme seg rundt på. Den gamle bydelen, Medina, og den nyere delen, Ville Nouvelle, ligger om lag fire kilometer fra hverandre. Vil du ta en taxi, kan du enkelt vinke en inn fra gaten. Det anbefales å avtale pris før man setter seg inn for å unngå å betale for mye. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur på 15–20 minutter.

Offentlige busser frekventerer byen jevnlig. Du betaler for reisen direkte til bussjåføren om bord i bussen. Hestedrosjer er også et alternativ, og også her anbefales det å avtale pris på forhånd.


Kan man reise til Marrakech uten pass eller visum?

Norske borgere som flyr til Marrakech er ikke visumpliktige dersom man skal oppholde seg i Marokko i under tre måneder. Skal man være i landet i over 90 dager bør man senest 15 dager etter innreise søke om oppholdstillatelse hos det marokkanske politiet. Passet må medbringes, og det må være gyldig tre måneder fra innreise. Dersom man reiser via et Schengen-land bør passet være gyldig minimum seks måneder fra innreise til Marokko. Sørg for at passet blir stemplet ved innreise. Følg med på offisielle nettsider for oppdatert regelverk angående visum og pass. Voksne som reiser alene med barn bør kontakte den marokkanske ambassaden i Oslo i god tid før avreise for å få informasjon om regelverket knyttet til attest for foreldreansvar.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Marrakech?

Når du flyr til Marrakech bør du oppleve soukene (markedene) som ligger rett nord for torget Djemaa el-Fna. Ta også turen og se Marrakechs helligste bygning, Koutoubia-moskéen, fra 1100-tallet med sitt 71 meter høye tårn.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til Marrakech, kan du vise barna folkelivet på torget Djemaa el-Fnaa hvor det finnes akrobater, slangetemmere og apekatter. Det er også herlig å leke og slappe av i en av de store parkene i byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Marrakech gjør at du kan shoppe i gatene som ligger nord for torget Djemaa el-Fna. Her finner du soukene som kan by på alt fra krydder til tepper, sko og smykker. På innendørsmarkedet Bouchaib kan du shoppe møbler, tekstiler og kunst.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Marrakech tar deg raskt til de ulike områdene i byen. På den ene siden ligger den arabiske gamlebyen, Medina, hvor du kan oppleve det marokkanske livet i smale gater. I området rundt den nyere bydelen Ville Nouvelle kan du besøke butikker og parker som i en vestlig metropol.


Fly Afrika Marokko Marrakech
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse