Fly Afrika Marokko Marrakech

Finn billige flybilletter til Marrakech

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Marrakech (RAK)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Marrakech

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marrakech fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Marrakech?

Du kan fly til Marrakech hele året, men de fleste synes det kan bli litt vel varmt fra midten av juni til september. Derfor er det mange som velger å fly til Marrakech rundt juletider og tidlig vår. Sagnomsuste Marrakech kan by på eventyrlige markeder, eller souker, hvor du kan få tak i klær, sko, mat og krydder til en rimelig penge. Soukene ligger like nord for eventyrfortellernes torg, Djemaa el-Fna, hvor du kan oppleve slangetemmere, gatemusikanter og akrobater, eller spise et autentisk marokkansk måltid fra en av matbodene. Har du mulighet til å reise i november eller januar kan du generelt finne rimeligere flyreiser til Marrakech. Husk at nattemperaturene i vinterhalvåret kan synke ganske lavt, så ta med varme klær om du reiser på vinteren.

Hvilken flyvning til Marrakech er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Marrakech fra Sevilla fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Marrakech. Du kan finne den billigste prisen til Marrakech fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Marrakech?

Som regel er det januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Marrakech. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 765 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Marrakech i løpet av januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av november i stedet. Flyvninger til Marrakech i november er ikke like billige som de i januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 071 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Marrakech?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Marrakech 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Marrakech med en gjennomsnittspris på 2 625 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Marrakech fra Norge for så lite som 1 738 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Marrakech?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Marrakech er på tirsdag med priser helt nede i 2 395 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er torsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 923 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Marrakech?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Marrakech, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 2 511 kr. Å fly til Marrakech på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Det er større etterspørsel på flyvniger til Marrakech som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 742 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marrakech?

Ouarzazate flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marrakech.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Marrakech?

Med en gjennomsnittspris på 1 940 kr per person, er det Ouarzazate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Marrakech. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Marrakech Menara

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marrakech Menara som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
27. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
10. jan.
RAK
Marrakech Menara
33t 50m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 738 kr
Finn lignende
Ryanair
27. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
8. jan.
RAK
Marrakech Menara
31t 05m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 765 kr
Finn lignende
Ryanair
27. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
9. jan.
RAK
Marrakech Menara
25t 45m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 774 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. des.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 30m
2 stopp
RAK
Marrakech Menara
11. jan.
RAK
Marrakech Menara
11t 50m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 828 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. des.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 30m
2 stopp
RAK
Marrakech Menara
11. jan.
RAK
Marrakech Menara
11t 50m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 954 kr
Finn lignende
Ryanair
27. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
8. jan.
RAK
Marrakech Menara
31t 05m
3 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 981 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Marrakech Menara

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Marrakech, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
20. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
Flere flyselskaper
4. des.
OSL
Oslo Gardermoen
49t 10m
3 stopp
RAK
Marrakech Menara
1 090 kr
Finn lignende
Ryanair
20. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
15t 30m
1 stopp
RAK
Marrakech Menara
1 063 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Marrakech?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marrakech

Norwegian flyr direkte til Marrakech fra Oslo 4 timer og 50 minutter. På under syv timer kan du ved hjelp av billige flybilletter til Marrakech reise fra Norge til Marokko med andre flyselskaper, da med en mellomlanding. Lufthansa er blant selskapene som har billige flybilletter til Marrakech fra Oslo. Fra Bergen og Trondheim kan du få billige flybilletter til Marrakech med blant andre KLM, Tap Portugal og Royal Air Maroc med to mellomlandinger. Det er mange muligheter for å få billige flybilletter til Marrakech når man kan mellomlande så mange steder på veien, så husk å sjekke om det tilkommer noe ekstra for å booke flysete eller sjekke inn bagasje når du sammenligner priser på nettet. For å bestille fly og hotell sammen, kan du gå inn på www.momondo.no/pakkereiser/.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Marrakech, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Marrakech fra Norge lander på Marrakech Menara lufthavn. Flyplassen ligger ca. fem kilometer sør for sentrum, og ser over fire millioner reisende i året. Du kommer deg enkelt mellom flyplassen og sentrum med buss eller taxi. Buss er den rimeligste måten å ta seg til og fra sentrum på. Flybussen går hver halvtime og koster ca. 30 marokkanske dirham (MAD), som tilsvarer ca. NOK 30. Lokalbuss nr. 11 går ca. Hvert 20.–30. minutt og koster ca. MAD 5. Det anbefales bare å ta lokalbuss dersom du reiser uten mye bagasje. Du kan også ta taxi. Avtal gjerne pris med sjåføren før du setter deg inn i taxien, og be om at taksameteret står på. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur fra flyplassen til sentrum.


Hvordan kommer man seg rundt i Marrakech?

De fleste som reiser til Marrakech kan oppleve det meste i gamlebyen til fots. Her er gatene så trange og fulle av folk at det er den enkleste måten å komme seg rundt på. Den gamle bydelen, Medina, og den nyere delen, Ville Nouvelle, ligger om lag fire kilometer fra hverandre. Vil du ta en taxi, kan du enkelt vinke en inn fra gaten. Det anbefales å avtale pris før man setter seg inn for å unngå å betale for mye. Du bør ikke måtte betale mer enn MAD 60 for en tur på 15–20 minutter.

Offentlige busser frekventerer byen jevnlig. Du betaler for reisen direkte til bussjåføren om bord i bussen. Hestedrosjer er også et alternativ, og også her anbefales det å avtale pris på forhånd.


Kan man reise til Marrakech uten pass eller visum?

Norske borgere som flyr til Marrakech er ikke visumpliktige dersom man skal oppholde seg i Marokko i under tre måneder. Skal man være i landet i over 90 dager bør man senest 15 dager etter innreise søke om oppholdstillatelse hos det marokkanske politiet. Passet må medbringes, og det må være gyldig tre måneder fra innreise. Dersom man reiser via et Schengen-land bør passet være gyldig minimum seks måneder fra innreise til Marokko. Sørg for at passet blir stemplet ved innreise. Følg med på offisielle nettsider for oppdatert regelverk angående visum og pass. Voksne som reiser alene med barn bør kontakte den marokkanske ambassaden i Oslo i god tid før avreise for å få informasjon om regelverket knyttet til attest for foreldreansvar.


Finn hotell og fly til Marrakech


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Marrakech?

Når du flyr til Marrakech bør du oppleve soukene (markedene) som ligger rett nord for torget Djemaa el-Fna. Ta også turen og se Marrakechs helligste bygning, Koutoubia-moskéen, fra 1100-tallet med sitt 71 meter høye tårn.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til Marrakech, kan du vise barna folkelivet på torget Djemaa el-Fnaa hvor det finnes akrobater, slangetemmere og apekatter. Det er også herlig å leke og slappe av i en av de store parkene i byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Marrakech gjør at du kan shoppe i gatene som ligger nord for torget Djemaa el-Fna. Her finner du soukene som kan by på alt fra krydder til tepper, sko og smykker. På innendørsmarkedet Bouchaib kan du shoppe møbler, tekstiler og kunst.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Marrakech tar deg raskt til de ulike områdene i byen. På den ene siden ligger den arabiske gamlebyen, Medina, hvor du kan oppleve det marokkanske livet i smale gater. I området rundt den nyere bydelen Ville Nouvelle kan du besøke butikker og parker som i en vestlig metropol.

Fly Afrika Marokko Marrakech
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse